Αφου μιλαμε για μεγιστη πειθαρχεια σε αυτο το βιντεο τι εντολη πηραν ? :P :P :P :P :P :P :P
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=CrY3Utx_TgQ&feature=PlayList&p=DBFB54E1DB5 B7D7A&index=0[/ame]
Printable View
Αφου μιλαμε για μεγιστη πειθαρχεια σε αυτο το βιντεο τι εντολη πηραν ? :P :P :P :P :P :P :P
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=CrY3Utx_TgQ&feature=PlayList&p=DBFB54E1DB5 B7D7A&index=0[/ame]
Γιαννη δεν λεω να κανει παρεα με καλα παιδια η απο καλη γειτονια!Λεω πως ο γονεις του ηξεραν με ποιους κανει παρεα?
Ολοι βρισαμε ολοι πηγαμε σε πορεια αλλα οταν αρχισαν οι γνωστοι αγνωστοι καναμε την λαλακια και τους αφησαμε να τα σπανε αντι να τους περικυκλωσουμε και να τους σταματησουμε!Σημερα τοσα παιδια πηγανε και διαμαρτυτηθηκαν!Αλλοι διαμαρτυρωντας σωστα και αλλα σπαζοντας αμαξια τι παραδειγμα μου δινουν εμενα που το βλεπω?να πω κοιτα το παλιοπαιδο τι κανει!να τιμορηθει πραγματικα!
Ειμαστε 10.000.000 και κοιταμε 2000-3000 ατομα σε ολοι την Ελλαδα να μας καταστρεφουν ολους μας!
Και επειδη ξεχυλισε το ποτηρι και βγαινουν ολοι στους δρομους και γινεται χαμος τι πρεπει να γινει για να ηρεμισουμε ρε παιδια; Να παρει ο καθενας απο ενα οπλο και να ριχνει στο ψαχνο;
Ενταξει, ειπαμε να διαμαρτυριθουμε αλλα φτανει πια! Τι φταει η περιουσια του κοσμου;
δεν διαφωνω οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ!
δεν συμφωνει κανεις μαζι με τους αναρχικους?
αλλα και εδω που ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ?
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ?
ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?
Αν δεν υπηρχαν χαμενοι δεν θα ηταν διαμαρτυρια ποσες φορες θα το πουμε.
Αυτη ειναι η λογικη ΤΗ΅ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΑ΅ΓΑΜΩΤΟ.
ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ
Παιδια ποιοι λεμε οτι φταινε τοσα χρονια?Οι πολιτικοι!Ας πανε να τους καθαρισουν μια μερα και τους300 να τελοιωνει η υποθεση!Αφου αυτοι φταινε γιατι βαρατε εμας ρε παιδια!
Ειδατε ποσα μαγαζια απλων ανθρωπων σπανε?ποσα λεφτα θα χαλασει το κρατος για να επανελθουμε στην καθημερινοτητα και ποτε τελος παντων θα σταματησουν?
Εισαστε 10.000.000 και σας γ@μανε και κοιμαστε... ειπαν καποιοι να κανουν μια κινηση που φοβαστε να κανετε τοσα χρονια μπας και αλλαξει το μελλον ολων.
σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο!
καθε χρονο τα ιδια με τους αγροτες και καθε χρονο τετοιο καιρο που δεν εχουν δουλειες και καθονται στο καφενειο μεχρινα ερθει ο φεβρουαριος που αρχιζουν οι δουλειες τους!
θελεις να κανεις απεργια,καντην οταν εχεις δουλεια και καιγεσε!
οχι οταν καθεσε στο καφενειο επειδη δεν εχεις τι να κανεις λενε δεν παμε να κλεισουμε τα τεμπη!
αυτοι γιαννη δεν ξερουν να βαρεσουν στο ψαχνο,μονο να σκοτωσουν και να σακατεψουν στο ξυλο μεχρι θανατου!
οπως με τον κυπριο φοιτητη της ζαρντινιερας
και ψευτης να βγω φαναστητε τι θα γινει αυριο που ειναι και η κηδεια του μικρου αλεξη!
παντως βλεπω να κραταει καμια βδομαδα αυτη η ιστορια με τα επεισοδια!
Ε ναι ρε φιλε, εισαι ικανοποιημενος που παιρνεις βασικο μισθο 800 ευρω ?
Εγω οχι !
Οι 10.000.000 εχουν σκυψει απλως το κεφαλι, αν δεν απαιτησεις δεν θα εχεις !
Υπολογισε μονο οτι αν εμπαιναν στην οικονομια μας οσα λευτα εχουν κλεψει κατα καιρους οι πολιτικοι τοτε θα ημασταν Λιχνεσταιν (πως το λενε δεν ξερω).
Υπαρχουν και μερικοι πιτσιρικαδες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ, μονο μπραβο μπορουμε να πουμε.
Καταστροφη περιουσιων ? Αυτο ειναι το νοημα της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
(3000 ατομα ? Η "κατεστραμενη γενια" ειναι πολυ περισσοτερα ατομα φιλε μου, και οι αντιδρασεις θα γινουν πολυ χειροτερες στο μελλον)
Καπου το εχουμε και καπου το χανουμε οι 2μας!Μα γιατι να σπασουν!Η αντιδραση ειναι να μου καψουν εμενα το αμαξι?Ας καψουν του Καραμανλη!Εγω τι φταιω?
Αν και εσυ απαιτεις και εχεις ψηλα το κεφαλι τοτε τι καθεσαι και δεν πας να τα σπασεις!Τραβα σπασε το Stilo σου!Αντιδραση ειναι και αυτο!
Μην με παρεξηγησεις!Χαλαρα μιλαμε συζητηση κανουμε!Απο την ιδια μερια ειαμαστε!Πολιτες ειμαστε και οχι πολιτικοι!
τι λετε μορε ολοι σας ειστε καλα τι μαλλλαακιαες ειναι αυτες
οταν ξερεις οτι στο τραπεζι ειναι ενα ποτυρι με νερο μεχρι πανω εσυ θα δοκιμαζεις τι τυχη σου να δεις αν μπορεις να τραβιξεις το χαλι απο κατο χωρεις να χυθει το νερο?
η κυβερνηση εχει τους δικους τις ανθρωπους για να κανουνε το βρομηκο παιχνηδι.
εβαλε να καψουνε τη Πελοπονησο γιατι ειχε υποσχεθει σε εταιριες χαμηλη τιμη για να επενδησουνε σε τουρισμο .αυτοπτες μαρτηρες ειδαν και προσωπα και αυτοκηνητα γνωστοποιηθηκαν αυτοι που αποιλουνε και ομως δε τους κανουνε τιποτα .παλι οι τρακοσιοι-διακοσοι χουλιγκαν δε σκοτωσαν το παλικαρι κοντα στο γηπεδο το καλοκαιρι δε φορουσανε κουκουλα οι μπατσοι και τον δερνανε το Κυπριο για να μην το δειρουνε οι ενστολοι τι μου λετε εσυ εγω δεν τα καταλαβενω η κυβερνηση για να αποσιοποιησει το βατοπεδιο μιας και δοθηκε η αφορμη με το παιδακι εστειλε τα σκυλια της να κανουνε ζημια μεγαλητερη και να δωσει σε ολους να καταλαβουνε οτι τα διθεν παιδακια δεν ειναι αθωα αλλα μουρουν να καψουνε το κοσμο ολο.
ειναι πολιτικη ολο αυτο και στη πολιτικη το παιχνηδι ανδε κερδιθει καθαρα τοτε φωναζουμε τους χουλιγκανους που οι ανυκανοι μπατσοι δεν μπορουνε να βρουνε και παιζουμε βρομηκα.
Αντε παλι, Και αυτοι οι δεητζιδες γιατι να κοψουν σε εμενα το ρευμα, να το κοψουν στον καραμανλη.
Και οι αγροτες γιατι να κλεισουν τον δρομο σε μενα, να τον κλεισουν στον καραμανλη.
Και οι λεωφοριατζηδες γιατι κανουν απεργια αφου ο προθυπουργος δεν παιρνει λεωφοριο
Και οι γιατροι γιατι κανουν απεργια σε μενα και δεν κανουν στους πολιτικους μονο.
Και οι βενζιναδες γιατι κανουν απεργια σε μενα, να κανουν μονο οταν ερχεται ο καραμανλης.
Ειπαμε, ειναι μια προσπαθεια για να μπλοκαρει το συστημα, ειναι η μονη επιλογη ! :)
Η "κατεστραμενη γενια" εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει, διοτι καταστραφηκε οπως το αμαξι σου χωρις να φταιει δηλαδη !.
Ελπιζω να σε καλυψα.
Θα στεναχωριθω και θα θυμωσω αλλα ετσι ειναι η ταξη πραγματων τι να κανουμε.
Θα προσπαθησω να το αποφυγω.
ο SOUL_GIANNIS ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ 1000% ΤΟ ιδιο λεω και εγω. Να πανε να σπασουνε τον Γ.Α.Δ.Α. οχι την περιουσια μου αι σιχτιρ
Είπα να περιμένω να μιλήσω μετά την κηδεία του παιδιού. Αλλά μάλλον λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να το κάνω σήμερα το απόγευμα...
Αν είναι να καταλογίσουμε ευθύνες το πράγμα είναι απλό. Πολύ απλό...
Φταίμε εμείς. Απλά και ρητά.
Φταίμε όλοι μαζί και μεμονωμένα.
Στα γρήγορα θα εξηγήσω....
Φταίω γιατί ενώ καθημερινά βλέπω και βιώνω όλο το χάλι και τη ποιότητα των ειδ. φρουρών/μπάτσων/δημ. υπαλλήλων/δικαστικών/δεν-ξέρω-και-γω-ποιος-αλλος, δεν κινητοποιήθηκα με σωστό τρόπο ώστε να ταρακουνήσω καρέκλες και κεφάλια.
Φταίω γιατί καθημερινά βλέπω και βιώνω την ποιότητα μερίδας της νεολαίας που παρεξηγούν ιδανικά και αντιλήψεις, και στο όνομα της αναρχίας και της αλλαγής του κόσμου, παρεκτρέπονται και κάνουν λάθη.
Φταίω γιατί ενώ έχω την μεγαλύτερη εξουσία στα χέρια μου, αυτή της ψήφου, εκλέγω κόμματα και ιδεολογίες που αντί να με υπηρετούν, τους υπηρετώ.
Φταίω γιατί ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη, έχει πάψει προ πολλού να εφαρμόζεται αμερόληπτα, και δεν έκανα τίποτα.
Φταίω γιατί
Φταίω γιατί
Φταίω γιατί....
Κρίμα. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε.
Καταρχήν συμφωνώ με αυτού του είδους & ύφους τις τοποθετήσεις.
Μένω σε μία περιοχή της Αθήνας η οποία θεωρείται αυτό που λέμε υψηλής κοινωνίας. Τα σχολεία της (τα περισσότερα τουλάχιστον) μοιάζουν με κολέγια από άποψης εγκαταστάσεων. Και όμως κάθε τρεις & λίγο είναι κλειστά λόγω καταλήψεων επειδή κάποια άτομα (& μάλιστα κάποια εξωσχολικά έχουν μπερδέψει την βούρτσα...). Με αυτό το παράδειγμα θέλω να αιτιολογήσω το γιατί είμαι ενάντια σε αυτής της μορφής αντίδραση. Υπάρχουν άτομα τα οποία με το έτσι θέλω να επιβάλλουν την άποψή τους, πράγμα φασιστικότερο των φασιστών που επικαλούνται.
Στο θέμα των μπάτσων χωρίς να είμαι βέβαια ούτε να έχω κάποιον συγγενή, μπορώ να πω το εξής: Βρίσκονται κάθε εβδομάδα (αυτοί που είναι εκτός γραφείων) σε κάποια σύγκρουση. Είναι διαδήλωση, είναι γήπεδα, είναι ομοεθνείς ή αλλοδαποί κλέφτες κλπ.
Κάπου είναι φυσιολογικό να έχουν ξεφύγει καθώς μάλιστα δεν φημίζονται για το υψηλό τους I.Q. Ομως & εσείς εαν είχατε οικογένεια πέρνατε όσα πέρνατε σαν μισθό & είχατε κάθε εβδομάδα απέναντί σας κάποιον να θέλει να σας δει νεκρό, με πρόσωπα καλυμμένα τι θα κάνατε ? Θα μένατε με σταυρωμένα τα χέρια ? Πιστεύω ότι με τόσα που γίνονται, από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει πολύ περισσότερα άτομα.
Και βέβαια μιλάω για τις περισσότερες περιπτώσεις γιατί εδώ μάλλον πρέπει να μιλάμε για φόνο & όχι για αυτοάμυνα. Ως τέτοια πράξη λοιπόν πρέπει να κριθεί ο συγκεκριμένος αστυνομικός εφόσον δεν υπήρχε το στοιχείο της αυτοάμυνας.
Θα με ρωτήσετε, είσαι ικανοποιημένος με την ζωή σου ? Θα σας έλεγα αμέσως ότι είμαι στην ηλικία των 38 & είμαι κάτοχος ενός stilo, παρότι έχω & 2 παιδιά, το οποίο σημαίνει ότι απέχω πολύ από το να θεωρηθώ βολεμένος. Δουλεύω από 10 ώρες & πάνω όπως πολύ από εσάς, για ένα χιλιάρικο. Το μόνο που με σώζει είναι ότι δεν πληρώνω ενοίκιο.
Να βγούμε σε πορείες πρέπει καθώς όλοι πλέον μας έχουν απογοητεύσει. Πολιτικοί, εκκλησία, ηγεσίες είναι δυστυχώς για κρέμασμα αλλά η καταστροφή περιουσιών συνανθρώπων μας ή ακόμα & δημόσιας περιουσίας δεν είναι η λύση.
Και πριν κάνουμε κρίτική των άλλων ας κοιτάξουμε & τους εαυτούς μας & ας κάνουμε αυτοκριτική πρώτα.
Για τον μπατσο δεν θα υπαρξει επιεικεια απο τον χοντρουλη οπως λεει, απο το νομο ομως, εκ των πραγματων... ο λογος ενος αστυνομικου εχει περισσοτερο βαρος απο 1 η 2 μαρτυρες
(και ειναι σωστο αυτο ειδαλως δεν θα μπορουσαν ουτε κληση να κοψουν, ουτε να εφαρμοσουν καποια ενεργεια),
οποτε το ενα τσουβαλι ελαφρυντικα να το εχετε στανταρ... Και επιπλεον η λανθασμενη αυτοαμυνα υποσχεται μονοψηφιο αριθμο φυλακης πως να το κανουμε.
(μετα απο χρονια αναβολες κλπ κλπ κλπ).
Μην τον ακουτε τον Χοντρουλη ετσι για να ηρεμησουμε τα λεει ουτε αυτος δε τα πιστευει.
(Ο νομος εχει προβλημα και ειναι ανωτερος απο καθε πολιτικο)
Παει αυτο !
Ρε παιδια παρτε το λιγο αλλιως, κοιταξτε και λιγο διαφορετικα το πραγμα, μη νομιζετε οτι οι κουκουλοφοροι ειναι τιποτα αλητακια ναρκομανεις, υπαρχει ιδεολογια πιστευω σε αυτο που κανουν, και κατα καιρους εχει δειξει η τηλεοραση συνεντευξεις απο τετοια παιδια και ειναι ολα μορφωμενα παιδια γιατρων, δικηγορων κλπ που μιλανε πολυ σοβαρα για καποια πραγματα.
Επιπλεον δεν μπορει οι κουκουλοφοροι απο 100 να εγιναν χιλιαδες σε μια μερα, κατι τους οδηγησε σε αυτο, το ξενα ειδησεογραφικα αναφερουν για εξεγερσεις λογω των διαφορων σκανδαλων...
Υγ. Δινω σημα σε ολους τους κουκουλοφορους να μη πειραξουν το golden hall μεχρι αυριο να προλαβω να παρω κατι παπουτσια που μου γυαλισαν χα χα χα :P
Αφου αυτα τα παιδια ειναι καλης παστας απο καλες οικογενειες γιατι δεν πανε να καψουν το μαγαζι,ιατρειο,πολυτελες αυτοκινητο,εξοχικο και οτι αλλο εχουν σαν περιουσια ο μπαμπας και η μαμα τους?
Κοπηκε ενα δαχτυλο ενος αστυνομικου, αισθανεσαι καλυτερα?
Δεν πιστευω οτι μιλας σοβαρα οταν λες κατι τετοιο, αν ο πατερας σου ηταν αστυνομικος θα ελεγες το ιδιο?
Αν ο αδερφος σου ηταν αστυνομικος θα ελεγες το ιδιο?
Ελεος ρε παιδια...
Δεν χρειαζεται να λεμε συνεχεια το ποσο αδικο ειναι να χανεται ενας συνανθρωπος μας, ποσο μαλλον ενα μικρο παιδι.
Μεγαλη ευθυνη στους γονεις, καταδικη στους αστυνομικους αλλα καμμια ευθυνη στους καταστηματαρχες και στους μεροκαματιαρηδες που πληρωνουν τα σπασμενα.
Και αν δεν σου αρκουν 800 ευρω να ξερεις οτι 55 ατομα που απολυθηκαν την δευτερα επειδη εμειναν χωρις δουλεια δεν τα εχουν ουτε αυτα....
Φιλικα παντα, στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε.;)
Δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι φορολογουνται απευθειας απο το κρατος πριν ακομα παρουν τα φραγκα στα χερια τους,
το παραμικρο "μαγαζακι" κλεβει μεσω φοροδιαφυγης σε καθημερινη βαση απο ολους τους υπολοιπους πολιτες.
(και μιλαμε για το 100% των επιχειρησεων, εχει κανενας αντιρρηση ?)
Εχω φιλους με μαγαζακια και ξερω.
Οποτε... ΟΧΙ δε θα κλαψω ουτε θα λυπηθω για την τζαμαρια τους :)
Γιατι φιλε μαγαζατορα δεν κλεβεις... τον πατερα σου και την μανα σου καλυτερα ?
Γιατι εμεις πληρωνουμε κανονικα εφορια και εσυ δινεις "οτι εχεις ευχαριστηση" ?
οχι οχι οχι δεν θα κυλισει ουτε ενα δακρι απο τα ματια μου... !
Ρε συ Snyper έλεος.
Έχεις ακούσει τον εαυτό σου να δεις πόσο φασιστικά, ανορθόδοξα και αντιδημοκρατικά είναι αυτά που λες?
Καλα νεκρο αστυνομικο δεν θελω, τα υπολιπα ομως τα πιστευω.
Βλεπω τους καιμενους μαγαζατορες να κλαινε και τρελαινομαι.
Εδω ο κοσμος πειναει...
Και απλα πιστευω οτι αυτα τα "εκτροπα" που ειδαμε και θα δουμε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που γινεται κανονικα και με το νομο πλεον.
Υπερβαλω μερικες φορες το ξερω...
Ψυχολογία του όχλου. Σε συνεπήρε και σένα ο αναβρασμός των διαδηλωτών και θέλεις ότι ακριβώς θέλουν και αυτοί.
Δεν είναι ψέμα ότι άνετα θα σταματούσαν αν έστελναν έναν ΜΑΤατζή στον αγύριστο. Έτσι ως αντίποινα.
Αλλά και πάλι είναι δικό μας λάθος που αφήνουμε τέτοιες ιδέες να καλλιεργούνται στα σπίτια μας/δουλειές μας/κοινωνικά μας σύνολα...
Το θεμα δεν ειναι ο μικρος... Υπηρχε συσσωρευμενη ενταση απο ολα τα γεγονοτα και γινονται ολα αυτα που βλεπετε.
Ποιες ιδεες δηλαδη ?
Sn7per αραξε στο τελος θα μας σπασεις και θα καψεις το site επειδη πρεπει να παμε εναντιον την κυβερνησης.
για να ηρεμησουμε λιγο μιλατε για φασιστες και καταληγετε να ειστε οι ιδιοι ετσι. Να πανε να σπασουνε τον γ.α.δ.α. οχι του μαγαζι του γερακου που ακομα πληρωνει δοσεις ελεος πια.
Και επειδη ενας παπαρας αστυνομικος εκανε μια χοντρη μαλακια δεν σημαινει οι υπολοιποι ειναι ετσι? δηλαδη λεμε τωρα απο τους 10,000 αστυνομικους λεω εγω τωρα ολοι ιδιοι ειναι? ΑΝθρωποι δεν ειναι και αυτοι? "Θελω αστυνομικο νεκρο" ακου εκει ελεος ακου τον εαυτο σου λιγο πως ακουγεσαι.
Δεν ηθελα να πω καμια αποψη δεν ηθελα να εκφερω καμια γνωμη πριν το χωμα σκεπασει ενα παιδακι ενα παιδακι που οπως και ναγινε εφυγε αδικα απο την ζωη χωρις να εχει καταλαβει,ουτε τον λογο που συμβαινουν ολα αυτα τα πραγματα στην χωρα μας(Βατοπαιδεια,Εξαρχεια,Αντιεξουσιαστες,γενια του μπλοκ και των 700 ευρω με πτυχια και διδακτορικα)
Το μονο ομως που εχω να πω σαν ανθρωπος και σαν εκπαιδευτικος με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα και με ολα αυτα τα κοσμητικα επιθετα που βλεπω να στολιζουν εναν η πολλους ανθρωπους,οπως και επισης το αιμα ενος η πολλων αστυνομικων να ζητειται σαν και εγω δεν ξερω τι,απλα με αηδιαζουν και με θλιβουν,πιστευω καπου πρεπει να υπαρχουν φραγμοι και να εχουμε βαθια χαραγμενο στο μυαλο μας οτι αμα θελουμε να λεγομαστε Δημοκρατια και να εχουμε αυτον τον θεσμο με ολα τα καλα η κακα συνεπακολουθα του πρεπει να περιμενουμε οι θεσμοι να λειτουργησουν και καποια στιγμη να αποδωθει δικαιοσυνη,ας μην γινομαστε εμεις δικαστες.
Αλεξανδρε και απο εδω ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει
Αν εβλεπες τηλεοραση θα εβλεπες οτι σε ΠΟΛΛΑ βιντεο αστυνομικοι βλεπουνε δεξια αριστερα αν υπαρχει καμερα και χτυπανε ατομα που ηδη ειναι σε κατασταση ακινητοποιησης.
ΕΧΘΕΣ ολα αυτα !
Ειναι γενικο κακο οι αστυνομικοι εδω και πολλα πολλα χρονια.
Τους διδασκουν οτι ειναι αφεντες και τραμπουκοι !
Περα απο αυτο, λεω απλως οτι επικροτω την νεα γενια που σπαει (ναιιιι επικροτω) για να ακουστει η φωνη της. Ετσι απλα !
Ποιος πεινάει..????Να σου ποιος πραγματικά πεινάει.
και να εξηγηθώ ότι δεν μιλάω κοματικά γιατί το βλέπω να έρχεται.
Ο συνταξιούχος αγρότης που παίρνει 350Ε το μήνα, ο πραγματικός αγρότης και όχι οι βαπτισμένοι που το μόνο που κάνουν είναι να εισπράτουν επιταγές από τον ΕΛΓΑ για να πάρουν αμάξι! Και ποιοί συνταξιούχοι νομίζεις ότι πεινάνε. Ο πεθερός μου δούλευε 35 χρόνια κολούσε τα ένσημα του όμως και τώρα πέρνει 1400Ε σύνταξη. Όσοι διαμαρτύρονται τι νομίζεις. Οταν τα ενσημα τα έκαναν μπουζούκια και διάφορα θυμήθηκαν τώρα να διαμαρτυρηθούν για τις συντάξεις. Θείος μου που πέρνει 650Ε σύνταξη διαμαρτύρεται και αυτός τώρα ότι μετά από 40 χρόνια δουλειάς δεν έχει να φάει. Του απαντάω να διαβάσει την ιστορία με τον μέρμυγκα και τον τζίτζικα.
Σαν έλληνες έχουμε ξεφύγει, έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Έχουμε παρασυρθέι από τα λούσα των αμερικανικών προτύπων, έχουμε γίνει σαν τους Θείους Σαμ, και ότι δούμε μας γιαλίζει και το θέλουμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου. Απλά εγώ έχω κάποιο κοντρόλ. Πάμε αγοράζουμε πράγματα άχρηστα, πράγματα πέρα από το χέρι μας, φεσωνόμαστε στις τράπεζες και μετά μας φταίνε οι τράπεζες και τα πανωτόκια, και ο μισθός που παίρνουμε. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε.
Όπως είπε και cavallino, 38χρονών, την παλεύει ο άνθρωπος και μένει με το stilo. ΓΙΑΤΙ να πάει να πάρει κάτι αφού τα έχει λογαριάσει και δεν του βγαίνουν. Εγώ δεν ήθελα να πάω να πάρω μία BRERA και οριακά μπορώ να την πάρω, αλλά όχι ρε πούστη μου, δεν θα φεσωθώ για να ένα κωλάμαξο.
Αμ έλα που ο ******ς ο Έλληνας τα κάνει όλα, θέλει να παίρνει 10 χιλιάρικα την μέρα χωρίς να κάνει τίποτα και αν δεν του φτάνουν βγαίνει στο δρόμο και διαμαρτύρεται.
Γιατί ρε να σπάσουν τα μαλακισμένα την περιουσία του κόσμου??Πλάκα μας κάνεις. Αν δώ έναν τέτοιο να μου σπάει το αμάξι τον έχω σπάσει στο ξύλο επι τόπου και να πάω και μέσα. Αντίδραση είναι αυτό?. που περνιούνται και ότι είναι απόγονοι του πολυτεχνείου. Οι πιό πολλοί απο αυτούς είναι κουμουνιστές με βίλες. Πλουσιόπαιδα που βολεμένα στην θαλπορή του σπιτιού, κανουν την επανάστασή τους σπάζοντας ότι βρούν μπροστά τους. Έτσι είναι ρε συ?...Αυτό είναι το σωστο??
Έκανε χθες διαδήλωση το ΚΚΕ και κύλησαν όλα καλά. Ήρθαν τα μαλακισμένα και τα έκανα λαμπόγιαλο. τη φάρμα των Ζώων την έχουν διαβάσει να δούν τι έστί βερίκοκο. Και εσύ λές κουβέντες όπως παραπάνω?. Σταματάω εδώ για να μην πώ τίποτε άλλο!
Στον Stilato.
Μια στιγμη να το ξαναδιαβασω γιατι νομιζω με γελανε τα ματια μου...
Μια στιγμη, μια στιγμη...