Aέρρρρρρρρρρρρρρρρρραααααααααααααααααααααααααα!
Πίσω και σας φάγαμε...σακοράφες!:D
Printable View
Aέρρρρρρρρρρρρρρρρρραααααααααααααααααααααααααα!
Πίσω και σας φάγαμε...σακοράφες!:D
Το πιό ωραίο πάντως είναι ότι από τα stilo του 2004 που στις εγκρίσεις τύπου είναι περασμένα Euro4 θα πληρώσουν "πρόστιμο ρύπων" 50€ μια και είναι ρυπογόνα. Από την άλλη όμως:
"Παράλληλα, για αγορά αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας (οχήματος Euro 4 ή Euro 5) μετά την απόσυρση του παλιού, δίδεται οικονομικό κίνητρο 1.000 ευρώ επιπλέον."
για μενα που ειναι 2002 και θα πληρωσω πολλα το 1000 ειναι πολυ σωβαρο κινητρο .
μα καλα ειναι τοσο ανωμαλοι οι ανθρωποι .
καλα ρε εχω δωσει αγορα και βελτιωσεις κοντα 50000 και για να το κρατησω μου ζητανε ενα κουβα χρημα αλλα μου δινουνε σαν επιλογη 1000 ευρο για να το κανω αποσυρση και να παρω κατι ποιο οικολογηκο και ποιο καινουργιο αλλα με 1000 ευρο δεν υπαρχει ουτε ηλεκτρικο αυτοκινητο.
και λεω εγω τωρα αντε ρε να πατε να (παντρευτητε) εγω δε δινω ουτε για τελοι ουτε για κικλοφορια θα το παιξω παρανομος και θα κικλοφορω νυχτα με κλειστα τα φωτα και με κουλομενο το αμαξι να δω θα με ποιασεται ?.
Βρήκα αυτό το site το οποίο έχει για όλα τα αυτοκίνητα τους ρύπους.
http://www.whatgreencar.com
Το κουφό είναι ότι στην κλίμακα από 0 - 100 (100 το ποιο ρυπογόνο) το 1,6 Stilo είναι στο 47 με 173 g/kkm CO2, ενώ το Bravo T-Jet 150 είναι στο 45 με 167 g/km.
Κατά τα άλλα εμείς πήραμε αύξηση...
Α, ρε Σουφλιά...
Και πως να τα πάρουν από αυτούς που τα έχουν; http://www.istories.gr/eidiseis/mplo...i-eisfora.html
Αυτοί έχουν και τον τρόπο να μην τα πληρώσουν! Ενώ εμείς; :sick:
To θέμα είναι γιατί να πληρώνουμε την ανικανότητά τους
Τελικα οι προεκλογικες υποσχεσεις πηγαν στον καλαθο των αχρηστων...
Προπερσυ πληρωνα 168 ευρω, περυσι πληρωσα 202 ευρω, φετος θα πληρωσω 252 ευρω, του χρονου θα παει 302 ευρω κ.ο.κ
Απο προπερσυ η ασφαλεια μου πηρε αυξηση 25%, εκλεισε πριν 2 μηνες και εχασα 100 ευρω.
Η βενζινη αυξανεται μερα παρα μερα.
Η εργατοωρα στην fiat πηρε αυξηση 5 ευρω την ωρα.
Καινουρια διοδια τοποθετηθηκαν σε διαφορα σημεια στην εθν οδο.
Ολα αυξηθηκαν ρε παιδια αλλα με τον μισθο μου τι γινεται?που ειναι οι υπερωριες μου?
Με δόση χιούμορ αλλά είναι αλήθεια.
Εσύ ζητάς υπερωρίες και εγώ σε λίγο θα ζητάω δουλειά, καθότι μπορεί να μπήκαν νέα διόδια να αυξήθηκαν τα πάντα αλλά ...πετάμε και τους συμβασιούχους μετά από 4 χρόνια στο καλάθι των αχρήστων όταν προεκλογικά ακούγαμε ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν άτομα που εργάζονται στον ίδιο χώρο για 3-4 χρόνια και να μην έχουν μια πιο μόνιμη εργασία εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
ΟΕΟ που πήγαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις;
Λες και δεν το ξεραμε οτι ολα ειναι μουφα για τις ψηφους, στο ιδιο εργο ιδιοι θεατες...
Τι να πεις και εσυ που τρεμοπαιζει η καρεκλα σου...:(
Μην ξεχναμε και την αποσυρση που λεγανε, παει και αυτη, οσοι προλαβαν προλαβαν... οι αλλοι το παντρευτηκαν το σαραβαλακι!:cool:
Πολλοι γαμοι αυτες τις μερες ρε παιδι μου!
Κοίτα όσον αφορά τα τέλη κυκλοφορίας.... τι να κάνουμε θα πλερώκουμε :) γιατί το αγαπάμε το Stilo μας!!!!
http://www.dentinpalevo.com/satira/index.html
Δυστυχως τιποτα δεν ειναι ροδινα αλλα απο την αλλη οταν ενας λαος το μονο που σκεφτεται ειναι να πιασει αυτην την ονειρεμενη δουλεια στο δημοσιο πως να προδευσει.
Τα πραγματα εχουνε αλλαξει σε μια δουλεια δεν ειναι πια ουτε το 50 ουτε το 60 ουτε το 80, δεν θα εισαι συνεχεια εκει, θα αλλαξεις 5-6 δουλειες και παραπανω στην ζωη σου η εταιριες σε κρισεις για να αντεξουνε θα πρεπει να κανουνε περικοπες σε δυναμικο και να εισαι καλος στην δουλεια σου. Η θα εισαι στασιμος μια ζωη και μενεις σε μια δουλεια επειδη πιστευεις δεν θα βρεις καλυτερο και δεν θα ανεβαινεις. Αμα δεν εχει την νοοτροπια να κυνηγαει εδω στην ελλαδα οπως κανουνε στο εξωτερικο τι να κανεις.
Εδω αμα πεις σε ενα παιδι που σπουδαζει η μολις εχει τελειωσει σπουδες να παει να κανει το λεγομενο internship με λιγα η σχεδον καθολου λεφτα να παρει εμπειρεια με πολλη λιγο κοστος ( που δεν το σκεφτονται απο αυτο το σκεπτικο οτι ετσι μπορουνε να πανε οπουδηποτε αλλου με την εμπειρεια που αποκτησανε η στην εταιρια που κανανε το internship) θα σου πει σιγα μην το κανω αυτο ετσι ξεκιναει αυτη η νοοτροπια σε αυτον τον τοπο.
Από προσωπική πείρα και εμπειρία και έχοντας ήδη αλλάξει μερικές δουλειές (μέχρι και αντικείμενο εργασίας) στα 37 μου πιστεύω ότι το θέμα δημόσιο έχει αλλάξει αρκετά.
Άσχετα αν προς το παρόν εργάζομαι σε ΔΕΚΟ.
Ναι αλλά τώρα ήρθε ο Γιωργάκης (Ομάμα που τον λέει και ο Τράγκας) και θα τα αλλάξει όλα!
Τέρμα πια!
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Ξεχάστε και αυτά που θα μάθετε! Τα πάντα όλα λέμε!
Παιδία εγώ είμαι 5ος του 2003 και 2446 πόσα δίνω?
Ναι και ξέρεις γιατί?Εμένα πχ ο γαμπρός μου που είναι δ.υ.δουλεύει πολύ λειγότερο από εμένα,ξεκαθαρίζει πολύ περισσότερα από εμένα,βλέπει τα παιδιά του περισσότερο από εμένα και ρισκάρει πολύ λιγότερο από εμένα.Γιατί λοιπόν να μη τον ''ζηλεύω''?
ΥΓ
Και κοιμάται και πιο ήσυχος από εμ'ενα
http://www.istories.gr/elliniki-oiko...rsi-telos.html
Αρκετά αλμυρά...
Εντάξει ας είναι μόνο αυτά από 580 680 καλά είναι.
Δηλαδη 830 ευρω για 170 αλογα...ετσι σε ωθουν να μη δηλωνεις μοτερ..
Εγώ πάντως του χρόνου θα έχω ένα μοτερ 1,4 με 170 άλογα!!χιχιχι