Η Γαυδος μου ακουστηκε καπως καλη ιδεα!!!!
Printable View
Η Γαυδος μου ακουστηκε καπως καλη ιδεα!!!!
μηπως ειναι καλο να το επαναφερω γιατι απο οτι ειπε ο θοδωρης και ο αξιοτιμος face εχουμε ειδη οκτωβριο και κανενας δεν λεει τιποτα!!!!!!!!!!!!!
θελετε να την οργανωσουμε ή παλι ειναι νωρις και θα παει για του χρονου?????????
ΛΟΙΠΟΝ τι λετε να μπουμε ενεργα στο θεμα ψηφιστε μηνα πρωτα και μετα μερος
ωραια παιδες ποιος κανει την poll ??
τελικα νυχτεριδες και αραχνες εχουμε!!!!!!!!!!!!!!
μονο νυχτεριδες και αραχνες__
Αν μου πείτε ιδέες το κάνω και εγώ....πάντως προτείνω περίπου την ίδια επόχη όπως και πέρσι...δλδ με το νέο έτος στις αρχές..
κανενα π[ροβλημα αλλα πειτε ημερομηνεια απο τωρα ρε παιδια
1) Παργα
2) Λευκαδα
3) Αλεξανδρουπολη
4) Λιμνη πλαστηρα
Οι προτασεις μου ειναι αυτες,οποιος εχει ακρες για ξενοδοχειο καλο θα ειναι να αρχισει να το ψαχνει.
Εγω εχω μονο για Μυκονο και Ανδρο αλλα δεν ειναι και η καλυτερη εποχη για αυτους τους προορισμους.
Παντως για Μυκονο θα μας βγει σχεδον τζαμπα η διαμονη απλα για να το γνωριζετε.
εξωρμηση Stilo Club στην Μυκονο αυτα ειναι ολα τα λεφτα !!!!!!!
Αν η πλοιοψηφια συμφωνησει τοτε θα κανω τις διαδικασιες που πρεπει.
Ο μεγαλος πονοκεφαλος ειναι τα 55 ευρω που χρειαζονται για να βαλουμε το αμαξι στο καραβι (απο ραφηνα),και αλλα 55 η επιστροφη....
Αλλα αν μας βγει 20-25 ευρω η διαμονη την βραδια, τοτε ποιος τα μαμαει τα 55 ευρω!;)
lol.....Τι μύκονο ρε παιδιά....Να κάνω σολαριουμ αμα είναι...:))
Ορεινή τοποθεσία και να βολεύει όλους λέω εγώ...Μία πολύ καλή πρόταση αλλά είναι λίγο μακρυά είναι, κάπου στις Πρέσπες...
Να φωναξουμε και τον Γαβαλα στη Μυκονο;
Πάντως το Περτούλι είναι μία φοβερή τοποθεσία που βολεύει αρκετούς αφού είναι σχεδόν στη μέση απο αθήνα και Θεσ/ικη....Αν και έχω πάει πολλές φορές, το συστήνω ανεπιφύλακτα λόγω της φοβερής τοποθεσίας (βουνά, πράσινα κτλ) και το ότι είναι κοντά και στη λίμνη πλαστήρα που μπορεί να γίνει και μία ημερήσια εξόρμηση
το περτουλι και η ελατη εχεις επισης αφνωνο και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα δεν εχει μεγαλα καλα ξενοδοχεια και αμα θελουμε και κλειστο παργκινκ!!!!!!!!!!!!!!!
1.λιμνη πλαστηρα
2.παργα
Δηλαδη γιατι πρεπει να γινει τον καινουργιο χρονο?Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να γινει φετος?
Μηπως μπορω να ερθω και εγω?
θα συμφωνησω μαζι σου γιατι υποτιθετε ειναι του 2007!!!
μηπως να κανουμε μια ψηφοφορια 15 ημερων να δουμε ποτε θελουν τα μελη?????????
οι moderator αν επιθυμουν ας βαλουν μια δημοσκοπηση ή ψηφοφορια για τους μηνες νοεμβριο,δεκεμβριο και γεναρη να δουμε πιο θα ειναι το αποτελεσμα!!!!!!!!
Καλα θα ηταν να γινει μεσα στο χρονο.
τελικα ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!!!!!!!!!!!!1
και θα γινει τελικα τον ιανουαριο που βολευει καποιους!!!!!
αυτο πιστευω ειναι αδικο για τα υπολοιπα μελη!!!!!
το δημοκρατικο ειναι να μπει μια ψηφοφορια για το ποτε θελουν ολα τα μελη,επισημα και μη επισημα!!!!
Γιάννη γιατί δεν ξεκινάς ένα poll εσύ? Εγώ προτιμώ γενικότερα το Μάρτιο, αλλά αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ΝΟ-ΔΕ-ΙΑΝ, θα διάλεγα τέλος Ιανουαρίου..
Ποιο Νοέμβρη ρε παιδιά....σε 5 μέρες έχουμε Νοέμβριο....τι να λέμε...
Οποτε παμε για Ιανουαριο,και οπως λεει και ο φιλος μου ο Αρης καλυτερα προς το τελος.
Πανω που θα εχουμε ξενερωσει λογω επιστροφης απο τις χριστουγεννιατικες διακοπες,θα ερθει η πανελληνια και θα ισιωσουμε παλι.
Για Δεκεμβρη δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων,φανταζομαι οι περισσοτεροι δουλευουν και σιγουρα τελευταιες μερες θα τρεχουν και δεν θα φτανουν για να ''κλεισουν''
Καλο θα ειναι να γινει συντομα ψηφοφορια για μηνα και μερος,για να ξεκινησουμε να ψαχνουμε για ξενοδοχεια,ο Ιανουαριος δεν ειναι μακρυα...
(αντε γιατι οπως παμε μεχρι τον Γεναρη θα εχουν πουλησει και αλλοι τα stilakia τους...:D:D:D)
Kαι ενα βιντεακι απο Λιμνη Πλαστηρα.
http://www.greektube.org/content/view/11747/2/
Τι γινεται με την Πανελληνια???
ΟΕΟ!
Κανα νεο?
λοιπον συμφωνο λιμνη Πλαστηρα τελος Ιανουαριου.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ... ΓΙΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Λοιπόν κοιτάμε για λίμνη Πλαστήρα και πέριξ τελικά...?
Αν βρούμε τίποτα σε Περτούλι ή Ελάτη είστε μέσα....???Δίπλα είναι..
Σιγά σιγά πρέπει να οργανωνόμαστε και για αυτό...
Τέλη Ιαν με αρχές Φεβ.
Παιδια Λιμνη Πλαστήρα ειμαι μεσα!Τωρα για το πότε?Τελος Γενάρη περιμενουμε νεο μελος στο σοϊ(αδελφη Στελλας) και ειναι λιγο δυσκολα!Αρχες με μεσα φλεβαρη ανετα!!!
Γεια σας παιδια... Βολευει και μενα Καρδιτσα (Λιμνη Πλαστηρα- Περτουλι κτλ) οποιαδηποτε ημερομηνια.:yeah:
Επισης με την αδεια σας να προτεινω και αυτο το ξενοδοχειο... Φανταστικο. Ολοκαινουργιο και αρκετα φτηνο με καταπληκτικη θεα και τεραστιο Parking.
( http://www.touristorama.com/05/LPlas...niZervas1.html ):jump1:
Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα για κοστος και παροχες.
Τους ειπα για 01/02/08-03/02/08 με περιθωριο 2 εβδομαδες +/-.
Για 25 ατομα η τιμη του δικλινου ειναι στα 90,00 ευρω αλλα ειναι συζητησιμη την στιγμη που οριστικοποιησουμε την διαμονη μας.
Τα δωματια ολα εχουν...
-Τζακι
-Αυτονομη θερμανση
-Τηλεοραση
-Ψυγειο
-Μιni bar
Στην τιμη συμπεριλαμβανεται πρωινο και parking.
Πιστευω οτι αν το ριξουμε στα 75,00 ευρω το δικλινο θα ειναι καλα.
Οι ημερομηνιες που ειπα ειναι απλα για να προσδιορισουμε περιπου την εποχη που θα παμε.
Οταν γινει ψηφοφορια για ημερομηνια και μερος,το ξανασυζηταμε(Το λεω για να μην παρεξηγηθω οτι και καλα εχουμε αποφασισει ηδη μερος και ημερομηνια)
Αυτα...:)
Εγώ είμαι μέσα, αλλα να ρίξει λίγο την τιμη ρε γμτ...να παει ενα 75αρι..(και με 90 μεσα είμαι...)
Να δούμε και καμια άλλη επιλογή...?Αν και μετά πέφτουμε σε ποιότητα, και μάλλον δεν λέει.....
μεσα αλλα να εχει και παρκιν.
παιδια πιστευω ειναι πανακριβα για νεκρο μηνα!!!!
αποψη μου!!
Κλείστε παιδιά απο τώρα μια ημερομηνία και εγώ μέσα....
(Αρκεί να με αφήσει να έρθω ο γαμάτος και ΦΙΛΟΣ μου Γιάννης)
9-10 ΦΕΒ είναι καλά....? (Μπορεί και ο Μπόμπας τότε)...
Kanoniste paidia na kanoniso kai tin adia mou!