Απάντηση: Πλύσιμο / Καθάρισμα
Θα κάνω οπωσδήποτε ένα βιολογικό καθαρισμό γιατί τα καθίσματα έχουν άλατα και θέλω να το καθαρίσω. Εγώ θα τους το πω να μην βάλουν χέρι από κάτω αλλά δεν ξέρω αν το εφαρμόσουν.
Από ότι διάβασα σε άλλα ποστ πολλοί είναι αντίθετοι και με τα καθαριστικά που χρησιμοποιούν και δεν ξέρω τι να τους πω.
Υ.Γ. Σήμερα μου εμφανίστηκε και το περίφημο airbag failure. Θα το κοιτάξω αύριο γιατί είναι κάτι που πρέπει να λυθεί άμεσα. Έχω βρει και τα αντίστοιχα ποστ με αυτό το θέμα. Έχετε κάνει πολύ ωραία δουλειά παιδιά.
απλως στο επιπεδο μερος του κατω καθισματος εκει που καθεσε θελει προσοχη μην γινει τιγκα στο νερο διοτι εχει την ζυγαρια καθισματος του airbag και στου συνοδηγου και το μπροστινο ορθιο μερος που εχει τον διακοπτη αν καποιο παιδακι καθεται.
Τελικά ίσως το αποφύγω να το πάω έξω. Σήμερα μου πρότεινε ένας φίλος να μου δώσει μια σκούπα που έχει και πλένει - στεγνώνει. Αν το κάνω μόνος μου θα είμαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις μου.
Έχει δουλέψει ποτέ κανείς με αυτού του είδους τις σκούπες? Είναι αξιόπιστες ή δεν θα κάνουν δουλειά?
Παιδιά τελικά χρησιμοποίησα την σκούπα και μπορώ να πω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά. Το θέμα είναι ότι μετά θέλει τουλάχιστον 3 - 4 ώρες για να στεγνώσει.
τοτε φιλε μου...παρε ενα πιστολακι και στεγνωσε τα....
σορρυ αλλα δεν ξερω τι αλλο να σου προτεινω
Το ξέρω. Δεν το λέω για να μου προτείνεται κάτι. Απλά το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να το κάνει μόνος του.
Εγώ έβαλα τα φυσικά μέσα για να στεγνώσει .... : )