Ναι Πέτρο όποτε θέλεις!!!!!
Οταν κατέβεις Αθήνα η αν έρθουμε εμείς πάνω στον Βόλο ετοιμάσου να σε παίξω ΠΑΓΚΟ!!!!!!!!
:166 :166 :166 :192 :192
Printable View
Ναι Πέτρο όποτε θέλεις!!!!!
Οταν κατέβεις Αθήνα η αν έρθουμε εμείς πάνω στον Βόλο ετοιμάσου να σε παίξω ΠΑΓΚΟ!!!!!!!!
:166 :166 :166 :192 :192
Εγω οταν βρισκομαι Ελλαδα φυσικα το πρωτο μου χομπι ειναι το ΣΤΙΛΟ μου αλλα μετα απο αυτο τον γιο μου και παμε τηλεκατευθυνομενα RC
:D
Ορε παιδια πως μπορω να βαλω φωτογραφια εδω? :oops: :evil: :twisted: [/img]
μάνο πάτας το πεδίο που λέει img μια φορά, γράφεις το url απο την εικόνα και μετά ξαναπατάς το Img...
η εικόνα πρέπει να είναι φορτωμένη στο pathfinder....
απ ότι βλέπω ... κανεις δεν ασχολείται (ερκτος τον manosm) με τηλεκατευθυνόμενα
Για καντο ποιο λιανα αυτο με τοπως να βαλω φωτο
Βάλε την φώτο στο pathfinder (πχ). Έχεις λογαριασμό εκεί? Αν ναι και η φώτο είναι ήδη στον "χαρτοφύλακά" σου τότε πάτα να εμφανιστεί η φώτο σου, μετά δεξί κλικ πάνω στην φώτο και διαλέγεις Properties/Ιδιότητες. Στο παράθυρο έχει κάπου το URL (address/διευθυνση). Συνήθως είναι μακρύ (σεμνά...). Κάνε το URL copy/αντιγραφή και μετά έλα στο ποστ σου και γράψε:
[img] <<URL>> [/img]
όπου στο σημείο URL θα κάνεις paste/επικόληση....
[img]C:\Οι εικόνες μου\zex[/img]
test[/list]
[img]D:\Documents and Settings\verone\Επιφάνεια εργασίας\Χαρτοφύλακας[/img] test 2
ακυρο και το δευτερο μακαρι και το pc να ηταν σαν το αμαξι μου να ακουει οτι του λεω να μην μηλαει και να κανει αυτο που θελω για ξανα ριχτω ποιο λιανα
verone πρεπει να ειναι καπου στο internet ! πρεπει να τις κανεις upload καπου! αν θες βαλτες στο gallery!
Ασιμακι δεν καταλαβενω απο ορους απλα δεν μπωρεις καποιος να μου πει ΘΩΔΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
verone mail ξερεις να στελνεις;; στείλε σε μενα και θα τις φτιαξω εγω! (dina@pathfinder.gr)
Σε ευχαριστω αλλα θελω να μαθω να μην σε ζαλιζω κα8ε φορα το μαιλ μου ειναι veronestilo@yahoo.gr
Nenya σου χροσταω οκ
μου χρωστάς μια ..."γρηγορη" βόλτα!
ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΠΙΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΦΙΝΕΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΑ!
λεγε μου τετοια να την πληρωσει το multiwagon!!!
Μπάμπη και Ντίνα, αν δεν σας πειράζει, θα σβηστούν τα ποστ μέχρι την επιτυχή προσπάθεια με φώτο του Μπάμπη. Οκ?
ΤΙ ΦΩΤΟ???
μην μου τον μπερδευεις εκει που παω να τον ξεμπερδεψω
Να μαι και γω χαμένος... Ο λόγος που χάθηκα είναι η ενασχόληση μου με το hobby του στρατιωτικού...
Anyway εκτός από αυτό ασχολούμε λίγο με το σκάκι, τη φωτογραφία, παίζω πιάνο και σκέφτομαι να ξαναρχίσω ποδηλασία από το καλοκαίρι. Αυτά!
Το χομπυ μου ειναι οτι εχει σχεση με την ... FERRARI...
Δηλαδη μοντελισμος... συλλογη πανω απο 100 μεταλλικα μοντελα και ολα Ferrari... Και γενικα οτι εχει να κανει με Ferrari.... βιβλια, αρθρα, internet, DVD, κλπ....
Ακομα γενικοτερα ο χωρος της αυτοκινησης ειδικα των Ιταλικων (και περισσοτερο οτι εχει σχεση με το design και το marketing) με διαβασμα απειρων ελληνικων και ξενων περιοδικων....
ξέρω κάποιον που έκανε κάτι παρόμοιο ... αλλα με alfa romeo ... μέχρι που χώρισε με την γυναικα τις ζωής σου ... και έγιναν όλα μια ανάμνηση ! αν έχει διαφορετική γνώμη ας μας πει ...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο john_stil
Λοιπον εχουμε & λεμε:φωτογραφια,μουσικη & παραδοσιακοι χοροι.
PC, σινεμαδάκι, για καφεδάκι βόλτες, και μεγάλες βόλτες στην εξοχή όποτε μπορώ εγώ και η γυναίκα μου... παλαιότερα έκανα στατικό μοντελισμό (Β' παγκόσμιος πόλεμος, αεροπλάνα)
Λιώνω με DreamWeaver, Photoshop, Programming, RailRoadTycoon, και κανένα FPS που και που (Unreal, Nuke Nukem).
Fotis
φωτογραφία αλλα καμια φωτογραφική εξόρμηση με τις Stilares δεν κανονίζεις!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
:twisted:
Η/Υ,ταξίδια,βολτούλες,μπουζούκια,ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ(αρρώστι α).
Ιγκουάνα, Η/Υ, ταινίες(να'ναι καλά η bbmovies), προσκοπισμος(με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και τέλος, με ότιδήποτε οφείλει να ασχολείτάι ένας καλός φοιτητής( τάβλι, καφέδες, ούζα κλπ)...
Υπολογιστες, σινεμαδακια (την ανακαινηση των ster Θεσ/νικης με τα δικα μου λεφτα την εκαναν! καφε βδομαδα 2 ταινιες βλεπω), τσαρκες απο δω και απο κει, ταξιδακια μακρινα και κοντινα, καφεδες, αθληματα (ταβλι, χαρτακι), συλλογη απο mp3 (τι νομιζετε; μονο απο μοντελα θα κανετε συλλογη;)
Χομπυ ναι ολοι εχουμε!!!χεχεχ.οταν δεν λιωνω στην δουλεια,Μαρεσει ΧΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!χουζουρης και ετσι!!!!παλια ειχα τρελα με το bodybuilding!οπιος ενδιαφερετε για fitness ΕΧΩ καλες ακρες!
Πολεμικές τέχνες, ποδόσφαιρο, μουσική, Η/Υ και αυτοκίνηση.
Ερώτηση κρίσεως: Οι γυναίκες μπορούν να συμπεριληφθούν στα χόμπυ?
Χα Χα Χα! Ωραιο αυτο! Αν ισχυει ειμαι και εγω μεσα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Μαλλον ειστε απαντρευτοι :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Θα συμφωνήσω με τον Arf γιατί κι εγώ φοιτητής είμαι!!!Εκτός από αυτά που συνεπάγεται το φοιτητηλίκι, πινγκ πονγκ, Η/Υ(με όλα όσα μπορεί κανείς να κάνει), ταινίες, surf, wrc(όποτε μπορώ βλέπω) και πολύ μα πολύ ξάπλα!!!!!!
Μαστορεματα με βοηθο παντα τον DONT MK SENSE κ κυνηγος πεταλουδων!!! :162
Και τι μαστορεματα!!! Λυνουν και δενουν ενα Stilo με κλειστα τα ματια! Παιδια η δουλεια που καναμε στο δικο μου ειναι πολυ καλη, ευχαριστω!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sparck
1. HANDBALL ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3. OUTDOOR ACTIVITIES
4. ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ
5. GADGETS
6. ΜΠΟΥΖΟΥΚΟCLUBBING
Ξέχασα: 7. ΤΑΞΙΔΙΑ (2.500 χλμ μ.ο./μήνα...)