Παιδιά και εγώ έχω ένα Fiatάκι και πέρσυ έλεγα να το πουλήσω και μου είπαν 5.000 και το ξανασκεύτηκα και δεν το πούλησα.. τι να κάνω το λυπήθηκα!
Printable View
Παιδιά και εγώ έχω ένα Fiatάκι και πέρσυ έλεγα να το πουλήσω και μου είπαν 5.000 και το ξανασκεύτηκα και δεν το πούλησα.. τι να κάνω το λυπήθηκα!
Για βαλε αντ1 τωρα να μορφωθεις...
Δεν έχω τηλεόραση.. τι έχει?
Δειχνει πολυτελη αυτοκινητα σε τιμες ξευτιλα...
Πάρε και για μένα 1..
Βασικά πάρε και 2 να έχουμε αν χαλάσει το ένα.
Η αληθεια ειναι οτι σε λιγο καιρο αν εχεις ρευστο θα εισαι μαγκας...
Η αγορά του μεταχειρισμένου πέθανε ....
Παιδια ειλικρηνα αν το δοσεις σε μαντρες η αντιπρωσοπιες σου κοβουν οχι μονο τον
κολο αλλα και το κεφαλι μαζι.εγω θα σας δοσω το δικο μου παραδειγμα μιας και το
πουλαω και ψαχτηκα να παω σε 3 αντιπρωσοπιες να το δοσω και να παρω κατι νεο!
Η FIAT λοιπον τον περνει 7000 με τι προυποθεση οτι θα παρω Grande punto abarth 155ps.
Αν διαλεξω καποιο αλλο της εταιριας δηλαδα κατω απο τα 18000-17000 το
αμαξη μου το περνει 6000.Δηλαδη σου λεει παρε εσυ αμαξη με 19000 και εγω σου
το περνω 7000.
Το ιδιο ακρυβως κανει και η CITROEN...
Πηγα για το C2 και μου λεει 6000...και μετα μου το γυρναει και μου λεει αν παρεις
C4 1.6 120ps/150ps το αμαξη σου το περνω 6700-6800.
Η δε Ford 5.500 εκει διαλεξα ενα Fiesta 1.25 και δεν το προχωρησαμε παρα περα...
Το ερωτημα μου τωρα...
η εταιρια εχει οφελος στα πιο ακρυβοτερα αμαξια για αυτο σου το περνει και πιο
πολυ?τι ακριβως κερδιζουν?
Υ.Γ Μετα εγω απο ολα αυτα κατεληξα να το πουλησω σε ιδιωτη γιατι με αυτους
παιζονται αλλα παιχνιδια.
Fiat Stilo 1.600cc 09/2002
για να σε δελεασουν το αγοραζουν περισσοτερο και πανε να βγαλουν 500-1000 ευρω αρκει να πουλησουν πιο ακριβο αμαξι και να εχουν μεγαλυτερο κερδος
Την Πέμπτη αγόρασα stilo 1.6 3d, 3ος 04', 34.800km 5.400€. Εκτός από τη μεταβίβαση πλήρωσα άλλα 250€ για τέλη 09'-ΚΤΕΟ, και ακόμα ~300€ για μπαταρία, τακάκια εμπρός-πίσω, μια φούσκα ημιαξονίου, ένα τρύπιο κολλάρο νερού και γενικό σέρβις τα πάντα εκτός από ιμάντες. Στα μείον τώρα, το αυτοκίνητο έχει μόνο ένα κλειδί(η κάρτα fiat code υπάρχει), δεν υπάρχουν τα manual, δεν υπάρχει βιβλίο συντήρησης, είχε ένα ψιλό τρακάρισμα μπροστά και έχει βαφτεί ξανά εξωτερικά. Εκτός από μετώπη, ψυγεία κτλπ που αλλάχτηκαν είχε μπεί και στην καλίμπρα γιατί είχαν συγκλίνει λίγο οι θόλοι.
Πώς το βλέπετε? Το πήρα καλά?
Α ξέχασα, τα λάστιχα θέλουν άλλαγμα γιατί φοράει ακόμα του εργοστασίου(39η εβδομάδα του 03'), και τα μπροστά αμορτισέρ είναι λίγο πεσμένα(42-48%). Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο δείχνει ολοκαίνουργιο.
Επίσης δεν γνωρίζω αν είναι το active ή το dynamic, μπορεί να μου πεί κάποιος? Το κλειδί έχει τηλεχειρισμό(3 κουμπιά), μπόρεσα και μέτρησα 6 αερόσακους(2 μπροστά, 2 στις κολώνες πάνω ακριβώς από τα πάνω σημεία στήριξης των ζωνών και 2 στις πλάτες των καθισμάτων), εργοστασιακό radio-cd, διζωνικό κλιματισμό, λειτουργία τιμονιού CITY, εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου 16", ESP δεν νομίζω να έχει, CC σίγουρα όχι, ούτε ηλιοροφή.
+5.000 για τρακαρισμενο και χωρις βιβλιο σερβις δε θα επαιρνα.
χμ.....πρεπει να ειναι η εκδοση dynamic αν δεν κανω λαθος μια και το active δεν εχει διζωνικό κλιματισμό.τωρα κατα την αποψη μου για αυτοκινητο που εχει περασει καλιμπρα ακριβα το πηρες (5400+250+300+400(τα λαστιχα))=6350 και σου ευχομαι να μην υπαρχει συνεχεια......αλλα για μενα ειναι εξισου σοβαρα οτι δεν υπαρχει δευτερο κλειδι (γιατι δεν ξερεις σε ποια χερια ειναι αν υπαρχει) και δεν υπαρχει το service book.
Φιλαρακι θα σε μαλωσω...
Μεσα σε μιση ωρα το πηρες το αμαξι ?
Τωρα ηρθε η ωρα να σε μαλωσω...
Καλα ρε συ.... Τοσο καιρο εδω μεσα λεμε οτι τα Stilo θεωρουνται ξεφτιλισμενα αυτοκινητα και οτι βρισκεις και με ενα πεντοχιλιαρο και εσυ πηγες και πηρες τρακαρισμενο ? Ε ? Ε ? Ε ?
Τα χιλιομετρα δεν ειναι τιποτα, αν δεν εχει βιβλιο σερβις δε παει να πει κατι...
Προφανως ειναι το πρωτο σου αμαξι γιαυτο νομιζεις οτι δεν ειναι σημαντικο αν ειναι λιγουλακι "στραβο" και λοιπα.
ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ 10 STILO...
ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...
ΜΠΕΣ ΕΔΩ, ΡΩΤΑ, ΜΑΘΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ?
Φωναζω γιατι με στεναχωρεσες.
Τελος παντων, επειδη τωρα προφανως δεν γινεται τιποτα... (ξερω πως ειναι να την πατας) και δε θελω να σε στεναχωρεσω...
Να το χαρεις το αυτοκινητο, το οτι εχει μπει σε καλιμπρα μπορει να μην το καταλαβεις καν...
Αλλη φορα υπομονη !
Καλα χιλιομετρα.
Το σκεφτικα και εγω αυτο, μηπως μας κανει πλακα...
πολυ περιεργο αφου stilo μπορεις να βρεις σε οτι τιμη θες..μονο κ μονο που εχει μπει σε καλυμπρα μακρια...κ2000 να το δυνανε...αστο μη με βασανισει...φιλε μοθ μακαρι να μη βγαλει τιποτα το αμαξακι σου αλλα ηταβ λαθος κινηση αυτη το πηρες πολυ ακριβο.
Ενταξει του τα ψαλαμε, ας πουμε και καμια ευχη... Καινουργιο αμαξι πηρε το παλικαρακι...
Καλα χιλιομετρα και προσοχη στο δρομο ρε Αλανι
Κάθε άποψη δεκτή(εγώ άλλωστε από μόνος μου ζήτησα γνώμες), αλλά μου φαίνεται πως υπερβάλλετε λιγάκι... Τέλος πάντων, θα σας πω τη δική μου γνώμη για όλα όσα αναφέρετε, και αν κάπου κάνω λάθος διορθώστε με ;)
Πρώτα από όλα το θέμα του χαμένου κλειδιού. Το immobilizer του stilo είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορεί να προγραμματιστεί να αναγνωρίζει μέχρι και 5 κλειδιά, συνεπώς κανείς από όσους αγόρασαν μεταχειρισμένο stilo δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάπου ένα αντικλείδι. Τώρα στην περιπτωσή μου θα αισθάνομαι πιό ασφαλής σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο, μια και αναγκαστικά θα αναπρογραμματίσω το immo επειδή θα προσθέσω δεύτερο κλειδί. Το μόνο κακό είναι το κόστος, το ύψος του οποίου το γνώριζα από πριν.
Και δυό λόγια για την ιστορία του αυτοκινήτου. Τράκαρε όταν ήταν 2 ετών, μπήκε στο φανοποιείο, επισκευάστηκε, και καπάκι κατασχέθηκε από την τράπεζα πρίν καν βγεί από το φανοποιείο! Αυτός είναι ο λόγος που έχει μόνο ένα κλειδί και τίποτα από βιβλία. Από τότε το αυτοκίνητο έμεινε σε ακινησία ψάχνοντας νέο ιδιοκτήτη μέχρι τώρα, οπότε δεν είναι απίθανο να έχει κάνει μόλις 35k km. Συνυπολογίζοντας την ελάχιστη φθορά των (μάλλον) εργοστασιακών ελαστικών που φοράει, και την τέλεια κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι τα πραγματικά του(100% σίγουρος βέβαια δεν μπορώ να είμαι).
Όσο για τα τρακαρίσματα γενικά, το ότι ένα αυτοκίνητο έχει μπεί στην καλίμπρα δεν σημαίνει ότι είναι και για πέταμα! Στη δική μου περίπτωση τίποτα δεν μαρτυρά ότι το αυτοκίνητο έχει χτυπήσει μπροστά, τα ράμφη δεν είναι καν βαμμένα! Το μόνο που δείχνει πως κάτι έχει επισκευαστεί στο αυτοκίνητο, είναι τα 4 σημάδια που άφησε η καλίμπρα πιάνοντας το πάτωμα. Πρόβλημα θα υπήρχε αν πχ είχαν τσαλακωθεί τα ράμφη ή οι θόλοι ή ακόμα χειρότερα αν είχε αλλαχτεί κάποιο κομμάτι από αυτά. Anyway, για να μην πολυλογώ είμαι 100% σίγουρος πως δεν έχει μείνει "κουσούρι" στο αυτοκίνητο από το τρακάρισμα. Αν είχα την παραμικρή αμφιβολία, δεν θα το συζητούσα καθόλου.
Φίλε sn7per όχι δεν είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο, και δεν αγοράστηκε καν για εμένα(θα το κυκλοφορεί κυρίως ο πατέρας μου). Το ότι ανήκε σε φανοποιό με έκανε να το ψάξω εξονυχιστικά, παρόλο που μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς είχε επισκευαστεί. Πρώτα πήρα το Ok από άλλον φανοποιό, από ευθυγράμμιση και μηχανικό, και μετά προχώρησα στην αγορά του. Όσο για τις τιμές που είπες δλδ το ότι βρίσκεις stilo και με 5.000, θα σου πω πως βρήκα και με 3.800 αλλά με 1.2 μοτέρ, πιό παλιά σε ηλικία(01-02') και αρκετά ταλαιπωρημένα. Αυτό που διάλεξαμε όμως είναι κυριολεκτικά σαν καινούργιο μέσα και έξω, η καταστασή του μας έκανε να το προτιμήσουμε παρόλο που ψάχναμε για 5d. Δεν θα έλεγα πως τα stilo θεωρούνται ξεφτιλισμένα αυτοκίνητα, απλά δεν έχουν την ίδια μεταπωλητική αξία όπως άλλες μάρκες στην ίδια κατηγορία.
Και τέλος, όταν αγοράζω αυτοκίνητο δίνω μεγαλύτερη σημασία στην κατάσταση και λιγότερη στα χιλιόμετρα. Τα τελευταία όπως ξέρουμε όλοι είναι εύκολο να παραποιηθούν, το ίδιο και τα service book. Ποτέ δεν πρόκειται να διαλέξω ένα αυτοκίνητο σε όχι και τόσο καλή κατάσταση ή λίγο παλιότερο επειδή είναι 1-2.000€ φτηνότερο, ξέρω πολύ καλά πως το φτηνό σε βάθος χρόνου θα μου βγεί ακριβότερα. Πάντα όταν αγοράζω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο προτιμώ να του κάνω εγώ γενικό σέρβις για να πάρει μια σειρά, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έτσι έκανα και αυτή τη φορά, διάλεξα το καλύτερο από αυτά που βρήκα, υπολόγισα πως θα μου φτάσει κομπλέ με σέρβις, με καινούργια λάστιχα, με τα πάντα 6.5-6.700€ και το πήρα.
Καλοτάξιδο highfidelity....Όλα είναι θέμα επιλογών και εφόσον το τσεκάρισες είναι οκ και σε ικανοποιεί χωρίς να έχει αφήσει κουσούρια καλά το πήρες. Μία παρατήρηση μόνο, εφόσον ήταν αρκετό καιρό σε ακινησία τσεκάρε λίγο τα σινεμπλοκ του.
Καλά χιλιόμετρα!
Είναι 4ος του 04 σωστά; Σε 2 χρόνια μένει ακίνητο, σωστά; Άρα 06. το πήρες 09. 3 χρόνια ακινησίας στο μοτέρ μήπως δεν είναι καλό; Οι γνώσεις μου εμένα λένε ότι ακίνητο έμβολο για καιρό, "πληγή" στον θάλαμο.
Έχω λάθος;
Όσο για καλίμπρα, μία είναι η λύση. Βάλε του μπαμπά μια θολόμπαρα να είσαστε σίγουροι :)
Καλά χιλιόμετρα να έχει!
Εδω εγω πηρα μηχανη ακινητη 6 χρονια τι να πω.
Φιλε ετσι οπως τα ειπες στεναχωρεθηκα πολυ ρε συ... Λεω πλακα μας κανει ?
Και εγω παντως το πηρα 2-3 ετων και κατα 3.000 παραπανω. (απο τα 6.500)
Πιστευω οτι και ετσι να ειναι, 6,5 χιλιαρικα την δεδομενη στιγμη για στιλο οχι οτι ειναι και Παρα πολλα, αλλα μπορουσες να κανεις ΠΟΛΥ ΣΚΛΙΡΟ ΠΑΖΑΡΙ.
Και 5.000κμ να ειχε.
Περι καλιμπρας δε γνωριζω οποτε να μη πω, τα παιδια ξερουν καλυτερα.
Αν εσυ εισαι οκ με την αγορα σου, ασε τους αλλους να λενε...
Οπως η γκομενα ενα πραμα.
Ναι ε; Πόσα χιλιόμετρα και πρώτη κυκλοφορία παίζουν τον ίδιο ρόλο και εδώ;
Αν έχει μπει καλύμπρα;
Αν έχει βαφτεί ξανά;
Και για να μην είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ offtopic, εγώ ήξερα ότι το ακίνητο έμβολο προκαλεί "φάγωμα" στο τοίχωμα του θαλάμου που προκαλεί κάψιμο (παραπάνω από το κανονικό) των λαδιών...
Φάγωμα λέγοντας, μόνο σε εκείνο το σημείο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
Το αυτοκίνητο ναι μεν ήταν σε ακινησία για 3 χρόνια, όμως δεν ήταν κλειδωμένο σε αποθήκη το διάστημα αυτό, απλά δεν δούλευε καθημερινά. Από τον 11ο του 2006 που τακτοποιήθηκε η οφειλή στην τράπεζα και μεταβιβάστηκε η άδεια στον φανοποιό έως σήμερα είχε στηθεί σε 3-4 εκθέσεις πρός πώληση, και να μην το έβαζαν ποτέ μπροστά, ο κινητήρας δούλευε τουλάχιστον κάθε φορά που στηνόταν σε άλλη έκθεση. Τα σινεμπλόκ ελέχθηκαν και αυτά, ολοκαίνουργια δείχνουν. Από τη στιγμή της μεταβίβασης πάντως ώς το σέρβις έκανα 150km, τα οποία πιστεύω πως ήταν αρκετά για να φανεί οποιαδήποτε ζημιά θα μπορούσε να προκληθεί από την ακινησία. Και πράγματι, σε αυτό το διάστημα διαπίστωσα μια μικρή τρυπίτσα στο πάνω κολάρο νερού και άλλη μία στη φούσκα ημιαξονίου. Αλλάχτηκαν και αυτά στο γενικό σέρβις που έκανα, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Ε δεν φταίω εγώ φίλε μου που αμέσως σκέφτηκες πως μάλλον θα είμαι κάποιο παιδάκι παντελώς άσχετο με αυτοκίνητα, και πως μάλλον ήταν το πρώτο αμάξι που αγοράζω, πως το αγόρασα μέσα σε μισή ώρα σαν να αγόραζα radio-cd-mp3/wma lol. Δεν φταίω εγώ που δεν γνωρίζεις πως τα αμάξια μπαίνουν στην καλίμπρα όχι μόνο για πολύ σοβαρές ζημιές, αλλά και για πταίσματα! Εγώ ίσα ίσα προσπάθησα να περιγράψω με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες αυτό που αγόρασα, αν έλεγα "πήρα στιλο 1,6 με 5,4 χιλιάρικα, καλά είναι?" θα ήταν λίγο άκυρη ερώτηση ;)
Ενταξει...
Νομιζω οτι καμια καλιμπρα δεν κανει το αμαξι οπως πριν...
Δευτερον απο τη στιγμη που μπηκε σε καλιμπρα δεν τιθεται λογος για "πταισμα"
(εδω ειμαστε επιφυλακτικοι και γρατζουνια να εχει το αμαξι)
Με σωστη ευθυγραμμιση το αμαξι πηγαινει ισια, αν δεις διαφορα στην φθορα ελαστικων θα καταλαβεις ποσο πταισμα ειναι.
Παντελως ασχετος με αυτοκινητα δε ξερω αν εισαι, παντως παντελως ασχετος με τις τιμες της αγορας σιγουρα εισαι !
Στα λεω ετσι γιατι οταν βλεπω τετοια στεναχωριεμαι
Και μια ερωτηση ασχετη... Οταν σου κατασχουν το αυτοκινητο πετανε το βιβλιο σερβις ?
Οπως σου ειπα εγω το πηρα στα 9,5 χιλιαρικα 2-3 χρονων αμαξι, το ιδιο επαιρνες και εσυ τωρα με 7.000-7.500 χιλιαρικα με ψαξιμο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!!
Καινουργια μηχανη... Και τι εγινε ! Μια μηχανη εχει 1000ευρω ρε συ.
Στην καλυτερη κατασταση να ειναι το αμαξι τι νοημα εχει...
Τράκος με τράκο έχει διαφορά...το ότι μπήκε στη καλίμπρα εμένα το μόνο που μου λέει είναι ότι μπορώ να τον παζαρέψω, από τη στιγμή που το αμάξι στα σημεία είναι οκ..Βέβαια θα κοιτούσα στα ίδια λεφτά να έβρισκα κάτι που να μην έχει ανέβει καλίμπρα. Όλα είναι θέμα επιλογών. Αν η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι τέτοια ώστε να υπερκαλύπτει ένα αυτοκίνητο σε χειρότερη κατάσταση ή με μικρότερη μηχανή ή και πιο πολλά χιλιόμετρα, μπορεί να είναι επιλογή του φίλου μας ότι το δέχεται. Μην κρίνουμε από το τί θα κάναμε εμείς ή τι είναι γενικά αποδεκτό (πράγμα που ουκ ολίγες φορές έχει αποδειχτεί λάθος)....
Εγώ βέβαια δε θα το έπερνα αλλά και αυτό είναι επιλογή μου. Οχι όμως ότι ντε και σώνει δεν είναι καλό το αμάξι ή τον έπιασαν κότσο...:)
+φωνω και επαυξανω !!! !!! !!!
Υπολογιστε ομως και σε τι τιμη θα το πουλισει ΑΝ θελησει να το πουλησει και ΑΝ θα μπορεσει. τελος παντων.
Λογικά όσοι έχουμε stilo και δεν τα πουλήσουμε ΤΩΡΑ, τα παντρευόμαστε. Η τιμή πώλησης stilo σε 3-4 χρόνια θα είναι ξεφτίλα...Εγώ πάντως διάλεξα να το παντρευτώ καθότι λέω να νομιμοποιήσω τη πρώτη καψούρα...χοχοχο..:)
Και εγω... Ειπα... Το αμαξι αυτο θα το εχω μεχρι να διαλυθει...
Μεχρι να πεθανω θα το αφησω κληρονομια χαχΑΧΑχαΧΑΧαχΑΧαχΑΧΑ !
Αλλο αμαξι καποια στιγμη θα αγορασω, το Stilo δε το πουλαω !
Μ'άρέσετε... Βάλτε και μένα μέσα να γινουμε 3 κιτρινόφιλοι.... :D
Φίλε sn7per μαρέσει που επιμένεις... Ας αναλύσω όλα αυτά που έγραψες.
Στο θέμα της καλίμπρας θα προσπαθήσω να σου δώσω να καταλάβεις τι ακριβώς έχει επισκευαστεί. Μια και δεν μπορώ να βάλω link για φωτό(ούτε λέει να αρχίσω το spam), θα σε παρακαλούσα να πήγαινες να δεις μία στο StiloClub.gr > StiloClub.gr -- Τεχνικά > Κινητήρας - Το club των Abarth μεγαλώνει - post #94. Εκεί θα δείς ένα stilo λυμένο, στο οποίο φαίνονται καθαρά τα ράμφη. Αυτά είχαν στραβώσει ελάχιστα στο δικό μου, και αναγκαστικά μπήκε στην καλίμπρα για να ισιώσουν ώστε να μπορέσουν να μπούν πάνω η νέα μετώπη, τραβέρσες κτλπ. Πιθανό πρόβλημα θα υπήρχε εφόσον κάποιο ράμφος είχε τσαλακωθεί άσχημα, μια και η επιστήμη υλικών μας λέει πως αν το επαναφέρουμε στην αρχική του θέση θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά αντοχής του. Και πάλι όμως η επίδραση είναι πολύ μικρή, επίσης πρόβλημα θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο όταν στα επισκευασμένα σημεία συγκρατούνται ψαλίδια, γόνατα και γενικότερα οτιδήποτε έχει σχέση με την ασφάλεια. Ειδικότερα στο δικό μου τα ράμφη δεν χρειάστηκαν καν βάψιμο όταν επανήλθαν, οπότε φαντάσου πόσο ελάχιστα είχαν στραβώσει! Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί θεωρώ πταίσμα τη ζημιά που είχε το αμάξι μου.
Ούτε εδώ είσαι σωστά ενημερωμένος... η ευθυγράμμιση έχει τη δυνατότητα να σου πεί αν τα ελαστικά σου θα έχουν ανομοιόμορφη φθορά στο μέλλον η όχι. Όταν μέτρησε το δικό μου και είδα -0,50 μοίρες κάμπερ και στους δύο εμπρός τροχούς με 0 σύγκλιση, κατάλαβα πως η γεωμετρία της ανάρτησης μπροστά ήταν τέλεια.Παράθεση:
Με σωστη ευθυγραμμιση το αμαξι πηγαινει ισια, αν δεις διαφορα στην φθορα ελαστικων θα καταλαβεις ποσο πταισμα ειναι.
χαχαχαχαΠαράθεση:
Παντελως ασχετος με αυτοκινητα δε ξερω αν εισαι, παντως παντελως ασχετος με τις τιμες της αγορας σιγουρα εισαι !
Εδώ δεν μπορώ να πώ ότι έχεις και άδικο, αν ήμουν πλήρως ενημερωμένος με τις τιμές της αγοράς δεν θα έμπαινα στον κόπο να ρωτήσω κάν πως βλέπετε την τιμή που αγόρασα :)
Δεν υπάρχει λόγος, εδώ δε στεναχωριέμαι εγώ, στεναχωριέσαι εσύ? :DΠαράθεση:
Στα λεω ετσι γιατι οταν βλεπω τετοια στεναχωριεμαι
Αν γυρίσουν το κοντέρ, ναί :PΠαράθεση:
Και μια ερωτηση ασχετη... Οταν σου κατασχουν το αυτοκινητο πετανε το βιβλιο σερβις ?
Στη δική μου περίπτωση όμως δεν ξέρω αν έγινε έτσι, το πιό πιθανό όμως είναι να ζήτησε ο φανοποιός από τον ιδιοκτήτη να αδειάσει εντελώς το αυτοκίνητο όχι μόνο από τιμαλφή, αλλά από τα πάντα. Το αυτοκίνητο πάντως είχε μέσα στο ντουλάπι μόνο το λευκό σακουλάκι της κάρτας fiat code, το οποίο είχε μέσα εκτός από την κάρτα με τους κωδικούς μια shell smart card, τα 2 κλειδιά του συναγερμού(gemini), μια κάρτα χάρτινη με ημερολόγιο από την μία πλευρά και τον άγιο Παχούμιο από την άλλη, και ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο εικόνισμα(πολύ θρήσκος ήταν!). Το δεύτερο κλειδί, τα βιβλία και τα χειριστήρια του συναγερμού δεν υπήρχαν πουθενά.
Η οποία μαζί με τοποθέτηση-αναλώσιμα κτλπ θα σου φτάσει 2.000, και το κυριότερο δεν θα είσαι σίγουρος για την καταστασή της. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, αν έρθω ποτέ σε αυτό το σημείο θα το σκοτώσω και θα πάρω άλλο σαράβαλο :)Παράθεση:
Καινουργια μηχανη... Και τι εγινε ! Μια μηχανη εχει 1000ευρω ρε συ.
Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, σε γλιτώνει από μελλοντικά έξοδα. Άσε που ένα αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο σε σχέση με ένα άλλο σε μέτρια κατάσταση...Παράθεση:
Στην καλυτερη κατασταση να ειναι το αμαξι τι νοημα εχει...
μακαρι να πανε ολα κατευχην και να μην εχεις κανενα προβλημα στο μελλον!