Νικο ξανθουλα ειναι η φιλη σου;
Απο την αλλη ομως το χρωμα πιο πολυ ταιριαζει με του ckalfa το χρωμα. Δεν θυμαμαι ομως με σιγουρια...
Printable View
Νικο ξανθουλα ειναι η φιλη σου;
Απο την αλλη ομως το χρωμα πιο πολυ ταιριαζει με του ckalfa το χρωμα. Δεν θυμαμαι ομως με σιγουρια...
Εθεάθη λοιπόν... στο Συγκρότημα "Τσαλαπάτα" στο Βόλο.
Μαύρο Stilo facelift dynamic με 17ρες Abarth ( οχι δαγκάνες) , μπροστινό προφυλακτίήρα με σίτες , πλαινές ποδιές και πίσω 2 διπλές εξατμήσεις !!!!
Πινακίδες Θεσ/νίκης Ν**-****
Είναι κάποιος γνωστός :?:
Απ' όσο γνωρίζω όχι!
Εθεαθη χθες βραδυ στο κυκλο των Carrefour να μπαινει μεσα ενα κοκκινο 5D Stilo και κατα 99% ειναι της παρεας της Θεσσαλονικης. Πιστευω οτι καταλαβαινετε ποιον εννοω!
Ακομα εθεαθη το γνωστο boom car του Παναγιωτη απο Θεσσαλονικη με αλλαγμενο χρωμα (το εκανε κιτρινο και αυτος, Νικο ακομα ενας δικο σου!)
?????? Άλλαξε χρώμα στο αμάξι? Μήπως ήταν κανένα άλλο που του έμοιαζε? Λίγο παράξενο... Αν και δεν είναι καθόλου! Όλοι μέσα σας θέλετε ένα κίτρινο Stilo!!!!! :216 :216 :216Παράθεση:
Ακομα εθεαθη το γνωστο boom car του Παναγιωτη απο Θεσσαλονικη με αλλαγμενο χρωμα (το εκανε κιτρινο και αυτος, Νικο ακομα ενας δικο σου!)
Νικο το αλλαξε! Εβγαλε και το body-kit! Καποιο αλλο αυτοκινητο ζηλεψε τοσο πολυ ωστε επεσε πανω του. Εχω μαθει ομως απο πηγη οτι αναμενεται ενα πολυ καλυτερο body-kit και οχι μονο απο τον Παναγιωτη...
Εθεαθη χθες βραδυ κιτρινο, body-kitιασμενο Stilo με 18αρες κτλ, ενος πολυ γνωστου μελους του Club μας στο parking εμπορικου κεντρου. Τι εκανες Νικολακη;;; Ε;;; Εισαι τυχερος που δεν ειχα την λαχανι μπογια μαζι μου χθες! :216 (Ειχα και ενα φιλο μαζι μου. Επαθε σοκ οταν ειδε το αμαξι, παραμιλουσε μεχρι το βραδυ που τον πηγα σπιτι)
"Μικρέ" το πήρες το μήνυμα-απάντηση? :P Ήμουν σε "σύσκεψη" με Κάλφα, puntoclub & centoclub στον τρίτο όροφο... Εσύ?
Το πηρα το μηνυμα! Σκεφτηκα να σε παρω τηλεφωνο αλλα υπεθεσα οτι μπορει να βλεπεις ταινια... Εγω παντως ειδα ταινια και χαραμισα περιπου 2 ωρες...
Ώρε διαπλοκή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Φανταζεσαι τι θα λεγανε; :216
Σοφοκλή πάντως εγώ έμαθα κάτι λέγανε για σένα....τώρα τι...δεν μου λένε....
Ρε συ Τεό!!! Αφού σου είπα ότι αυτά που λέγαμε ήταν "εμπιστευτικά"!!!!!Παράθεση:
Σοφοκλή πάντως εγώ έμαθα κάτι λέγανε για σένα....τώρα τι...δεν μου λένε....
:216 :216 :216
Αμαννννν!!!! Να'σαι καλα ρε Τεο που μου το ειπες! Και δεν ειχα μπει στο site πριν την παρουσιαση του Punto να σου τα πω ενα χερακι απο κοντα Νικο... :216
Δεν θα ξαναδω το Stilακι σου;
Λαχανι θα το κανω! :216
πιος εχθες ειχε παρκαρει διπλα μου με ενα σκουρο στιλακι στην αργυρουπολη??απο εδω ειναι γιατι ειχε και αυτοκολητα του κλαμπ??και πρεπει να επινε καφε στο bullseye!!!
Μήπως ήτανε ο Νίκος ο Ngtech? ο ψηλός?
ΔΕΝ Ειδα προσωπο..το ειχα βαλει πανω σε πεζοδρομιο λες και ηταν για πουλημα και το εβαλε και αυτος ακριβως διπλα για να κανουν παρεα μαλλον χεχεεχ.δεν ειδα ατομο απλα ηταν παρκαρισμενο διπλα μου.. τοχε μαλλον για να δω και το αυτοκολητο του κλαμπ..βεβαια αφησα και χαρτακι...αλλα λεμε..
Μπλε (όχι σκούρο, το άλλο το ξενέρωτο :lol: :lol: ) Stilo με αεροτομή και άλλα, μόλις είχε βγει από Λαμπράκη και πήγαινε προς Διαγόρα στο ύψος της Νissan. Who was?
Ένα τούμπανο ήταν? Μάλλον του γιου του Γιάννη του "ιατροδικαστή".Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
Λοιπον, το ιδιο αμαξι (μπλε σαν του ckalfa) πρεπει να λεμε. Το βλεπω σχεδον καθημερινα! Δεν εχω μπορεσει ουτε μια μερα να του φωναξω για το club. Ειναι κουκλακι παντως!
Ξέρει για το Club...
ammoulianiotis, παρκάρεις μήπως πάνω από τη Γεωπονία στο ΑΠΘ, ψηλά στο ύψωμα?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
stilo μαυρο με πλαινους μασπιεδες φιμε ζαντα μομο αυτοκολιτακια του κλαμπκαι πωλειτε πανω πιος ηταν στις 3.50 στην χαμοστερνας???πατησα κανα δυο γκαζιες με το ΑΧ αλλα ουτε που με κοιταξε χεχεχ πιος ηταν οεο??
Μήπως ο Βαγγέλης?
Ηρακλη ναι εγω ημουν, θα χα την μουσικη μαλλων κ δεν θα ακουγα. Καλα, κ γω ηλιουπολητης ειμαι κ αντι να με δεις σε καμια ηλιουπολη με ειδες χαμοστερνας. καλο ε!
τι λες ρε βαγγελη!!!!!τσαμπα εκανα 50 σφηνες !!!!ααααα!!ειμουν με ενα ax gt μαυρο.τεσπα..στην ηλιουπολη δεν σε εχω δει ποτε...παραξενο..ωραιο το στιλακι..αν θες παντος να πουλισεις τους μασπιεδες εδω ειμαι..χεχεχ
Aμα ειναι παρε ολο το stilo με τα μασπιε μαζι.... για σκεψου το. συμφερει.
Οχι, απλα καθημερινα ανεβαινω Κατσιμιδη για να βγω περιφεριακο και τον βλεπω. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι γυναικα! Εχει και 2 bucket μεσα το παλικαρι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
Ένας συνάδελφος μου που είναι Αθήνα για σεμινάριο είναι τώρα στο THE MALL και είδε 3 αγοράκια με κόκκινα μπουφάν Stiloclub. Ποιοι ήταν άραγε?
ενα κιτρινο STILO με αυτοκολλητα NOS στην θεσσαλονικη το ειδα μια φορα στα φαναρια στην εγνατια ποιος ειναι?
μονο αυτα προλαβα να δω!
τον ξερετε?
Δεν θυμάμαι αν έχει ο Στελάρας NOS αυτοκόλλητα... χμμμμ... διαφορετικά δεν ήταν κάποιος δικός μας... ΑΑΑΑΑ!!! Μήπως ήταν το καινούργιο κίτρινο? Αυτό που είναι λίγο ξεθωριασμένο? με αυτοκόλλητα στο πλάι? Τότε ίσως να ήταν ο Παναγιώτης... ;)
αυτοκολλητα στο πλαι και εξατμηση με 2πλη μπουκα πισω!
γιατι κοιταχτικαμε μια φαση και λεω για να κοιταει μπορει να ειναι του club!
λεω ττωρα εγω!
Ίσως να ήταν ο Παναγιώτης...
Ο Παναγιωτης ηταν! Τα αυτοκολλητα τα εχει κατα μηκος της πορτας και οχι καθετα. Εγω ειδα την Τεταρτη στη Κασσανδρου κιτρινο 3πορτο Stilo με 17αρες μανισιες, μαρσπιε, φιμε και ηλιοροφη. Το οδηγουσε γυναικα αλλα ημουν με το παπι και φορουσα κρανος και δεν μπορουσα να της μιλησω. Ακομα εμαθα απο ενα ξαδερφο μου οτι συναντησε ενα κιτρινο 3πορτο Stilo με αλλαγμενους μπρος - πισω προφυλακτηρες και κιτρινες ζαντες στο δρομο για Κοζανη (το παλιο). Εχουμε κανενα στη Κοζανη;
Νικο μηπως εχεις αρχισει να πληρωνεις ολο το κοσμο για να αγοραζει κιτρινα αμαξια; :216
;)Παράθεση:
Νικο μηπως εχεις αρχισει να πληρωνεις ολο το κοσμο για να αγοραζει κιτρινα αμαξια;
Το συγκεκριμένο stilo έχει πολύ ωραίους προφυλακτήρες, εμπρός-πίσω που το κάνει πιο θηριάκι από ότι είναι, αλλά οι ζάντες που είναι βαμένες κίτρινες είναι για ξερατό.....Παράθεση:
Το συγκεκριμένο πωλείται από την πρώην αντιπροσωπία της fiat στην Κοζάνη
Απ'οτι με ειπε ο ξαδερφος, τον ειδε βραδυ σε επαρχιακο δρομο για την Κοζανη. Δεν το ειδε σε αντιπροσωπεια...
:) Το παίρνουν και το κυκλοφορούν διάφοροι. Μάλλον κάτι σαν test drive. Το έχω δει από κοντά κ από μέσα. Και πίστεψέ με, αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πρώην επίσημη αντιπροσωπία της fiat στην Κοζάνη, το είδα πριν ;)Παράθεση:
Λοιπον, την Κυριακη πριν την κοντρα συναντησα ενα μαυρο 3θυρο Stilo που πισω στο πορτ μπαγαζ ειχε με κοκκινα γραμματα γραμμενο το site μας. Τον κορναρα και μου απαντησε αλλα δεν ξερω ποιος ειναι...
Την Δευτερα ειδα και τον verone να κοβει βολτες στη Κασσανδρου... Αυτο το αυτοκολλητο ΖΕΧ βγαζει ματι απο μακρια! :216
Μαυρο τριθυρο με σηματα του club διπλα απο την πλατεια πυροσβεστειου στη Πατρα...Ποιο καλο παλικαρι ητανε??