μεσα και εγω!!
θα φτιαξουμε λιστα ποιοι θελουν????
Printable View
μεσα και εγω!!
θα φτιαξουμε λιστα ποιοι θελουν????
500 Κομμάτια για καινούριες πινακίδες με ανάγλυφα νίκελ γράμματα 1,5€
αθτο και αν ειναι γαματο
καλα παρτε αποφαση και εδω ειμαι εγω
Απ'οτι κατάλαβα Άγγελε εσύ έδωσες προσφορά για το πλαστικό της πινακίδας και ο verone για την πινακίδα; Ας με διορθώσει κάποιος αν κατάλαβα λάθος. Καθ'ότι ολίγο τι ηλίθιος... :)
Και verone 500τεμ. δεν είναι υπερβολικά πολλά;! το StiloClub έχει 500 ενεργά μέλη;
500 Πλαστικά πλαίσια για την νέα πινακίδα 1,5€ το ένα με νίκελ ανάγλυφα γράμματα αν γίνει παραγγελία να μου πείτε είναι ένα μαγαζί από Τουρκία γιαυτο είναι τόσο χαμηλή η τιμή.
Α... ok. Αλλά και πάλι πολλά δεν είναι 500 κομμάτια;
500*1,5 ευρα=750 ευρα..Τσαμπα πραμα!Ελα παρε παρε!!!!
Σε λιγες μερες θα ανεβασω φωτο απο το δικο μου πλαστικο που εφτιαξα μονος μου με κοστος 0 ευρω...(μονο το αυτοκολλητο)
Το μοναδικο ταξι στην αθηνα μελος του stiloclub!!!(μελος???με διεγραψαν τα παλιοπαιδα....Θα τους χρεωνω την διαφημηση με το μηνα...Soul....)
Περιμενω να μου πειτε εντυπωσεις...Απλο αλλα πρακτικο και φθηνο!!!http://img527.imageshack.us/img527/3...0292cl6.th.jpg
απλο και φτηνο ωραια λυση ...
πολύ καλό! με αυτοκόλλητο το έκανες?
Ξέχασες μια τελεία!!! Θα ήταν καλύτερο να υπάρχει και το λογότυπο του κλαμπ, έτσι σκέτο δεν τραβάει το μάτι...
Η τελεια αυτοκτονησε...:)
Με το αυτοκολλητο το εκανα...Τωρα το τι τραβαει το ματι...εγω απλα μια οικονομικη προταση ηθελα να καταθεσω...
Ωραίος!!! Ο νέος...
Ρωτησα σε ενα μαγαζι που βρηκα για πλαστικα και για να με πει κοστος τεμαχιου ηθελε να ξερει τον αριθμο της παρεγγελιας. Και η δικια του λυση ηταν αυτοκολλητο της 3Μ (με ειπε οτι ειναι το καλυτερο). Απο οτι ακουσα που ελεγε με τον συνεργατη του το πλαστικο κοστιζει περιπου 2-3 ευρω. Γιατι να μην βρουμε απο που τα αγοραζουν και να βαλουμε ενα απλο αυτοκολλητο;
Ετσι και αλλιως η φωτογραφια απο το taxiStilo ειναι πολυ ωραια!
τελικα θα παρουμε μια αποφαση???????????
Μεσα και εγω για το πλαστικο.
paidia kai egw ime mesa kai maresi pol7y i idea kai genika etsi opos to fadazome maresei san ikona.to mono pou den kserw kata poso tha itan wraio einai sto plastiko na siberilamvanete kai to nickname tou kathena,,,ti lete tlk...?
και εγω μεσα
καλησπερα. παιδια αν θελετε μπορω να ρωτησω τιμη στην εταιρεια για τα πλαισια.
νικελ εχουμε σιγουρα, για πλαστικα δεν ειμαι σιγουρος. απο κει και περα ομως πρεπει καποιος να βρει ακρη με τα αυτοκολητα
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ.
nai oraia idea
Παιδία και εγώ ενδιαφέρομαι αν μπορείται πειτε μου τι θα γίνει! Ευχαριστώ!
μετα απο ενα χρονο καλα ειναι
Valanti αν θες μπορεις να πας σε ενα μαγαζι με αυτοκολλητα και να το κανεις μονος σου γιατι δεν τραβαει το θεμα.
Ωραία αυτό θα κάνω ευχαριστώ για τη πληροφορία "ammoulianioths"
Παιδία μπορείτε να μου στήλετε το σήμα του club για να το βάλω στο πλαστικό της πίσω πινακίδας?
Ευχαριστώ!
Ωραία ευχαριστώ! περιμένω!
Το τραμ...
(Διαβασε κανενα ποστ ρε Γιαννη)
δεν το ειχα δει το ποστ του ριχαρδου!
σορυ!