ποιό είναι αυτό το περιοδικό που του στέλνεις την φωτό και την κλήση και στην πληρώνει?
το είχ διαβάσει γμτ και το ξεχνάω....
Printable View
ποιό είναι αυτό το περιοδικό που του στέλνεις την φωτό και την κλήση και στην πληρώνει?
το είχ διαβάσει γμτ και το ξεχνάω....
παντα να περνατε καλα και χωρις ζωγραφιες απο στρουμφακια :( (μηπως να κανουμε ενα ερανο για τον verone...)
Μπραβο παιδια... Πολυ ωραια συναντηση και φωτογραφιες!!!
Ρε εδω δεν σκαω εγω ισα ισα ηταν η καλυτερη κληση που μπορουσα να παρω και κερασα και τσαγια στην κομοτηνη τρελα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Έχασα φάση........Τέλος πάντων..... :146 :146
εμ δεν ηξερες δεν ρωταγες?? αυτα δεν τα χανουν!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Konstadinos
Πετυχημένο κ με το παραπάνω το meeting.
Κ φυσικό ήταν, με τέτοιο ξεκίνημα θεαματικό (βλέπε φρεναρίσματα στη διασταύρωση της Μάκρης) να έχουμε κ θεαματική κατάληξη (κόντρα-το έφαγε ο Verone το GT!!!- κ χειρόφρενα μπροστά στο εμπορικό κέντρο).
Ο Κυριάκος έκανε καταπληκτική περιγραφή όλων των συμβάντων.
Μπράβο μας παιδιά κ πάντα τέτοια (χωρίς πρόστιμα!!)
Κάποιος είπε να βάλουμε κ εμείς χρήματα για να πληρωθεί το πρόστιμο. Αν
γίνει κάτι τέτοιο, εγώ είμαι μέσα.
Konstadine μη στεναχωρίεσαι. Όταν ανέβεις Αλεξ/πολη θα ξανακάνουμε meeting.
Κυριάκο μπράβο! ’ψογη παρουσίαση!
Μπάμπη μη μασάς...πάλι με χρόνια με καιρούς...πάλι δικό σου θα'ναι (το δίπλωμα εννοώ).
συμφωνώ και εγώ με το να δώσουμε λεφτά....
δεν είναι τπτ 10 ευρώ .....ή 20
αν το πάμε ζεστά έχω λογαριασμό σε Εμπορική,Αγροτική ή να μας δώσει αριθμό ο Μπάμπης
1.αμαν17-2 (άντε άλλοι 19 να βρεθούν ..../ή άλλοι 9)
Eπ βάλε κ μένα μέσα μωρέ....
Μην φοβασαι σε καθε εκδρομη που ειμαι ολο και κατι θα παιχτει παντα κατι αφηνω αυτη τη φορα ηταν το διπλωμα την αλλη ποιος ξερει......
Οσο για τα λεφτα δεν πηραζει την καυλ..... πρεπει να ειμαι μαγκας και να την πληπωνω μονος αρκει που περασαμε καλα ευχαριστω παιδια!stilo club για παντα κοντα σου!
μπάμπη πόσα άλογα ψεκάζεις...το gt δεν είναι και απο τα ποιο ευκολα αυτοκίνητα να τσαγιάσεις με stilo....
ακόμα και εγώ τα πρώτου σταδίου δεν ΄το παίζω και πολύ χαλαρός...
140ps με 1050κιλά.... = 7,5
171ps me 1260 kil;a = 7.36
βέβαια απλώνει καλύτερα το stilo λόγω μεγαλύτερων ελαστικών και μακρύτερου κιβωτίου αλλα πάλι....
Ο Κυριάκος έκανε την καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσε να γίνει. Παραστατικότατος και με πολλές λεπτομέρειες. Ήταν και αντικειμενικός όσον αφορά την "υποτυπώδη" κόντρα μεταξύ του Stilo και του GT. Ούτε 100 μέτρα δεν ήταν η απόσταση και υπήρχαν και αυτοκίνητα στην πορεία τους. Την εκκίνηση την έδωσε ο Verone οπότε μέχρι να ξεκινήσει το GT ήταν ήδη ένα αμάξι πίσω. Πάντως επειδή το GT είναι φίλος από παλιά μπορώ να τον καλέσω Αλεξ/πόλη αν θέλετε. Και αν πιστεύετε οτι δεν είμαι αντικειμενικός ας με κρίνουν οι παρόντες. Verone με GT μπορεί να έχουν ίδιες απόλυτες τιμές σε hp αλλά έχουν 200 κιλά διαφορά και διαφορετικό τρόπο απόδοσης. Και δεν νομίζω οτι ο οδηγός του GT μπαίνει στην κατηγορία των κουλών.
Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν
Πέτρο η κόντρα Verone-Punto GT είναι σχήμα λόγου. Όχι 100 μέτρα, ούτε 50 δεν ήταν(το punto πήγε μέχρι το τέλος της νησίδας και εκέι άρχισε να το σβουρίζει)!!!!! Όντως ο Μπάμπης ήταν μπροστά μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση σε υποτιθέμενο 400άρι να κέρδιζε(γνώμη μου, Μπάμπη sorry :( :( ).
Οι περισσότεροι ξέρουμε τί μπορούν να κάνουν τα Uno-Punto μόλις πατήσουν κάτω(συνήθως στο τελείωμα δευτέρας ή στην τρίτη).
Πάντως ο Verone ξέρει να το ξεκινάει πολύ καλά...
Κυριάκο ξέχασες να πεις για το σπασμένο σου παρμπρίζ. Το έφτιαξες τελικά ?
ναι σωστά...
πήγα στον ασφαλιστή βγήκαν οι φωτογραφίες ....
το παρπρίζ είναι ήδη στην αντιπροσωπεία αλλά επειδή μέσα σε 1-2 βδομάδες έχω το 60ρι service (350-400 ευρώ) και το παρπριζ το πληρώνω και μετά πέρνω τα λεφτά σε 1-2 μήνες από την ασφάλεια (άλλα 350-400) μαλλον θα το περάσω λίγο αργότερα...σε περίοδο 1 με 1,5 μήνα
προέχει το service :)
Ενα αμαξι πισω δεν ηταν στην εκκινιση αλλα δεν θα τσακοθουμε κιολας θα τα ξανα παμε με καλητερες συνθικες αλλα οχι και μπροστα στο εμπορικο οταν αυτος σταματισε και δεν ξερω τον λογο με χαλασε γιατι η κοντρα ειναι κοντρα και οταν ξεκινας δεν σταματας παντος το τετρακοσαρι εγινε απο μενα γιατι ηταν αργα να σταματισω και δεν με μαζεπσαι εστο και στα 100 αρα εστο και στα 100 για GT η διαφορα μου ηταν αρκετα καλη πιστευω παντος αν καποιος νομιζει οτι η εκκινηση τον αδικει σταματαει αμεσως και τα ξανα βαζουν εγω δεν ειδα κατι τετοιο και την κοντρα δεν την ξεκινισα εγω απλα μου το προτινε και ηταν μια καλη ευκαιρια να μετρισω το νιτρο μου με το GTΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GN_AZ
Ακόμα και το Stilo 1.6 με nitro, μόνο με έμπειρο οδηγό και άσχετο αντίπαλο θα βγει μπροστά από το GT. Η στιγμιαία παροχή δύναμης από το nitro δεν μπορεί να ξεπεράσει την διάρκεια της τουρμπίνας σε αυτοκίνητα με παραπλήσιες ιπποδυνάμης. Δεν είπα οτι ξεκίνησες την κόντρα αλλά οτι έδωσες την εκκίνηση μέσα από το αμάξι σου. Αν δεν σταματούσε θα ήταν ακόμα κολλημένος πίσω από το Astra που ήταν μπροστά του.
Τα παραπάνω post είναι μια προσωπική μου άποψη χωρίς να θέλω να θείξω κανέναν. Απλά δεν πιστεύω οτι στις κατάλληλες συνθήκες για κόντρα ένα Stilo με nitro θα φύγει μπροστά ή θα μείνει μπροστά από ένα GT.
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα η άποψη μου να θεωρηθεί αντιδικία
ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΑΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ....
Τωρα αν ειναι ποιο γρηγορο το GT H to STILO.....λιγο μας ενδιαφερει απο την στιγμη που γινοταν για πλακα.....
ααυτο μπορειτε να το δειτε υπο κανονικες συνθηκες κοντρα.....
αλλα παντα προσοχη....
γιατι ο μπατσος παραμονευει....
Για σου ρε προεδρε!