To επιβεβαιώνω αυτό....:D
επίσης για περισότερα για κάμερες και μπλοκα στο bloka.gr
Printable View
Επειδή Θεσσαλία κατεβάινω συχνά, έχουμε και λέμε:
1) Στο τέλειωμα την εθνικής προς Θεσσαλονίκη πριν αρχίσει το παλιό κομμάτι των Τεμπών (που οι 3 γίνονται 1) κάτι παίζει καθώς έχω φάει κλίση γιατί πάτησα λέει τη ζέμπρα - με σταμάτησαν στα διόδια στα Τέμπη (βασικά έτρεχα και έκανα και προσπέραση πάνω στη ζέμπρα).
2) Λίγο μετά τον ΟΣΕ Ραψάνης, προς Θεσ/νίκη, πριν αρχίσει και πάλι η Εθνική.
3) Σε όλο το καμμάτι της παλιάς Εθνικής (Λεπτοκαρυά και Πλαταμώνας)
4) Στη γέφυρα πάνω από την Εθνική πριν τα διόδια Μαλγάρων (όπως ειπώθηκε).
Φωτη αυτα ειναι καμερες ή μπλοκα που αναφερεις?
sti rapsani deksia ekei poy exei stenevei o dromos exei sxedon panta mloko. olo ayto to komati 8elei prosoxi... ego efaga mia stoys Neoys Poroys mia to vradi... pigena 111 eno to orio einai 80! mia to vradi me radar xeiros. saltara!!! tin epomeni pigena arga alla patisa kai ego ti zevra.. 2-0
edit:Γραφε με ελληνικά αν είναι εύκολο.Είναι κανονας του forum.
γραφε αλληνικα πλιζ μου φυγανε τα ματια για να το διαβασω
Καλά πολύ καλή σελίδα έχω δουλίτσα τώρα σας αφήνω χαχαχα!
Μπλόκα με χειρός. Ειδικά τα #2 και #3 είναι πιό σταθερά και από κάμερες. Τη γλυτώνεις μόνο αν εκείνη την ώρα έχουν σταματημένους 2-3 και ασχολούνται με αυτούς.
Έχω μια επιφύλαξη για το No1 που είπα παραπάνω. Νομίζω με είδε "γιατρός" που ήταν εκεί κοντά και έγραφε φορτηγατζή, και έδωσε σήμα στα διόδια στα Τέμπη και μου έδωσαν τη "συνταγή" (ευτυχώς μόνο 17e).
Ούτε στο κομμάτι Θεσσ/νίκη-Ξάνθη έχει σταθερά ραντάρ. Τσεκαρισμένο. Αν είχε, τώρα θα ήμουν φυλακή :) :) :)
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=729
Για δείτε αυτό και μετά πείτε μου!!!
paidia me stamatisan me tin mixani tis proalles kai paraligo na me egrafan epidi i kopelia moy den forouse kranos!!!!
Νέο φωτογραφικό στην είσοδο του τούνελ της Κατερίνης, όπως επιστρέφεις προς Θεσσαλονίκη... Ήρθε φωτό σε φίλο....
δεν ειναι μονιμο απο οτι ξερω!!!!!!!!!!!!!!μπορει και να κανω λαθος!!!!!!!!!!!!!
απλα πολλες φορες εχω δει ασπρο οκταβια με συμβατικες πινακιδες στην εξοδο που λεει για κατερινη,πριν το τουνελ οπως ερχεσε θεσσαλονικη και καθετε μεσα στο αμαξι και βγαζει φωτογραφιες!!!!!!!!!!!!!!!!
αποστολε με ποσο τον γραψανε και ποσα πληρωσε????
Ανοιξα σημερα το πρωι στον υπολογηστη το google earth και ανακαλυψα οτι μου ειχε περασμενα τα ρανταρ στην εθνικη οδο.. Υπαρχει προτζεκτ που στελνουν ειδοποιηση με τα gps και ενημερωνουν οταν συναντησουν ρανταρ. Υπαρχει εφαρμογη και για κινητα τηλεφωνα. Λεει οτι αν το εγκαταστησεις σε ειδοποιει 15 δευτερολεπτα πιο πριν για να κοψεις ταχυτητα.. εδω ειναι.. ριξτε μια ματια http://www.foxytag.com/en/presentation.html
kalh magia prepei na efodiastoume oloi me gprs giati den palevetai
Αφού δεν πάει παραπάνω το γαμ..δι.. :( το κοντέρ βέβαια λέει τα δικά του.
Τουρμπισε το το γ.....μενο!!!
απλα δεν βγαζω ακρη πως να το κατεβασω!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω browser κινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκει που λεει για τα κινητα δεν εχει συγκεκριμενες οδηγιες για την εγκατασταση σε κινητο!!!!!!!!!!
βεβαια και τα αγγλικα μου δεν ειναι στα καλυτερα!!!!!!!!!!
για αυτο ζηταω βοηθεια!!!!!!
http://www.foxytag.com/rel/0.5.5/FoxyTag_0.5.5_en.zip αυτο το λινκ κατεβαζει το προγραματακι για τα Symbian τηλεφωνα..
χρειαζεται ομως και εχτρα εξαρτημα gps για να δουλεψει. gps bluetooth...
παρτε μια ιδεα απο εδω.. υπαρχουν και φθηνοτερα αλλα και εγω το ψαχνω ακομη
με το bluetooth gps και το προγραματακι σε προειδοποιει για τα ρανταρ. με το destinator pn μετατρεπεται το τηλεφωνο σε πραγματικο gps με χαρτες και καθοδηγηση κτλ
δηλαδη εκτος απο το τηλεφωνο που εχει browser,πρεπει να παρεις κα αυτο μαζι για να δουλευει και τα πιανει τα ρανταρ????πιανει και φωτογραφους????
Ρε παιδιά δεν πιάνει τα ραντάρ. Απλώς έχουν σημειωμένες θέσεις όπου έχει αναφερθεί ύπαρξη ραντάρ και αυτό σε πρειδοποιεί κάποια μέτρα πριν. Για ppc και destinator υπάρχει σχετικό patchaki από πολύ δραστήρια ομάδα, αλλά είναι πολύ σπαστικό γιατί χτυπάει όλη την ώρα χωρίς λόγο! "Προσοχη... Κάμερα λεοφορειολωρίδας μπιπ μπι μπι..." Ε το κλείνω και ησυχάζω!!
PS: Η αγγελία μου ισχύει ακόμα και δίνω και αυτό το patchaki με το destinator για όποιον ενδιαφέρεται!!! :)
Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. Μιλαω ΜΟΝΟΝ για τα φωτογραφικα ρανταρ. Υπαρχει ειδικη υπηρεσια, για την Εθνικη Οδο. Το καλο ειναι οτι αποτελειται μονον απο 3 ατομα και τον διευθυντη. Εχουν δοθει οδηγιες, για αποστολη παραβασεων, μονον για ταχυτητες πανω απο 145 km. Και αυτο γιατι για καθε παραβαση, πρεπει να ετοιμαστει φακελλος, να σου στειλουν αντιγραφο στο σπιτι, αντιγραφο στην εισαγγελια, και παει λεγοντας. Ετσι ξεκαθαριζουν τις φωτογραφιες, που πανε στα κεντρικα. Δεν υπαρχει περιπτωση να σταλλουν ολες οι παραβασεις, λογω προσωπικου. Αυτα πριν τον νεο ΚΟΚ. Αλλα και τωρα απο οτι ξερω, τα ιδια ατομα υπαρχουν. :D:D:D
παλι καλα εγω ψαχνω μια καλη λυση απο ιταλια πλευρα και συντομα θα το εχω το οποιο συνδεεται αμεσα με δορυφορο και σου λεει τα παντα ταν ερθει στην κατοχη μου μιλαμε
Χρησιμη πληροφορια Ορεστη!
σωστος και πληροφοδιωτης ο ορεστης!!!!!!!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
στην προκημενη περιπτωση ειμαι ο φτωχος!!!
χα χα χα χα