Απάντηση: Μπλουζάκια 2007
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
Μήπως πρέπει να φτιάξουμε μία λίστα;! Άγιε μου Βασίλη εγώ φέτος ήμουν καλό παιδί και θα ήθελα ένα τρενάκι... :bleh::tongue2:
χεχε!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
paidia kalhspera. thelw na rwtisw ti xreiazetai gia na paraggeilw ki egw mplouzaki. kai pws mporw na steilw th sundromi.
euxaristw
zed
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
zedyco
paidia kalhspera. thelw na rwtisw ti xreiazetai gia na paraggeilw ki egw mplouzaki. kai pws mporw na steilw th sundromi.
euxaristw
zed
Φιλε μου πρεπει να ξεκινησεις με τον σωστο τροπο...
Λοιπον πρωτα θα το ζητησεις καπως ετσι...
http://img136.imageshack.us/img136/6...btshirtyc4.gif
...και μετα βλεπουμε... εχει ο θεος!!!!! +++++
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
zedyco
euxaristw
zed
Απ'ότι έχω ακούσει θα δημιουργηθεί ένα online shop κάποια στιγμή γιατί το παιδί που "φροντίζει" το site τρέχει για προσωπικούς λόγους απ'όσο ξέρω. Τώρα απ΄την άλλη αν θες να γίνεις μέλος σίγουρα υπάρχει ένα post που λέει για λογαριασμό τραπέζης και λεπτομέρειες.... Λογικά θα το βρείς στο Stilo Club Members Section. Αν το βρω θα το ποστάρω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
Απ'ότι έχω ακούσει θα δημιουργηθεί ένα online shop κάποια στιγμή γιατί το παιδί που "φροντίζει" το site τρέχει για προσωπικούς λόγους απ'όσο ξέρω. Τώρα απ΄την άλλη αν θες να γίνεις μέλος σίγουρα υπάρχει ένα post που λέει για λογαριασμό τραπέζης και λεπτομέρειες.... Λογικά θα το βρείς στο Stilo Club Members Section. Αν το βρω θα το ποστάρω.
Σωστος ο Σωτος!!
:clapping: :happy2: :flex: :yeah: Thank you, thank you :p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
zedyco
euxaristw
zed
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...?t=2007&page=2
Για όσους θέλουν να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή των 40Ε, ο αριθμός λογαριασμού του STILOCLUB είναι:
ALPHA BANK
298-00-2310003763
Σουλαντίκας Ιωάννης
Σαν όνομα καταθέτη μπορείτε να δώσετε το Nickname σας.
Για να είμαστε και 100% σίγουροι όμως επικοινώνησε με τον Thodoris
ευχαριστώ πολύ παιδιά για την εξυπηρέτηση. θα τα πούμε...μέσα για πολλά και διάφορα θέματα που αφορούν το motori μας!
Ωραιος ο νεος!
Forzza Stilo > > >
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΩΣ????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΩΣ????
Αν διαβασεις λιγο παραπανω εχει συζητηθει οτι για οσους δεν ειναι μελη συντομα θα υπαρχει η δυνατοτητα να αγορασουν τα πραγματα του club.
Κανε κ ενα ποστ εδω να σε γνωρισουμε.
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2832
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
Αυτές τις μέρες τελειώνει και το θέμα με το δεύτερο site για τις αγορές.
Παρόλα ταύτα μπορείς να κάνεις ότι και ο zedyco, δλδ να δώσεις την συνδρομή για τα μέλη και να πάρεις μαζί και το μπλουζάκι...
OK ΣΥΜΦΩΝΩ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΕΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ??ΚΑΘΩΣ ΤΟΣΟ ΝΕΟΠΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ?:p