Εγώ θα πω ότι είναι μάπα. Και μετά θα πάρω τον κινητήρα και θα τον φορέσω στο Stilo μου!!!!! :P:P:P:P:PΠαράθεση:
αν μας πουν οτι ΤΟ ΝΕΟ FIAT STILO ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2000cc turbo 20v
ΚΑΙ 240 ΑΛΟΓΑ μηπως θα πει κανεις
κατι αρνητηκο για το ντηζαην?
Printable View
Εγώ θα πω ότι είναι μάπα. Και μετά θα πάρω τον κινητήρα και θα τον φορέσω στο Stilo μου!!!!! :P:P:P:P:PΠαράθεση:
αν μας πουν οτι ΤΟ ΝΕΟ FIAT STILO ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2000cc turbo 20v
ΚΑΙ 240 ΑΛΟΓΑ μηπως θα πει κανεις
κατι αρνητηκο για το ντηζαην?
μεσα στη μοντιφα ρε παιδι μου :p
Το καλύτερο πράγμα που θα κάνεις Νίκο είναι αυτό!!!!
Μέσα και ο Γιάννης να αλλάξει μηχανή και μετά ττττττττσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυφφφφ φφφφφφφφφφφφφφ!!!!!
αν πειράξουν οτιδήποτε από μάσκα και΄βάλουν καμπύλες θα γίνει μαμακία...
με τον **** ας κάνουν ότι θέλουν..
΄πίσω το βλέπω σαν τα 307,astra μιας και ήδη το έχουν αντιγράψει το αμάξι μας.....ή προς seat αλλά δεν με νοιάζει...η μούρη να μείνει εκεί που είναι (άντε και να μπεί και μαμά σίτα για να μην κάνουμε μαμακίες πειράματα @!!!! :) )
Oκτωβριο του 2006 ξεκινα η διαφημιστικη καμπανια για το νεο Stilo στην Ιταλια.
παιδια ουτε εμενα μ'αρεσει το νεο αλλα ειναι γουστα αυτα
apla kalo as elpisoume oti tha allaksei arketa mexri na arxisei h paragw
gh....
147,altea,audi,θα δουμε.Παντως,το μονο σιγουρο,ειναι οτι δεν μοιαζει με το δικο μας
Εμενα παντως μου αρεσει.........
δεν μ'αρεσει :(
Ki emena mou aresei poly!!!
Μιλαμε για πολυ νευρο!!!
μιλάμε για πολύ αχταρμάς .... για να μην τo πω μούλικο εντελώς!
Ελπιζω να το γλυκοκοιταζω περισσοτερο αφου μαθω τους νεους κινητηρες του:)
Ναι Κυριες και Κυριοι
Αυτο θα ειναι το επομενο μου αμαξι!!!!
παιδιά είναι κούκλα....να δούμε και τους κινητήρες γιατι αν δεν παίξει turbo δεν παίρνω τίποτα...δεν σκοπεύω να κάνω πάλι τον χονδρονίκο πλούσιο...χεχε....
αλλα τώρα που το σκέφτομαι αν βγεί με turbo πάλι πλούσιο θα τον κάνω...
external wastegate, μεγαλύτερη τουρμπίνα μουμπλε μουμπλε...
To φανταζεσαι με 1.6 turbo με 180 αλογακια...
και μετα λιγο γαργαλυμα........και να τα ραλακια που θα κλαινε.....
ποια ραλακια....με άλλη κατηγορία πλέον....θέλω να βλέπω ταπερ ταπεινωμένα...
Είναι λίγο "κάπως" ...
Δε μπορώ να πώ ότι μου αρέσει κ πολύ.
Το θελω το θελω το θελωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!
Μαλλον θα ειμαι για πολλα χρονια μελος του Stiloclub.
παει να μιασει στον 307 που δεν μου αρεσει καθολου
Εμένα μου φέρνει σε Chrysler η μούρη του αλλά είναι πάλι αρκετά όμορφο. Οι καθρέπτες και τα φουσκώματα στα φτερά είναι όλα τα λεφτά.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GN_AZ
Tα φουσκώματα που διαταράσουν το μονοκοματο νεύρο που διατρέχει τα πλαινα του Stilo είμαι μεγάλη μ@λ@κί@. Σαν να τηλεμεταφερθηκε μαζί με AudiTT και 307 και βγήκε εκτρωμα. Ας είναι ετσι. Εμείς με τα Stilo I θα είμαστε ξεχωριστοί.
Και εμενα παιδια δεν μου αρεσει το καινουργιο... Το δικο μου μ'αρεσει πιο πολυ και δεν θα το αλλαζα. Το μονο που θα εκανα ειναι η λυση που εδωσε ο Νικος, αλλαγη κινητηρα!
να γινόταν να βάλεις και diesel ...AAAAAAAXxxxxxxxxxxxx
Μηπως γνωριζουμε κατι για κινητηρες?Μηπως θα ενσωματωσουν το συστημα uniair?Ε φανταστικη μαμα Φιατ?Μηπως θα βγαλεις κανενα καλο μοτερ φανταστικη μας εταιρια?Ε?Ε?
Ρε παιδιά, δεν σας πιάνει μία στεναχώρια τώρα που βλέπετε το νέο Stilo;
Εννοώ, θα λέγεται Stilo; Η Fiat δεν μας έχει συνηθίσει να κρατάει τα ονόματα στο επόμενο μοντέλο, ειδικά στην συγκεκριμένη κατηγορία (βλ. Regata-Tipo-Bravo-Stilo). Οπότε, αυτό που ανάγεται είναι ότι από την στιγμή της κυκλοφορίας του, το StiloClub θα σταματήσει την ανοδική πορεία του...
Αυτό πως σας φαίνεται;
Ειναι η χειροτερη και πιο απαισια μορφη που θα μπορουσαν να δωσουν στην stilara μας.
Εγω λεω να το αφησουν οπως εχει μια χαρα διαχρονικοτατο design εχει
Εγω πιστευω οτι θα διατηρησει το ονομα Stilo για τον απλο λογο οτι σαν μοντελο πηγε καλα εμπορικα για τα δεδομενα της Fiat στην συγκεκριμενη κατηγορια οποτε δε θα χρειαστει να το μετονομασει για να εξαφανισει την αποτυχια της(βλ.Marea\Bravo-Brava)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Τασο χωρις παρεξηγηση φιλε,απλα λεω τα δεδομενα των πωλησεων..
Μουρατο,ομορφο και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ οπως και το Stilo MK1!!!Αντε να το δουμε και στην παραγωγη..
Ψηνομαι ασχημα να μαθω μοτερ που θα φοραει.. :twisted: :twisted: :twisted:
Σταυρος απο Αθηνα- Νεο μελος.Εγω παιδια οπως και να ειναι το νεο μοντελο θα το παρω.Τι κολλημα ειναι αυτο θεε μου μονο εγω ειμαι ετσι ρε παιδια,αρχιζω και ανησυχω με τον εαυτο μου.
Οχι φιλε μου μην ανησυχεις φυσιολογικο ειναι!Αλλα παιδια εβλεπαν παντου κιτρινο,μπλε,κοκκινο(αναλογα τι stilo ειχαν αγορασει)εγω δεν κοιμομουν τα πρωτα βραδια για κανα μηνα...λογικο ειναι:P
Βλεπω καλα ?γραφει 2008 εκει ψηλα στο αρθρο??Τι παιχτηκε??
Τίποτα Νικόλα! Αποφάσισαν ότι μέχρι τότε να εφοδιάσουν το δικό μας με τον καινούργιο κινητήρα των 1600 κυβικών και των 160 αλόγων...
Δεν σας πειράζει λίγο ράδιο-αρβύλα ε;;;
Ποσα αλογα το νεο Fiat Stilo 220 αλογα απο 1600 κυβικα??Με vtec vvti vanos και viscodrive???Τι λες βρε Χρηστο??Πωπω..Παράθεση:
Δεν σας πειράζει λίγο ράδιο-αρβύλα ε;;;
Θα βγάζει τόσα...;;; Δεν με ενημέρωσαν ακόμα... στα 160 έμεινα!
Μου το είπε ενας τριτος ξαδελφος του κουμπαρου ενος φίλου του γειτονα μου που εχει ενα γνωστο στην Fiat...σιγουρα πραγματα λεμε!!
Σα διχασμένη προσωπικότητα τον κόβω τον σχεδιαστή. Πίσω γωνίες μπροστά καμπύλες. Θέλει λίγο τσαλάκωμα εμπρός για να κάνει μερικές γωνίες... :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sakiss
οπα, κοιτα να δεις το 5πορτο....
καλό ειναι...