-
Απάντηση: Πόσοι είμαστε με Stilo 1.2?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Το βαθρο με τον βοθρο ειναι πολυ κοντα φιλτατε stile:):):):):):):):):):):)
φιλε μου τωρα μας μειωνεις πολυ..μπορει να μην εχουμε τρελο γκαζι αλλα ξερουμε καλα απο οικονομια:D:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
φιλε μου τωρα μας μειωνεις πολυ..μπορει να μην εχουμε τρελο γκαζι αλλα ξερουμε καλα απο οικονομια:D:D:D
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
Νομιζω οτι το 1.6 ειναι πιο οικονομικο η κανω λαθος?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Το βαθρο με τον βοθρο ειναι πολυ κοντα φιλτατε stile:):):):):):):):):):):)
Κάποιος μου είχε πει... "ξέρεις γιατί μου αρέσουν τα 1.2??? Γιατί τουρμπίζοντε χαλαρά......" Τον ξέρεις μήπως ποιος είναι???
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
Ρώτα τον Maik Kavala και τον Ioannidi να σου πούν!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
σιγουρα δεν τα μετρας καλα φιλε μου:):).γιατι τα κιλα μας ειναι πολλα αλλα η καταναλωση μας ειναι πολυ χαμηλωτερη:D:D..δεν μιλησα για επιταχυνση 'η για γκαζι αλλα μονο για καταναλωση:D:D
-
Το 1,2 είναι σίγουρα πιο οικονομικό από το 1,6 αλλά καμία σχέση...
-
Ένα θα σας πώ... Το Average Consumption αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι 9,4...
:D
-
1.2 όλου του κόσμου ενωθείτε!
χεχεχεχε
επίσης και η αφεντιά μου 1,2!
Μr Ioanidis το 9,4 τι είναι η μικρή πίεση να υποθέσω...με τέτοια κατανάλωση?
πάλι χεχεχεχεχεχε:D:D:D:D!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
σιγουρα δεν τα μετρας καλα φιλε μου:):).γιατι τα κιλα μας ειναι πολλα αλλα η καταναλωση μας ειναι πολυ χαμηλωτερη:D:D..δεν μιλησα για επιταχυνση 'η για γκαζι αλλα μονο για καταναλωση:D:D
Τοτε ειχα λαθος πηγες, παω τωρα να αλλαξω το ρημαδι μου!!!:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Τοτε ειχα λαθος πηγες, παω τωρα να αλλαξω το ρημαδι μου!!!:)
φιλε μου δεν σου ειπα να πας να το πεταξεις:D:D.αλλαξεις εννοουσα:D:D..ξερεις ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες..εμενα το 1,2 μου παει γαντι;);).αλλα αν εσυ θες να κερνας κανενα τσαγακι που και που.τοτε πολυ καλο το 1,6:D:D:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
φιλε μου δεν σου ειπα να πας να το πεταξεις:D:D.αλλαξεις εννοουσα:D:D..ξερεις ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες..εμενα το 1,2 μου παει γαντι;);).αλλα αν εσυ θες να κερνας κανενα τσαγακι που και που.τοτε πολυ καλο το 1,6:D:D:D:D
και με το 1,2 κερνας σε μερικα αμαξια!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
και με το 1,2 κερνας ανετα σε μερικα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
Aλλη κλιμακωση κιβωτιου το 1.2 και αλλη εχει το 1.6 με 5ταχυτο κιβωτιο αν δεν καλω λαθος. Μην ξεχνας οτι το 1.2 εχει εξαταχυτο κιβωτιο με πιο κοντες σχεσεις:D
Οπως θα καταλαβατε αλλος ενας με 1.2!!:)
-
60λιτρα βενζινης 780 χιλιομετρα!
σας λεει τιποτα 1,6?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
και με το 1,2 κερνας ανετα σε μερικα!
φιλε μου εισαι σιγουρος:rolleyes::rolleyes:??γιατι ενταξει τα 160κμ:D τα εχω αλλα απο εκει και πανω σαν χελωνα:mad::mad::mad:.αλλα στα κρατιματα του στο δρομο και στις στριφεσ δεν καταλαβαινει τιποτα:D:Dσαν φορτιγω μιλαμε:D:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σας λεει τιποτα 1,6?
πιστεψε με μου λεει παρα πολυ:D:D:D..ειδικα οταν το κανω:D:D..πολες φορες οταν με ποιανουν οι τσιγκουνιες:cool::cool: μου
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
φιλε μου εισαι σιγουρος:rolleyes::rolleyes:??γιατι ενταξει τα 160κμ:D τα εχω αλλα απο εκει και πανω σαν χελωνα:mad::mad::mad:.αλλα στα κρατιματα του στο δρομο και στις στριφεσ δεν καταλαβαινει τιποτα:D:Dσαν φορτιγω μιλαμε:D:D:D
ειμαι σιγουρος ειδικα σε στροφες και φαναρι φαναρι
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
πιστεψε με μου λεει παρα πολυ:D:D:D..ειδικα οταν το κανω:D:D..πολες φορες οταν με ποιανουν οι τσιγκουνιες:cool::cool: μου
πηγε ελα στν δουλεια,στην εθνικη 130-140 με V-POWER,φιλτρο ελευθερας αντι για φιλτρο αερος και cruse control βγαζει τοσο
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σας λεει τιποτα 1,6?
Μιλάμε για 7.7 κατανάλωση!! ΆΝΕΤΑΑΑ!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σας λεει τιποτα 1,6?
Ανάλογα την οδήγηση Γιάννη!
Αν το πάω οικονομικά :D κάπου κάπου το παθαίνω και αυτό.
Έχω βγάλει και περισσότερα
http://www.imageshack.gr/files/zqr9k...8tlr_thumb.jpg
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σας λεει τιποτα 1,6?
αχαχαχαχαχαχα ενα ρεζερβουαρ 1000-1100 χιλιομετρα αααα χα χα χα χα χα !!!
-
Ρε παιδια πως ειναι δυνατον να τα πιστευετε αυτα που γραφει!Ειναι κατα προσεγγιση και μου φαινετε και απιθανο να γραψει 1000χλμ ρε!
-
1000 θα κάνεις δύσκολα πρέπει να είσαι με 90-100 συνέχεια. Αλλά πάνω απο 700-800 κάνεις... Σε εθνική πάντα, ας είναι καλά το cc!!
-
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω κανει 529 χιλιομετρα και η βελονα του ρεζερβουαρ ειναι στην μεση...
110 την ωρα πηγαινω οταν κανω οικονομικη διαδρομη οπως τωρα, θα επιχειρησω να γυρισω πισω χωρις να βαλω...
Παλιοτερα το ειχα κανει αλλα τωρα το γ@μησα λιγο γιατι ετρεξα σε καποια φαση να κυνηγησω ενα μαγκα !
CC δεν εχω...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
Με 1.2 οταν πιανεις 160 να κοιταζεσαι στον καθρευτη να χαμογελας ναζιαρικα και να κανεις την χειρονομια με τον αντιχειρα φωναζοντας "ΥΕΑ !".
αχαχαχαχαχα και εμενα ετσι παει δηλαδη τι ηθελες !
-
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 130-140
-
Βρε παιδάκια.... Σήμερα έβαλα 16€ Βενζίνη και η κάνουλα έγραψε 20Lit ότι μπήκαν μέσα...
Τα χλμ. από γέμισμα μέχρι τώρα που ξανά έβαλα ήταν 286χλμ.
Πόση κατανάλωση έχω γιατί 286 / 20 μου βγαίνει 17.3... (Το τετραξονικό καίει πιο λίγο!!)..
ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ???:rant2:
-
Λίτρα/χιλιόμετρα*100.
Με 140 βγάζει 800 χιλιόμετρα?!?!? Γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω?? Πόσες στροφές έχεις μ' αυτήν την ταχύτητα??
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Με 1.2 οταν πιανεις 160 να κοιταζεσαι στον καθρευτη να χαμογελας ναζιαρικα και να κανεις την χειρονομια με τον αντιχειρα φωναζοντας "ΥΕΑ !".
αχαχαχαχαχα και εμενα ετσι παει δηλαδη τι ηθελες !
φιλε μου εδω κανεις λαθος:D:D:D και τα 190 τα εχουμε αλλα το ζοριζεις για να βγουν:D:D:D:D
-
http://img152.imageshack.us/img152/3...jr2tvs4.th.jpg
Το menorah είναι ένα σημαντικό εβραϊκό σύμβολο και αναγνωρίζεται ευρέως. Πολλοί μη-εβραϊκοί ή εθνικοί άνθρωποι μπορούν να μην εξοικειωθούν με την εβραϊκές ιστορία και τις παραδόσεις αλλά πιθανοί ξέρουν τι ένα menorah είναι.
Shalom Αδέρφια!!!
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Λίτρα/χιλιόμετρα*100.
Με 140 βγάζει 800 χιλιόμετρα?!?!? Γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω?? Πόσες στροφές έχεις μ' αυτήν την ταχύτητα??
3.500 στροφες με 6η!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
3.500 στροφες με 6η!
Nαι αφου στα 160 εχουμε γυρω στις 4000 απο οτι θυμαμαι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Βρε παιδάκια.... Σήμερα έβαλα 16€ Βενζίνη και η κάνουλα έγραψε 20Lit ότι μπήκαν μέσα...
Τα χλμ. από γέμισμα μέχρι τώρα που ξανά έβαλα ήταν 286χλμ.
Πόση κατανάλωση έχω γιατί 286 / 20 μου βγαίνει 17.3... (Το τετραξονικό καίει πιο λίγο!!)..
ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ???:rant2:
20/286=0,70λιτρα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
http://img152.imageshack.us/img152/3...jr2tvs4.th.jpg
Το menorah είναι ένα σημαντικό εβραϊκό σύμβολο και αναγνωρίζεται ευρέως. Πολλοί μη-εβραϊκοί ή εθνικοί άνθρωποι μπορούν να μην εξοικειωθούν με την εβραϊκές ιστορία και τις παραδόσεις αλλά πιθανοί ξέρουν τι ένα menorah είναι.
Shalom Αδέρφια!!!
Τι εννοείς;
-
-
Εννοει οτι καθονται κ ψειριζουν τα χλμ,ποσα βγαζει ο καθενας,για να μην ξοδευτουν για βενζινη οπως δεν ξοδευονται οι Εβραιοι..
Αλλα μην ακουτε τον Μητσο γιατι τωρα στο Νισσαν θα εχει κ εξτρα ντεποζιτο για να παει να πιει καφε :P
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
φιλε μου εδω κανεις λαθος:D:D:D και τα 190 τα εχουμε αλλα το ζοριζεις για να βγουν:D:D:D:D
Θα παρουμε τα βουνα συνελθετε λιγο,α ρε Λαντινη κατι τετοια ακουγες
-
Έλα αφού άμα ζοριστούνε τα έχουνε! Τι τους το χαλάς τώρα?!? Και καίνε και 7.8 με αυτήν την ταχύτητα!
-
Αν θελεις να δεις την χαμηλοτερη καταναλωση και να καταλαβεις ποσο ειναι αυτη μπορεις να το φουλαρεις το αμαξι και μετα να κανεις 100κμ περιπου.
Το ξαναφουλαρεις για να δεις ποσο εκαψε αυτα τα 100κμ.
εγω χρειαζομαι στα 100 χιλιομετρα 7 λιτρα περιπου με κανονικη οδηγηση. (ταξιδι οχι μεσα σε πολη)
Τα 1.2 εχουν λιγοτερο ? και αν εχουν λιγοτερο ποσο λιγοτερο μπορει να παει αυτο !
Μηπως εχουν περιπου το ιδιο ?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Αν θελεις να δεις την χαμηλοτερη καταναλωση και να καταλαβεις ποσο ειναι αυτη μπορεις να το φουλαρεις το αμαξι και μετα να κανεις 100κμ περιπου.
Το ξαναφουλαρεις για να δεις ποσο εκαψε αυτα τα 100κμ.
εγω χρειαζομαι στα 100 χιλιομετρα 7 λιτρα περιπου με κανονικη οδηγηση. (ταξιδι οχι μεσα σε πολη)
Τα 1.2 εχουν λιγοτερο ? και αν εχουν λιγοτερο ποσο λιγοτερο μπορει να παει αυτο !
Μηπως εχουν περιπου το ιδιο ?
με τι ταχτητες?
-
Το κανονικο για εμενα ειναι και μεχρι 140...
-
περιπου 6,5-6,7!
θεσσαλονικη-μονεμβασια-θεσσαλονικη μικτη διαδρομη με αναβαση-καταβαση θηβας και ταυγετο εκαψε περιπου 6,9