λες?μαλλον ετσι θα κανω.δεν καιγομαι κιολας να το κανω γρηγορα.θα δω αν δεν απαντηση ο φιλος μας θα παρω
Printable View
λες?μαλλον ετσι θα κανω.δεν καιγομαι κιολας να το κανω γρηγορα.θα δω αν δεν απαντηση ο φιλος μας θα παρω
maik ειχαμε κανενα νεο?ρωτησες?
Δεν νομίζω να περιμένεις εμένα...;
εσενα που να σε περιμενω?με εχεις μπερδεψει σημερα!
τον μαικ ρωταω αν πηγε ή πηρε τηλεφωνο γιατι ετσι ελεγε
Με μπέρδεψε το μαικ... Sorry!!!!:D
σιγα ρε μαικλ ναιτ!!!
περιμενω τον verone να παμε μαζι για να δουμε και την δουλεια που κανει.
παντος οι τιμες που μου ειπε για 450-500 ευρω για ολο το αυτοκινητο
με κανουν να σκεφτομαι καπως πονηρα...αν με πιανεται!!!!!!
Αν και είδα την δουλειά του, το καλύτερο θα είναι να το εξετάσουν κι άλλα μάτια (ίσως και ποιο έμπειρα από τα δικά μου) μήπως μπορέσουμε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για τον τύπο.
Όταν δείτε παιδιά τι κάνει, πείτε το αν είναι να τον έχουμε στα σύν!
τελικα τι θα κανουμε θα παμε για βαψιμο? (verone?)
αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος να κανονησουμε να παμε
για να πιασουμε και καλυτερες τιμες...
500euro ειναι υπερβολικα χαμηλη τιμη για βαψιμο κ ειδικα για μεταλλικο χρωμα...
Μηπως παιζει με λαδομπογιες?
Stilo μπλε σκουρο γνωστου σαν το δικο μου που ειχε χρειαστει βαψιμο δεν βρηκαμε πουθενα κατω απο 900ευρω γιατι ηταν περλα..
Ψαχτειτε μη βλεπετε μετα μπαλωματα στο χρωμα.
Αν θέλετε υπάρχει δείγμα βαφής σε ασημί μεταλικό Puma του γαμπρού μου...
πως θα γινει να το ριξουμε μια ματια?
εσυ που το εχεις δει λογικα πως σου φανηκε η δουλεια του?
Για να την προτείνω ρε παιδιά την θεωρώ πολύ καλή... Αφού και το δικό μου σκέφτομαι να παω για κάτι ψιλά...
Τι να σας πω;;;
Κάτσε από αύριο θα είμαι Θεσσαλονίκη θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά.
Αυτές τις μέρες θα επισκευτώ το συνεργείο που λέγαμε (Βαλτοχώρι Θεσσ/νίκης) για ζημιά σε καπώ, φτερό, προφυλακτήρα, πόρτα, παρμπρίζ, καθρεύτης και λοιπά πραγματάκια.
Θα σας δημοσιεύσω και φωτό από πριν και μετά...
Από βδομάδα μάλλον.
Υ.Γ: Όχι στο Stilo... (χτύπα ξύλο)
ααααααααα ειπα και εγω!
οταν πας να βαψεις ενα αμεξι δεν κοιτας μονο την τιμη αλλα και τα υλικα και τη δουλεια που θα σου κανει για καποιους τα 1000 ευρω ειναι πολλα και για καποιους λιγα.η δουλεια μου ειναι αυτη και ξερω στην περιπτωση σου τα 1000 ευρω χωρις να λυσει τιποτα απο το αμαξι ειναι πολλα
Παιδες εχω να βαψω μπροστα προφυλακτιρα και λιγο στοκαρισμα θελει (οχι τον δικο μου αλλον) ποσο παει το μαλλι?
υπολογισε κανα 100-150 ευρω
Πρίν μερικές μέρες μου γρατσούνισε ένα golf τον πίσω προφυλακτήρα του stilo, και η αποζημίωση που βγήκε είναι 170€ +ΦΠΑ. Θεωρητικά τόσο είναι το μέγιστο που μπορούν να σου ζητήσουν, και το ελάχιστο δεν νομίζω να είναι λιγότερο από 100. Τώρα το "λίγο στοκάρισμα" που λές, αν δεν είναι και τόσο λίγο ενδέχεται να αυξήσει την τιμή ;)
μια χαρα ειναι, καντο
εγω για βαψιμο πηρα προσφορα 2000 για ολοκληρο το αμαξομα
70€ Το κομμάτι μεταλλικό χρώμα ψαχτείτε λίγο.
ποσο σου βγηκε μπαμπη το βαψιμο του αμαξιου?
700 € Δώρο το βάψιμο στης ζάντες και στους μασπιεδες.
Κανεναν καλο βαφεα αν γνωριζεται παιδια και αν ειναι δυνατον να κανει και πολυαστερα (να γνωριζετε την δουλεια του).στα δυτικα θεσσαλονικης αν ειναι δυνατον!
Άσε τα βαψίματα έτσι κι αλλιώς η κόρη σου θα σου το κάνει άχρηστο!!!
Kι όμως είναι αλήθεια.Τα δικά μου είναι 3 χρονών και δε μου έχουν κάνει ζημιές,όμως για να βγουν στα καθισματάκια,να πιουν και να φάνε...καταλαβαίνεις,συνέχεια να το καθαρίζεις το ίδιο θα είναι,μια παιδική χαρά δλδ
+1000 απο μενα...
Και εμενα τα παιδια μου που ειναι 4 και 2,5 αντιστοιχα ειδικα πισω οταν ακουμπαει το παπουτσακι στα δερματινα... Αστα... Θελει πλυσιμο μετα...
Αλλα τι να κανεις... ετσι ειναι αυτα... Το δικο μου ειναι παντα καθαρο μεχρι την επομενη βολτα μετα απο το πλυσιμο με τα παιδια...
εχθες εβαψα μπροστινο καπο και ουρανο 200e γιατι ειχαν καει απο τον ηλιο............
μια χαρα τιμη ειναι και για τα δυο
Ψαχνω βαφεα καλο που να ασχολειται με πολυεστερα. Απο Σερρες η Καβαλα;;; Κανεις γνωριζει;;;