οκ οπως θελετε
Printable View
οκ οπως θελετε
εγω ειμαι μεσα δεν εχω προβλημα για το που μιας κ δεν εχω παει σε αυτα τα μερη...
Μεσα, ως συνηθως.:D:D:D
αφου ορισαμε την ημερομινια και το μερος τι κανουμε τωρα?
καποιος πρεπει να αναλαβει την οργανωση και να βρει καλες τιμες για δωματια σε ξενοδοχεια!
προτινω να βρουμε οσο οικονομικοτερα γινετε!
τι λετε?
Μια και δεν το προλαβα το θεμα απο την αρχη εχω κανα 2 παρατηρησεις
1ον 18 γιορταζω αρα πρεπει να σας κερναω:)
2ον εχει εξεταστικη αρα με βλεπω να βαζω θεματα να μην περνανε
3ον αν καποιος φερει ζωο θα φερω και το δικο μου
4ον αυτην την εποχη σε εκεινη την περιοχη μια και διαβασα κατι περι οικονομικου δεν υπαρχη,κοινως σου πιανουν τον κ......
Νομίζω ότι εκφράζω την ...ολότητα του stilo club παρακαλώντας να δείξεις έλεος. Για το club ρε ****το :D
Με βάλεις σε σκέψεις να ρωτήσω τι είδους αλλά ας μην παρεξηγηθούμε :p:p
Πέρα από την πλάκα πάντως εαν φέρει κανείς παιδί μικρό (2-6 ετών) ας το αναφέρει...
Οικονομικό σωστά μεν αλλά το club πάντα πάει σε καλά ξενοδοχεία πλην Καρπενησίου που τη πατήσαμε (lobby άριστο δωμάτια για κλάματα). Value for money ψάχνουμε με μεγάλο parking :)..
Σωστα Λιζα λεω να αρχισουμε να δηλωνουμε συμετοχες μια και βλεπω εκλεισε η ημερομηνια
nasos
1. nasos
2. face + 1
3. Thodoris + 1
4. Soul_Giannis + 1
5.
1) Stilodriver -(Παντελης+Ερηνη+Μαρια) σαββατο+κυριακη
2) Face - (Πετρος+Μαρια)
3) nasos
4) Thodoris + 1
5) Soul_Giannis + 1
6)
2) Face - (Πετρος+Μαρια)
3) nasos
4) Thodoris + 1
5) Soul_Giannis + 1
6) Ioannidis + Άννα + Ζουζού (2kgr murderer)
2) Face - (Πετρος+Μαρια)
3) nasos
4) Thodoris + 1
5) Soul_Giannis + 1
7) LisaNY
2) Face - (Πετρος+Μαρια)
3) nasos
4) Thodoris + 1
5) Soul_Giannis + 1
7) LisaNY
8) Richard + 1
Ρε παιδια πως θα σας φαινόταν η Βυτίνα? Είναι ωραίο μέρος και μπορω να δω για τιμή στο vitina house. Είναι κάπως γνωστός αυτός που το έχει...
είναι απλησίαστη ρε παιδιά για Θεσσαλονίκη...
αυτο ακριβως εννοω!!!
Βύτινα;;;;
Πηγή: Destinator
698χιλ και 09:16 ώρες
Γιούχουυυυ!!!
700 χιλιομετρα περιπου 7 ωρες μιχαλη ειναι!σιγα το πραγμα!
ξεκιναμε παρασκευη και φτανουμε σαββατο ξημερωματα~!
θεσσαλονικη-μονεμβασια 750 χιλιομετρα εκανα 7 ωρες μεσω θηβας και αναβαση-καταβαση ταυγετος!
2) Face - (Πετρος+Μαρια)
3) nasos
4) Thodoris + 1
5) Soul_Giannis + 1
7) LisaNY
8) Richard + 1
9)paidaros+1(δεν ειναι και σιγουρο)
Δεν ξέρω παιδιά... κομματάκι μακρυά με φαίνετε. Ό,τι αγαπάτε όμως. Απλά πείτε που να ξέρουμε και να κανονίσουμε!
ωρε σεις πάτε καλά...τι Βύτινα??....
Ρε παιδιά Παρνασσό είπαμε....τι Βυτίνα....
Να έρθει και κανένα παιδί απο Βόρεια...θα γλιτώσουμε κάνα ευρώ και κάτι έγινε...είμαστε φτωχοι απο πολλά όχι απο λίγα...
Η Βυτινα επεσε σαν μια ιδεα απο τον φιλο απο την Πατρα και συμφωνησα και εγω για τους εξης απλους λογους οτι εχει ωραια και προσιτα μερη κοντα και ωραιους δρομους για παιχνιδια,επισηςχωρο για παρκαρισμα,οπως και επισης ειναι μεχρι εκει για οποιον και απο οπου ερχεται εθνικη οδος οσο για το περι οικονομιας εγω και κανεις αλλος δεν εθεσε τετοιο θεμα απλα Παρνασος χειμωνα οσοι ξερετε σημαινει Ομονοια 12 το μεσημερι
Χειμωνιάτικα σε όποια ορεινή περιοχή και να πας (κατα προτίμηση Στ. Ελλάδας) λογικό είναι να είναι λίγο πίτα.
Έτσι νομίζω δηλαδή.
Όσο για την Βυτινα δεν σκάω τόσο για τις βενζίνες όσο για την διάρκεια ταξιδιού. Και αν βάλεις ότι θα κατέβουμε πχ 6-7 αμάξια, δεν θα έχουμε ένα μέσο όρο 140-150 km/h αλλά ένα 120-130. Χαλαροί ρυθμοί. Θα φτάσουμε μαύρα μεσάνυχτα.
Περιορίζονται έτσι και αυτοί που θα μπορούσαν να έρθουν Παρασκευή βράδυ.
Το καταλαβαινω βρε Μιχαλη και εχεις και δικιο
Με αυτη την λογικη θα πηγαινουμε μια ζωη στην κεντρικη Ελλαδα, οχι πως ειναι ασχημα η πως περασαμε ασχημα, αλλα εγω προσωπικα θα εκανα ενα τριωρο παραπανω για να παω πχ στην Αλεξανδρουπολη η καπου στον Εβρο.
Τα μερη που εχει εκει πανω ειναι πραγματικα απιστευτα!
Βέβαια κάποιος που ερχεται απο Πατρα ειναι μανικι, δεν το κανει ευκολα...
Οπου βγει η αποφαση εγω πρωτα ο θεος θα ειμαι εκει, πανω απο ολα ειναι η καλη παρεα, και μετα το μερος, και ενας συνδιασμος και των δυο θα ηταν οτι καλυτερο...
Απο εκει και περα μια αλλη καλη επιλογη νομιζω ειναι η Καστορια.
Αντε να δουμε...
Γειά σας ορέ παιδιά:p, δε ξέρω που να πρωτογράψω και ποιον να πρωτοχαιρετίσω, τεσπα μπαίνω εδώ για αρχή και βλέπουμε...!
2) Face - (Πετρος+Μαρια)
3) nasos
4) Thodoris + 1
5) Soul_Giannis + 1
7) LisaNY
8) Richard + 1
9)paidaros+1(δεν ειναι και σιγουρο)
10) Sound&Stilo x 2
Τα μέρη που θέσατε είναι πολύ καλά αλλά νομίζω ότι θα βρούμε πρόβλημα στο να βρούμε ξενοδοχείο που να μας χωράει όλους μαζί , είναι όλο ξενωνες με λίγα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία... θα δείξει:rolleyes:
ψαχνουμε και βλεπουμε
Eγω θα ειμαι Αραχωβα το τετραημερο της 28ης, Θα κοιταξω μπας και βρω κανα ξενοδοχειο να μας κανει καμμια προσφορα...
Παιδία να είμαστε και λίγο λογικοί με αυτό που κάνετε τώρα είναι σαν να μην υποστηρίζετε τα παιδία από Θεσσαλονίκη είναι πολλά τα χιλιόμετρα και τα χρήματα.
Ίσως να θελήσουν και παιδία από Έβρο.
Παντα θα υπαρχουν οι αδικημενοι, αν κοιταξουμε για Πελοπονησσο θα ταλαιπωρηθουν οι βορειοελλαδιτες, αν δουμε για Εβρο(που εγω γουσταρω τρελλα) θα ταλαιπωρηθουν οι Πελοποννησιοι και οι Αθηναιοι, για αυτο πιστευω οτι επιλεγουμε παντα κεντρικη Ελλαδα, αν και ψηφιζω Εβρο.;)
μη το παρακανουμε ομως γιατι θελουμε και εμεις στη κεντρικη Ελλαδα να να βγουμε μερικα χιλιομετρακια στην εθνικη οδο τσαμπα τα φτιαχνουμε τα μοτερ και τα προγραματα.
χαχαχα:D:D:D αφηστε με να τρεξω!!!:wall: