χαχαχα....να μπορουμε να φαμε κιολας..να μη νηστευουμε...:D:D:D
βαζω τη λαδοκολλα....βαζεις τα σουβλακια????:D:D:D
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Printable View
:D
και ειμαι και ηδη πυλο γιαννη σε ευχαριστω για ολα (πανεμορφη η καρυστος)
οτι ειμαι τρελος το ξερω δεν εχεις κατι νεο να μας πεις????????????????:D:D:D:D:D:D:D
ακολουθει φωτογραφικο υλικο και αποκαλυψεις φοβερες τρεμε γιαννη αλλα εχω ετοιμη τη βιογραφια σου :D:D:D:D:D:D:D
Μια χαρα περασατε εεε....μονο αν εχεις φωτο με φαγοποτια..βαλτες αυριο...μη μας ανοιξεις την ορεξη απο τωρα...πριν την ανασταση..και αμαρτησω...:D:D:D
Ετσι καλα να περνατε παντα παιδες!!!!:)
Ω ρε Γιαννακη....θα χω και ραμματα για τη γουνα σου απο αυριο με τη βιογραφια που θα σου κανει ο ikaros....χαχα:D
Ο Glykoylis.... Επέστρεψε στην έδρα του........
Μην τολμήσει να μου πει κανένας για αρνί..... Έχω φάει 27 κιλά.....
Να είναι καλά ο Ikaros με την Στρουφίτα, που είχε την ευγενή καλοσύνη να πάρει το μισό κατσικάκι και να μου αφήσει εμένα άλλο μισό βάρος πέρα του κανονικού να πρέπει να καλύψω..... :whip:
Τομάρια.... Τον νου σας..... Έρχεται μεγάλη συνάντηση....:ninjabattle: Οργανωθείτε γιατί χανόμαστε....:nuke:
καλα που τα γραψατε τωρα...που ειμαι χορτατος....γιατι αλλιως θα μου πεφτε το στομαχι απ τη ληγουρα....:D:D:D
παντα τετοια παιδες....και σαφως Γιαννη θα γινει μεγαλη συναντηση με η χωρις φαι....δεν μας πειραζει...:):)
αρκει να ειμαστε μαζι....ολοι του club εννοω εε...μη παρεξηγηθουμε κιολας...:D:D
Κρύβε λόγια σου λέω!!!!!
Είδες σε τι ξενοδοχείο σε πήγα έτσι??? για να μην νομίζεις ότι κολλάμε μπρίκια!!!!
Και τους μονόδρομους είδες... Τα κάνουμε ευθεία εμείς στην Κάρυστο!!!! (Το περίμενα ότι θα κάνεις σχόλιο πάντως εκείνη την ώρα!!!)
Δεν μου είπες εντυπώσεις από την Θεσσαλονικιώτικη μπουγάτσα όμως και ανησυχώ....
Εκτός από αυτό, θυμάσαι έναν ασημένιο που είχε παρκάρει δίπλα μου?? ε, Στο κοχύλι πάλι δίπλα μου άραξε... Και με ρωτούσε για το Club...
Μόνο εκείνο το κίτρινο το 3D ντρεπόταν να αράξει δίπλα μου... Κομπλεξικά άτομα!!!
η μπουγατσα σκετη αιδια την πεταξα απευθειας στο στομαχι μου α να χαθεις παλιοχαρακτηρα ολο μ@λ@κιες με ταισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ωχχχ απειλη ειναι αυτο....:D:D:D
αντε να αρχισουμε καμια επαφη και οι νοτιοι μπας και οργανωθουμε...
να μου πεις τι ωρα θα ερθεις ομως εεε...γιατι καποια στιγμη θα παω να παρω τη γυναικα απο τα κτελ.....να ερθουμε μαζι..εκτος αν με θες μονο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
μπουγατσα μονο θεσσαλονικη!οι αλλες ειναι μαιμου!
http://img26.imageshack.us/img26/9914/16042009127.jpg
Έτσι απλά....
stile εχεις Pm!
Έχει χάρη που έτρεχα... Αλλιώς θα σας την έσπαγα ρε με το καναρίνι μου!
By the way μάγκες (Γιάννη και Παναγιώτη) χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.
Εις το επανειδείν !! (1 Μαϊου) :D
Καλά, μην νομίζεις. Πάλι για τρέξιμο κατεβαίνω.
τι εγινε μιχαλη?ταξιδακια στην ευβοια καθε τρεις και λιγο?
του ειπιες το αιμα το καναρινακι σου!
Παντοφλόπαιδο!!!!
Μιχαλάκι, και εγώ χάρηκα που γνωριστήκαμε και από κοντά και πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν τόσο καλά παιδιά στην ζωή σου εδώ και αρκετά χρόνια από Κάρυστο
(Γιατί η Κάρυστος ως γνωστό, βγάζει τα καλύτερα παιδιά!!!). τώρα που γνώρισες και εμάς που είμαστε είδη από εκεί,
νομίζω πως ολοκληρώθηκες ως άντρας και ως άνθρωπος...
1 Μάη μάλλον θα είμαστε και πάλι εκεί....
Τον Νου Σου!!!!!:D;)
http://img200.imageshack.us/img200/7590/06072009231.jpg
Τρίτη 7 Ιουλίου 1009... Ώρα 18.05
Ένα καλοκαιρινό απόγευμα στο Κοχύλι..
Μιχάλη.... Έχασες...
Ώρε παραλία για μπυρόνια....
ωραια φαινεται η καρυστος!!!!stile εισαι μονιμα εκει τωρα???
Αυτή την περίοδο της ζωής μου, ζω και εργάζομαι στην Αθήνα.
Η Κάρυστος για εμένα είναι ανάσα δροσιάς κάθε Σαββατοκύριακο.
Από εκεί έχω καταγωγή και τους περισσότερους φίλους μου.
Τίποτα παραπάνω.
οκ φιλε μου....αν εχω κανενα σαββατοκυρικο ελευθερο θα κατεβω να πιουμε καμια μπυριτσα τοτε στην ομορφη καρυστο!!!!
μολις μπορεσω θα το κανονισω και θα σου στειλω να τα πουμε
Αυτή η φώτο είναι όλα τα λεφτά........
http://img39.imageshack.us/img39/189...80aayurt9d.jpg
Παναγιώτης και John σε διακοπές στο Ομορφότερο Νησί του κόσμου!!!!
Αριστερά η πράσινη παντόφλα του και Δεξιά ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΔΩΛΟ σε μπλε!!!
Κερατά άμα δεν γκρινιάζεις, βγάζεις τρομερές φωτογραφίες...
Αυτή η φώτο Τραβήχτηκε από το τρελό αγόρι με το Super car σε πράσινο...