Κι εγώ σου ξαναλέω, την ώρα που σταματάς να ελέγξεις έρχεται ο μπάρμπας απο πίσω και σου δίνει μία και εκτινάσεσαι 20 μέτρα με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Πελτές.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Panos_IOA
Έχω δεί παιδί να σκάει κυράτσα απο πίσω του σε βρεμένο δρόμο και να του σπαει πόδι. Ναι φόραγε κράνος και σώθηκε. Περι αδράνειας και αυχένα, εάν πέσεις απο το μόνο που δεν κινδυνεύεις είναι απο την αδράνεια. Κινδυνέυεις απο τα άλλα αυτοκίνητα, τα πεζοδρόμια, τα κάγκελα που θα σταματήσουν την πτήση σου.Παράθεση:
Η ζωή μου έχει πάντα προτεραιότητα και όταν βλέπω οτι με το κράνος προστατεύται το κράνος είναι Νο1 προτεραιότητα για μένα.(Μαζί με γάντια μηχανής, μπουφάν με προστατευτικά και μπότες)Παράθεση:
Μαθηματικώς Τρακάρισμα + κράνος --> Ζωή>Θάνατος
Τρακάρισμα - κράνος --> Ζωή<Θανατος
Κάτσε γιατί δεν σε προλαβαίνω... Η μηχανή είναι ελευθερία και απολαμβάνεται καλύτερα, όταν ζείς.Παράθεση:
Η μηχανή είναι φιλοσοφία και τις απόψεις του κάθε ραμολιμέντου με BMW του μεσοπολέμου τις έχω γραμμένες στ' @@ μου.
Τα ατυχήματα συμφωνώ οτι οφείλονται στους παραπάνω λόγους αλλά σου ξαναλέω οτι δεν είσαι μόνος σου στον δρόμο. Κυκλοφορούν αμέτρητοι μαλάκες οι οποίοι δεν δίνουν δεκάρα για την ύπαρξη σου. Ο νόμος της ζούγκλας.
Συμφωνώ για την πανοπλία, όταν την καβαλάω προσπαθώ να φοράω την πιο σύγχρονη πανοπλία που κυκλοφορεί και μπορώ να την αγοράσω. Ο σωστός μοτοσυκλετιστής που σέβεται την ζωή του πρέπει να φοράει εξοπλισμό, να έχει καλά λάστιχα, φρένα, φώτα, φλάς κτλ αλλιώς να πάει με τα πόδια. Τώρα πολύ λίγοι το κάνουν αυτό αλλά και πάλι στ' @@ μου. Εγώ τι κάνω είναι το θέμα.Παράθεση:
Μιά φορά με τρακάρανε σταματημένο με το μιραφιοράκι μου, και μιά φορά με έριξε μια μαλακισμένη με την μηχανή. Οδηγώ με σύνεση και τα δύο οχήματα και πάντα φοράω ζώνη στο αυτοκίνητο, κράνος μπουφάν γάντια στην μηχανή γιατί δεν φτάνει να οδηγάς με σύνεση. Οι παράγοντες που απειλούν την ζωή σου δεν είναι υπολογίσιμοι πάντα.Παράθεση:
Ελπίζω να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, γιατί όλοι οι οδηγοί αγώνων ότι και να οδηγούν το φοράνε το γ@μημένο. Κάτι ξέρουν....