Εγω δεν σηκωνομαι ποτε,παντα ο συνοδηγος...
Ασε και το αλλο,οταν πηγα και εβαλα φιμε με ρωτησε ο ανθρωπος,3d η 5d και του ειπα φυσικα 3d,μπραβο ρε μαγκα μου λεει,μολις γλιτωσες 70,00 ευρω...:D :D :D
Printable View
Αμ το αλλο!
Οταν το πλενω σπιτι μου,καθαριζω 2 πορτες και οχι 4...
:D :) :D :) :D :) ;)
Ωχ πεσανε ολοι να με φανε!!!
Βοηθεια 3d-ακηδες!!!
Φιλε Αρη εχω αλλη τεχνικη εγω για τα πισω κρυσταλλα-πλαστικα κ.λ.π
Οταν βαζω καμια γκομενιτσα πισω για να της δειξω ποσο ευλιγιστος ειμαι,της δινω και λιγο χαρτι με αζαξ να τα περασει μια δοση...;)
Α!και ριχνει και ενα καθαρισμα και στο τελος...:dildo1:
Ετσι κανουμε εμεις οι τριποδοι ε,,,τριπορτοι ηθελα να πω...:D :D
"Ύποπτο το αισθημα σου ύποπτο, πάντα ήθελες να το'χεις δίπορτο"
και 3πορτο (οοουυυ!) και 4πορτο (μπλιαχ!)...
...και 5πορτο ΝΑΑΙΙΙΙ ! ! !
Είσαστε σοβαροί ρε τρίθυροι;;; Εγώ απλά θα σας θυμίσω κάτι και θα σας πω ότι αν θέλετε ξύλο, θα το έχετε!
Και για όσους θέλετε μαθήματα μπας και καταφέρετε τίποτα, προλαβαίνετε, δεν προλαβαίνετε...
ΓΟΥΑΟΥ....Παω στοιχημα αυτος με τα 4 ονόμαta και ο Τσακης...και αυτοι τριπορτο εχουν...!!!
ΡΕ αντε ρε φορτωστε καμια πεθερά στο πίσω κάθισμα....!!!
αααα. και καμια πατατα που δεν χωραει στη μπαγαζιερα..!!!
Επειδή βλέπω ότι δεν καταλαβαίνετε, μπορείτε να δείτε και το avatar μου...:tomato1: :tomato1: :jump1: :jump1: :jump1: Όσο για το άλλο τo Van Damn, Notre Damme και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, κλάιν...:bleh: :bleh: :bleh:
πες τα ρε πετραν!!!!!!!!!!!!!
αστους να λενε!!!!!καταβαθος μετανιωσαν και δεν τολμουν να το παραδεχτουν!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπουν παντου να πλυμιριζει ο τοπος απο 3πορτα και ζηλευουν!!!!!!!!!!!!!!!
τα 2 φωτα ομιχλης πισω και στην μεση η πινακιδα!!!!!!
σαν ματια απο κουζινα οταν αναβουν!!!!!!!!!!!!!
και δεν σχηματιζουν τα φωτα πισω το forward tinking!!!!!!:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Όσο για το άκυρο με τον τεμπέλη, εγώ έχω τεμπέλη!:tongue1: Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι το κάθισμα του συνοδηγού πέφτει μόνο η πλάτη και γίνεται ένα με τον ****, ενώ στην πλάτη έχει ειδική πλαστική επιφάνεια με ποτηροθήκη κλπ που γίνεται ένα απίστευτο τραπεζάκι όπου μπορείς να αφήσεις το ποτήρι με το ποτό σου, τα τσιγάρα σου και όόό,τι άλλο μπορεί να σου χρειαστεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το sex!:jumpy: :tongue1: :rofl: :rofl: :rofl:
Σφάλματα τις πρώτης γραμμής παραγωγής είστε...Τους βγήκαν μικρές οι πορτούλες και είπαν δεν βάζουν απο 4 σε αυτά να καλυψουμε την τρύπα, έτσι ώστε να μή βγαίνει η γάτα έξω στο τεστ ασφυξίας...!!!:Pppppppppp:D
Οτι και να κανετε 5θυροι παντα θα ψαχνετε να παρκαρετε παραπανω απο εμας γιατι, πως να το κανουμε ειμαστε πιο μικροι απο εσας, αρα χωραμε πιο ευκολα σε μικρους χωρους ενω εσεις... :bleh::bleh::bleh:
3 πουλάκια κάθονταν σε 3πορτο αμάξι,
ΛΑΘΟΣ. Πρώτα έπρεπε να σηκώσουν το εμπρός κάθισμα για να μπορέσουν να καθίσουν. :tomato:
Ρε σύντροφε, εμείς δεν έχουμε ανάγκη από θέση παρκαρίσματος. Είμαστε καπιτάλες και το δείχνουμε!!! Έχουμε πάρκινγκ και όπου πάμε μας περιμένει θέση!
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΡΕ 5πορτοι???
Δώσαμε κάτι παραπάνω και πήραμε το αυτοκίνητο με όλες του τις πόρτες. ΟΧΙ ΜΕ 2 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ!!!
Τα ιδια λεφτα δωσαμε και εμεις και εχουμε ενα καλο που μας λειπουν οι 2 πορτες! Να στο πω;
ΔΕΝ θα κουβαλαμε την πεθερα μαζι μας γιατι δεν θα μπορει να μπαινοβγαινει στα πισω καθισματα!!! :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Την πρακτικότητα του 5d την ψάχνουν οι 3d αλλά σιγά μην το πουν :D :D :D :D
Φιλαρακι η δικια μου πεθερα εχει δικο της αμαξι ΑΛΛΑ οταν μπαινει στο δικο μου καθεται ΠΑΝΤΑ πισω!
Ετσι για να ξερεις... :bleh::bleh::bleh:
:bananarock2: Κανένα πρόβλημα με αυτό! Αλλά στο πίσω κάθισμα με την άνεση *(ως μεγαλύτερο και δυσκολότερο στο παρκάρισμα) κάνεις απίθανα πράγματα!!! :D :D :D
Υ.Γ. Η κουβέντα σε lol mode ε? μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!! :D
Εννοειται αυτο PascM!
Θα εχω 3d μεχρι να παντρευτω ! ! !
Χρονια Πολλα PascM!!!
Να εισαι γερος και δυνατος και ευχομαι να βαλεις μυαλο και να παρεις ενα 3d!!! :bleh::bleh::bleh:
:D :D Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά! 3d λογικά θα είναι το επόμενο μια και πήξαμε στα 5d στην οικογένεια! Αλλά μάλλον κάτι σε τζιπ :cool:
τα MW της παρέας δεν θα δώσουν το πορόν?