αμα εχεις κατι να πεις γιατι δεν το λες απο κοντα να μη γραφουμε και ασχετα εδω;
Printable View
αμα εχεις κατι να πεις γιατι δεν το λες απο κοντα να μη γραφουμε και ασχετα εδω;
οτι ειχα να σου πω στο ειπα ... δεν μπορω να πω πολλα ! θα τα δεις μονος σου ....
geia sas
:129
γεια σου και σενα :) καμια σχεση με κρητη????
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥΚΟΛΛΗΣΕ 19 ΙΟΥΣ ΣΤΟΝ
ΥΠΑΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ.[/url]
ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ.
ΝΤΙΝΑ,ΓΙΩΡΓΟ,ΧΑΡΗ,ΓΙΑΝΝΗ,ΜΑΝΟΛΗ,ΡΕΝΑ&ΝΙΚΟ,ΠΡΑΓ ΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ & ΕΓΩ & Η ΜΑΡΙΑ.
Γεια σου ρε φιλε Jonny και καλωςηρθες στο club.Και εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε εσενα και τη Μαρια.(ακομα περιμενω να με παρεις τηλ για αυτο που μου ειπες)Το τρημερο κατι θα κανονισουμε(Ντινα αντε τελειωνε οργανωσε το τι περιμενεις?? :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Α κα κατι αλλο Γιαννη please προσπαθησε να ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια
παιδιά τριήμερο θα κανονίσουμε η μια μέρα από τo τριήμερο?? έχει διαφορα! εγώ πάντως θα πρότεινα χανιά σάββατο! εσείς τι λέτε?
Τωρα θα ελεγα τιποτα αλλα.... :roll: :roll: Και βεβαια μια μερα απο το τριημερο και βεβαια ΚΥΡΙΑΚΗ γιατι εχουμε και δουλειες δεν ημαστε εισοδηματιες :D :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
οκ ο νικος λεει κυριακη κανεις αλλος προταση?? αντε παιδια αντε να κανονισουμε κατι!!! (φυσικα παιζει και το ρεθυμνο και ο αγιος)
Eμενα,με βολευει Κυριακη,γιατι Σαββατο τα μαγαζια δουλευουν. Ο προορισμος δε με νοιαζει.
ΝΙΚΟ δε σε ξεχασα.
ok 2 κυριακη back εσυ τι λες??? κυριακη οκ?? τωρα πρεπει να δουμε και το που ....
κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα για κυριακη
θα πω και στο ξαδερφο μου αν δε δουλευη.
αμα ειναι να παρουμε και το μανωλη @b@rth ενα τηλ.
σωστος ο back(ousis) :) οποτε λεμε για κυριακη;; που ;;;
Αρα,Κυριακη παμε βολτα.ΠΟΥ?
Νικολακη,δυστυχως ολοι εχουν κλεισει στο ιδιο ξενοδοχειο φετος
Λεω,να παμε δυτικα,γιατι στην επιστροφη απο Αγιο θα μας στεναχωρεσει στο Κακο Ορος
πολύ σωστός αν και έχω λύση για αυτό ;) πας από ελιά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα και βγαίνεις ακριβώς στον κόμβο στον οντα στην αρχή του κακού ορους! (αυτό πληροφοριακά!)
πάντως και εγώ γουστάρω δυτικά GO WEST (life is peacefull there...)
λοιπον ο μανωλης ειναι φανταρος (και εγω νομιζα οτι μας ξεχασε).
ο ξαδελφος μου δεν ξερει ακομα γιατι κατι κανονιζε αλλα τωρα το ξερει
και αν τελικα δεν παει οικογενιακος θα με ειδοποιηση.
εγω προτεινω ρεθυμνο για καφε και φαγητο
και βολτα στο λιμανι.
εγω λεω ΧΑΝΙΑ! :twisted:
Καλημερα παιδια,τι ωρα την Κυριακη?
Και Ρεθυμνο απο τον παλιο εθνικο,ειναι πολυ ωραια διαδρομη.Αν & οι υπολοιποι θελουν Χανια & εγω μεσα
Κύριοι, μη με βάλετε να τσακωθώ με τη Ντινα, αν θέλετε Κυριακή απόγευμα Χανιά. Θα είμαστε Χανιά και για άλλο λόγο οπότε αν είναι Κυριακή μεσημέρι για φαϊ και μετά καφεδάκι Χανιά ή μόνο απόγευμα καφεδάκι, αλλα πάντα Χανιά.
Μην με παρεξηγησετε απλά είμαι πηγμένος στην δουλειά και μπορεί το ύφος του post να μην είναι το καλύτερο αλλα σας το ζητάω χάρη.
Eγω δεν εχω προβλημα για Χανια,αρκει να φυγουμε απο νωρις.Ας δουμε,ομως,τι θα πουν & τα
αλλα παιδια.
Βασικά εμείς θα είμαστε Χανιά απο την προηγούμενη (θα πάμε Κυριακή πρώϊ Μαλεμε για να πεταξουμε τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανα), οπότε δεν μπορω να προτείνω διαδρομή και ώρα αναχώρησης, μπορώ όμως να προτείνω να πιούμε ένα καφεδάκι το απόγευμα στα Χανιά και μετά να πάμε στο Γενι Γκαβε (Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η Ταβέρνα) στο χωρίο Δροσιά (κοντά στις Σίσσες) να φάμε.
Αν σας αρέσει η πρόταση μου δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε αξημέρωτα απο το Ηρακλειο (αφου λέμε για καφέ το απόγευμα) και η ταβέρνα που προτείνω είναι στο δρόμο του γυρισμου (μιση ώρα περίπου απο Ηρακλειο) οπότε "σπάμε" και τη διαδρομή στη μέση......
Περιμένω τα σχόλια σας.
εγώ πάλι λέω κάτι άλλο ... οποιος θέλει να έρθει να πάμε από τo σάββατο απόγευμα χανιά ! (μπορώ να κανονίσω ξενοδοχείο) και κυριακή να δώσουμε ραντεβού χανιά (για όσους δεν έρθουν από την προηγουμενη μέρα) και να βρεθούμε ! (εμείς τo πρωί πρωί και πιθανόν μέχρι τις 2 τo μεσημέρι να πάμε να πετάξουμε αεροπλανάκια (εννοείτε ότι οποιος ενδιαφέρεται να χαζέψει μπορεί να έρθει) ακούω άλλες γνώμες προτάσεις!
Eγω δεν εχω προβλημα,για την ΚΥΡΙΑΚΗ .Γεια σου Ντινουλα
αν ειναι τι ωρα λετε να ξεκινήσετε
να υπενθυμίσω ότι αυτή την κυριακή αλλάζει η ώρα και πάει μια ώρα μπροστά!............
παιδια δεν εχω προβλημα για χανια.
προτεινω να ξεκινησουμαι κατα τις 12:00-13:00 να παμε για φαγητο στα χανια μετα βολτα και μετα καφε
γιατι αλλιως θα πεση πεινα θα φαμε αργα.
αν παλι δε συμφωνειτε δεν εχω προβλημα και οπως λεει ο χαρης.
περιμενουμαι και το νικο τι θα πει.
ποσα αυτοκινητα θα παρουμε;
Παιδια εγω απλα περιμενω να δω που θα κανονισετε και ειμαι μεσα αλλα αντε τελειωνετε.Ολο προτασεις και προτασεις βλεπω.Κανονιστε ωρα αναχωρησης και τοπο και.................βρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ :D :D
Nικολακη σχολασες?Εγω λεω αφου η Ντινα θα ειναι στα Χανια,να φυγουμε κατα τις 12. Ραντεβου στα φαναρια τις εθνικης?
ΟΛΑ ΤΑ STILO θα τα παρουμε να σπασουμε πλακα με κανενα golf
συμφωνο για αναχωρηση στις 12 για χανια.
αν ερθει ο ξαδελφος μου οκ αλλιως θα με παρη
ενας απο σας.
τι μοναχος θα ειμαι τοσο δρομο;
οποτε κλείνει δηλαδή κυριακή στα φανάρια τις εθνικής 12 τo μεσημέρι ??????(εννοείς φανάρια γερμανού / παπαναστασίου? μήπως να πούμε στην εθνική στον κόμβο του γιόφυρου??)
επίσης να δούμε που θα πάμε να φάμε χανιά! ξέρει κανεις καλο μαγαζί η να ρωτήσω εγώ σε τίποτα χανιώτες??? επίσης για καφέ μπορούμε να πάμε και ρέθυμνο για να έχουμε κάνει και τo μισό δρόμο του γυρισμού . πάντως όπου και αν πάμε πρέπεινα έχουμε στο νουμά μας να βρούμε χορό με ικανό parking να στηθούμε για να βγάλουμε και καμια photo!! (γιάννη ξέρεις e την olympus εσύ μπας και βγάλουμε photos της προκοπης ) επίσης θα κρατάω αν είναι βιντεοκάμερα
errr να σε πάρουμε εμείς και να πάρω γω το stilo σου ???Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο back
:oops:
σιγα να μη σ`αφησω να πας χανια αμα θες κανα δυο χιλιομετρα και
μονο αν μου υποσχεθης οτι θα πηγαινεις σαν ανθρωπος.
τα σπινιαρισματα και τις γρηγορες αλλαγες στο δικο σου.
υ.γ.ραντεβου αμεσως μετα τον κομβο τις γιοφυρο εκει δεξια στην ανηφορα που εχει πολυ χωρο
στις 12
iiiiiiiiiiiiiiiiii με προσβάλεις :p
με τούτα και με κείνα... λέει ο χάρης ότι είναι άγιος....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο back
δεν ειναι προσωπικο το αμαξι μου το εχει οδηγηση ο αδελφος μου 2 χλμ. και ο ξαδελφος μου αλλα 5
οποτε να εισαι και ευχαριστημενη.
υ.γ.
παντως ο χαρης ειναι οντως αγιος.