Την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα....την Παρασκεύη θα προσπαθήσω να το στείλω πρωί πρωί....(μετά τις 10)
Printable View
Την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα....την Παρασκεύη θα προσπαθήσω να το στείλω πρωί πρωί....(μετά τις 10)
guess who else is gonna be there!!!!!!
Τελικά θα καθυστερήσω λίγο την αναχώρησή μου...
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
13. Athanasios
Μπράβο Θανάση, εσύ δε θα μπορούσες να λείπεις. Μου είπε σε είδε και ο DJpap χθες.
Λοιπόν ανανεώνω τη λίστα και αναφέρω ότι χθες πήγαμε να δούμε το χώρο και κλείσαμε σε ποια θέση θα είναι το club, "δια χειρός" VERONE.
O χώρος είναι για 19 αυτοκίνητα περίπου και περιμένω να τον γεμίσουμε, έτσι?
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone (+3 ίσως)
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
13. Athanasios
14. Κώστας (Μεμβράνες)
Θα ήθελα να ενημερώσω όσους δεν έρθουν στη σημερινή συνάντηση, ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί κατά την είσοδο μας στο πάρκινγκ του Hondos, γιατί είναι ιδιωτικό και αν κάνουμε φασαρία θα έχουμε πρόβλημα.
Οδηγοί οι οποίοι θα μαρσάρουν ή θα τραβάνε χειρόφρενα και άλλα τέτοια χαζά θα απομακρύνονται από τη συνάντηση και δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε του χρόνου.
Γι'αυτό θα παρακαλέσω όσοι έρθουν μόνοι τους και όχι οργανωμένα να είναι εγκρατείς.
Αν αμαυρώσουμε αυτό το γεγονός, είναι σαν να καίμε το τελευταίο μας χαρτί αφού μετά κανένας δε θα μας παίρνει στα σοβαρά.
Ευχαριστώ
Οδηγοί οι οποίοι θα μαρσάρουν ή θα τραβάνε χειρόφρενα και άλλα τέτοια χαζά θα απομακρύνονται από τη συνάντηση και δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε του χρόνου.
Γι'αυτό θα παρακαλέσω όσοι έρθουν μόνοι τους και όχι οργανωμένα να είναι εγκρατείς.
Αν αμαυρώσουμε αυτό το γεγονός, είναι σαν να καίμε το τελευταίο μας χαρτί αφού μετά κανένας δε θα μας παίρνει στα σοβαρά.
ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!
Λιγο δυσκολο για μενα αλλα θα το υποστω!Το δια χειρο VERONE τι σημενει;Ελπιζω να μην μας τα χαλασει η κοπελια απο το motorwomen club γιατι με πσιλο μπερδεψε χθες αλωστε ξερουμε ολοι τι πανουριες που ειναι οι γυναικες ιδικα ποσο μαλων αυτη οπου ειναι και προεδρος!χα χα!
Ναι Μπάμπη.....καλό είναι να είμαστε Κύριοι.....με Κ κεφαλαίο.....
εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω...
μετά από 18 μέρες "επαγγελματικών υποχρεώσεων" στα στρατόπεδα της Δράμας θέλω 1-2 μέρες να επανέλθω στον πολιτισμό !!! :)
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone (+3 ίσως)
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
13. Athanasios
14. Κώστας (Μεμβράνες)
15. Panos-Thesniki
16. DontMKsense
17. Spyros2002
Καλά πάμε, καλά πάμε!!!!... :D:D:D
Πάλι θα πλύνω το αμαξι..?? :? :? :? :?
Λοιπόν, ο τόπος συνάντησης για να πάμε οργανωμένα στη συνάντηση ορίστηκε το πάρκινγκ του LIDO αμέσως μετά το Ποσειδώνιο δεξιά.
Πρέπει όλοι να είστε εκεί το αργότερο μέχρι τις 17:30 με το αμάξι καθαρό.
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone (+3 ίσως)
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
13. Athanasios
14. Κώστας (Μεμβράνες)
15. Panos-Thesniki
16. DontMKsense
17. Spyros2002
18. ΤHADEM
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone (+2 ίσως) +1 σιγουρα!
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
13. Athanasios
14. Κώστας (Μεμβράνες)
15. Panos-Thesniki
16. DontMKsense
17. Spyros2002
18. ΤHADEM
Καλα αφου ξερεις ποσο αγαπαω το club μην φοβασε!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
η κοπελια ειναι η λουιζα (clsfox) απο το vwclub+motorwomen club...
εχει δικιο για την κοσμια συμπεριφορα που πρεπει να δειξουμε ολα τα κλαμπ και τα μελη αυτων...σοβαροτης πανω απ'ολα παιδια σε αυτο το ξεχωριστο ιβεντ,ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!! 8)
Kοίτα να δεις που κλείσαμε τη 18άδα!!!!! :D :D :D :D :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο elaborus
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΥΜΜΕΝΟΙ, ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΘΑΡΟΙ!
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!...
ετσι....ετσι....!!!!! :wink: :D :D
υπάρχει μια περίπτωση αναλογα με τον καιρό να ανέβω....
Εμ βέβαια, τώρα που ξετουρμπίσαμε μας φαίνεται μεγάλη η απόσταση Βόλος-Θεσσ/νίκη :) :) :)
VERONE τι έκανες στην Εγνατία 12 το μεσημεράκι σήμερα?
Φαντασου ειμαι σε αδεια και ξυπνησα απο της 10 μα γιατι αλο για το club ημουν το πανο τελικα ειναι στα χερια μου!
Κακά μαντάτα...
Ο καιρός γ@μήθηκε και έγινε και έκτακτο ανακοινωθέν ακραίων καιρικών φαινομένων για χαλάζι κλπ αύριο... :(
Για μενα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα-μαλλον λογω κινησης κατα την επιστροφη-να μην προλαβω να ερθω απο Καλλιθεα ακριβως στην ωρα μου.Ωστοσο θα παρω τον Νικο η τον Γιαννη τηλεφωνο αν δω οτι αργω αρκετα..ελπιζω μονο να κρατησει ο καιρος γιατι αμα βρεξει και χρειαστει και πλυσιμο..βρασε ρυζι..
Έγινε λοιπόν κι η πανclubική... :lol:
Καλά ήταν μωρέ! Πολύς κόσμος γενικά! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο καιρός ήταν καλύτερος θα είχε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση και ίσως περισσότερο νταβαντούρι... :roll: :wink:
Και του χρόνου με υγεία, λοιπόν! :D :D :D
Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, αφού αν και "ψάρακας" στις συναντήσεις, με κάνατε να νιώθω όσο πιο οικεία γίνεται... :D Θα φροντίσω να μην απουσιάζω στα προσεχή meetings! :wink: Είστε μια πολύ καλή παρεούλα και θα χαρώ πολύ να ενσωματωθώ κι εγώ, πράγμα εύκολο απ' ότι αποδείξατε με τη στάση σας! :D Και πάλι ευχαριστώ!
Καμια φωτογραφία έχουμε????
Έχω βγάλει αρκετές δικές μας και από τη συνάντηση στο Ποσειδώνιο, αλλά και από το χώρο συγκεντρώσεως
Τελικά στη συνάντηση εμφανίστηκαν:
1. Karateka ....................ΟΚ
2. ckalfas .......................ΟΚ
3. verone (+3 ίσως) ........ΟΚ (-3 :P)
4. ammoulianiotis ...........ΟΚ
5. Koulou .......................ΟΚ
6. Nikos .........................ΟΚ
7. Magelanos ..................ΟΚ
8. Sparck .......................ΟΚ
9. Παναγιώτης ................ΟΚ
10. BravoTwoZero ..........ΟΚ
11. Panoramixk ..............ΟΚ
12. Arf ...........................ΟΚ
13. Athanasios ................ΟΚ
14. Κώστας (Μεμβράνες) ..Δυστυχώς δεν τα κατάφερε...
15. Panos-Thesniki ..........Τελείωσε την υπηρεσία του όταν εμείς αρχίσαμε να την κάνουμε με ελαφρά...
16. DontMKsense ............ΝΟΡΕ.... Που ήσουν ρε Μητσάρα?? Σε πήρα 100 φορές...
17. Spyros2002 ..............ΟΚ
18. THADEM ...................ΝΟΡΕ
19. Κώστας......................ΟΚ
Σύνολο 13 αυτοκίνητα / τέσσερα 5θυρα!!!! (εγώ και ο Γιάννης ήρθαμε με δανεικά)...
Ο χαβαλές καλός. Ο κόσμος πολύς. Το StiloClub για άλλη μια φορά έδιξε ότι δεν μασάει τίποτα και ήταν μία από τις πολυπληθέστερες συμμετοχές της συνάντησης. Κλασσικά το περισσότερο θόρυβο τον κάναμε εμείς και όλοι ζύγωναν να δουν ποιό είναι αυτό το μηχανοκίνητο nightclub (βλέπε Παναγιώτης, με 46.574 ηχεία, 366 ενισχυτές και 1.767.486 Watt...). Είμασταν πολύ σοβαροί. Τελικά η θέση του club ήταν αρκετά στρατηγική. Οι φώτο που τράβηξαν οι φωτογράφοι ήταν από την ταράτσα ενός κτιρίου μπροστά από τα αυτοκίνητά μας. Είμασταν πρώτη μούρη! :) Το ίδιο και το πανό μας. Θα δείτε τις φώτο και θα καταλάβετε. Ο Sparck έχει βγάλει αρκετές κι ελπίζω να τις δύμε όλοι σύντομα. Ο καιρός λίγο στο τέλος άρχισε να μας τα χαλάει με μια ελαφριά ψιχάλα, αλλά ούτως ή άλλως ήταν η ώρα που αρχίσαμε να σκορπάμε...
Μπράβο σε όλους όσους ήταν εκεί και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν όλοι τους σοβαροί και μετρημένοι και με τα τουτού τους γυαλισμένα. Του χρόνου ελπίζω να είμαστε τουλάχιστον οι διπλοί και το όλο event ακόμη καλύτερα οργανωμένο.
Behind the scene...
17:30 ραντεβού στο parking απέναντι από το Lido. Σκάω μύτη 17:35 και ήταν όλοι εκεί, έτοιμοι γυαλισμένοι... Μπράβο τα καμάρια μου... Βέβαια, καθυστερημένοι με τα 1.200άρια τους οι Άρης και Σάκης! :P:P:P:P Ήρθαν μαζί κατά τις 17:45, αλλά ξέρετε, επίτηδες, για να κάνουν εντύπωση! :P:P Ειδικά αυτός ο Σάκης ρε παιδί μου! Μπαίνει με τα γκάζια του, ορμάει με τη μούρη προς το Rallye ενός φίλου του ο οποίος τον περίμενε, και αφού έφτασε στα 15 μέτρα με 50 χλμ/ω, τραβάει ένα χειροφρενάκι και πλασάρετε ακριβώς δίπλα του. Περιττό να σας πω ότι τ παιδί τα είδε όλα!! :):) Ο δε Άρης, είχε βγει από το αμάξι του, και είχε σκάσει στα γέλια βλέποντας την έκφραση του οδηγού του Rallye!!
Αφού είπαμε τα αστεία μας, και συννενοηθήκαμε με 2-3 ακόμη που μας περίμεναν σε ένα βενζινάδικο, κάνουμε να ξεκινήσουμε και σκάει μύτη η τροχαία. Κατεβαίνουν 2 τυπάδες και αρχίζουν τα κλασσικά: "Κάνετε κόντρες" (50 μέτρα parking... όπως λέμε 0-400, το StiloClub έκανε 0-50!!!) "και γιατί είστε όλοι εδώ", "και για παράνομους αγώνες αφαιρούνται πινακίδες και μπλα μπλα...", ευτυχώς ο ένας ήταν νεαρός και το γύρισε στο καλαμπούρι... Κάναμε την πλάκα μας και ξεκινήσαμε για τον τόπο της συνάντησης...
Έμορφα ήταν όλα εκτός από τον καιρό!
Είμασταν οι πιο φασαριόζοι της συνάντησης! Το Boom Car του Παναγιώτη αναστάτωσε τον κόσμο με τα σκυλοτράγουδα (...τα οποία παρεπιπτόντως έφεραν κέφι).
Ο Άρης πήγε να κοντραριστεί λιγάκι με τον θερμοσίφωνα στο πορτ παγκάζ, αλλά... πάντως οι ζάντες του πήγανε!!!
Άντε και του χρόνου περισσότεροι!
Ερώτηση: Μπορώ να κάνω copy/paste εδώ τις φωτος που τράβηξα για να τις δουν όλοι;... (Κάθε φωτο είναι γύρω στα 500 kb).
Copy/paste λίγο δύσκολο. Πρέπει να τις ανεβάσεις κάπου (πχ pathfinder) και μετά να βάλεις εδώ το link...
Τραβάει πολύ αυτή η διαδικασία και -προς στιγμήν, τουλάχιστον- δεν προλαβαίνω να το κάνω...
Όσο πάμε και πληθαίνουμε. Σε λίγο καιρό θα σας φάμε, ΧΙΧΙΧΙ :) :) :)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Το παιδι με το ralye ήταν δικός μου φίλος και τον Σάκη δεν τον ήξερε,οπότε αν δεν είχα επέμβει αμέσως να του το γυρίσω στην πλάκα, θα είχαμε επεισόδια
Πάντως το όλο event ήταν καταπληκτικό και μακάρι να καθιερωθεί. Δεν είναι λίγο πράγμα να μαζευτούν πάνω από 150 αυτοκίνητα(βελτιωμένα και μη) σε ένα χώρο και να μην προκύψει το παραμικρό παρατράγουδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για να γίνει η συνάντηση αυτή, καθώς και σε όσους έδωσαν δυναμικό παρόν
ΥΓ1. Ηλιοκαμμένε :) :) :) μου φίλε ckalfa, δεν προσπαθούσα να κοντράρω τον Παναγιώτη(άλλωστε μου λείπουν 45.382 ηχεία), αλλά να παίξουμε ταυτόχρονα!!!!
ΥΓ2. Ένα μπράβο στη Βάσω που είχε επιφορτιστει το δύσκολο έργο της ανάλυσης των specs του αυτοινήτου του καλού της(verone-vroom vroom- μέγας κάφτης κ.α) στο φιλοθεάμον και άκρως περίεργο κοινό
ΥΓ3. Χάρηκα πολύ που είδα καινούρια πρόσωπα, αν και με μερικούς δεν μιλήσαμε καθόλου. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά
ΥΓ4. MAGELANE ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΒΡΕ!!!!!!!!! :P :P :P :P
Μπράβο σε όλους σας παιδιά. Κρίμα να μην έχω και το δικό μου εκεί. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω για ένα γάμο ενος κολλητού και δεν μπόρεσα να κάτσω πολύ. Ελπίζω πάντως να σας άρεσε και να είστε σίγουροι ότι θα καθιερωθεί κάθε χρόνο να κάνουμε κάτι αντίστοιχο.
Θα αφηνε ο VERONE τιποτα στην τυχη!Τελικα ηταν καλη η θεση που διαλεξα εκτος απο το επικεντρο ολων τον foto ηταν και διπλα στην θαλασσα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Τώρα να πω εγώ ότι γκρίνιαζες γιατί δε σου άρεσε η θέση, ή να μην πω.
Παντα εχω αμφιβολιες μεχρι το τελικο αποτελεσμα ρε Νικο!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
το σιγουρο ηταν οτι το γκρουππο φιατ ειχε τα περισσοτερα αμαξια!!! 8)
παντως εμεις σαν κλαμπτσεντο,περιμεναμε περισσοτερα αμαξια...ενιγουει... :cry:
πω πω τι ηταν αυτο το αγωνιαρικο τσεντο ρε παιδες,με εβγαλε το σβερκο οταν του εκανα τις μανουβρες!!! :lol: :lol:
γιαννη που χαθηκες με το στιλο σου?μονο εσενα δεν ειδα!!! :roll:
Αν και πρωτη φορα πηρα μερος σε μια τετοια συγκεντρωση το καταχαρηκα! Πραγματικα ηταν ομορφο θεαμα να βλεπεις διαφορα club με τα αυτοκινητα τους πειραγμενα η οχι να ειναι μαζεμενα σε ενα χωρο και οι ιδιοκτητες τους να κανουν χαβαλε ο ενας με τον αλλο. Ελπιζω τετοια meeting να γινουν θεσμος με τον καιρο και να συναντιωμαστε και περισσοτερες απο μια φορες. Πιστευω πως το StiloClub εδωσε δυναμικο παρον στην συναντηση και οπως ειπατε ολοι ειχαμε και ενα απο τα καλυτερα σημεια. Οταν πηγατε ολοι σας για φωτογραφηση με το Subarou Club εγω εμεινα πισω και περασαν κατι παιδια που κοιτουσαν το αυτοκινητο του Verone. Ενταξει, ειδαν το ΖΕΧ και τους επεσε το σαγονι, μετα πηγαν και χαζευαν την μπουκαλα... Οσο για τπ boom car του Παναγιωτη, ουδεν σχολιο! Καποια στιγμη πηγα μια βολτα μεχρι τα Ibiza και τον ακουγα μεχρι εκει δυνατα και καθαρα. Αν και πιστευω πως δεν υπηρχε χθες καποιο αυτοκινητο εκει που να μπορουσε να τον κοντραρει στη μουσικη.
αρα εκτός απο τον βρουμ βρουμ έχουμε και τον boom boom....ντε κα σ΄ανωτερα παιδιά...:)