Αν ρίξω τα καθίσματα τό πενταπορτο μου γίνεται λιμουζινα...
Printable View
Αν ρίξω τα καθίσματα τό πενταπορτο μου γίνεται λιμουζινα...
Ναι αλλά πώς θα πας μετά με τη λιμουζίνα στα βουνά και τα λαγκάδια για να εμπλουτίσεις την υπογραφή σου?? Χαχαχαχα!! :bleh:
Εκτός κι αν το μυαλό σου σκεφτεται... πονηρά!! :shutup:
Ρε μανία... Το είπε και ο ethnikofron αυτο... Έτυχε και έχω βγάλει όλες τις φωτο σε ταξίδια ρεεε!!!! :ppppppp θα κάνω photoshop ότι είμαι σε καμία πίστα.... Χαχαχα
Ααααααε ετσι;;;; Καλαααα.... Στην επόμενη συνάντηση να τα στήσουμε τότε... να δεις τι σημαίνει 5πορτο.. Κάθε πόρτα έχει 10 άλογα παραπάνω!!! Χαχαχα
Μόνο να κλείσεις τα παράθυρα πίσω για να μη σου τρώνε αεροδυναμική και μου γκρινιάζεις μετα (μιας και εμένα δεν ανοίγουν)!!! Χαχαχαχα!! :bleh:
θα τα εχω απενεργοποιησει με το lock που εχω (και φυσικα δεν εχεις) για ΠΑΝ ενδεχομενο..... (ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω):bananarock2::bananarock2::ba nanarock2:
Jason το δικο σου δεν εχω δει σε φωτο.. τι χρωμα ειναι;
χαχαχαχαχαχαχαχαχα............Παράθεση:
θα τα εχω απενεργοποιησει με το lock που εχω (και φυσικα δεν εχεις) για ΠΑΝ ενδεχομενο..... (ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω):bananarock2::bananarock2::ba nanarock2:
χαχαχα τι λέτε ρε!!!!!! :D :D
H ιστορία έχει ως εξής: Ζητήσανε από τον πιο μάγκα σχεδιαστή της Fiat να φτιάξει το πιο όμορφο δίπορτο της κατηγορίας και αυτός τους έδωσε τα σχέδια για το Stilo. Στη συνέχεια πήραν τα σχέδια αυτά και τα προώθησαν στο τμήμα πεθερόπληκτων της εταιρίας, όπου δύο μεσόκοποι και ταλαιπωροι σχεδιαστές - επειδή ζήλευαν τον μάγκα - ασέλγησαν στα σχέδια του προσθέτοντας 2 ακόμα πόρτες...
:P
Πλάκα κάνω - Άλλωστε υπάρχει άσχημο ιταλικό αυτοκίνητο; (ίσως μόνο το Multipla...)
VERDE CRISTALO PERLA !!!! ...είναι πολύ ωραίο χρώμα .
Το έχω σε φωτό , αλλά δεν μπορώ να τις περάσω ......
http://www.stilo-club.gr/vb3/%C3%8E%...91%C3%8E%C2%A3
@Άγγελος: Φυσικά και δεν έχω γιατί τα αγωνιστικά δεν χρειάζονται πολλά πολλά ηλεκτρικά για να μην έχουν βάρος!! Άσε που διάβασα και το ποστ σου περί καθαρισμού σαλονιού στο άλλο θέμα... :whistle: Νόμιζες θα μου ξέφευγε?? Όσο και να προσπαθείς να το ελαφρύνεις πάλι σε έχω!! (ωωωωωωωωωωω) :tongue1:
@jason: O Arf έχει προφυλακτήρα 3θυρου γι'αυτό και μπαίνει σε πίστες!! :tongue2:
@Stilo306: Το multipla κατ'εμέ είναι όχι απλά το πιο άσχημο ιταλικό, αλλά το πιο άσχημο αυτοκίνητο όλων των εποχών!!
@teo: παει το δικο σου σε Λευκαδα, Δημητσανα, Ορεινη Ναυπακτια και Ορεινη Αρκαδια;;; δεν παει.... Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.... (οπως λεει και ο τσουκαλας) :PPPPPPPPPP
Φυσικά και πάει αλλά δεν είμαι ψωνάρα να κάνω τις φωτό υπογραφή!! Χαχαχαχαχαχα!! :rofl::rofl::rofl:
Εσυ δεν ησουν αυτος που στη συναντηση μου ειπες..."πολυ ωραια υπογραφη..θα ηθελα κι εγω να κανω κατι τετοιο";;; χααχχαχαχαχαχα:whatever: :hehe: :spell:
Σα δε ντρέπεσαι... Τίποτα να μη μείνει μεταξύ μας πια...?? :crying::crying:
εγω λεω να κανονισουμε για καφε γιατι το φορουμ το καναμε chat.. τοσα posts ειχαν να γινουν απο τοτε που πρωτοανοιξε το site!!!
Επιτέλους είπες και κάτι σωστό! Μουαχαχα!! :hehe:
Πρέπει πρέπει! Το καλύτερο βέβαια θα ήταν κοψίδια στη Χασιά με χιόνι (που το βλέπω να έρχεται)!! :offtopic_gr:
μιας και θα παμε βουνο θα περασω να σε παρω γιατι το δικο σου δεν παει.. το δικο μου ειναι μαθημενο :P
Αμεεε... Να κάτσω και πίσω να παίξω με τα παράθυρά σου! Κανόνισε να πατήσεις το lock!!! :katana: