Μαγκες πιστευω το θεμα εκλεισε ο Alfiman εγραψε!!!
Printable View
Μαγκες πιστευω το θεμα εκλεισε ο Alfiman εγραψε!!!
και φαντασου αθανασιε οτι μεταφορικα και κυριολεκτικα γεννηθηκα μεσα στα vw!!!μολις πηρα την alfa ο father μου χαζεψε και εφυγε βολιδα για την αντιπροσωπια αλλα ηθελε τετρακουνα για το σκαφος...ετσι τον πηρα απο το χερακι και τον πηγα στην subaru για το forester!!!!
ΑUDI A3 δεν εχω οδηγησει.Εχω οδηγησει Α4 & 156 φιλων, κατα τη γνωμη μου το Α4 ειναι αποστειρωμενο οδηγικα
ενω με την 156 νοιωθεις ενα γαργαλητο αναμεσα στα ποδια σου. :wink:
Αλλωστε τα Ιταλικα ειναι θυλικα & οχι ΝΤΕ ΜΗ
οι αλφιστες τρεφουμε ιδιαιτερα αισθηματα για τις κουκλες μας !!!!ποσταρω τις 10 εντολες του καλου αλφιστι!!!!!
1. ΠΑΣ ΜΗ ALFISTI ΒΑΡΒΑΡΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ)
2. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΩΣ "ΜΑΜΑ MIA ALFA" KAI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΩΣ "Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΜΟΥ-TO ΜΩΡΟ ΜΟΥ"
3. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ MILANO ΩΣ "ΠΑΤΡΙΔΑ"
4. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΓΚΑΖΙ Κ.Τ.Λ" ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ
5. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΟΥ (ΠΛΗΝ ALFA ROMEO) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
6. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
7. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ.
8. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ.
9. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ALFA.
10. EΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓYΑΛIΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Προσκυνώ... ilove και αποδέχομαι
Προσθέτω φίλτατε τον ακόλουθο εξορκισμό εβδομαδιαίως, μετά από προσευχή στην Αγία Λομβαρδία και νηστεία με λάδι 10/40 και κατάποση 8 μπουζί με ελαφρά ποσότητα βενζίνης 99+ οκτανίων:
- Απεταξάμην τους VAGίτες και τους απανταχού Μπεμπίτες
- Απεταξάμην τα ΙΧ φέροντα άστρον 3 ακτίνων στο εμπρόσθιο άκρο τους
- Απεταξάμην πάσους τους γατομούρηδες-σχιστομάτηδες κιτρινιάρηδες που από 2000 κυβικά βγάζουν 1.780 άλογα
- Απεταξάμην τα ραντάρ και την όποια σατανοφέρουσα τεχνολογία, δη μάλιστα όταν αυτή συνδράμει στη μέιωση της οδηγικής μας απόλαυσης
- Απεταξάμην τους όποιους διαδίδουν φήμες περί της βλαβόφιλης φύσεως των Alfa Romeo χωρίς να έχουν κάτσει ούτε στο πίσω κάθισμα μίας Alfa και όταν - επιτέλους - επικάθονται στο εμπρόσθιο του συνοδηγού κρατούσι το χερούλι οροφής, γνωστόν και ως "oh, shit handle" εις στην αγγλικήν, αλαλάζοντας στον ευτυχή οδηγό να μην τρέχει και αναρωτώμενοι εάν θα τους κρατήσει η στροφή που παίρνουν με 120 την οποία το δικό τους χρέπι παίρνει με 60 και φρένο
- Απεταξάμην τους αδαείς που έβγαλαν δίπλωμα από τον "μπάρμπα στο Υπουργείο" και το χρησιμοποιούν για 2 λόγους: για να το δείχνουν όταν έχουν χάσει την ταυτότητά τους και για να βγάζουν βόλτα την κυρά και την πεθερά το σαββατοκύριακο με το κορεάτικο άρωτρο που πήραν με το εφάπαξ φέροντες άνω των 2 τόνων σε τραπέζια, καρέκλες, κατσαρόλες, ρούχα, παπούτσια και λοιπά παραφερνάλια στην οροφή παραπονιούνται ότι ακρίβινε η βενζίνη...γι αυτό μάλιστα λένε ότι "καίει κάτι παραπάνω τώρα τελευταία"!!!!
- Απεταξάμην τους γρήγορους της αριστερής λωρίδας, δη τους κινούμενους με ιλιγγιώδεις ταχύτητες της τάξης των 50 χλμ/ω με το κομμουνιστικό (σημ. αριστερό) χέρι εκτός τους παραθύρου και το δεξιό στην πλήρως ενδεικνυόμενη και λειτουργική για οδήγηση θέση των "6 η ώρα" (σημ. πώς στρίβουν ρε αυτοί???)
- Τέλος...απεταξάμην τους απανταχούν κορεάτες κατασκευαστές που αποφάσισαν μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας στις κοπτοραπτικές μηχανές και τα sushi franchise να παράγουν και αυτοκίνητα και να τα πουλάνε κάτω του κόστους για να επιτύχουν "market penetration and high turnover at a minimum period"...ά ρε ματσούκι που θέλουν οι φωστήρες του marketing.....
με την ιδια λογικη οπου αλφα βαλτε stilo και ειστε οκ!!!!viva italia!!!!