χα χα πως να το κραψει το δικο σου που μπουρδουκλωνεις την γλωσσα σου!
24-04-09, 20:25
face
Απάντηση: Καi... ζωντανεψε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Καλα, γελατε εσεις αλλα σας λεω, το ετοιμαζει με πολυ μερακι και αγαπη ο Μητσος και οταν με το καλο βγει θα γαζωνει!
ποιό, το datsun??
24-04-09, 20:36
paidaros
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
ποιό, το datsun??
:D:D:D:D ποιος τον ακουει τον μητσο!
24-04-09, 22:00
DontMKsense
χαχαχαχα τι μ..σμένα είστε ρε...ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ DATSUN!!! :P Λοιπόν όποιος θέλει να γράψω κάτι στην ΑΣΦΡΑΛΤΟ(στου χαντάκ') με τα γαμ@τα λάστιχα μου ας γράψει την παραγγελιά του σε ένα 100 ευρο πάνω και μου την στέλνει.Στο 100 ευρο γράψτε και την γραμματοσειρα που θέλετε να χρησιμοποιήσω.(Μέχρι 20 χαρακτήρες κρατάει 1 ρεζερβουάρ)
25-04-09, 01:13
ammoulianiotis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paidaros
χα χα πως να το κραψει το δικο σου που μπουρδουκλωνεις την γλωσσα σου!
Ισα ισα που αυτο ειναι το καλο, να ειναι δυσκολο το επιθετο για να βγαλει παραπανω γουστα κανοντας σβουρες!
25-04-09, 01:14
ammoulianiotis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
χαχαχαχα τι μ..σμένα είστε ρε...ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ DATSUN!!! :P Λοιπόν όποιος θέλει να γράψω κάτι στην ΑΣΦΡΑΛΤΟ(στου χαντάκ') με τα γαμ@τα λάστιχα μου ας γράψει την παραγγελιά του σε ένα 100 ευρο πάνω και μου την στέλνει.Στο 100 ευρο γράψτε και την γραμματοσειρα που θέλετε να χρησιμοποιήσω.(Μέχρι 20 χαρακτήρες κρατάει 1 ρεζερβουάρ)
Ειναι μεγαλο προβλημα η ζηλια Μητσου'μ...
Οσο για το 100αρικο που λες, μηπως ειναι λιγα;
25-04-09, 08:59
παντελης
Παράθεση:
λοιπον πρωτα απο ολα πρεπει να αλαξεις το θεμα του τοπικ γιατι το ζωντανεψε το ζησαμε
δευτερον βαλε καμια φωτο ποιο ειναι το τουτου σου και με το μοτερακι σου και το φυσηχτηρακι σου μεσα
και τριτων για να στειλουμε κατοσταρικο πρεπει να μας δειξεις με ενα βιντεακι οτι ξερεις να ζωγραφιζεις γραματα και ποιματα στην ασφαλτο . (edit: υπονοούμενα Παντελή)
Μήτσο πρόσεχε πολύ συχνά διαβάζω για αυτό με τις ROTA.
29-04-09, 13:27
ammoulianiotis
Απάντηση: Καi... ζωντανεψε!..Nissan by DontMKsense
Ηθελα να'ξερα αν δεν ημαν και εγω τι θα εκανες!
Χθες με ανεβασατε στα ουρανια να περασετε τις ζαντες και ενω εγω βιδωνα τα bucket εσεις φυγατε με ελαφρα, σημερα απο το πρωι καθομαι και σε φτιαχνω τις φλατζουλες...
01-05-09, 04:49
DontMKsense
Λοιπόν είναι έτοιμο!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου απο το stiloclub junior,Athanasio,Arf,Soto,Vroom Vroom που με βοήθησαν και δούλεψαν σκληρά για να γίνει αυτό το αμάξι,τον Ασλανίδη Μπάμπη και τους μηχανικούς του που είχαν την υπομονή να μπλέκομαι στα πόδια τους όλο αυτόν τον καιρό...και μπλα μπλα μπλά δυναμώστε τα ηχεία τώρα και ακούστε!!
01-05-09, 08:36
παντελης
καλο φιλε πολυ καλο φαινεται να το προσεχεις και να σε δουμε και απο κοντα.
01-05-09, 09:56
ammoulianiotis
Παράθεση:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου απο το stiloclub junior,Athanasio,Arf,Soto,Vroom Vroom που με βοήθησαν και δούλεψαν σκληρά για να γίνει αυτό το αμάξι
Μητσο δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω, αλλωστε τα εχουμε πει αυτα.
Ξερεις για ποιο λογο ερχομασταν και βοηθουσαμε (οπως μπορουσε ο καθενας)
Μην ξεχνας οτι για αυτο ειναι οι φιλοι, οχι μονο για καφεδες και κρασια αλλα και για να βοηθανε ο ενας τον αλλο!
Και τωρα που το θυμιθηκα, ποιος ειπαμε ειναι ο λογαριασμος τραπεζης να βαλω αυτα τα χιλιαρικα που ζητησες για να πω καλα λογια για το Datsuni σου; :bleh:
01-05-09, 10:02
MaGeLaNoS
Μητσοοοοοο καλοριζικο αρχηγε!Κ ολα με το πλαι :D
01-05-09, 10:08
Athanasios
Παράθεση:
Λοιπόν είναι έτοιμο!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου απο το stiloclub junior,Athanasio,Arf,Soto,Vroom Vroom που με βοήθησαν και δούλεψαν σκληρά για να γίνει αυτό το αμάξι,τον Ασλανίδη Μπάμπη και τους μηχανικούς του που είχαν την υπομονή να μπλέκομαι στα πόδια τους όλο αυτόν τον καιρό...και μπλα μπλα μπλά δυναμώστε τα ηχεία τώρα και ακούστε!!
Με μια λεξη ρε τα "παιδια απο το club" :p
Φιλαρακι καλοταξιδο,καλοσβουριστο και καλοπλαγιαστο το αξιζε το αμαξι και με το παραπανω.Αν και εχουν να πεσουν υπερωριες μεχρι να στρωθει και μεχρι να δουλεψει στο maximum της αποδοσης του.
01-05-09, 10:31
παντελης
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Athanasios
Με μια λεξη ρε τα "παιδια απο το club" :p
Φιλαρακι καλοταξιδο,καλοσβουριστο και καλοπλαγιαστο το αξιζε το αμαξι και με το παραπανω.Αν και εχουν να πεσουν υπερωριες μεχρι να στρωθει και μεχρι να δουλεψει στο maximum της αποδοσης του.
ευχεσαι τουρμπο στα φιατ και εχεις τη φωτο του βασιλια της γκατντεμιας?
01-05-09, 10:41
Arf
Εγώ θέλω προσωπικό ευχαριστήριο!!!! Δεν είμαστε ολοι ισοι κι ομοιοι!!!! :) :)
Δεν έχω να πω πολλά για το αμάξι, ο καθένας μπορεί να φανταστεί τί κάνει...
Έχουμε δρόμο ακόμα, στην ουσία τώρα ξεκινάνε τα δυσκολα. Σωστό στρώσιμο, σετάρισμα, συνεχής παρακολούθηση ότι όλα δουλεύουν ρολόι, ετήσια συνδρομή σε λαστιχάδικο κ σε φαρμακείο (για δραμαμίνες) :) :)
Μόλις μπει κ η εξάτμιση θα αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει τα δόντια του το εργαλείο. Ακόμα δε μπορεί να ανεβάσει σωστό advance λόγω κρύου αισθητήρα λ...
01-05-09, 10:49
ammoulianiotis
Αρη εχω μια ερωτηση να σε κανω μονο...
Πως εβγαλες το bucket απο εκει μεσα;;;
Ξερεις τι περασα για να το βιδωσω;;;
01-05-09, 18:58
Arf
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Αρη εχω μια ερωτηση να σε κανω μονο...
Πως εβγαλες το bucket απο εκει μεσα;;;
Ξερεις τι περασα για να το βιδωσω;;;
Χμμμμ, δε μπορώ να σου πω γιατί θα το δεί και ο Μήτσος κ μετά ποιος τον ακούει!!!! :D:D:D
03-05-09, 20:21
ammoulianiotis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf
Χμμμμ, δε μπορώ να σου πω γιατί θα το δεί και ο Μήτσος κ μετά ποιος τον ακούει!!!! :D:D:D
Επρεπε να εβλεπες πως τα βαλαμε μεσα, ειδικα του συνοδηγου!
03-05-09, 20:40
paidaros