-
Απάντηση: Συζήτηση για την αγγελία του Verone (Abarth)
Θα σας πω μόνο ότι πριν το κάνω abarth σκεφτόμουν ότι είναι πολλά τα κυβικά από 1.2 ξαφνικά να έχω για καθημερινό αμάξι 2.4 αλλά τώρα πια έχω συνηθίσει το 2.4 όπως και τα έξοδα του τώρα η διάφορα είναι μικρή 2.4 σε 2.6 Turbo θα μου πεις είναι turbo και καίει ακόμα και την μάνα του για να τσουλάει αλλά όπως θυμάστε και καταλαβαίνετε δεν θα έμενε για πολύ ακόμα το 2.4 ατμόσφαιρα έτσι είναι μια η άλλη σε θέμα συντηρήσεις, τώρα για τα μπιχλιμπίδια και τους αγώνες και και και όπως την βγάζαμε την άκρη μέχρι τώρα εγώ και η κοριτσαρα μου έτσι θα συνεχίσουμε και καλός να μας έρθει και το παιδάκι είπαμε ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ SPARCO.
Να σας τονίσω ότι από τα λεφτά του σπιτιού δεν παίρνω τίποτα όσα γίνονται γίνονται από τα μεροκάματα.
(Δηλαδή νυχτοκαματα πορτιέρης, μπράβος η τα πρωινά μεροκάματα κουλούρια στα φανάρια τον χειμώνα και νεράκια παγωμένα το καλοκαίρι.)
Και υπενθυμίζω FIAT STILO ABARTH 12000€ η ανταλλαγή με μικρότερο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Να σας τονίσω ότι από τα λεφτά του σπιτιού δεν παίρνω τίποτα όσα γίνονται γίνονται από τα μεροκάματα.
(Δηλαδή νυχτοκαματα πορτιέρης, μπράβος η τα πρωινά μεροκάματα κουλούρια στα φανάρια τον χειμώνα και νεράκια παγωμένα το καλοκαίρι.)
Μπαμπη μιας που εγινες Μπραβος ποσο παει ρε να "φυτεψουμε" εναν?
Με κανενα 300 εισαι οκ?
-
Με 500 σπάω χέρια με 600 και πόδια άλλωστε τις τιμές μου τις είχε βγάλει και ο Ευαγγελατος στην εκπομπή δεν θυμάστε που έλεγε για Βούλγαρους ε εγώ κάνω καλύτερες τιμές.
http://4.bp.blogspot.com/_xXKB40jPBI...E%9F%CE%A3.jpg
-
xaxaxaxa εισαι τρελος!
Με το καλο ευχομαι το Νισσαν Μπαμπινο..
Καλοπουλητο το Φιατ :)
-
Σ ευχαριστώ φιλαράκι αλλά μέχρι τώρα μόνο για ανταλλαγή έχω μιλήσει δεν πειράζει θα δούμε τι θα γίνει.
-
Μπραβος χαχαχαΧΑΧΑχαΧΑΧΑχαχα.
Μλκ μην απολογεισαι για το ονομα του θεου, οτι γουσταρεις κανε.
Απλα να ακουμε μεσα στο κλαμπ "ασε το Stilo και παρε κατι σωστο" και τετοια μας ακουγεται καπως...
Δηλαδη τι μου προσφερε το Stilo πριν απο 5 χρονια και δε μου προσφερει τωρα... Ισα ισα τωρα προσφερει περισσοτερα (για το Σοφοκλακο αυτο).
-
Απάντηση: Πωλείται FIAT STILO ABARTH 2.4 20v (του verone)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Τον Μητσο τον ξεχναμε γιατι ειναι μικρος ακομα και δεν εχει μυαλο.
http://i88.photobucket.com/albums/k1...Funny/wife.jpg
ΜΗΤΣΟ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΡΕ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Δεν ειμαι κατα του Stilo Γιαννη, αλλα επειδη βλεπω τον Μπαμπη οτι εχει τρελα και με το Stilo δεν μπορει να βγαλει τα γουστα του.
Εδω που τα λεμε βασικα το Stilo δεν ειναι αμαξι για να γουσταρεις απιστευτα, να κανεις τις τρελες σου. Ενα αμαξι οπως και τα αλλα ειναι...
Σωστός!
Το Skyline είναι supercar, δεν είναι ένα καθημερινό hatchback όπως το stilo. Έχει καταφέρει να ξεφτιλίσει πολλά ακριβότερα supercars όπως έκανε και με την porsche 911 turbo στην έδρα της κιόλας!!
Για την ιστορία πάντως το μοτέρ του Skyline(RB26DETT) θεωρείται το πιό εξελίξιμο στον πλανήτη, μπορεί να ξεπεράσει τα 1400ps! Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις του είναι τόσο ήπιες, που από 2,6L και 2 turbo βγάζει σκάρτα 300 άλογα χωρίς καν να διαθέτει ψυγείο λαδιού!!!
-
εγω παντως με 400 σπαω τα παντα και ειμαι και πολυ πιο γομαρι απο τον μπαμπη...αυτο σας εξασφαλιζει σιγουρη επιτυχια αχαχχαχαχα
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Απλα να ακουμε μεσα στο κλαμπ "ασε το Stilo και παρε κατι σωστο" και τετοια μας ακουγεται καπως...
Δηλαδη τι μου προσφερε το Stilo πριν απο 5 χρονια και δε μου προσφερει τωρα... Ισα ισα τωρα προσφερει περισσοτερα (για το Σοφοκλακο αυτο).
Ειναι η γνωμη μου να του λεω να παρει κατι σωστο και ο Μπαμπης καταλαβαινει οτι λεγοντας σωστο εννοω κατι να τον ικανοποιει.
Οσο για αυτο που λες ναι, το Stilo στην αρχη προσεφερε οτι χρειαζομουν αλλα βλεποντας οτι χωρις κακομεταχειρηση (και τα παιδια το ξερουν αυτο) αρχιζει να βγαζει διαφορα προβληματακια σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα σκασει μυτη η προβληματαρα! Το Stilo ηταν και ειναι οντως το αλμα της Fiat απο το παρελθον στο μελλον αλλα οσο να'ναι καποιες αλλες εταιριες δεν μπορει να τις φτασει.
-
δεν πιστευβ εγω παντως προσωπικα να ειχα αλλο αμαξι και να ειχα τετοια αξιοπιστια οπως εχω για με το stilo!
προβληματα μηδεν απο πουθενα!
-
καλα ολα αυτα ου λετε βρε παιδια αλλα ενα GT R ειναι καπως ιδιαιτερο αμαξι
θα εκφρασω τη γνωμη μου
εχω ενα αμαξι τεχνολογιας 2001 που ακομη και σημερα 8χρονια μετα εχει εργοστασιακα πολλα περισοτερα απο τα καινουργια αυτοκινητα.κανει οτι κανει στο δρομο χωρις ακομη να εχει ξεδυπλωσει τις αρετες του ο κινητηρας και το πλαισιο και ειμαι σχετηκα ευχαριστημενος.
να το δωσω τωρα αυτο και να παρω σχεδον 20 χρονων αυτοκιηνιτο επιδη ειναι τουρμπο και ειναι κατι (σημερα το συγκεκριμενο αμαξι δεν ειναι τιποτα αν δε το συμαζεψεις τα 300 αλογα που ειχε δε κλανουνε ουτε μεντες
αν ομως βαλεις το χερι βαθεια και παρεις εμβολα μπιελες κουζινετα φτιαξεις λιγο τη κεφαλη παρεις μπεκ μπεκιερα μεγαλης παροχης 2 αντλιες 280αρες μια τουρμινουλα GT3582R ενα καλο ιντερκουλερ σωστες σωληνωσεις τον καταληλο εγκεφαλο δινατο συμπλεκτη ενυσχημενα ψαλιδια ανθεκτικοτερα σινεμπλοκ εμπρος-πισω και πανω απο ολα ενα καλο μηχανικο να τα δεσει ολα αυτα σωστα χωρις το παραμικρο λαθος (λογο εμπηριας) και ενα αλανι προγραματιστη που να βγαζει σπιθες το μυαλο του τοτε μπορει να γινει δινατο αμαξι 20 ετιας
κρατα το Abarth βαλε μια αναρτησουλαα βαλε και τα φρενακια σου να εχεις ενα καλο και δινατο αμαξακι να πηγενεις παντου και σβελτα και να δεις του το GT R θα το αποκτησεις χωρις να πουλησεις τιποτα και χωρεις να σκασεις 15000 .
γιατι με 15000 μια σακαρακα θα παρεις που για πλακα για να γινει αυτο που θες θα θελει αλλα τοσα και βαλε .
ο Μητσος ειχε το αμαξι και για να το βγαλει στο δρομο η στη πιστα ενω εχει το αμαξι ποσο θα του εχει κοστησει τοσο σε χρονο οσο και σε χρημα .
τι θα κανεις θα το παρεις και θα το βαλεις μεσα κατευθειαν για φτιαξημο κινητηρα και ξαφνηκα θα σου βγει ενας μποναμας καπελο οπως συνηθως γινεται και θα το κιτας στο ανηψωτηκο κανα 3μηνο και με τη μεταδωση θα βρει το δασκαλο σου γιατι τετοιο αμαξι επιδωσεων και καλα μου φαινεται οτι θα ειναι ολιγων ξεσκησμενο μοτερ και σαμαν-μεταδωση αντεπαλι απο την αρχη θα ψαχνει ο μπαμπηνος που να βρει το ταδε ρουλεμαν και τη ταδε τσιμουχα και αφου θα σου εχει φαει τη μιση ζωη σου θα δουλεψει θα πηγενει σφαιρα αλλα θα ειναι ενα αμαξι 25ετειας πλεων και θα εχουνε χασει την αξια τους ολα τα λεφτα σου (ο καθε ενας μας τα χαλαει οπου γουσταρει) και οτι σου λεω σου το λεω μονο και μονο απο φιλικη συμβουλη .καρατα το το Abarth βρες την ευκερια και παρε ενα GT R οπως το θες βαλτω στην ακρη μην το κυκλοφορεις και μην το ταξινομεις τιποτα αστο στην ακρη δες τα πραγματα πως θα πανε να περασει 2009 που υπαρχουνε πολλα προβληματα και μετα το 2010 ξεκηνας σιγα σιγα και το φτιαχνεις και μολης το τελειωσεις και με οτι εχεις φτιαξει μπορει να κυκλοφορει στοδρομο κανονηκα τοτε δινεις το Abarth και βγαινεις κερδισμενος
1 γιατι δεν εμεινες απο γκαζι ολο το καιρο
2 εισαι η πρωτη μουρη
3θα παρεις λεφτα παλι και θα εχεις κανει και το κεφι σου.
ο stilodriver μηλησε.
-
πραγματικος χειμαρρος ο παντελης!
-
Επειδη ειχα Nissan σαν πιτσιρικας και το ειχα πιει το αιμα αλλα και αργοτερα μονο ενα θα σας πω μαμα ελατηρια μαμα αμορτισερ πρωτη φορα αλλαγη δισκοπλατο στις 350.000χλμ και στις 400.000 εσπασε το κεφαλαρι.Τωρα θα μου πειτε αλλα αυτοκινητα εκεινα τα πιο παλια και οτι τωρα με τα ηλεκτρονικα εχουν γινει ολα μπαχαλο αλλα ο Junior εχει δικιο οι πουστηδες οι σχιστοματηδες κατι ξερουν περισσοτερο παντα.Το Stilo για μενα ειναι καταπληκτικο αμαξι και ουτε προβληματα μου εχει βγαλει ουτε τιποτα και ουτε καν σκεφτομαι να το αλλαξω το μονο μου παραπονο ειναι μακαρι να ειχα λιγο πιο μεγαλο μοτερ κατι το οποιο πολλα παιδια εδω μεσα απεδειξαν οτι δεν ειναι πια προβλημα αυτο.Τωρα το Nissan ειναι εντελως διαφορετικη φαση καθημερινο αμαξι δεν ειναι με τιποτα ειναι μια παιχνιδομηχανη για να σου δινει χαμογελα και να το γλεντας.Πιο εξελισιμο δεν υπαρχει οσοι εχουν τυχει ποτε να δουν στο club τους με ενα προγραμμα και μια λιγο πιο μεγαλη τουρμπινα το μοτερ περνει 100% βελτιωση στο πολυ χαλαρο.Για την δουλεια που το θελουν(σκισιμο δηλαδη) μπραβο στα παιδια που θα το παρουν και ενα μπραβο στο Μητσο που ξερω οτι θα το πεταξει τα ματια εξω και δεν θα το εχει μονο για να βγαινει της Κυριακες και ολες τις αλλες μερες πλυσιμο και φωτογραφιες.
-
-
αυτό πρέπει να είναι το R34.Ο Μπάμπης λέει για το R32 mod '94 δηλαδή 16ετών.
-
Σωστά face, τόχει γράψει σε προηγούμενο post και έχει ήδη βάλει την αντίστοιχη φωτό. Απλά θυμήθηκα τον πονοκέφαλο που είχε δημιουργήσει το R34 στους ανθρώπους της Porsche :D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Athanasios
και ενα μπραβο στο Μητσο που ξερω οτι θα το πεταξει τα ματια εξω και δεν θα το εχει μονο για να βγαινει της Κυριακες και ολες τις αλλες μερες πλυσιμο και φωτογραφιες.
Χαχαχαχα! Για σου ρε Σακη, τωρα με θυμισες κατι τυπαδες που δινουν φραγκα, κανουν ενα αμαξι και το βγαζουν μια Κυριακη μεχρι την καφετερια και πισω και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να το πλενουν και να περνανε αλοιφη.
Παντως βλεπω τον Μητσο να μην το πλενει ποτε...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
....διαπιστώνω ότι κανένα από τα καινούργια δεν μου αρέσει τόσο πολύ.
Συμφωνώ κι εγώ,αλλά το τι θα κάνει και το τι γούστο έχει κάποιος είναι καθαρά πρωσοπικό.
Α!!!! και μη κοιτάς εσύ Πέτρο,εσύ ''άλλαξες'' αυτοκίνητο πρόσφατα!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Βρε παιδια ολα καλα...αλλα γιατι να δωσει το stilo??
Τοση λατρεια, τοσα γκαζια, τοσα χωσιματα. τοσος κοπος ....
ειναι αγαπη....μη το δωσεις ρε μπαμπη....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Συμφωνώ κι εγώ,αλλά το τι θα κάνει και το τι γούστο έχει κάποιος είναι καθαρά πρωσοπικό.
Α!!!! και μη κοιτάς εσύ Πέτρο,εσύ ''άλλαξες'' αυτοκίνητο πρόσφατα!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλά εννοείται ότι είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό...
Παρόλα αυτά πιστέυω ότι κανένα από τα καινούργια δεν έχει το κάτι του stilo...μα ΚΑΝΕΝΑ...εντελώς αντικειμενικά ετσι...?:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Χαχαχαχα! Για σου ρε Σακη, τωρα με θυμισες κατι τυπαδες που δινουν φραγκα, κανουν ενα αμαξι και το βγαζουν μια Κυριακη μεχρι την καφετερια και πισω και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να το πλενουν και να περνανε αλοιφη.
Παντως βλεπω τον Μητσο να μην το πλενει ποτε...
προσωπικα ειμαι υπερ τις καθαριοτητας και οταν βλεπω βρωμηκο αμαξι βαζει πολλα ο νους μου
-
-
Μητσε το καθαρισες για το βινταεκι ειδα αντε βρε δικος μας εισαι
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
Μητσε το καθαρισες για το βινταεκι ειδα αντε βρε δικος μας εισαι
Ναι, ειδικα ο Μητσος εκατσε και το καθαρισε...
Αν γινει αυτο το πραγμα θα αρχισουν τα ψαρια να περπατανε στη ξηρα με την ουρα, οι γατες θα κανουν παρεα με σκυλους και αλλα περιεργα και ανωμαλα πραγματα θα συμβουν...
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Athanasios
Ολα θα γινουν...
Και ντουρμπο στα φιατ και gtαϊ στην παραγωγη;
:bleh: :bleh: :bleh: