-
Απάντηση: Αν αλλάζατε το STILO τι παίρνετε?
Εμένα μ'αρεσει,το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν τ'αυτοκίνητα γίνονται οικογενειακά,γίνονται αυτόματα παιδικές χαρές.
Άρα για'μας που έχουμε παιδιά,παίρνουμε ένα qushqai και κρατάμε το stilo για πάρτη μας!!!!!
-
αυτό που λέει στην υπογραφή :)
-
Παράθεση:
Εμένα μ'αρεσει,το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν τ'αυτοκίνητα γίνονται οικογενειακά,γίνονται αυτόματα παιδικές χαρές.
Άρα για'μας που έχουμε παιδιά,παίρνουμε ένα qushqai και κρατάμε το stilo για πάρτη μας!!!!!
επειδή έχω μια κόρη που κοντεύει τα 3 και το stilo το λέει τίλο σε πληροφορώ ότι...κάνει για παιδική χαρά ...χαλαρά! κάθεται στην θέση του οδηγού και έχει ένα σωρό κουμπάκια να πατήσει βρε παιδάκι μου!
Άσε που σαν 3πορτο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (δεν παίζει με παράθυρα πόρτες κλπ).
Από χώρους είναι νορμάλ!
Τι να πει και ο φίλος μου ο Dimhat που έχει 3 ζουζούνια ζωή να έχουνε!
Άμα δείτε το πίσω κάθισμα είναι σαν έκθεση παιδικών καθισμάτων! (άκους εκεί να χωράει 3 καθισματάκια στην σειρά) Α ρε φιατ !!!
κομμένη και ραμμένη για new generation!
... όχι δεν το αλλάζουμε...και όταν θα έχουμε λεφτά θα πάρουμε και ένα abarth για να γουστάρουμε εμείς και να πίνουν τσαγάκι...οι άλλοι!
-
-
Ποδήλατο... Να γλιτώσω από τα Air bag Failure...
Δεν αντέχω άλλα ηλεκτρικά προβλήματα!!!!!!:mad:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Από τώρα ρε νεούδι;
χαχαχαααα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
θα μαθεις,θα μαθεις!:D:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
επειδή έχω μια κόρη που κοντεύει τα 3 και το stilo το λέει τίλο σε πληροφορώ ότι...κάνει για παιδική χαρά ...χαλαρά! κάθεται στην θέση του οδηγού και έχει ένα σωρό κουμπάκια να πατήσει βρε παιδάκι μου!
Ανδρέα, με τόσα λαμπάκια αναμένα που έχεις στο ταμπλώ, η κορούλα σου νομίζει ότι είναι παιχνίδι της Fischer-Price....
ΥΓ. Περιμένω ιδέες για το που θα μπεί το 4ο καθισματάκι...(χωρίς να βγάλουμε έξω τη μαμά...)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
ΥΓ. Περιμένω ιδέες για το που θα μπεί το 4ο καθισματάκι...(χωρίς να βγάλουμε έξω τη μαμά...)
Aλήθεια το λες,ή μας κάνεις πλάκα;4 καθισματακια=4 παιδάκια, πως τι βγάζετε καθαρή(νοητικά εννοώ)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
Ανδρέα, με τόσα λαμπάκια αναμένα που έχεις στο ταμπλώ, η κορούλα σου νομίζει ότι είναι παιχνίδι της Fischer-Price....
Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις το Stilaki...
Αλλιώς τα πράγματα θα είναι ... κάπως ζορισμένα στα πίσω καθίσματα!
Και για να είσαι πολύ πιο άνετος αλλά και πιο γρήγορος κοίτα εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/225684
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Aλήθεια το λες,ή μας κάνεις πλάκα;4 καθισματακια=4 παιδάκια, πως τι βγάζετε καθαρή(νοητικά εννοώ)
Το 4ο είναι ακόμα στα σχέδια...:D
Υπομονή χρειάζεται και όλα γίνονται (σε σχέση με το πως τι βγάζουμε καθαρή).:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yikes: :yikes:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις το Stilaki...
Αλλιώς τα πράγματα θα είναι ... κάπως ζορισμένα στα πίσω καθίσματα!
Και για να είσαι πολύ πιο άνετος αλλά και πιο γρήγορος κοίτα εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/225684
Έχουμε αποφασίσει να το αλλάξουμε όταν (Θεού θέλοντος πάντα) μείνει εγκυος η γυναίκα μου.
Καλό το Zafira OPC (και καλή τιμή το συγκεκριμένο αν και 38000 χλμ για 6 χρόνια αυτοκίνητο ψιλο-μαϊμουδιά το κόβω) αλλά μικρό μέσα. Μάλλον για S-Max το βλέπω...
-
Σκέψου και το QUASHQAI +2,κι αφού θα έχεις 4 παιδάκια,θα σου έρθει ''τσάμπα''
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
για πολυτεκνος πας φιλε μου?
αντε με μια αδεια ταξι με το καλο!
μπραβο στο κουραγιο σου που τα βολευεις!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Σκέψου και το QUASHQAI +2,κι αφού θα έχεις 4 παιδάκια,θα σου έρθει ''τσάμπα''
Το 2λιτρο diesel έρχεται γύρω στα 25000 ευρώ. Έχω ήδη απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης σαν τρίτεκνος. Το κακό με το Quashqai +2 είναι ότι είναι στενό στη δευτερη σειρά καθισμάτων και πιθανόν να μην χωράνε 3 καθισματάκια (έχει 2 κανονικές θέσεις και μία πιο στενή). Στην τρίτη σειρά είναι και εκεί λίγο πιο στενό από το S-max.
Καλή περίπτωση είναι το 1.5 diesel, αρκετά φθηνότερο, πολύ λιγότερατέλη κυκλοφορίας, φθηνότερη ασφάλεια, αλλά μόνο 100 Hp...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
για πολυτεκνος πας φιλε μου?
αντε με μια αδεια ταξι με το καλο!
μπραβο στο κουραγιο σου που τα βολευεις!
:):):):):):):):):)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
Το 2λιτρο diesel έρχεται γύρω στα 25000 ευρώ. Έχω ήδη απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης σαν τρίτεκνος. Το κακό με το Quashqai +2 είναι ότι είναι στενό στη δευτερη σειρά καθισμάτων και πιθανόν να μην χωράνε 3 καθισματάκια (έχει 2 κανονικές θέσεις και μία πιο στενή). Στην τρίτη σειρά είναι και εκεί λίγο πιο στενό από το S-max.
Καλή περίπτωση είναι το 1.5 diesel, αρκετά φθηνότερο, πολύ λιγότερατέλη κυκλοφορίας, φθηνότερη ασφάλεια, αλλά μόνο 100 Hp...
ειχες 80 αλογα,τωρα σε πειραζει που εχει μονο 100???:D:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
.
Nαι αλλά έχει 24,4 ροπή
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Nαι αλλά έχει 24,4 ροπή
Κοντεύεις να με πείσεις... Στη Nissan δουλεύεις;;;;:D:D:D
Πάντως αλήθεια με τρώει για το 1.5 diesel, αν υπήρχε και σε test drive...
A, το 1.5 δεν είναι 4Χ4 εννοείται. (ούτε αυτό με χαλάει)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ειχες 80 αλογα,τωρα σε πειραζει που εχει μονο 100???:D:D:D
... μόνο που είναι 300 κιλά (αν θυμάμαι καλά) πιο βαρύ...
Από την άλλη, το Stilo είχε 80 άλογα όταν το πήρα. Τώρα, 7 χρόνια μετά και με 180.000 χλμ πρέπει να έχουν μείνει καμιά 60ρια (τις προάλλες με τα κρύα μου ψόφησαν 2...):p
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
Κοντεύεις να με πείσεις... Στη Nissan δουλεύεις;;;;:D:D:D
Πάντως αλήθεια με τρώει για το 1.5 diesel, αν υπήρχε και σε test drive...
A, το 1.5 δεν είναι 4Χ4 εννοείται. (ούτε αυτό με χαλάει)
Όχι δε δουλεύω στη NISSAN,απλά μεγάλωσα με nissan,κι έχω μεγάλη συμπαθεια σ'αυτά.
Ουσιαστικά είμαι ο μόνος απο την οικογένειά μου που αλλαξοπίστησε και πήρε άλλης εταιρείας αυτοκίνητο και μάλιστα Fiat.O πατέρας μου ακόμα δεν το πιστεύει.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DimHat
... μόνο που είναι 300 κιλά (αν θυμάμαι καλά) πιο βαρύ...
Από την άλλη, το Stilo είχε 80 άλογα όταν το πήρα. Τώρα, 7 χρόνια μετά και με 180.000 χλμ πρέπει να έχουν μείνει καμιά 60ρια (τις προάλλες με τα κρύα μου ψόφησαν 2...):p
ναι αλλα μην ξεχ οτι ειναι πετρελαιο με πολλα κιλα ροπη!
αυτο και μονο καλυπτει τα 300 κιλα παραπανω
-
Βρήκα κανα δυο άλογα εδώ στον περιφερειακό των Ιωαννίνων. Άνοιξε λίγο το καπώ σου βρε Δημήτρη μήπως φύγαν από σένα? Τό ένα μάλιστα ήταν λίγο φοβισμένο και όλο μονολογούσε...δεν τραβάω και Τέταρτο παιδί εγώ!!!...όλα κι όλα!!! έσκασα!
Θα του μιλήσω για τα προφυλακτικά ή θα του πώ να πάρει άλλο!
:D:D:D
-
Μου φτιαξες τη διάθεση,να 'σαι καλά
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
Βρήκα κανα δυο άλογα εδώ στον περιφερειακό των Ιωαννίνων. Άνοιξε λίγο το καπώ σου βρε Δημήτρη μήπως φύγαν από σένα? Τό ένα μάλιστα ήταν λίγο φοβισμένο και όλο μονολογούσε...δεν τραβάω και Τέταρτο παιδί εγώ!!!...όλα κι όλα!!! έσκασα!
Θα του μιλήσω για τα προφυλακτικά ή θα του πώ να πάρει άλλο!
:D:D:D
Προφυλακτικά??? Τι είναι αυτό?:p:p:p
Αντρέα, τα άλογα που τα βρήκες? Εκεί που σταμάτησες για να αλλάξεις το ρελέ???:D:D:D:D:D
Θα περάσω από το μαγαζί να τα πάρω (Τάϊσέ τα καλά μεχρι να έρθω)
Αρχίζουν βλέπεις, να την κοπανάνε τα κακόμοιρα τα αλογάκια: 3 παιδιά, μπαγκαζιέρα, 107.3 κιλά εγώ κτλ κτλ.
-
Μην βιαστείς καθόλου! Τα άλογα που είναι από 1.2 όχι μόνο δεν τρώνε πολύ...πηγαίνουνε και σφαίρα!!! τστστστστσ!
τρέμετε κυβικά!
έχω πετάξει τρεις καφέδες μέχρι τώρα!
τον Τέταρτο θα τον πιεις ή να στον τυλίξω για δώρο???
:p
-
τελικα μονο στα λογια βλεπω να εισται ιταλοφιλοι
εγω θα επερνα την delta η bravo
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
axilleasmw
τελικα μονο στα λογια βλεπω να εισται ιταλοφιλοι
εγω θα επερνα την delta η bravo
Tελικά κανείς δε φαίνεται ν'αλλάζει το STILO,αυτό μάλλον δείχνει τ'αντίθετο.
Αχιλλέα καλώς ήρθες στο club
-
ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ "TIGUAN ESCAPE" ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ Η Π...ΑΝΑ Η VW ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟ (ΜΕ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΛΠ 29000 ΠΕΡΙΠΟΥ). ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΕΧΕ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΩ) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ STILO OYTE ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟΣΟ.
edit:Γραφε με μικρα.Ειναι κανονας του forum.
-
Αν το παρεις για να ανεβαινεις σε πεζοδρομια αστο καλυτερα.Εκτος αμα θελεις να παρεις το HALDEX μια μερα στο χερι απο τα ζοριλικια..
-
Μετά από το Stilo δεν υπάρχει γυρισμός!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Μετά από το Stilo δεν υπάρχει γυρισμός!!!!!
Εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τουλαχιστον για τα σημερινα δεδομενα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
EXARSIS
ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ "TIGUAN ESCAPE" ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ Η Π...ΑΝΑ Η VW ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟ (ΜΕ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΛΠ 29000 ΠΕΡΙΠΟΥ). ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΕΧΕ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΩ) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ STILO OYTE ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟΣΟ.
edit:Γραφε με μικρα.Ειναι κανονας του forum.
Το Tiguan δεν είναι defender ή έστω navara ή hilux.Μόλις το κακοποιήσεις θα στα δώσει στο χέρι και η vw θα καραδοκεί να σε δαγκώσει
-
22. O 4κίνητος κάγκουρας = Ψηλωμένο Wrangler όσο δεν πάει άλλο, αναπνευστήρας, χωμάτινα λάστιχα, προφυλακτήρες με συρματόσχοινο, φώτα παντού και pda navigation για να μή χάνεται στα στενάκια του Κολωνακίου και της Κιφησιάς. Βλέπει χώμα όταν κατά τη διάρκεια παρκαρίσματος στα παραπάνω μέρη, κάποιος τροχός πέσει μέσα σε ζαρντινιέρα ή δέντρο στο πεζοδρόμιο...
-
το Stilo Abarth δεν αλλαζει ποτε αλλα το Punto Cambrio που εχω το αλλαζω με ενα Panda Mjet 4X4 1,3cc για να πηγενει σχετηκα παντου να σερνει μελοντικα σκαφακι η' τροχοσπιτα, ειδομεν.
-
Αυτό το pandaκι το γουστάρω κι εγώ τρελά....
-
Εγω ειμαι Fun του Panda 100hp (με λιγες μετατροπες)
-
Αν άλλαζα το Stilo μου μόνο γερμανό θα έπαιρνα κανένα astra opc ή κανένα e46 2,5 αλλά τώρα ασχολούμαστε μόνο με το stilo
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
johnnystilo
Αν άλλαζα το Stilo μου μόνο γερμανό θα έπαιρνα κανένα astra opc ή κανένα e46 2,5 αλλά τώρα ασχολούμαστε μόνο με το stilo
Να ξέρεις μόνο ότι το opc τα βλέπει ψιλοευθεία!!!αλλά είναι κούκλα & υπερβολικό!
-
Οpc σε ευθειες με ειχε οχι πολυ ευκολα αλλα ηταν αισθητα μπροστα.Στις στροφες της Καβαλας ομως δεν μπορουσε να παει με τιποτα.Απο πανω του περνουσα.
Μετα το stilo για μενα, αν βγει,bravo abarth