-
Απάντηση: abarth stilo Vs bravo Tjet
Να πω και κατι ακομα...το τουρμπισα ωραια!εχω καποια Α αλογα ωραια!(που ακομα δεν ξερω ποσα)...εχω πει ποτε μου παραλογα πραγματα του τυπου ''S2000'' ???
Εκτος βεβαια απο καποιες φορες που αστιευτικα και απο το Yaris (το οποιο δεν το θεορω παραλογο).Αλλα το να μετρηθεις με ενα S2000 πρεπει να εχεις τον 2.4 να ειναι τουρμπο τουλαχιστον...για να μην πω για νιτρο!
Δεν λεω οτι ο κινητηρας ο 2.4 δεν αξιζει,αξιζει και παρα πολυ γαι το συγκεκριμενο αμαξη μας.Δεν με συμφερει και να πω το αντιθετο διοτι αν διαβασες καπου ψαχνω για κινητηρα και θα βγω παραλογος.
Ελπιζω να ηρεμισει και αυτα που λεει να στεκουνε και να μην βλεπει το αμαξη του σαν μια φερραρι γιατι δεν ειναι ετσι!
-
και καλησπερα σας
το λοιπον εγω δεν εχω καταλαβει ως προς τι ολη αυτη η διαθεση που εκφραζεται .
δεν σας αδικο γιατι οταν δε το εχει το κατηγορεις αλλα οταν το εχεις δε σικωνεις κουβεντα.
τα κρεμασταρια της αλεπους που λεγαμε.
και λεω ξανα οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν μπορει να φανταστει πως αποδειδει στο δρομο ενα ABARTH 2,4 20v αν με 170 αλογα ξεφτυλιζει τα παντα τοτε τα ''παντα'' εχουνε ψευτικα αλογα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και για χαλαρωστε λιγο γιατι δεν εγηνε και τιποτα μου ειπατε και σας ειπα και εγω και καναμε πλακα
τι θελετε διλαδι να τι λετε παντα εσεις και οι υπολοιποι να ειναι υπο δε το καταλαβα
στα πλαισια της επικοινωνιας πρεπει να ξερεται οτι ολοι ειναι ισοι και βεν ειναι ηθηκο να υποτυμας καποιον .
τωρα αν θελεται να τα πουμε εξω απο τα δοντια και παντα σε φιλικο επιπεδο
ο ενας δεν εχει το μοτερ που χριαζεται για να αποδειξει κατι αλλα θα φωναξει ολους τους φιλους του να μονομαχησουνε με τον αντιπαλο ο αλλος χωρις να εχει καποιο προιγουμενο μιας και βρηκε αφορμη τι λεει και αυτος χαλαρα οτι θελει κοντρα αλλα με λεφτα
και ο τριτος μας τι λεει οτι ειμαστε ανωρημοι και οτι αυτος ειναι ώριμος
και εγω απαντω χωρις να τη πω σε κανεναν τι θελεται και ψαχνεστε ?
νομιζατε οτι θα καθομουνα και θα σας βλεπω να γραφετε ''πα//////////ροες για τη παρτη μου .
δε πηραξα κανενα σας και πανω απο ολα σαν παρεα που κανουνε δικτιακα δεν περιμενα τετοια αντιμετοπηση .παντα ομως να τονισω οτι δε κραταω κακια και οταν βρεφουμε υποσχομαι να κερασω καφεδακι τσα'ι' οτι θελεται αλλα κοντρες μονο στις Σερρες . και δε καταλαβα γιατι κωλωνετε να ερθεται στη πιστα εκτως απο Track Day εχει και σουβλακια
και ξεχασα Καλο βραδι φιλακια πολλα
-
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:!!!!! !!!!
Καλο σου βραδυ Παντελακο :)
-
βρε θηριο το εκανες 0,5 δε φοβασε φιατ ειναι και αυτο σεν το δικο μου.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
βρε θηριο το εκανες 0,5 δε φοβασε φιατ ειναι και αυτο σεν το δικο μου.
Δεν φοβαμαι καθολου και ακομα αρχη ειναι :) Πολλαπλες απο 2.0L Turbo ;)
-
μπραβω ............................
-
Ας μας πει και καποιος το GPL τι σκατα ειναι...δηλαδη ελεος εχω σκασει να μαθω τι ειναι!
-
δε ξερεις?
αμ ετσι εξηγητε γιατι αντεδρασες ετσι και εγω νομιζα οτι ξερεις .
και 'συ βρε Maik ρωτα ποιο μπροστα τι σημαινει GPL και μετα γραψε οτι θες εγω νομιζα ηξερες και ελεγα μεσα μου ''μα καλα τι λεει ο ανθρωπος τωρα''
αντε βρε αμα δε ηξερες τα περνω πισω αν σε ειπα κατι .
-
εεεε αντε πες τι ειναι με σκασες...
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Ας μας πει και καποιος το GPL τι σκατα ειναι...δηλαδη ελεος εχω σκασει να μαθω τι ειναι!
http://en.wikipedia.org/wiki/Liquefied_petroleum_gas
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ σωστος ARF δεν το ειχα προσεξει:yikes:.......
GPL = δηλαδη καιει αεριο προπανιου!!!:D
ΜΙΑ ΧΑΡΑ παει το stilo :dildo1:
-
καταρχήν όταν η κουβέντα πάει επί προσωπικού βγαίνουμε αμέσως off-topic...
κατά δεύτερον προς όλους τους αποδέκτες χωρίς να σημαίνει και τίποτα σοβαρό, εδώ είναι stiloclub. Ούτε το forum των 4τροχών είναι, ούτε το GTC, ούτε το ΤFRC ούτε κάποιο άλλο γενικού ενδιαφέροντος. Άρα και οι γνώμες είναι υποκειμενικές. Εγώ προσωπικά το δηλώνω είμαι προκατειλημμένος υπέρ του Stilo όχι γιατί το έχω αλλά γιατί πιστεύω ότι έχει κάποια θετικά που άλλα αμάξια της κατηγορίας και της εποχής δεν φαντάζονταν.
Επίσης σε ένα μέλος που έχει προσφέρει απίστευτες γνώσεις στο club και είναι απαρχή για πολλά πειράγματα και μετατροπές, που πάντα προσέφερε τις γνώσεις στο club όταν κάποιος έχει πρόβλημα, που είναι εδώ από την γέννηση αυτού το club όταν πολλοί έρχονται και παρέρχονται, που έχει δείξει το δρόμο στις βελτιώσεις όταν όλοι έκαναν πίσω και άρχιζαν τα αν το ένα μήπως το άλλο περιμένω μεγαλύτερο σεβασμό από την καζούρα και ειδικά από μέλη που ακόμα δεν άρχισαν με τις μετατροπές.
-
-
Ο Πετράκος τα λεει καλα παιδια!
Ο Παντελης καθως και αλλοι εδω μεσα πχ Verone,Ionio-Zante και αλλοι δεν ειναι τιποτα τυχαιοι (βλεπε Sn7per,Cubano και λοιποι) και οτι μαθαινουν ή κανουν ή βελτιώνουν ή ξερουν το μοιραζονται μαζι μας και μας ανοιγουν τα ματια σε καποια θεματα που αλλοι εχουμε μαυρα σκοταδια!
Αρα σας παρακαλω να σταματησουν τα παιδιαρισματα καθως και αλλα υπονοουμενα που λεγονται μεσα στο Forum για ολους.
Τωρα το οτι υποστιριζει το αμαξι του και το γουσταρει ειναι κατι που ειναι σεβαστο!
Θα μου πεις ρε Γιαννη πως ειναι δυνατον να περναει S2000?
Ρε φιλε μαγκια του να περναει και Ferrari ο Sn7per μας τσαμπουναγε ενα καρο λαλακιες και τον πιστευαμε.Ο καθενας εδω μεσα ειναι για να λεει την αποψη του και την γνωμη του και να μην τα επιβαλει αλλα και φυσικα να μην κατακρινει κατι που ο αλλος πιστευει!
-
-
+1000
Συμφωνώ με τον face kai ton Γιάννη απόλυτα.
Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει κι εκείνος που το διαβάζει ή το κρατάει ή το πετάει
-
Μετά από όλα όσα διάβασα μία παρατήρηση έχω να κάνω.Λάθος 2! 1η:Έχουν πολύ πλάκα όσοι λένε " έχω ένα φίλο με Mclaren να βάλεις κόντρα να δουμε τι πουλια θα πιάσεις..." , κι εγώ έχω ένα φίλο με evo 850hp + δηλαδή όποιον γρήγορότερο απο'μένα βλέπω θα του λέω να βάλεις με αυτόν και θα δεις? Run what you bring...! και το συνδυάζω με ... bullshit walks!!! και κάτι άλλο η μαγκιά φαίνεται στις ευθείες? Να βάλει κόντρα όποιος θέλει με τη γιαγια μου να οδηγει σε ευθεία μια enzo! Θα σας πηδήξει όλους! Εγώ που μιλάω εχω κανα γρήγορο να μου πεις? Σκατούλες ! Ενα ταπεινό 1.4 έχω αλλά κερνάω τσαγάκι σε opc , tsi, gt, forester 25xt,tts και άλλα τουμπανιάρικα στα λιμανάκια kai στον περιφερειακό ημ. γιατί οι οδηγοί τους είναι για ευθειούλες και κότες. Αν θέλει κανεις ας ρωτήσει τα λάστιχά μου ή να τα δει... Αυτή ήταν η δεύτερη παρατήρηση. Και κάτι τελευταίο! PEACE MEN WE ARE ON THE SAME SIDE!!!
-
PEACE MEN WE ARE ON THE SAME SIDE!!!
Που λένε και στο χωριό μας!!!
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΙΜΑ...
Χάνω τα καλύτερα!!!
Το Bravaki τα πήγε πολύ καλά ότι και να λέτε...
Μπορεί να είναι 1,4 μπορεί να νομίζετε ότι κουράζετε ότι ψοφάει αλλά το κέρασε το τσαγάκι του...
Δε πειράζει όμως...
Σε άλλους αρέσουν οι υψηλές τελικές σε άλλους η γρήγορη επιτάχυνση.
Μέχρι τα 200 εγώ το βλέπω μπροστά το Bravo.
Φαίνεται στο τέλος ότι έχει φτάσει το Stilo αλλά τι να το κάνεις μετά απο εκεί?
Παραπάνω έχω καταθέση την προσωπική μου άποψη...
Bravo Rules!!!
+1 στον Soul Giannis!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΙΜΑ...
Χάνω τα καλύτερα!!!
Το Bravaki τα πήγε πολύ καλά ότι και να λέτε...
Μπορεί να είναι 1,4 μπορεί να νομίζετε ότι κουράζετε ότι ψοφάει αλλά το κέρασε το τσαγάκι του...
Δε πειράζει όμως...
Σε άλλους αρέσουν οι υψηλές τελικές σε άλλους η γρήγορη επιτάχυνση.
Μέχρι τα 200 εγώ το βλέπω μπροστά το Bravo.
Φαίνεται στο τέλος ότι έχει φτάσει το Stilo αλλά τι να το κάνεις μετά απο εκεί?
Παραπάνω έχω καταθέση την προσωπική μου άποψη...
Bravo Rules!!!
+1 στον Soul Giannis!!!
σημείωση για την Ιστορία, το bravaki Α' σταδίου....:rolleyes:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
καλα αμα ειναι μετα τα 190 σιγααα σιγααα να περναει το abarth δε λεει τιποτα αν το bravo μεχρι τοτε ειναι μπροστα...τα κιβυκα εμενα δε μου λενε τιποτα δεν ειναι κακο ρε παιδια ναναι μπροστα ενα αλλο αμαξι κ οχι αυτο το abarth...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
σημείωση για την Ιστορία, το bravaki Α' σταδίου....:rolleyes:
Που ξέρεται όμως ότι είναι πρώτου σταδίου?
Το έγραφε κάπου? γιατί δεν είδα τίποτα.
Μόνο ότι έχει άλλη εξάτμιση έγραφε.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Που ξέρεται όμως ότι είναι πρώτου σταδίου?
Το έγραφε κάπου? γιατί δεν είδα τίποτα.
Μόνο ότι έχει άλλη εξάτμιση έγραφε.
κάποιος το έγραψε στην αρχή, τώρα το είδα και εγώ και δεν λέει για Α στάδιο..
-
Πωπω τι κίνημα προστασίας του Παντελή είναι αυτό!! :clapping:
Μηπως πρέπει να μπει και στους κανόνες του forum να μην ενοχλούνται τα μέλη που έχουν κάνει μετατροπές??
Επίσης δεν ήξερα ότι είναι κριτήριο σεβασμού το αν έχεις κάνει μετατροπή σε stilo... :hmmm:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Μηπως πρέπει να μπει και στους κανόνες του forum να μην ενοχλούνται τα μέλη που έχουν κάνει μετατροπές??
Επίσης δεν ήξερα ότι είναι κριτήριο σεβασμού το αν έχεις κάνει μετατροπή σε stilo... :hmmm:
Φιλτατε μου και συμπολιτη ενα θα σου πω με μεγαλα γραμματα και τελος...
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!!!!!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΑΛΛΟ....!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Λοιπόν, άκου να δεις. Χειροκροτηματάκια ειρωνικά και εθελοτυφλίες και διαστρέβλωση στα posts είναι αυτό που κατακρίνουμε. Ειδικά σε μέλη που έχουν στηρίξει το club. Σου θυμίζει κάτι..?
-
Ποιο post ακριβώς διαστρεβλώθηκε αγαπητέ Mod? Και δεν απάντησες στην ερώτηση μου (κάτι που φυσικά είναι εντελώς προαιρετικο...)
Α και δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά και εγώ ως μέλος απο το 2005 και official το 2009 έστω και κάτι ελάχιστο το έχω προσφέρει...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Ποιο post ακριβώς διαστρεβλώθηκε αγαπητέ Mod? Και δεν απάντησες στην ερώτηση μου (κάτι που φυσικά είναι εντελώς προαιρετικο...)
Α και δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά και εγώ ως μέλος απο το 2005 και official το 2009 έστω και κάτι ελάχιστο το έχω προσφέρει...
να σου απαντήσω..Το θέμα δεν είναι οι μετατροπές αλλά η καζούρα σε κάποιον που έχει στηρίξει το club από την αρχή και το μόνο που έχει προσφέρει στο club είναι γνώση ακόμα και σε μέλη που ως διάττοντες αστέρες λάμπουν λίγο και στη συνέχεια εξαφανίζονται μέχρι να χρειαστούν ξανά κάτι. Να μην παρεξηγηθώ, και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αρκετά σημαντικά μέλη έχουμε χάσει έτσι. Εννοείτε ότι και εσύ έχει προσφέρει το μέρος σου στο club όπως και όλοι, αλλά με ειρωνείες (:clapping: ) δεν πάμε πουθενά. :rolleyes:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Φιλτατε μου και συμπολιτη ενα θα σου πω με μεγαλα γραμματα και τελος...
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!!!!!
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΑΛΛΟ....!!!!!!!!!!!!!
Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος?
-
Σε μια κόντρα, όταν ανάβεις φλας σημαίνει ότι εγκαταλείπεις, οπότε νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο. ΕΑΝ βέβαια συνέχιζαν, μάλλον το stilo θα έβγαινε μπροστά λόγω τελικής. Μέχρι τότε είναι καθαρότατα μπροστά το bravo...
Θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα αυτή. Δεν κανονίζουμε τπτ να ξεσκουριάσουμε κιόλας?? Μένει μόνο να βρούμε ένα stilo abarth και ένα bravo 150...:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
να σου απαντήσω..Το θέμα δεν είναι οι μετατροπές αλλά η καζούρα σε κάποιον που έχει στηρίξει το club από την αρχή και το μόνο που έχει προσφέρει στο club είναι γνώση ακόμα και σε μέλη που ως διάττοντες αστέρες λάμπουν λίγο και στη συνέχεια εξαφανίζονται μέχρι να χρειαστούν ξανά κάτι. Να μην παρεξηγηθώ, και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Αρκετά σημαντικά μέλη έχουμε χάσει έτσι. Εννοείτε ότι και εσύ έχει προσφέρει το μέρος σου στο club όπως και όλοι, αλλά με ειρωνείες (:clapping: ) δεν πάμε πουθενά. :rolleyes:
Αν δεις τα post μου στην αρχή του topic προσπάθησα να εκφράσω τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλω ή να εκνευρίσω κανέναν και μάλιστα τόνισα ότι το bravo δεν είναι γρηγορότερο από το abarth. Ο φίλος Παντελής όμως με αντιμετώπισε με εκφράσεις του τύπου προσκυνάω τα bravo και το bravo που δεν ξέρουμε αν είναι turbo.
Τέλοσπαντων επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου οι προσωπικές κόντρες με μέλη του club και το έχω δείξει αυτά τα χρόνια θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω το ίδιο να κάνει και ο φίλος Παντελής και να μη με τσαγιάσει πολύ αν με πετύχει πουθενά... :wink:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Αν δεις τα post μου στην αρχή του topic προσπάθησα να εκφράσω τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλω ή να εκνευρίσω κανέναν και μάλιστα τόνισα ότι το bravo δεν είναι γρηγορότερο από το abarth. Ο φίλος Παντελής όμως με αντιμετώπισε με εκφράσεις του τύπου προσκυνάω τα bravo και το bravo που δεν ξέρουμε αν είναι turbo.
Τέλοσπαντων επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου οι προσωπικές κόντρες με μέλη του club και το έχω δείξει αυτά τα χρόνια θεωρώ το θέμα λήξαν και ελπίζω το ίδιο να κάνει και ο φίλος Παντελής και να μη με τσαγιάσει πολύ αν με πετύχει πουθενά... :wink:
:wink:..........
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος?
Α,ρε πετρο...α,ρε πετρο...εδω προσπαθουμε να φτιαξουμε μια παρεα στο StiloClub και ακομα στο φτιαξιμο ειμαστε...και μια που εγινε και η αφορμη να σου πω οτι εγω προσπαθω και προσπαθησα να ερθω κοντα με ολους σας.
Δεν θα ασχοληθω αλλο,βγαλτε τα ματακια σας μονοι σας.
Μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως...το Bravo ειναι καταπληκτικο σε σπιρταδα :) αλλα και το Stilo 2.4 σε τελικες!:)
αυτο ειναι το αποτελεσμα λοιπον.
Μιας και το θυμηθηκα το απογευμα απο φαναρι σε φαναρι τα εβαλα με μια 159 1.8 JTS νομιζω εγραφε.τι εστι αυτο???:confused:
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
εγω δε κραταω κακιες ουτε παρεξηγεμε με αλλα οταν με ειρωνευοντε λογικο ειναι οπως καθε ανθρωπος να ενωχλουμε ομως το θεμα ειναι οτι με το γραπτο λογο δεν μπορεις να δεις το ηφος και την διαθεση του αλλου οποτε πολυ ευκολα τον παρεξηγεις . επισεις λεγοντας οτι εσυ εισαι σοβαρος ανθρωπος τι ηθελες να πεις οτι ολοι εμεις δεν ειμαστε του επιπεδου σου ?
η για την φθορα των ελαστηκων η ακομη και για το ειρωνικο προφυλ που με αντιμετοπισες τι νομιζες οτι θα καθομουνε να διαβαζω για καποιον μου με προσβαλει .οχι βεβαια αλλα αν οπως και εγηνε σου ανταπωδοσω την συμπεριφορα σου τοτε δεν σου αρεσει .
τελος παντων καλο ειναι τετοια παιχνιδισματα να τα αποφευγουμε για τον απλο λογο οτι δεν ειμαστε παιδια .
οσο για το τσα'ι' εγω δεν θα σε κερασω τσα'ι' αλλα επιδη μηλησες για το αμαξι μου και επιδη δεν ξεχναει τιποτα αν ερθεις Πιστα να ξερεις οτι θα σε κερασει μονο του χωρις την αδεια μου
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
αντε μη σκας δεν εγηνε τιποτα αντε φιλοι .
-
Θα προσπαθήσω να έρθω Σέρρες όταν ξανανέβεις αλλά θέλω ένα γύρο σαν συνοδηγός σου για να δω από πρώτο χέρι πόσο καλά πάει το abarth σου :wink:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
οσο για το τσα'ι' εγω δεν θα σε κερασω τσα'ι' αλλα επιδη μηλησες για το αμαξι μου και επιδη δεν ξεχναει τιποτα αν ερθεις Πιστα να ξερεις οτι θα σε κερασει μονο του χωρις την αδεια μου
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
αντε μη σκας δεν εγηνε τιποτα αντε φιλοι .
α και ελπίζω να με συμπαθήσει και το αμάξι σου και να γλιτώσω το τσαγάκι..
-
-
Τελικα εβγαλα πορισμα...το προβλημα μας δεν ειναι οι αντυπαραθεσεις και τα λοιπα αλλα ειναι τα κυβικα και τα αλογα!Οποτε ο ποιο δυνατος κυριαρχει και ο ποιο αδυναμος περνει τον *ουλο!Μην κανετε ετσι βρε,μην μαλωνετε δεν αξιζει...ενα παλιοσιδερο ειναι!Εξαλου την ιδια μαρκα και με μερικους το ιδιο μοντελο αντιπροσωπευουμαι.Δεν μας αξιζει κατι τετοιο...ειμαστε καλα παιδια ολοι μας!:)
Peace man!Peace...chill out!
Nα σκεφτηται μονο οτι ειναι ενα παλιοσιδερο και καποια στιγμη θα παλιοσει και θα αγαπησεται ενα αλλο τον οποιο θα αποκτησεται κι ολας...Αλλα οι φιλιες και οι αγαπες προς τους συνανθρωπους μας δεν πουλιουνται ουτε εξαγοραζονται.Αυτα ειχα να πω,να ειστε ολα καλα!
...και που 'σται σας αγαπαω ολους!:)
...Ιδιος το Bo$$!!!!!;)
-
Μike εσύ και η Αλιφέρη!!χιχιχιχιχι