Φωτη εγω το εχω στο GMT+2 και λειτουργει κανονικα.. :S
Printable View
Φωτη εγω το εχω στο GMT+2 και λειτουργει κανονικα.. :S
Σίγουρα δεν είναι θέμα server/forum.....Για παίξε λίγο με την ώρα σου Φώτη...
Άλλαξε η ώρα μήπως και δεν πήρα χαμπάρι...
edit: πάλι τα ίδια! Έκανα post στις 23:59 και βγάζει 00.59.
edit2: και μη χειρότερα. Άλλαξα τα settings θερινής από το profile και στο πρώτο edit έβγαλε: "Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neuromancer : Σήμερα στις 01:04. "
edit3: Τελικά απενεργοποίησα τη ρύθμιση θερινής ώρας και τώρα είναι ok. Το οποίο σημαίνει ότι τώρα δεν έχουμε θερινή ώρα ενώ έχουμε. Is it me or.....
Λοιπον επαιξα κ εγω με τα GMT κ πραγματι οταν ενεργοποιεις την "θερινη ωρα" τρωει φαπα το συστημα κ βγαζει οτι ωρα ναναι..
Αντιθετως αμα το εχεις off και κανονικα στο GMT+2 οι ωρες ειναι σωστες...αρα κ γω την θερινη ωρα στο off
Εφόσον δεν σας άρεσε τόσο πολύ το Plasma_x το skin έκατσα και πέρασα στο default skin ότι είχε μέσα και το plasma_x οπότε πλέον θα είμαστε με αυτά τα 2 και όποιος θέλει διαλέγει....αργότερα θα περάσω και τα υπόλοιπα να έχουμε επιλογές....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εδώ στο Φώτη (neuromancer) για την μεγάλη βοήθεια στο τομέα των graphics του site...αν δεν ήτανε θα πολεμάγαμε με τα δικά μου το ερασιτεχνικά :p
Όποιος δεί κάποια ατέλεια-δυσλειτουργία ας το πεί....
Καταρχην ενα μπραβο απο μενα Θοδωρη για το νεο site και για το χρονο που διαθεσατε εσυ και οσα παιδια συνεργαστηκαν!
Μια ιδεα να πω..
-Στην σελιδα που εμφανιζεται οταν μπαινουμε στο stiloclub πριν την homepage αντι του 1 stilo δεν θα ηταν πιο ωραιο να βαζαμε μια φωτογραφια απο μια "πανελληνια" συναντηση που να ειμαστε ολοι με τα stilo μαζι παρεα με πανό κ.τ.λ.
Καλημέρα, ρε παιδιά έχω ανεβάσει μία εικόνα στον κατάλογο του Πίνακα Ελέγχου "Επεξεργασία εικόνας προφίλ" αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει το avatar. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει λίγο για να βάλω avatar επειδή ψιλό μπερδεύτηκα;
Ευχαριστώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο rept1l3
Για δοκιμασε πιο κατω στο "Επεξεργασία Avatar"... ;) ;)
Πλέον το site μας έχει την τελευταία έκδοση του vbulletin (3.6.2) και την τελευταία του vbadvanced (2.2.0). Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς την παραμικρή απώλεια...
Εάν παρόλα ταύτα κάποιος παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία ή κάτι το οποίο του φαίνεται λάθος ας κάνει ένα ποστ εδώ....
Δυστυχώς απο αρχές Μαίου μέχρι και τελη Σεπτεμβρίου,τα μηνύματά μου έχουν εξαφανιστεί.:confused:
Οταν παω να κανω post ενα μηνυμα εμφανιζεται το ακολουθο...
Το προβλημα ειναι ειναι το 1ο post που προσπαθησα να κανω μετα το login.Παράθεση:
Τα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα.:
1. This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 28 seconds.
Και κατι αλλο...
Οταν κανω refresh στην αρχικη σελιδα του forum, μου εμφανιζει σαν νεα μηνυματα αυτα που εκανα εγω. Ειναι λογικο?
Δεν εμφανίζει μόνο τα δικά σου, έτσι δεν είναι? Εμφανίζει και τα δικά σου...
Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. Δεν ξερω αν δουλευετε ολοι ετσι, αλλα εγω ετσι εχω συνηθισει...
1ον__ Login
2ον__ Σημερινα μηνυματα ή ανοιγμα ενα-ενα τα topics με κιτρινο icon (σε new tab)
3ον__ Σημειωση του forum ως διαβασμενο
4ον__ Διαβασμα / απαντηση σε posts
5ον__ Refresh το homepage του forum για νεα posts
Εδω εχω το προβλημα ... αν ειναι προβλημα.
Εμφανιζονται νεα post τα οποια ειναι μονο τα δικα μου, αφου δεν εχουν γινει αλλα ενδιαμεσα
Ετσι θα επρεπε να γινεται? Αφου το τελευταιο post ειναι δικο μου, γιατι αλλαζει χρωμα το icon??
(Μιλαω για το forum_new.gif)
Για δοκίμασε αυτά.
DiskRecovery4.0.1231.zip - 7ΜΒ
Techmaster.2006-EDUiSO.zip - 177ΜΒ
Δεν τα έχω δοκιμάσει βέβαια. Το χειμώνα που χρειάστηκα έσκασα 120Ε σε μια on-line υπηρεσία αλλά έσωσα αρκετά πράγματα.
Ρε Τεο η "Υποβολη Νεων" παιζει πουθενα?? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα...
Δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο Μιχάλη γιατί δεν το χρησιμοποιούσε ποτέ κανείς...
Υπάρχει τρόπος να βάλεις νέα βέβαια και πανεύκολα....να το κάνουμε ή πάλι μόνο εγώ θα βάζω?
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ως τωρα ακομα.. Να πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω ολα τα ποστ.
Αλλα διαπιστωσα τα εξης.
1ο.. Δεν μπορω να κανω EDIT.
2o.. Οταν βλεπω πως υπαρχουν νεα μηνυματα τα διαβαζω αλλα μετα εξακολουθει να δειχνει το φαναρακι πως ειναι νεο μηνυμα. Παρολο που κανω συχνα refresh περναει ισως και καμια ωρα μετα μεχρι να Σβησει.
3ο δεν μπορω να βρω πουθενα το κουμπι για εισαγωγη Url φωτογραφιων και ετσι στα νεα μυνηματα τα εισαγω με το Χερι [Img][/Img].
4o.. πιο παλια οταν ηθελα να στειλω ενα προσωπικο μηνυμα εκανα κλικ στο ονομα και αποστολη προσωπικου μηνυματος. Τωρα αυτο δεν ισχυει για ολους.
Γιατι?
Αυτα.
Teo δε δουλευει το EDIT στα ποστ που κανω.Μπορεις να το δεις λιγο?
(Ούτε σε εμένα δουλεύει ρε γμτ...Γιατί??..face)
Πές πως έχει γίνει ήδη...μέσα στο ΣΚ θα κοιτάξω να το φτιάξω....(βασικά να το κάνω link μιας κ ήδη υπάρχει...)
Αυτό με το EDIT δεν το έχω δει και δε το ξερα...βλέπεις εγώ μπορώ να κάνω EDIT όλα τα ποστ και που να το πάρω χαμπάρι...
Αν μόλις τα διαβάσεις πατήσεις ότι σημείωσε σαν αναγνωσμένα τελειώνει.
Το θέμα με το λινκ για τις φώτο στο έφτιξα εγώ (απλά διάλεγες στο προφίλ σου αυτό: Προβολή βελτιωμένης βοηθητικής μπάρας επεξεργατή (WYSIWYG))
Όσο για το 4 άμα κάνεις κλικ στο όνομα επάνω σου βγάζει ένα κάρο επιλογές....μια απο αυτές είναι και το πμ....
Δεν μπορώ να βάλω avatar.:confused:Και πιο συγκεκριμένα να ξετσεκάρω την επιλογή όπως φαίνεται και παρακάτω...
Καμιά ιδέα;
Για προσπάθησε ξανά αν θέλεις τώρα...
Αν δεν γίνει τπτ στείλε μου το avatar σου με ένα email...
Επειδη είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με το Avatar(και το εχω ακομα), πλέον όταν κάνω σύνδεση στην κεντρική σελίδα δεν μου βγάζει δεξια το ψευδόνυμο κτλ. αλλα είναι λες και δεν είμαι συνδεδεμενος. Αλλα αν παω στο forum είμαι κανονικα. Το λεω αυτο γιατι μπορουσα να "δω" το avatar μονο απο την κεντρικη σελιδα και οχι απο τον πινακα ελεγχου.
και εγω δεν μπορω να βαλω avatar.τι γινεται??
Παιδιά προσπαθήστε να μειώσετε τις διαστάσεις της εικόνας σε 100χ100 και ξαναδοκιμάστε.
Ορισμένες φορές κατα τις 2.30 το βράδυ το site φαίνεται να είναι down.... Το Site δεν είναι down απλά εκείνη την ώρα γίνεται backup με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο τίποτα...
Αυτό απλά για να γνωρίζουν μερικοί οι οποίοι προσπαθούν εκείνες τις ώρες να μπούν.
Λοιπον, κατι που ειδα μολις τωρα. Στην κεντρικη σελιδα του foroum (http://www.stilo-club.gr/vb3/index.php), κατω εκει που λεει Αγωνες - Street Racing και ρωταει "Αναψε πρασινο;" σε μενα δεν εμφανιζει το "Α" και εμφανιζει ενα τετραγωνο. Μηπως συμβαινει μονο σε μενα αυτο;
Εκείνη την ώρα έχω το καλύτερο speed γιατί το στέλνω σε ftp στο uni κατευθείαν το backup και εκείνη την ώρα και το pc αλλά και το uni πάνε καλά...θα το βάλω όμως λίγο αργότερα. (5 λεπτά κρατάει η διαδικασία περίπου)
Έχεις δίκιο....διορθώθηκε νομίζω όμως τώρα.
Να κάνω και εγώ κανά δυό "παρατηρήσεις".
1.Στην κεντρική σελίδα όταν βάζω username και password ναι μεν με πετάει στην επόμενη σελίδα "Ευχαριστούμε που συνδεθήκατε.. κτλ." αλλά μετά όταν βγαίνει η κεντρική σελίδα φαίνεται λες και δεν είμαι συνδεδεμένος παρόλα αυτά μόλις μπω στο forum είναι όλα ok!
2.Στο forum τώρα όταν έχω διαβάσει κάποιο post και clickάρω για να γυρίσω στην σελίδα του θέματος, εκεί φαίνεται λες και δεν το έχω διαβάσει. Βέβαια με 1-2 refresh της σελιδάς σβήνει το φαναράκι.
3.Και τέλος το avatar... δεν ξέρω αν είμαι βλαμένος και δεν το έχω βρει ακόμα αλλά, δεν το έχω βρει από που μπαίνει.
Όλα αυτά βέβαι τα αναφέρω μόνο και μόνο μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γιατί εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου αφού στην ουσία αυτό που θέλω είναι να παρακολουθώ το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου forum! :D
Στα back ο browser διαβάζει (συνήθως) την σελίδα από το δίσκο οπότε δεν παίρνει νέα δεδομένα απο το server. Γι'αυτο με refresh (1 αρκεί - Ctrl+F5 σε ΙΕxplorer) διορθώνεται. Αντι για μπρος - πίσω καλύτερα να ανοίγεις θέματα από τα περιεχόμενα με Shift+Click (πάντα μιλάω για IExplorer) σε νέο παράθυρο το οποίο αφού διαβάσεις το κλίνεις.
Βέβαια, πρέπει να γίνεται και ένα μπάχαλο με αυτο το θέμα (ας επιβεβαιώσει ο Thodoris). Εγώ μπαίνω από κεντρική σελίδα απο το link Νέα Μηνύματα, διαβάζω όλα τα νέα μηνύματα, πάω μετά στην κεντρική του φόρουμ και βλέπω τα φανάρια αριστερά να λένε ότι έχω αδιάβαστα μηνύματα. Αν πάω στη home, πάλι στην ταυτότητά μου πάνω αριστερά λέει ότι έχω νεα μηνύματα (όσα refresh και να κάνω). Μόνο όταν μαρκάρω από το μενού τα μηνύματα ως διαβασμένα στρώνει η κατάσταση ή μετά από κάποιο χρόνο (αυτό το δεύτερο ελέγχεται, δεν είμαι σίγουρος). Στο παλιό forum δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
:thumbsup: Ευχαριστώ.
Παιδια εγω να ρωτησω κατι αλλο?Copy-Paste δεν μπορουμε να κανουμε για να μεταφερουμε ενα κειμενο απο αλλη σελιδα?