Εικόνες φρίκης... :eek: :(
http://athens.indymedia.org/front.ph...icle_id=756023
Printable View
Εικόνες φρίκης... :eek: :(
http://athens.indymedia.org/front.ph...icle_id=756023
. . . . . . . .
αυτα ειναι τα αποτελεσματα του κρατους που μας κυβερναει!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ!!!!!!!!!!!!
δεν ξέρω ποιος τα έκαψε
αλλά είναι εύκολο μετά από 2 χρόνια να πας να δεις ποιοι χτίσανε σπίτια στα καμμένα
κ αφού τους μαμήσεις γυναίκα/κόρη να τους βάλεις κ μια φωτιά
τουλάχιστον ας κατεδαφίσουν κάτι.....
...........
οχι ρε μ3%@$^#&$%*$&$% Γ@μ@τ@
Ρε γ@μω τη τρελα μου! Γιατι το γυρνατε στη πολιτικη;
Ξεκολατε ρε! Δεν μπορω να πιστεψω οτι για να βγει καποιος πρωθυπουργος θα θυσιαζε ποτε 65 ατομα και το πρασινο μισης χωρας. Και το πασοκ να ηταν κυβερνηση τα ιδια χαλια (για να μην πω τιποτα αλλο) θα ειχαμε.
Οτι εγινε εγινε, τωρα το ποιος φταιει ουτε το ξερουμε ουτε προκειται να το μαθουμε.
Το θεμα ειναι αυτο που ειπε ο Κυριακος, εγω δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε να γκρεμιζουν σπιτι, ειτε ειναι το πασοκ κυβερνηση ειτε η νεα δημοκρατια.
Μηπως ηρθε η ωρα να δωσουμε ενα μηνυμα αγανακτησης;
Προσωπικα (δεν με πειραζει που θα το πω), θα παω στο χωριο μου, θα διασκεδασω με την παρεα μου, θα πιω τις τεκιλες μου και δεν θα παω να ριξω τη ριμαδα τη ψηφο μου! Δεν τους κανω το χατιρι!
Γιαννη δεν ξερω τι βιωσες και τι οχι αλλα το θεμα ειναι οτι φωτιες ειχαμε, εχουμε και θα εχουμε μεχρι να ξυπνησουν καποιοι και να καταλαβουν οτι δινουμε ενα καρο λεφτα για να παρουμε τανκς και χεστρες για το καινουργιο δημαρχειο που κανει ο Παπαγεωργοπουλος και δεν δινουμε ενα ευρακι παραπανω για να παρουμε αεροπλανα, ελικοπτερα, να κανουμε αντιπυρικες ζωνες και αντιπλημυρικα εργα.
Οταν θα εχουμε χασει ολα μας τα δαση τοτε θα ειναι πολυ αργα πλεον και δεν θα εχει σημασια ποιος ειναι στην εξουσια, θα φταιμε εμεις...
Δείτε τη φωτογραφία στην αρχή του άρθρου του citypressστο link(http://www.cpress.gr/article.php?art=42879).
Δείτε και τη φωτογραφία στο εξώφυλλο του Έθνους. http://img529.imageshack.us/img529/6551/downloaddn9.jpg
Τι παρατηρείτε?
Μα είναι η ίδια φωτογραφία!
Τότε που πήγε η φωτιά στο site του city press;
Μα πολύ απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ, παρά μόνο στη φαντασία των συντακτών της «έγκυρης» αυτής εφημερίδας και στην (πολύ κακή ποιοτικά) δημιουργικότητα του γραφίστα της μέσω του photoshop…
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Ξεφτιλες...
Καλά τώρα, ξέρετε καμιά εφημερίδα που να είναι αντικειμενική? Δουλειά είναι, λεφτά βγάζουν... μας έχουν χεσμέ....
Τότε αυτοί με τα λάστιχα τι κάνουν στη στέγη του σπιτιού και στις 2 φωτογραφίες;Ποτίζουν το γκαζόν απο ψηλά;
Θελω να πω οτι με την ίδια λογική κάποιος άλλος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο εύκολα οτι η φωτογραφία της city press είναι η πειραγμένη.
Και επειδή διαβάζω εφημερίδες σε καθημερινή βάση εδω και πολλά χρόνια,είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω οτι όντως πολλές φορές οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν είναι πειραγμένες,συνήθως για λόγους εύκολου εντυπωσιασμού του αναγνωστικού κοινού.
Το θέμα είναι να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε την ''απάτη'' η οποία πολλές φορές δεν κρύβεται μόνο στη φωτογραφία αλλά και στο κείμενο της εκάστοτε εφημερίδας και να αξιολογούμε την είδηση σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια,καμιά φορά και ένστικτα.
Το παραπάνω μου το στείλανε με mail. Δεν έχεις άδικο... στο ερώτημα που έθεσες. Το ζήτημα είναι ότι χρειαζόντουσαν και τη φωτιά καθεαυτού έτσι για να εντυπωσιάσουν...; εκεί συφιλάζομαι εγώ πλεον δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στο πόνο του άλλου.... Τα πάντα πουλιούνται!!!!!!!
Νομίζω οι τύποι πάνω στη στέγη δεν ασχολούνται με την υποτειθέμενη φωτιά που υπάρχει και δεν υπάρχει αλλά με κάτι αποκαϊδια από κάτω τους. Η εν λόγο "μαγική" φωτιά είναι πολύ πιο πίσω από το βάθος που βρίσκονται αυτοί.
Και εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι η φώτο από το έθνος είναι μαγειρεμένη...
Είτε έτσι είτε αλλιώς, το πλήγμα είναι μεγάλο για την σοβαρότητα του τύπου...
Αν έφτασαν σε αυτό το ναδίρ, να κατασκευάζουν φωτογραφίες είτε για εντυπωσιασμό, είτε για απόκρυψη, ο νους βάζει διάφορες ιδέες για το τι άλλο έχουν ή είναι έτοιμοι να κατασκευάσουν....
συμφωνω μαζι σου σοφοκλη οτι δεν δινονται λεφτα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειχαν συντονισμο και τα χασανε γιατι η τωρινη κυβερνηση ξυλωσε ολους τους ικανονοτητους αξιοματικους που ειχανε στο συντονιστικο της πυροσβεστικης και εβαλε νεους αξιοματικους που μολις ειχαν βγει απο την σχολη γιατι ητανε δικοι τους!!!!!!!!!
εκει χαθηκε το μεγαλυτερο παιχνιδι με τις φωτιες!!!!!!!!!!1
Παιδια ολοι μας ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο εχουμε εξοργιστει με αυτη την καταστροφικη δοκιμασια που υπεστει η χωρα μας και οι συμπατριωτες μας.
Τι θα λεγατε να συγκεντρωσουμε ως club ενα ποσο συνεισφορας για τους πυροπληκτους?
Αποψη μου ειναι οτι αυτο ειναι το ελαχιστοτερο που μπορουμε να κανουμε ως ευαισθητοποιημενοι πολιτες και ως club...
Κωστας--Cubano_KG
Χεσε μας ρε παιδαρε που για ολα φταιει η ΝΔ..τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους.Να μην τα κανανε μπουρδελο να μην καιγοταν το κρατος.Οποτε γινεται μαλακια σε αυτο τον τοπο κανενας δε κοιταει τα χαλια του παρα μονο να την πει για την εκαστοτε κυβερνηση.
ΟΥΣΤ σε ολους τους ειδικους!
απο ρξω τον χορο ολοι μπορουμε να πουμε το οτιδηποτε!!
ας ηουνα πυροσβεστης το 2000 ειδικα που καηκε το 1/3 της χωρας να δεις συντονισμο και οργανωση με αξιοματικους με 30 χρονια εμπειρια και φετος με εμπειρια 0 ετων!!
αν θες ψαξτο ποσες φωτιες ειχε το 2000 και ποσες φετος και θα δεις οτι το 2000 ηταν περισσοτερες,αλλα σε τελικη τι καηκε τοτε και τι φετος!!!!!!!!!!!!!1
να σου θυμισω,ΙΩΝΝΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΑΡΚΑΔΙΑ,ΣΑΜΟΣ,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,ΘΑΣΟΣ,ΡΟΔΟΣ,ΚΕΡΚΥΡΑ ,ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ,ΠΙΝΔΟΣ,ΕΥΒΟΙΑ και πολλες αλλες!!!!!!!!!!
αυτες ηταν οι μεγαλυτερες!!!!!!!!!!!!
αν θες ψαξτο απο αρχεια του 2000 και μετα ελα να μου πεις!!!!
Μαλλον δεν ενδιαφερεται κανενας για συνεισφορα... Ευαισθησια να χαρω!!!!