Εγω κυρίως σαββατοκυριακα μπορώ προς το παρόν.άμα θέλουν και τα υπόλοιπα παιδια να κανονίσουμε για το επόμενο σαββατοκυριακο.να πούμε για την παρασκεύη που είναι και αργία το απογευματάκι στην πολιτεια?
θοδωρής
Printable View
Εγω κυρίως σαββατοκυριακα μπορώ προς το παρόν.άμα θέλουν και τα υπόλοιπα παιδια να κανονίσουμε για το επόμενο σαββατοκυριακο.να πούμε για την παρασκεύη που είναι και αργία το απογευματάκι στην πολιτεια?
θοδωρής
Γρήγορης, Γιώργος και εγώ θα είμαστε στο δρόμο για Θεσσαλονίκη........αλλά μπορούμε να το κάνουμε τον Απρίλιο να είναι Σαβ/κο....
Ωχ.....έχω παραλείψει να σας πω ότι είμαι και ....αγεωγράφητη μάλλον!!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Gregory
Ακτή Δυμαίων είναι .....ποια καλέ μου Γρηγόρη;
Εκει που είναι ο σταθμός του τραίνου;
ΥΣ. Και μην αγχώνεσαι....μια ζωή παρεξηγημένη είμαι....
Αν με πάρουν στα ίσα, πολλοί θα στραβώσουν!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Αμα σας βολευει απριλιο το κάνουμε τότε.εγω θέλω πολύ να έρθω.
θοδωρής
Ε απλά μετά απο το επόμενο ΣΚ μπαίνουμε στον Απρίλιο....άρα θέλοντας κ μή το επόμενο meeting θα είναι τον Απρίλη....
Ρε παίδες; Μόνο εμείς είμαστε για Πάτρα; Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι λείπουν; Μήπως να χτυπήσουμε κανά τηλέφωνο να ενημερώσουμε;
Μόνο ο Άρης δεν έχει απαντήσει......Άρηηηηηηηηηηη
Άρης; Χμ...δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ταλαίπωρος ήταν που ρώταγα τι μαγαζιά είχαν στην Πάτρα να πάω να πάρω λεβιεδάκι Μόμο....Ούτε να φάει δεν τον άφησα!!!!!
Ζητώ συγνώμη αλλά ΚΑΙ στα ονόματα....είμαι βλαξ!
O Γιώργος ήτανε Ναταλία......και θα είναι και παρών....;)
Παίδες και γω Πάτρα μένω...Φοιτητηλίκι.Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση που θα κάνετε να είμαι παρών..
Δέν έτυχε να παρακολουθήσω μέχρι τώρα το thread..Γι'αυτό δε συμμετείχα πουθενά..Cu
Ηλίας
Για να το λες εσύ Θοδωρή μου.....έτσι θα είναι!!!!! Πάσο! :DΠαράθεση:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Psycho-MaN
Λιάκο θα σε περιμένουμε την Τρίτη και σένα......θα σου δείς εδώ τα στοιχεία για το ακριβές μέρος κ τα σχετικά περι ώρας........;)
Να 'σε καλά Θοδωρή..Θέλω και ελπίζω να τα καταφέρω να είμαι εκεί..Τα λέμε καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη ..Καλά να περνάτε παίδες!Ευχαριστω..
Ναι...ναι.....τρίτη είπαμε, ακτή Δυμαίων είπαμε, μαγαζί Πολιτεία είπαμε.....για τους αγεωγράφητους όμως....ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ πως θάρθουν!!!!!!:ΡΡΡ
Ναταλία βγές στην πρώτη έξοδο της περιμετρικής που λέει παραλία-οβρυα.
παρε το ποτάμι παράλληλα προς βορρά (δηλάδη προς την θάλλασα).
στο τελος του δρομου αυτου ειναι η εθνική-παραλιακή(ακτή δυμαίων)
κάνε δεξιά που πηγαίνει για πάτρα.
μέτα απο 1-2 χιλίομετρα θα περάσεις την πειραική πατραική στα δεξία σου και μετά απο 300 μέτρα ειναι η πολιτεία.
εχει μια μεγάλη ταμπέλα!δεν την χάνεις.
θοδωρής
Εδώ είμαι, εδώ είμαι! Αλλά λόγω του ότι πλάκωσε πολλή δουλεία έχω παραμελήσει το posting! Πάντα όμως ...παρακολουθώ :shock:Παράθεση:
Δυστυχώς Δευτέρες και Τρίτες έχω φούλ πρόγραμμα οπότε δύσκολο για αύριο! Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε από κοντά!
Καλά να περάσετε παιδιά!
Άρης
Ok...ξεκινάω από ......τώρα!!!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο karaLRS
ΥΣ. Καθότι πρώην ξανθιά....καταλαβαίνεις..... :D
Λοιπόν 9 το βράδυ είναι καλά? Μπορείς Ναταλία?
Γρηγόρη, Ηλία εσείς?
Άρη πέρνα ρε έστω και για 15 λεπτάκια να σε δούμε :D.....
Απο εμένα και τον αλλον που με κατηγορεί οτι όλο τρώω οκ πάντως.....
Από μένα οκ.....
Έλα ρε Άρη κι εσύ για δέκα λεπτά!!!!!!! Όχι τίποτα άλλο μην τύχει και κοντραριστούμε πουθενά στο δρόμο και δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε την ίδια τρέλα δηλαδής!
Παίδες το έχω κανονίσει αλλά φυσικά πρώτα ο Θεός, έτσι;
Περιμένω τη μπέιμπυ σίττερ να μου πει αν θα μπορεί αύριο κι αυτή!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia
Ναταλία πάντα θεού θέλοντος.......εννοείτε.....
Θα σε περιμένουμε βέβαια....εκτός αν δεν μας κάνει το χατήρι η baby siter....
(άμα είναι καλή και μικρή πάρτην μαζί σε παρακαλώ :P)
O.K και από εμένα , 9:00 θα είμαι εκεί (ΠΟΛΙΤΕΙΑ).
Θοδωρή μίλησες με τον Γιώργο;
'Ελα Θοδωρή , sorry που αργησα να απαντήσω ...Δυστυχώς παιδιά ,έχω ενα εργαστήριο το βράδυ και δεν θα μπορέσω να έρθω..gkrrr.. Τι να κάνω? Next time , i'll meet you.
Θοδωρή αν προλάβαινα για 15' θα καθόμουν και πολύ περισσότερο, αλλά... :cry:Παράθεση:
Next time ελπίζω!
Ναταλία, Stilαρος σαν αυτόν που φαίνεται στο avatar μου ΚΑΙ με μπάρες οροφής δεν πιστεύω οτι κυκλοφορεί άλλος στη Πάτρα! Θα με γνωρίσεις εύκολα! 8) Και θα με ακολουθήσεις δύσκολα! :D :DΠαράθεση:
Καλά να περάσετε παίδες! Και να είστε επιεικείς με τον γιαπωνέζο! :D Έχει ένδοξο παρελθόν :wink:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο azzurro_1.8
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol: :lol:
Μέχρι τι ώρα έχεις εργαστήριο βρε?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Psycho-MaN
Εμείς μέχρι τις 10 κ κάτι θα είμαστε σίγουρα εκεί........σίγουρα προλαβαίνεις....
(Γρηγόρη με το Γιώργο είμαστε μαζί κάθε μέρα.....άρα μπορεί...)
(Γρηγόρη με το Γιώργο είμαστε μαζί κάθε μέρα.....άρα μπορεί...)[/quote]
Δηλαδή είστε ζευγαράκι ;;;;; :lol: :lol: :lol:
:P Θάθελες, ε; Αμ....δεν γίνεται...γιατί τότε δεν θα έρθω στη συνάντηση εγώ!!!Παράθεση:
Πάντως να το ξέρετε.....εγώ θα βρίσκομαι Πάτρα κατά τις 8 οπότε αν έρθει και κανείς άλλος νωρίτερα ας χτυπήσει το κουνητό μου να μου το πει!
Και πλέον ανήκει στο παρελθόν και αυτή η συνάντηση.......πάντως ένα θα μου μείνει πάλι....
Το ότι πέρασα ένα 3ωρο υπέροχα.....:D:D
Ναταλία και Βασίλη σας ευχαριστούμε που κάνατε τόσο δρόμο για να είστε μαζί μας.....:D:D
Θοδωρή μου η ευχαρίστηση είναι όλη δική μας...Παράθεση:
Και οφείλω κι ένα ευχαριστώ στο φίλο Γρηγόρη που δεν μας επέτρεψε να χαθούμε ούτε στιγμή, στο Γιώργο και τη Σταυρούλα που διέθεσαν το χρόνο τους μαζί μας και φυσικά σε σένα που ......χμ..αν και καθυστερημένος ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ μπροστά μου!!!!!! :D :D
Νάστε καλά και επιφυλασσόμεθα και για μια Πυργιώτικη συνάντηση!!!
(Να δεις και τη baby sitter από κοντά! )
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! :121Παράθεση:
Ε καλά δεν έκατσα και νυστικός......έφαγα 3 μπαλίτσες παγωτό.....(δεν είχε καλο φαί εκει που πήγαμε....την άλλη φορά συνάντηση είτε στο παναχαΐκό είτε στο La pasteria.....)
Α και δεν καθυστέρησα εγώ......ο Γιώργος με καθυστέρησε που πάει αργά στο δρόμο.....
Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν από τον πύργο .Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Κατά τα όλα όπως πάντα περάσαμε μια χαρά .
Ελπίζω να το ξανακάνουμε σύντομα, όσο για το Θοδωρή δεν έφαγε τίποτα ΑΛΛΑ ήπιε φραπέ με ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ . :oops: :lol: :lol:
Γκλουπς!!!!!
Κάποιος μπέρδεψε τα μπούτια του ή ......εγώ δεν είδα καλά;;;;;
Άλλος ήπιε φραπέ με παγωτό....καθότι έχει και πιασιματ......(άμα πω -άκια μην το διορθώσετε σε ..........άρες!!!!! ) να συντηρήσει!!!!!!
Γεια σου ρε Ναταλε ΤεραστιεεεεεεεεΠαράθεση:
φιλακια στο family :wink: :wink: :wink:
Τα φιλάκια σας παραδόθηκαν....εις διπλούν.....τριπλούν....και βάλε!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Gregory
Χμ....εκείνο το ......Τεράστιε.....το παίρνω ως κοπλιμέντο, ε;;;;;;;; :P
Τα φιλάκια σας παραδόθηκαν....εις διπλούν.....τριπλούν....και βάλε!!!!
Χμ....εκείνο το ......Τεράστιε.....το παίρνω ως κοπλιμέντο, ε;;;;;;;; :P[/quote]
Eνοοιτε οτι ειναι κοπλιμέντο :lol: :lol: :lol: