-
Απάντηση: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες!
ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει!
stile ποσο χρονων εισαι και ποσο ηταν η κοπελα σου?
απο περιεργεια!
Παίδαρε 7 χρόνια διαφορά είχαμε..
Δεν είναι πολύ αν φανταστείς τα χρόνια που είχαμε παρέα....
Όλα καλά όμως...
Οι μέρες περνούν και η σχέση ξεπερνιέται....
Ας μείνουμε και λίγο μόνοι μας να θυμηθούμε τα παλιά...
Ξέρεις όμως πιο είναι το θέμα?
Ότι πολλοί φίλοι έφυγαν κατά την διάρκεια...
Άντε βρες τους τώρα...
Αυτή είναι βασικά η Μ@λ@κι@ που κάνουμε οι περισσότεροι....
Αφοσιωνόμαστε στην σχέση μας και όταν έρθει το τέλος της είμαστε μόνοι μας....
Απλά η σχέση ανάμεσα στους φίλους και την κοπέλα μας είναι πολύ λεπτή σαν κλωστή...
Πρέπει να διαλέγεις κάθε φορά.... Οι μεν θέλουν περισσότερη προσοχή απο τους δε....
Άντε βάλτα σε σειρά εσύ...
Δεν συμφωνείτε ρε παίδες??
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Παίδαρε 7 χρόνια διαφορά είχαμε..
Δεν είναι πολύ αν φανταστείς τα χρόνια που είχαμε παρέα....
Όλα καλά όμως...
Οι μέρες περνούν και η σχέση ξεπερνιέται....
Ας μείνουμε και λίγο μόνοι μας να θυμηθούμε τα παλιά...
Ξέρεις όμως πιο είναι το θέμα?
Ότι πολλοί φίλοι έφυγαν κατά την διάρκεια...
Άντε βρες τους τώρα...
Απλά η σχέση ανάμεσα στους φίλους και την κοπέλα μας είναι πολύ λεπτή σαν κλωστή...
Πρέπει να διαλέγεις κάθε φορά.... Οι μεν θέλουν περισσότερη προσοχή απο τους δε....
Άντε βάλτα σε σειρά εσύ...
Δεν συμφωνείτε ρε παίδες??
αμα εφυγαν οι φιλοι σου παει να πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΙ!
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!
στο λεω αυτο αν θες και σαν μεγαλυτερος και λιγο πιο μπασμενος στην ζωη!
-
Ύστερα απο τόσο καιρό οφείλω να ομολογίσω πως είμαι πολύ καλύτερα!!!
Ρε σείς....
Δεν το περίμενα πως ο χωρισμός έχει σαν συνέπεια την ελευθερία!!!!
Είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια αλλα τώρα που το ξανα σκεφτομαι, δεν είναι κακό να μένεις λίγο μόνος σου....
Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλοι φρεσκοχωρισμένοι εδω πέρα και έχουμε παρατράγουδα!!!!
Χ Α Λ Α Ρ Α ! ! !
Γιορτές έρχονται... όλο και κάποιο δώρο έχει ξεμείνει απο τον Άγιο Βασίλη και για εμάς.. (Κατα προτίμηση ξανθό,δήμετρο με γαλάζια μάτια και πολλές πολλές καμπίλες)!!!!!!:D:):D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Πολυ σωστο.
Το κοβω να μπαινω και εγω στο Club αυτο σιγα σιγα. !
Αγοραζω το Thread ! ! !
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Προβλέπω να γίνει το αγαπημένο post του Site αυτό...
Εσείς οι παντρεμένοι είστε τυχεροί γιατί βρήκατε κάτι να συμβαδίσετε πιο σωστά...
Εγώ χώρισα γιατί της ζητούσα να πάμε κάπου ένα τριήμερο και δεν μπορούσε με τίποτα ενώ πήγε 7ήμερο στην Κω με τους φίλους της....
Όπως επίσης στα γενέθλια μου είχε κανονίσει με όλο τον κόσμο εκτός απο εμένα....
Και το κορυφαίο....
Της ζήτησα να παντρευτούμε και μου είπε κατά λέξη... Είμαι Νινί ακόμα.....
ΡΕ άντρες.... Οι γυναίκες είναι μεγάλη περίπτωση... και όπως λέει και η Μάνα μου η γυναίκα είναι λαχείο.... Και αν σου κάτσει?????
Σε νιώθω φίλε μου.... Σε νιώθω
Με τετοιες συμπεριφορες ειναι 100% σιγουρο οτι ψαχνεται η γυναικα και οτι 100% στην ειχε κανει...
Αυτο εχε το στο νου αν ποτε την ξανασκεφτεις...
το κυριοτερο : Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.
-
mitsos καλα που το εβγαλες γρηγορα γιατι ειχα βαρεσει κοφτες για να καταλαβω τι θες να πεις :P
Μια στιγμη να ελεγξω τις φλανζες μου :P
-
απλα δεν ηθελα να φανει σαν "επιθετικο" ή "προσβλητικο" το μηνυμα...
Τι δεν καταλαβες??
Στην αρχη του thread τον ειρωνευσαι τον stile... Δεν ειναι ετσι?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Εσυ την χωρησες η αυτη ? (την αληθεια θα πεις ομως)
Αυτα που αναφερεις τα κανω εγω στην δικια μου αλλα τα υπομενει γιατι αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου !
Λογικο ειναι να βαριεται να παει μαζι σου τριημερο.... Ειδικα αν εισαι βαρετος !
-
Ναι και εκεινο..
Τελος παντων...
-
Αααα τωρα καταλαβα !!!! ! ! ! ! !! ! !! ! ! !! ! ! ! ! !
Οχι ο καθενας επιλεγει τι θελει να εχει διπλα του και η δικια μου δεν θα με εκανε ποτε κερατουλη...
Απλως λεω οτι ειναι καλυτερα τη γκομενα να την εχεις ψιλοχεσμενη, παρα να κρεμεσαι απο το βρακι τις γιατι χανεις αρκετους ποντους εκτιμησης πρωτον, και ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ δευτερον (που ειναι και ποιο σημαντικο).
Α και η ειρωνια... Ειναι το παρατσουκλι μου :P :P :P :P :P :P :P
(εγω το βλεπω σαν χιουμορ :P)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Κάποιος
Το μονο που με εκνευριζει ειναι να μου σβινουν μηνυματα και να μου δινουν διαταγες :P
χμμμμμ! Tempting!
-
πολλες φορες ομως οι φιλοι δεν μπορουν να ειναι κοντα οταν
1)τον παιρνεις για καφε και σε αναβαλλει καμια 50αρια φορες γιατι το ζουζουνακι πρεπει να παει ερμου και ο αλλος να κουβαλαει τσαντες
2)οταν επιτελους βγαινετε και η συζητηση παει συνεχεια στο τι κανει το ζουζουνακι , τι σουτζουκακια μαγειρεψε ή ακομα βλεπεις την σερβιτορα και λες "ωρε μανα μου" και ο αλλος σου πεταει "ε σιγα!σαν τον **** του ζουζουνιου μου δεν εχει"
και βλεπεις ενα ζουζουνακι με ενα **** 2 στρεματα , μια φατσα κατεβασμενη μεχρι τα 1000 μετρα κατω απο τη γη οταν γνωριζεται με την αντροπαρεα του γκομενου της "γιατι τον παρασυρουμε σε μλκιες" και εχει και μια αυτοπεποιθηση απο εδω μεχρι τον αρη (με το συμπαθειο) γιατι βρεθηκε ενας μλκς και την ....
καποια στιγμη ο φιλος οσο και κολλητος να ειναι κανει περα γιατι του σπανε τα νευρα..ειχα τετοιο φιλαρακι και ξενερωσα απιστευτα...και εγω ειχα γκομενες πολλες αλλα ποτε μα ποτε δεν εκανα περα τους φιλους μου..
αντιθετα εχω φιλους που με εκαναν περα επειδη οταν ηταν να παμε Queensryche στο γκαγκαριν και πηγανε ΝΙΝΟ τελευταια στιγμη...η γκομενα του φιλου αυτου μου πεταει "ελα μωρε που θα πατε σε αυτους τους μαλλιαδες τους πρεζακηδες"...εγω φορτωσα αλλα ειπα ας το παρει το ποταμι...μετα τους πηγα με το αμαξι μου μεχρι το σπιτι τους και η αφεντια της ηθελε να αλλαξει το σιντι (ρονι τζειμς ντιο) πεταγοντας μου μπηχτη "ποια νορμαλ γκομενα ακουει τετοια" οπου σταματαω στο καπακι , ανοιγω την πορτα της λεγαμενης και του λεγαμενου και τους λεω "αντε εμπρος εμπρος καλα μου ποδαρακια μπας και αδυνατισει λιγο ο μοσχος"..ο κολλητος μου καγκελο αυτη ακομα πιο καγκελο και εκει χωρισαμε τα κονακια μας...
τις περισσοτερες φορες φταιτε οι ιδιοι οχι οι φιλοι σας διοτι εχω δει οτι το 90 τοις εκατο των ελληνων παει μπλεκεται με μια πατσιωρα και μην τον ειδατε τον παναη...ξεχναει φιλους δεν παιρνει ενα τηλεφωνο , ξεφτιλιζεται καθημερινα με τα πανδεινα που περναει διπλα της και οταν της καπνισει της λεγαμενης και τον πεταξει για το επομενο θυμα τοτε τους θυμαστε τους φιλους σας και κλαιγεστε μαγκες...
υγ. και εγω αραβωνιασμενος ειμαι και παω για γαμο πιστευω με τον καλυτερο ανθρωπο που εχω γνωρισει ποτε...τα λεμε
-
Τα πραγματα ειναι πιο απλα.:)
Αλλοι χρησιμοποιουν την "μεθοδο της μαιμους"{..ποτε δεν αφηνουμε το ενα κλαδι, πριν πιασουμε το αλλο..} αλλοι βλεπουν αυτα που θελουν να δουν..και βρισκονται εγκλωβισμενοι σε μια σχεση("κατασχεση") και παει λεγοντας...Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος...επιλογη του ιδιου ειναι..
Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες (πρωτα απ ολα απ τον εαυτο σου) ,και τι ζητας...και να εχεις το θαρρος να το λες..
...γιατι οπως και να εχει..Ο καθενας κανει τις επιλογες του...και στο τελος Παιρνει αυτο που του αξιζει..;)
Χρονια Πολλα!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
grnka
1)τον παιρνεις για καφε και σε αναβαλλει καμια 50αρια φορες γιατι το ζουζουνακι πρεπει να παει ερμου και ο αλλος να κουβαλαει τσαντες
2)οταν επιτελους βγαινετε και η συζητηση παει συνεχεια στο τι κανει το ζουζουνακι , τι σουτζουκακια μαγειρεψε ή ακομα βλεπεις την σερβιτορα και λες "ωρε μανα μου" και ο αλλος σου πεταει "ε σιγα!σαν τον **** του ζουζουνιου μου δεν εχει"
και βλεπεις ενα ζουζουνακι με ενα **** 2 στρεματα , μια φατσα κατεβασμενη μεχρι τα 1000 μετρα κατω απο τη γη οταν γνωριζεται με την αντροπαρεα του γκομενου της "γιατι τον παρασυρουμε σε μλκιες" και εχει και μια αυτοπεποιθηση απο εδω μεχρι τον αρη (με το συμπαθειο) γιατι βρεθηκε ενας μλκς και την ....
καποια στιγμη ο φιλος οσο και κολλητος να ειναι κανει περα γιατι του σπανε τα νευρα..ειχα τετοιο φιλαρακι και ξενερωσα απιστευτα...και εγω ειχα γκομενες πολλες αλλα ποτε μα ποτε δεν εκανα περα τους φιλους μου..
αντιθετα εχω φιλους που με εκαναν περα επειδη οταν ηταν να παμε Queensryche στο γκαγκαριν και πηγανε ΝΙΝΟ τελευταια στιγμη...η γκομενα του φιλου αυτου μου πεταει "ελα μωρε που θα πατε σε αυτους τους μαλλιαδες τους πρεζακηδες"...εγω φορτωσα αλλα ειπα ας το παρει το ποταμι...μετα τους πηγα με το αμαξι μου μεχρι το σπιτι τους και η αφεντια της ηθελε να αλλαξει το σιντι (ρονι τζειμς ντιο) πεταγοντας μου μπηχτη "ποια νορμαλ γκομενα ακουει τετοια" οπου σταματαω στο καπακι , ανοιγω την πορτα της λεγαμενης και του λεγαμενου και τους λεω "αντε εμπρος εμπρος καλα μου ποδαρακια μπας και αδυνατισει λιγο ο μοσχος"..ο κολλητος μου καγκελο αυτη ακομα πιο καγκελο και εκει χωρισαμε τα κονακια μας...
τις περισσοτερες φορες φταιτε οι ιδιοι οχι οι φιλοι σας διοτι εχω δει οτι το 90 τοις εκατο των ελληνων παει μπλεκεται με μια πατσιωρα και μην τον ειδατε τον παναη...ξεχναει φιλους δεν παιρνει ενα τηλεφωνο , ξεφτιλιζεται καθημερινα με τα πανδεινα που περναει διπλα της και οταν της καπνισει της λεγαμενης και τον πεταξει για το επομενο θυμα τοτε τους θυμαστε τους φιλους σας και κλαιγεστε μαγκες...
υγ. και εγω αραβωνιασμενος ειμαι και παω για γαμο πιστευω με τον καλυτερο ανθρωπο που εχω γνωρισει ποτε...τα λεμε
+20000000000000
-
με τους περισοερους συμφωνω και εχω να πω πολλες ιστοριες πριν παντρευτω ομως ασε μη βγουμε και συγκενεις με κανα παλικαρι γιατι ο κασμος ειναι μικρος .
-
αλλα οι χωρισμενοι παντα εχουνε γιωρτη γιατι ειναι η αφορμη για μια καινουργια ιστορια μη σας περνει απο κατω
-
βλέπω πως υπάρχει μια συνχηση με το ποιος εχει το μακρίτερο....
ΒΛέπω άτομα που χάνουν φιλους ήτε με τσαμπουκα, ήτε με σχέση, ήτε με οποιοωδίποτε τρόπο.....
Και ερωτώ....
Γιατί πρέπει κάποιος πάντα να φταίει?
Λέει η Liza να βρείς κάτι άλλο προτού αφήσεις αυτό που έχεις...
Και γιατι βρε Lizaκι να κοροϊδεύεις αυτόν που είσαι μαζί του? για να μην μήνεις εσύ λίγο μόνος σου? τι θα πάθει δλδ ο Κ@λ@ς σου αν μίνει λίγο μόνος?
Και μην Ξεχνάς και το πιο βασικό...
Εσύ είσαι μια κουκλάρα και ο αντακαταστάτης σου θα έρθει πολύ σύντομα...
Εγώ που είμαι 150 κιλά αιδία που θα βρώ το καλό?
Εδώ απαντάω και στον φίλο μου με το Κολλητό του που είχε ενα βόδι για γκόμενα....
Αν είσαι σαν Π@π@ρι και δεν βλέπεσαι και η αυτοεκτίμηση σου χτυπάει πάτο, ο άγγελος σου θα είναι ότι πέφτει πιο εύκολα.... Συνίθως αυτό είναι ένας ελέφαντας γύρο στα 200 κιλά που το παίζει και γκόμενα....
Αντε τώρα να βρείς γκόμενα που θα σε θέλει για το μυαλό σου....
Αμα Αγόρι μου δεν βλέπεσε τι γκόμενα θα έρθει να σου μηλήσει??
Και να σου πώ και το άλλο????
Σε όποιον αρέσουμε.....
Αμα είναι να μήνω εργένης για την υπόληπη ζωή μου ας είναι....
Δεν θα γήνω εγώ μοντέλο καμιάς... έχω προσωπικότιτα και οποια έχει μάτια ας την δεί...
Οι άλλες ας μπλέξουν με τον γκομενο που θα τις τα φοράει κάθε τρίς και λίγο....
Εμείς τα καλά παιδιά ας περιμένουμε... κάποια εκει έξω ζεί για να μας γνωρίσει....
Και αν δεν υπάρχει δεν γ!μιέται....
Καλύτερα μόνος μου εγώ και ο πόνος μου που έλεγε και ο Αλκαίος!!!
Υ.Γ.
Χρόνια πολλά!!!!!
-
Παρερμηνευσες το μηνημα μου..(γενικα μιλουσα)
και
εννοουσα οτι υπαρχουν ΚΑΙ τετοια ατομα..
Το ζουμι ειναι να εισαι καλα με τον εαυτο σου!
ολοι εχουμε περασει παρομοιες καταστασεις..
Το θεμα ειναι να μην σε παιρνει απο κατω...
εξαλλου...εμπειριες μαζευεις..και να φροντιζεις να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσα απο αυτες......πρωτα απ ολα για σενα...
..:)αυτη η κουβεντα δεν εχει τελος φιλε μου:)...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
και
εξαλλου...εμπειριες μαζευεις..και να φροντιζεις να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσα απο αυτες......πρωτα απ ολα για σενα...
Μαζί σου.....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
grnka
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
και
συμφωνω απολυτα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
βλέπω πως υπάρχει μια συνχηση με το ποιος εχει το μακρίτερο....
ΒΛέπω άτομα που χάνουν φιλους ήτε με τσαμπουκα, ήτε με σχέση, ήτε με οποιοωδίποτε τρόπο.....
Και ερωτώ....
Γιατί πρέπει κάποιος πάντα να φταίει?
Λέει η Liza να βρείς κάτι άλλο προτού αφήσεις αυτό που έχεις...
Και γιατι βρε Lizaκι να κοροϊδεύεις αυτόν που είσαι μαζί του? για να μην μήνεις εσύ λίγο μόνος σου? τι θα πάθει δλδ ο Κ@λ@ς σου αν μίνει λίγο μόνος?
Και μην Ξεχνάς και το πιο βασικό...
Εσύ είσαι μια κουκλάρα και ο αντακαταστάτης σου θα έρθει πολύ σύντομα...
Εγώ που είμαι 150 κιλά αιδία που θα βρώ το καλό?
Εδώ απαντάω και στον φίλο μου με το Κολλητό του που είχε ενα βόδι για γκόμενα....
Αν είσαι σαν Π@π@ρι και δεν βλέπεσαι και η αυτοεκτίμηση σου χτυπάει πάτο, ο άγγελος σου θα είναι ότι πέφτει πιο εύκολα.... Συνίθως αυτό είναι ένας ελέφαντας γύρο στα 200 κιλά που το παίζει και γκόμενα....
Αντε τώρα να βρείς γκόμενα που θα σε θέλει για το μυαλό σου....
Αμα Αγόρι μου δεν βλέπεσε τι γκόμενα θα έρθει να σου μηλήσει??
Και να σου πώ και το άλλο????
Σε όποιον αρέσουμε.....
Αμα είναι να μήνω εργένης για την υπόληπη ζωή μου ας είναι....
Δεν θα γήνω εγώ μοντέλο καμιάς... έχω προσωπικότιτα και οποια έχει μάτια ας την δεί...
Οι άλλες ας μπλέξουν με τον γκομενο που θα τις τα φοράει κάθε τρίς και λίγο....
Εμείς τα καλά παιδιά ας περιμένουμε... κάποια εκει έξω ζεί για να μας γνωρίσει....
Και αν δεν υπάρχει δεν γ!μιέται....
Καλύτερα μόνος μου εγώ και ο πόνος μου που έλεγε και ο Αλκαίος!!!
Υ.Γ.
Χρόνια πολλά!!!!!
Αγορι μη μιλας ετσι θα το μετανιωσεις φιλε τωρα απ οτι καταλαβαινω εισαι καπως πεσμενος....
Και 150 κιλλα αιδια να εισαι παλι θα βρεις αν θελεις αυτο που σου ταιριαζει υπαρχουν και χειροτερα...
Ενας φιλος μου ειναι κοντευει τα 30 Ετη και ειναι μια χαρα παλικαρι και ουτε εχει σκευτει ποτε να βρει μια γκομενα γιατι η μια του ξυνιζει και η αλλη του βρωμαει με αλλο λογια, ΔΕΝ θελει να εχει σχεση για ψυχολογικους λογους... που δεν τους γνωριζει ουτε ο ιδιος. (ναι αυτο ειναι πολυ χειροτερο)
Οπως και τοσες (ομορφες δε λεω) κομπλεξικες χαζογκομενες που περιμενουν χρονια ολοκληρα τον... "καταλληλο", τον πριγκηπα με το ασπρο αλογο που λεμε, και στο τελος αναγκαζονται να παρουν... @ρχιδια. :P (Μαλλον ουτε αυτα)
Σταματα να χωριζεις τις γκομενες με την εμφανιση γιατι οι γκομενες δε μας χωριζουν ετσι πιστευω (οι περισσοτερες θελω να πιστευω)
Μη δινεις τοσο πολυ εμφαση στην εμφανιση μπορει μια κοπελα να ειναι πανεμορφη αλλα πολυ πολυ βαρετη και ιδιοτροπη.... και μια αλλη κοπελα να ειναι ποιο... μετρια αλλα να ειναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ και να την γουσταρεις απιστευτα.
Αυτο ειναι το κακο πολλες φορες, διαλεγεις ατομο και σκευτεσαι τι θα πει ο φιλος σου, λες και αγοραζεις παππουτσια....
Τι νοημα εχει ενα παππουτσι να ειναι Prada και να μην μπορεις να περπατησεις...
Ποσο θα το κρατησεις...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
και
πως τα λεει αυτο το κοριτσι
(ζουμι) λεει και το μυαλο παει σε φραουλοζουμο. θα μας τρελανεις .
-
καλα φιλε αυτο που ειπες (ειμαι 130 κιλα αηδια που θα ξαναβρω γκομενα) ας πουμε οτι δεν εννοουσες τον εαυτο σου και μιλαγες γενικα...ενταξει να σου πω και εγω τη μαυρη αληθεια και εγω τα τελευταια 2 χρονια ημουν 130 κιλα 1.86 υψος και παλι γνωριστικα με το κοριτσι της ζωης μου...παντα ημουν 85-95 κιλα μαξιμουμ , εμφανισιμος ειμαι μπορω να πω και παλι τοσα χρονια τις γκομενες τις εριχνα επειδη ειχα θρασος ρε φιλε..εχω φαει και χυλοπιτα εχω φαει και κρεας ομως :D παντα με μπλουζακι μειντεν σκισμενο παντελονι και μποτα βερμαχτ (αντιντας αργοτερα)...ποτε δεν κλαφτηκα μαν για παραπανω απο 2μισι ωρες..η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την ξοδεβουμε σε κλαψες , απογοητευσεις κλπ...ειχα πολλες και ομορφες γκομενες αλλα επεφτα σε γκομενες που γουσταραν αυτο που ημουν και δεν ηταν πατσιωρες..μια φορα μονο που ημασταν με παρεα ο κολλητος η γκομενα του και μια ξαδερφη της ειχαμε βγει μαζι...παμε με το δικο μου αμαξι τοτε (ειχα ενα bmw 520) και στο σιντι να παιζει whitesnake...ερχεται η λεγαμενη σαν να περπατουσε σε πασαρελα και περιμενε να της ανοιξω την πορτα ελεος..μετα ηπιαμε καφε και παμε να πληρωσουμε...εγω ειχα γιορτη εκεινη τη μερα και λεω σε ολους οτι εγω αναλαμβανω το λογαριασμο...εκεινη πεταγεται και μου λεει "μα πως θα μου πληρωσεις το λογαριασμο με ξερεις και απο χτες?"
εγω :confused::mad:
ο κολλητος :confused::confused:
η γκομενα του :redface:
και στο καπακι της απανταω οτι ναι θα της πληρωσω το κοκτειλ για να της φτασουν τα λεφτα για ταξι να γυρισει σπιτι και εληξε εκει....εγινε μια βαβουρα και στο τελος φυγαμε με τον κολλητο μου..
το δε γνωμικο της λιζας ας το αφησω αχαρακτηριστο διοτι αν εχω εστω και μια υποψια οτι η μαιμου μου πιανει 2 κλαδια ταυτοχρονα εχει να φαει καδρονια στο κεφαλι και μετα με το κλαρι μου κλαροσκαμπιλα στα μαγουλα :D...γυναικα δεν εχω ακουμπησει ποτε μου αλλα πιστεψε με αναθεωρω πολυ γρηγορα τις αρχες και πεποιθησεις που εχω στη ζωη μου
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
πως τα λεει αυτο το κοριτσι
(ζουμι) λεει και το μυαλο παει σε φραουλοζουμο. θα μας τρελανεις .
Geia sou Παντελη..αλανι!!!:)
Εγω φταιω που..αλλα λεω και αλλα καταλαβαινετε:D:D..αντε να βγαλεις ακρη!!
:hehe: ο καθενας με τον πονο του...:hehe:
-
η ζωη ειναι μυστιριο γιατι οσοι στη ζωη τους ειναι φλου ζουνε ευτηχισμενοι και πολς μ................ια στο που.........ο τους τι να πω ρε παιδια ενα φιλαρακι ειναι στο κοσμο του και ομως σχεση δε στεριωνει αλλα μη δει γυναικα τη ερπαει απο το λαιμο και σα βαμπιρ στο κρεβατι της ρουφαει το ΖΟΥΜΙ.
-
λετε να ημουνα βαμπιρρρρρρ στη προιγουμενη ζωη και να οδηγουσα FIAT .
-
Ρε φιλαράκια φυσικά και λέω γενικά για τα 130 κιλά αηδία...
Και οι περισσότερες μας καιτάνε στον Κ@λ@ και λένε η μια στην άλλη... "ΡΕ φιλενάδα είδες κ@Λ@ ο τάδε??? μα καλα τι Κ@Λ@Ρ@ εχει το παλικάρι... πολύ θα γούσταρα να γινόταν κάτι μαζί του" (σκηνικο απο παρέα με φίλες μου μπροστά στα μάτια μου:yikes::yikes:)
Απογοητευμένος δεν είμαι... απλά έχω αναθεωρίσει πολλά για το εκάστοτε φίλο που θα μου το παίξει γκόμενα η ακόμα θα μου την πέσει με τρόπο και χαμογελάκι για να πάρει την ευχαριστηση της ανταπόκρισης......
Όλοι έχουν δικαίωμα στον Έρωτα και σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι να μας περιμένει να γνωριστούμε.... Απλά μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή καθώς τα περισσότερα είναι αντιπερισπασμός και χρειάζεται λίγη υπομονή πρωτού το βρούμε.....
Υ.Γ.
Καλό Αύριο!!!:):)
-
Πως θα γινει τωρα να ανεβασω ενα τραγουδακι για την περιπτωση μας...
μα στιγμη θα το βρω...
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=WIh-wddlh0M&feature=related[/ame]
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Ρε φιλαράκια φυσικά και λέω γενικά για τα 130 κιλά αηδία...
Και οι περισσότερες μας καιτάνε στον Κ@λ@ και λένε η μια στην άλλη... "ΡΕ φιλενάδα είδες κ@Λ@ ο τάδε??? μα καλα τι Κ@Λ@Ρ@ εχει το παλικάρι... πολύ θα γούσταρα να γινόταν κάτι μαζί του" (σκηνικο απο παρέα με φίλες μου μπροστά στα μάτια μου:yikes::yikes:)
Απογοητευμένος δεν είμαι... απλά έχω αναθεωρίσει πολλά για το εκάστοτε φίλο που θα μου το παίξει γκόμενα η ακόμα θα μου την πέσει με τρόπο και χαμογελάκι για να πάρει την ευχαριστηση της ανταπόκρισης......
Όλοι έχουν δικαίωμα στον Έρωτα και σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι να μας περιμένει να γνωριστούμε.... Απλά μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή καθώς τα περισσότερα είναι αντιπερισπασμός και χρειάζεται λίγη υπομονή πρωτού το βρούμε.....
Υ.Γ.
Καλό Αύριο!!!:):)
εισαι ωραιος ρε σε παω!!!!!πρεπει να κανουμε συναντηση να γινει πανικος!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lisaNY
Τα πραγματα ειναι πιο απλα.:)
Αλλοι χρησιμοποιουν την "μεθοδο της μαιμους"{..ποτε δεν αφηνουμε το ενα κλαδι, πριν πιασουμε το αλλο..} αλλοι βλεπουν αυτα που θελουν να δουν..και βρισκονται εγκλωβισμενοι σε μια σχεση("κατασχεση") και παει λεγοντας...Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος...επιλογη του ιδιου ειναι..
Το θεμα ειναι να ξερεις τι θες (πρωτα απ ολα απ τον εαυτο σου) ,και τι ζητας...και να εχεις το θαρρος να το λες..
...γιατι οπως και να εχει..Ο καθενας κανει τις επιλογες του...και στο τελος Παιρνει αυτο που του αξιζει..;)
Χρονια Πολλα!!!
Μαζι σου LSNY, πολυ καλη η μεθοδος της μαιμους:D:D:D, δεν το ειχα ξανακουσει!!!
-
ναι ειναι φοβερη αυτη η μεθοδος αλλα αν εισαι η μπανανα και θες να σε φαει η μα'ι'μου μη τη κατηγωρεις που τρωει απο δυο μεριες.
το μεγαλο μιστηκο ειναι να αφησεις τη μα'ι'μου να πεινασει και να ξεμεινει απο μπανανες για να αναγκαστει να φαει μονο εσενα.
αλλα αν η μα'ι'μου που διαλεξες να σε φαει συνηθως δε πειναει τοτε βρες αλλη.
εγω παντως δεν ειμαι μπανανα ουτε μα'ι'μου εγω ειμαι Stilodriver.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
εγω παντως δεν ειμαι μπανανα ουτε μα'ι'μου εγω ειμαι Stilodriver.
Γεια σου ρε Stilodriver!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
εισαι ωραιος ρε σε παω!!!!!πρεπει να κανουμε συναντηση να γινει πανικος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laki Την επομενη συνάντηση θα την κακονίσεις εσύ για να μπορείς να έρθεις και να τα κάψουμε όλα (και καμία βιτρίνα αμα θέλεις μέσα)!!!!
Υ.Γ.
Liza έχεις πολλούς συμπάσχοντες......
Η μέθοδος της Μαϊμούς δικαιωματικά σου ανίκει!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Γεια σου ρε Stilodriver!!!
Laki Την επομενη συνάντηση θα την κακονίσεις εσύ για να μπορείς να έρθεις και να τα κάψουμε όλα (και καμία βιτρίνα αμα θέλεις μέσα)!!!!
Υ.Γ.
Liza έχεις πολλούς συμπάσχοντες......
Η μέθοδος της Μαϊμούς δικαιωματικά σου ανίκει!!!!
θα κανονισω ρε.....
-
λοιπον ας ξεκηνισω με ενα τραγουδακι ενος παλιου καλου τραγουδιστη "Φευγο δεν παει αλλο πια χοριζω στα αφινω ολα στα χαριζω και μην σε νιαζει πια για μενα " λοιπον μολις χωρισα και νιοθω πολυ καλα γιατι εφαγα πολυ ψεμα απο αυτιν και το καταλαβα οταν ενα καλο παιδι μου ανοιξε τα ματια ....... τωρα το πως νιοθω ? πολυ καλητερα απο οταν ημουν μαζι της!
-
ρε παιδια ολα τα πραγματα στον καιρο τους!
θα ερθει καποια στιγμη που θα βρεις τον-την καταλληλη που θα μοιραστεις την υπολοιπη ζωη!
αρκει βεβαια να ξερεις τι ψαχνεις και που θα το βρεις!
εγω μεχρο τα 28 ειχα φαει πικρες-χωρισμους κτλ και μετα ηρθε στην ζωη μου το αλλο μου μισο και αυτη την στιγμη ειμαι παντρεμενος!
ολα με το μαλακο και στον καιρο τους!
-
η ζωη δεν εχει μονο πικρες πριν φτασεις στη πικρα αρχηζεις με το μελι.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sailo
λοιπον ας ξεκηνισω με ενα τραγουδακι ενος παλιου καλου τραγουδιστη "Φευγο δεν παει αλλο πια χοριζω στα αφινω ολα στα χαριζω και μην σε νιαζει πια για μενα " λοιπον μολις χωρισα και νιοθω πολυ καλα γιατι εφαγα πολυ ψεμα απο αυτιν και το καταλαβα οταν ενα καλο παιδι μου ανοιξε τα ματια ....... τωρα το πως νιοθω ? πολυ καλητερα απο οταν ημουν μαζι της!
Καλος ήρθες στο Club Των χωρισμένων αντρών.... κάτσε... τι θα πάρεις???
Έχουμε ωραία χυλόπητα που περίσεψε απο εμένα τις προάλλες!!!!
Και η ζωη συνεχίζεται my friend!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ρε παιδια ολα τα πραγματα στον καιρο τους!
ηρθε στην ζωη μου το αλλο μου μισο και αυτη την στιγμη ειμαι παντρεμενος!
ολα με το μαλακο και στον καιρο τους!
Επειδή εσύ έκανες το λάθως και παντρεύτηκες πρέπει να πέσουμε και εμείς στην λούμπα???
Τα κατάφερε και σε τιληξε η γάτααααα!!!
Εμείς αντιστεκόμαστε ακόμα στα τερτίπια των γυναικών!!! χα χα χα χα χα!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Επειδή εσύ έκανες το λάθως και παντρεύτηκες πρέπει να πέσουμε και εμείς στην λούμπα???
Τα κατάφερε και σε τιληξε η γάτααααα!!!
Εμείς αντιστεκόμαστε ακόμα στα τερτίπια των γυναικών!!! χα χα χα χα χα!!!!
ποσο χρονων εισαι?
οταν θα ερθει η ωρα σου και καταλαβεις τι θελεις στην ζωη σου και αποφασισεις να κανεις οικογενεια,θα υπαρχουν τα αρχεια και θα σε λεω θυμασαι τι εγραφες?????????
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ποσο χρονων εισαι?
οταν θα ερθει η ωρα σου και καταλαβεις τι θελεις στην ζωη σου και αποφασισεις να κανεις οικογενεια,θα υπαρχουν τα αρχεια και θα σε λεω θυμασαι τι εγραφες?????????
Είμαι Νινί ακόμα!!!!
Μόνο 27!!!
Ρε Paidare Πλάκα κάνω μην εξάπτεσαι!!!
Στο φινάλε μπορεί να χωρίσαμε αλλά μερικά πράγματα τα κρατήσαμε για εμάς!!!
Ένα από αυτά είναι και το Χιούμορ μας που δεν θα το πάρει καμία πατσαβούρα από τα χείλια μου όσο όμορφη και να είναι....
Παρεμπιπτόντως, η πρώην μου είναι εδώ με κάτι φίλες της (είμαι σε καφετέρια) και έχει σκυλιάσει νομίζοντας ότι γράφω σε καμία γκόμενα!!!!! πολύ γουστάρω!!!
Εκεί ρε να σκυλιάσεις από την ζήλια!!! πατσαβούρα που έχεις και το θράσος να θέλεις την κορμάρα μου την ατελείωτη!!!!:yikes::):yikes:
-
αντε να πω κι εγω...
αυριο παω στον δικηγορο για διαζυγιο...
λοιπον παντρευτικα στα 21 και χωριζω στα 25 (4 χρονια)
τελικα ολα ηταν ενα λαθος που σιγα σιγα αρχισα να το καταλαβενω...
τελικα δεν ξερω αν εχασα τα καλυτερα μου χρονια το μονο που ξερω ειναι
οτι εχω να ζησω ακομα πολλα και να κανω ακομα πιο πολλα...
δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες για αυτα τα 4 και χρονια...
αλλα αν χρειαστει μπορει και να το κανω...
ειναι μια καλη μεθοδος να ξεσπασεις,να τα βγαλεις απο μεσα σου
ολα αυτα που σε πονανε και σε πικρανανε!
αυτα απο μενα προς το παρων...