Πες τα ρε χρυσοστομε επιτελους να ησυχασουμε!!!!!!!!
Printable View
:worship::worship: Πες τα ολα! :worship::worship:
Παλι ξεφυγαμε απο το θεμα
Δεν λεω τπτ .......
Αντε γιατι το ξεφτιλισαμε
Τωρα μόλις ειδα το post...υπάρχει ακόμα το πρωτοτυπο..Τεο εχεις και μια foto αν θυμασαι...5 χρωματακια αν θυμαμαι καλα..σε μια εβδομαδα θα ειναι ετοιμα απο την στιγμη της παραγγελίας..και αν θυμασαι υπάρχει και το 'καλουπι' το οποιο το εχω κανει δωρο εγω στο club...αν δεν εχεις τη φωτο δες να βγαλω εγω μια...την Κυριακη επιστρεφω Αλεξαδρουπολη και θα κατεβω παλι μες τον Ιουνιο με αδεια...
Mporite na paraminete stin arxiki erotisi tou agelou i oxi?
Lipon agele pros to paron den iparxei tetio kapelaki sto club an vgei tha frontisw na pareis protos!
ΩΡΑΙΑ θα περιμενω
Νίκο έχω κάνει 7 αλλαγές Η/Υ απο τότε....οπότε μάλλον πρέπει να ξαναβγάλεις...
Καπελάκια; Χμμμ!! Θα έχουν και αυτοκόλλητο σήμα του Stilo Club επάνω; Και πως θα κανονιστεί αυτό; Θέλω δύο. Ένα λαχανί και ένα μαρουλί. Να πηγαίνουν με τα καπάκια αζώτου στα λάστιχα μου.
Σημερα πηγα και ρωτησα ενα μαγαζι για να τυπωσουμε καπελακια μου ειπε το παιδι εκει οτι δεν υπαρχει καποιο min και η τιμη παιζει αναλογα με την ποσοτητα δηλ: αν παρει καποιος ενα μονο κανει 7,50(εγω τυπωσα ενα και θα το εχω αυριο στα χερια μου και αν γινει συναντηση την Κυριακη θα το εχω μαζι να το δειτε) αν παρουμε 10 θα βγουν περιπου στα 5,00 και οσο ανεβαζουμε ποσοτητα θα πεφτει η τιμη. Ο συγκεκριμενος συνεργαζετε και το RAV CLUB και το SMART CLUB απο οσο μου ειπε και αυτοι εχουν κανει κατι σαν BOUTIQUE και μαζευουν παραγγελιες και τους τα τυπωνει φυσικα εκει δεν παιζει αναλογα με την ποσοτητα γιατι εχουν βγαλει standar τιμες. Τυπωνει τα παντα μπλουζακια,καπελα,αναπτηρες,μπρελοκ,αυτοκολλητα,ρα διοφωνακια,κουπες κ.α.
να κανουμε group buy???????????
1.paidaros
2..........
3............
4.............
5..............
6............
Ramena den mporoume na vroume?
Μπαμπη και εγω ραμενα θα ηθελα ο συγκεκριμενος δεν βγαζει αλλα μπορουμε να το ψαξουμε
Αν ειναι για ραμμενα κ σε λογικη τιμη ειμαι μεσα κ γω
Οντως καλυτερα με κεντημενο το λογοτυπο για να εχουν ζωη τα καπελα..
να μη χαλασουν με το πρωτο πλυσιμο...
Για ραμμενα και εγω μεσα! Βρηκα σε ενα πλυντηριο καπελακι που μπροστα εχει το σημα της Fiat, το στρογγυλο που εχουμε και στα μπλουζακια μας και πισω εκει που σφιγγεις το καπελο αν ειναι χαλαρο μπορεις να βαλεις ενα "χρατς" με το μοντελο που εχεις εσυ. Εχει Stilo, Punto και νομιζω Seicento. Το εχει στα 12 ευρω, ρωτησα για καλυτερη τιμη αλλα ειπε οτι το κερδος του ειναι μικρο και δεν μπορει να πεσει αλλο η τιμη... (τον πιστεψαμε τωρα...)
Παιδια πηρα το καπελακι αν καταφερω να ερθω στην συναντηση την Κυριακη (αν γινει)(υπαρχει μια περιπτωση να λειπω Καλαματα) θα το εχω μαζι. Τον ρωτησα και για ραμμενα μου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε. Πρεπει να φτιαξουμε καποιο προγραμμα του οποιου η τιμη αν καταλαβα καλα παιζει αναλογα με τον αριθμο τον ραφων και μετα θα μας βγαλει μια τιμη ανα τεμαχιο.
Πολυ ωραιο.Κ γω θελω καπελακι!!
πετρο ποσο και απο που????????????
αυτο που εχω στην φωτο ειναι πιο ωραιο αυτο δεν με πολυ αρεσει
δεν ξερω ειναι καπως........και το μπροστα ειναι.......
Το καπελάκι που είχαμε στην συνάντηση μπορούμε να το βάλουμε εδώ με καμία φωτογραφία σαν τιμή είναι καλή στα (5€)!
Αν και θα προτιμούσα να είναι ραμμένο το λογότυπο και το όνομα!
Μπαμπη θα το βγαλω μια foto και θα σου το στειλω να το ανεβασεις γιατι εγω δεν μπορω να ανεβασω foto
gnwmh mou einai na valoume kai to nick name apo ton kathena mas panw sto kapelaki ama einai dynaton h timh twn 5 euro mia xara einai ...
ποιος εχει ακρες να ψαξει????????
εγω εχω και θα ρωτησω αμα ειναι απο βδομαδα
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/jim1984_5/49380/ εδω ειναι και οι foto απο το καπελο
πολυ καλο απλο και ωραιο!!αρκει με ενα πλυσιμω να μην φυγουν τα γραμματα
παιδια τα καπελακια βγαινουνπολυ ακριβα αποτι μου ειπε το φιλαρακι
δηλαδη θελει 40ε για το τελαρο και 1 λεπτο για καθε βελονια γιατι αυτα σε βελονιες χρεωνονται!να φανταστεις μου ειπε οτι ενα μπλουζακι με τυπομα το χρεονη 2,5ε και με ραφη γυρο στα 7ε
φανταστηται να κανουμε αυτα που θελουμε!πολυ ακριβα θα μας βγει!
καμια αλλη ιδεα εχουμε η να το αφησουμε το θεμα?
Επειδη σας βλέπω αβεβαιους και είδα και κατι εξωφρενικες τιμές και καθως ειμαι σε άδεια ας κανουμε και τα καπέλα για να κλείσει και αυτο το θέμα..το σχέδιο στο καπέλο είναι κεντητό...μπορούμε να το βγάλουμε σε ποικιλία χρωμάτων,δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία και το σχέδιο θα φτιαχτει όπως ακριβώς το θέλουμε εμεις..το καπελο αυτο τυπώθηκε πριν απο ενα 1-2 χρονια αν θυμαμαι καλα,ο Θοδωρης θυμαται και ο Soul...εχει ξεβάψει αφου ήταν πισω στην εταζερα όλο αυτο τον καιρο...η ποιότητα είναι εξαιρετικη και η τιμη η χαμηλότερη που μπορουμε να βρούμε..αφου είναι θείος μου αυτος που τα κατασκευάζει...υπάρχουν επίσης και αλλα αξεσουαρ που μπορούμε να τυπώσουμε...anyway.....
ειχαμε πει τοτε να αλλάξουμε τη λέξη club με πιο χοντρα γράμματα ετσι κι αλλιως ηταν πρόχειρο αυτο και πίσω που το καπέλο είναι εντελώς άδειο να βάζαμε και τιποτα αλλο....ας πουμε ολοι τις προτάσεις μας...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/580313
http://briefcase.pathfinder.gr/download/580325
Θοδωρη ρίξε μια ματια δεν ανεβάζει το site φωτο με τιποτα...