-
Μικρό στα 1400....
Πέτρο το Υ δεν πάει και σφαιρα έχει πιο πολλά κιλά από το Stilo!!!θέλω ένα να μπορώ να πάω και στην εθνική για λίγο αλλά και να είναι ασφαλές έτσι το smart δεν μπορώ να το πάρω,παντώς νομίζω οτι το 206 δεν είναι τόσο χάλια,έχω οδηγησει το 1,4 ΧΤ και πάει αρκετα καλα τώρα μπορεί να κάνω και λάθος.Για το ibiza δεν μου έχει πει κανένα την γνώμη του,έμενα μου αρέσει αλλά από το φόρουμ τους βλέπω ότι βγάζει πάρα πολλα προβλήματα....
-
Μικρό στα 1400....
περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....αν και απεχθάνομαι τα ιαπωνικά πιστεύω ότι το νεο swift είναι αρκετά όμοργο για japan με καλό εσωτερικό αλλα αναιμικούς κινητήρες προς το παρόν...
-
Το 206 το είχαμε στην οικογένεια μέχρι πριν τρεις μήνες.Το αυτοκίνητο έχει πάρα πολυ καλό κράτημα,καλά φρένα,καλό εξοπλισμό,ωραία εμφάνιση,μικρή κατανάλωση ,αλλά υστερούσε σε ποιότητα,επιδόσεις(ειχαμε το 1.1),εγγύηση,ακριβά service και ανταλλακτικά...
Η αξιοπιστία ήταν πάρα πολυ καλή και στις 70000χλμ που το δωσαμε δεν είχε βγάλει κάτι σοβαρό...
Επίσης στην οικογένεια αυτή την στιγμή έχουμε ένα Yaris 1.0!Το αυτοκίνητο είναι απαράδεκτο γιατι πρώτον είναι άσχημο,δεν στρίβει με τίποτα,έχει πολυ μέτρια φρένα,η ποιοτητά του μέσα είναι μέτρια (τριγμούς στις 45.000χλμ)...Όμως έχει καλό κινητήρα,καλή εγγύηση,αξιοπιστία και καλή κατανάλωση!
Εγω θα έπαιρνα το Punto to 1.4 to sporting η το Ypsilon το 1.4!
Η επιλογή είναι δική σου!
-
Μικρό στα 1400....
Το απολυτο αυτοκινητο στα 1.4 ειναι το Punto Sporting!!!
Χεχεχε!! Σοβαρα τωρα ειναι καλο. Αλλα σε καταλαβαινω που δεν θελεις FIAT.
Εγω θα σου συστηνα Corsa ή Fiesta. Δυο απο τα καλυτερα και ομορφα μικρα που κυκλοφορουν!!!
-
Μικρό στα 1400....
Για το Corsa Αντρέα ειπα την γνώμη μου δλδ μου αρέσει,αλλά το fiesta έχει και αυτό πολλά κιλά για τα μοτέρ του!
-
Μικρό στα 1400....
Το 206 δεν έχει καλά κρατήματα παιδιά, απλά είναι άνετο. θανάση το δικό σου με τα 1100 κυβικά είναι λογικό να σου φάνηκε να κρατάει καλά γιατί τα G είναι μηδαμινά.
Το Υ δεν είναι πιο βαρύ από το Stilo Πάνο και είναι πολύ καλής ποιότητας το εσωτερικό του. Επίσης η LANCIA (ειδικά ο Ροϊδης) είναι για μένα η καλύτερη αντιπροσωπεία που έχω συναντήσει.
Το Swift δίνει την εντύπωση πλαστικουριάς εσωτερικά αλλά είναι γρήγορο.
Για το Fiesta δεν έχω αντίρρηση αλλά θα προτιμούσα το Corsa αν είναι να πας σε Γερμανικό.
-
Μικρό στα 1400....
Συμφωνω οτι εχει κιλα το Fiesta αλλα εχει μια αξιοπιστη μηχανη (Focus 1.4) και πολυ καλη αισθηση στο δρομο!!!
-
πανο το peugeot δεν βγαζη προβληματα αλλα απο πλαστικα μαπα.
polo ibiza εχουν προβληματα το Υ μιλαμε οτι μαμαει και απο επιδοσης και απο κρατηματα το yaris ειναι μονο μοτερ και aξιοπiστια απο φρενα κρατηματα ποιοτητα πλαστικων ειναι αισχος.
το corsa σε 1.0 ηταν αισχος αλλα το αμαξωμα καλο σε 1.4 καλο θα ειναι.
το fiesta επισης.
παιξε αναμεσα σε corsa fiesta Ypsilon.
εγω παντως θα επερνα το ypsilon
-
Μικρό στα 1400....
Ανάμεσα σε ibiza,corsa,Y θα έπερνα το τελευταίο......λέω για αυτά τα 3 γιατί αυτά ξέρω και αυτά έχω οδηγήσει....
Το Υ είναι μακράν το καλύτερο κ ομορφότερο απο τα άλλα 2.....βέβαια δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι και το ακριβότερο.....
Πάντως το ibiza επείδη το έχει ο αδελφός μου....δεν είναι μικρό.....
-
Αν δεν θές Ιταλικό πάρε το fiesta to 1.4 και θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και θα μείνεις και ευχαριστημένος...
Απλά δεν θα έχει γκάζι!