ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
Printable View
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
1. Verone
2. 1972stilo
3. Lakis
3. LisaNY
4. Ionio (an einai athina)
5. stilo-hraklis
6. Soul_Giannis
7. gastonegr
8. richard
9. Stilo_Stelios
10. MechGR
11. ngtech
12. gas
13. Stilo7 (αν δεν έχω βάρδια)
14. pacman
15. SNICK23
τι επαθες ρε γιωργο?
τι ατυχημα?
1. Verone
2. 1972stilo
3. Lakis
3. LisaNY
5. stilo-hraklis
6. Soul_Giannis
7. gastonegr
8. richard
9. Stilo_Stelios
10. MechGR
11. ngtech
12. gas
14. pacman
15. SNICK23
16. nasos μετα τις συζηγου
Παιδια ισχυει για της 26 Ιουνιου? Λεω να κανω την πρωτοεμφανιση μου!!! Ποιο ειναι το γνωστο αγνωστο μερος στο ΣΕΦ? Εεχαριστω
1. Verone μετα τις συζύγου
2. 1972stilo
3. Lakis
3. LisaNY
5. stilo-hraklis
6. Soul_Giannis μετα τις συζύγου
7. gastonegr
8. richard
9. Stilo_Stelios
10. MechGR
11. ngtech
12. gas
14. pacman
15. SNICK23
16. nasos μετα τις συζύγου
17. panos300
Έλα στο parking του σταδίου ειρήνης και φιλίας και θα μας δεις!
Δυστυχώς προέκυψε έκτακτο ταξίδι και δε θα μπορέσω να σας δω στη συνάντηση. Ελπίζω να κανονιστεί πάλι σύντομα κάτι για να τα πούμε από κοντά.
1. Verone μετα τις συζύγου
2. Lakis
3. LisaNY
5. stilo-hraklis
6. Soul_Giannis μετα τις συζύγου
7. gastonegr
8. richard
9. Stilo_Stelios
10. MechGR
11. ngtech
12. gas
14. pacman
15. SNICK23
16. nasos μετα τις συζύγου
17. panos300
Ωρα εχουμε πει?
Μάγκες ατυχήσατε δεν θα σας συναντώ από κοντά:( ( παρότι το ήθελα πολύ ) σ'αυτή την συνάντηση πρέπει απο 25 μέχρι 30 Ιουνίου να είμαι Καλαμάτα παντρεύεται ( όλοι κάνουμε λάθοι) ένα συγγενικό μου πρόσωπο ( οι 5 μέρες είναι για μαλ..ιες προετοιμασίες και δεν συμαζέβετε )
Παιδια πιθανον να μη μπορεσω να ερθω τελικα τη Πεμπτη εφαγα extra βαρδια τη Πεμπτη για να παρω αδεια απο Παρασκευη ειμαι στο Πολεμικο Ναυτικο! Θα προσπαθησω παντως να κανω τη βαρδια αυριο!
παιδες τελικα για αυριο η συναντιση ισχυει ετσι?? στο γνωστο αγνωστο μερος ε??:thumbsup:
ισχυει ισχυει!!!
Σημερα 21.00 ΣΕΦ
εχει προκύψει πρόβλημα με δουλειά και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω
Παιδιά μέχρι και σήμερα νόμιζα ότι τελικά θα είμαι εκεί αλλά με την μετακόμιση και τα τρεξίματα για δεη οτε νερό συμβόλαια κτλ… με κρατάνε Θεσσαλονίκη κρίμα αλλά πραγματικά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γνωριστείτε και επιτέλους να δεθεί το παρεακι και να κανονίζονται και άλλες συναντήσεις χωρίς να χρειαστεί να κατεβαίνω εγώ για να μαζευτούμε.
Αλλά πραγματικά περνάω μαματα εδώ κανένας δεν υποψιάζεται ότι κάτω από το καπό του stilo που φαίνεται εντελώς μαμά υπάρχει ένα τερατακι που τους κερνάει τσαγακια άντε για μας!!!
Επιτελους βρεθηκαμε, καλη παρεα και αρκετα νεα μελη (σε συναντηση) μεταξυ των οποιων και εγω. Αντε να τα ξαναπουμε συντομα!!
ναι δυνατη συναντηση θα στειλω φωτο στην lisany να περασει τα στιλο...εμας δεν μας εβγαλα!!!δεν χωρουσε τοση ομορφια σε μια μονο φωτογραφια χαχαχχχα!!!
μπραβο παιδες πολυ δυνατη η συναντηση μας σημερα...αντε καλο καλοκαιρι και το συντομοτερο να ξαναβρεθουμε.Ηρακλη στειλε τισ δικες σου photo στη lisany γιατι εμενα δεν ειναι καλες...:):):)
Μπράβο παιδάκια! Άντε και σε μεγαλύτερη συνάντηση τώρα...
Kalimera, Χαρηκα πολυ που σας ειδα παιδια.
Ασχετα απο τις απουσιες (κριμα).. ειχαμε πλακα..!!
Θα βαλουμε και καμια φωτο,ετσι για την ιστορια .:)
καμιά φώτο θα δούμε???
κ εγω χαρηκα παιδια περασα πολυ ωραια να βαλετε foto...αντε κ η επομενη συναντιση ναναι συντομα...
ναι ειχαμε πλακα.καναμε και προποση χαχαχα... αν εξερεσεις οτι σχολιαστικα αρνητικα...με κατανομασαν
1 γυφτο επειδη εφαγα ολα τα πατατακια
2 καγκουρα για την εξατμιση
3 καραγκιοζη
και αλους κακοβουλους σχολιασμους...απο ενα ατομο μονο!!!!δεν πειραζει θα το καταπιω και αυτο...χααχχαααχχαχαχααχ
λιζα σου εστειλα φωτο στο εμαιλ σου ανεβασε την γιατι δεν ξερω...
To apogeuma θα βαλω αυτες που εχω...ετσι για να δειτε και τις φατσες του club...μερικες απο αυτες..:)
Αν το καταπιεις οπως τα chips...παει καλα....
θα βαλω τη φωτο με τη φατσα σου και μετα να δεις σχολια!!!!! LoLLLLL!!!:)
τι με εβγαλες και μενα??
καλα..εχεις ενα ηφος...σαν να σου εφαγε ο γαιδαρος το ψωμι......
θα ηταν οταν τελιωσαν τα πατατακια ε??? χαχαχαχααχ
περιπου...
Να δεις και τον Richard που χει πεσει με τα μουτρα στο φαι..... LoL
αχχααχ το ζηλεψα και εγω το παγωτο να σου πω την αληθεια ...το εμαιλ το πηρες που σου εστειλα??
Αχ βρε παιδια..... δεν θελω να περηφανευτω αλλα το μυστικο ειναι ενα...ΚΑΝΩ ΚΑΥΣΕΙΣ!!! :D:D:D
lol lol
Και για τα πονηρα μυαλα εννοω οτι παιζω μπαλα...:dildo1:
Αντε, μια χαρα περασαμε, πολυ καλη παρεα και πολυ καλα τα παιδια.
Να το ξανακανουμε οταν υπαρχει θεληση και πεσει προταση.:mobile:
Τεκνα μου ητανε μια χαρα περασαμε πολυ ωραια:)
πατερααααααααα ποτε θα μου δωσεις την bmw να παω βολτα την γκομενα χααχχαχααχ
Αμα ειναι κατι καλο θα το παλεψουμε,θα βαλεις ομως και την βενζινα να δεις ποσο στοιχιζει η Γκομενα:)