Ε, ρε Ferrari παιδικό καθισματάκι που θα πέσει φέτος... πανικός!!
Με το καλό να τα υποδεχτείτε όλοι σας τα παιδάκια σας! Μπράβο παιδιά!!!
Printable View
Ε, ρε Ferrari παιδικό καθισματάκι που θα πέσει φέτος... πανικός!!
Με το καλό να τα υποδεχτείτε όλοι σας τα παιδάκια σας! Μπράβο παιδιά!!!
Ρε τον Μπάμπη που θα γίνει και πατέρας!!! Με το καλό ρε φίλε!!! Να του πάρεις μια μπιέλα για κουδουνίστρα! :)
Ναι είναι πραγματικότητα έρχεται ο η verone junior (τον άλλο μήνα θα μάθουμε και το φίλο του παιδιού) είμαστε στην 12η εβδομάδα όλα καλά!
Ο γιατρός λέει ότι είναι πολύ αναπτυγμένο μάλλον για μπασκετμπολίστα τον βλέπω αλλά του είπα ότι προορίζετε για οδηγός αγώνων!
Ίδη έχω παρήγγειλα sparco καθησματακι απλά περιμένει να του πω το χρώμα από μωρό στο sparco λοιπόν!
ελα ρεεε....και μεις στην 12η εβδομαδα ειμαστε +5μερες....Μπαμπινο μαλλον ιδιο μηνα πιαστηκε...Απριλιο ε....και μας τον αλλο μηνα θα μας πει ο γιατρος το φυλο....αντε γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο....του χω σπασει τα α...α του γιατρου απο την πρωτη επισκεψη για το φυλο...
αντε με το καλο να μαθουμε τα φυλα και να τα καλοδεχτουμε...!!!
Γερό και τυχερό θέλω να είναι το ίδιο εύχομαι και για σένα!
(το μαμήσαμε το Post οι χαζό μπαμπάδες)
Άντε πότε θα τα πούμε από κοντά.
Για τέτοια θέματα ρε δεν πειράζει... μαμήστε και το Forum όλο...
Και να μη θέλετε να το μαμήσετε εσείς , θα το " καραμαμήσουν " οι " μπόμπιρες " που έρχονται γκαζομένοι !!! ( και " μπομπιρίνες " να είναι , το ίδιο κάνει !! ) Άντε με το καλό να τα χαρείτε γερά και δυνατά και να δεί και το Club κανένα νέο ταλεντάκι από τούς Clubo-χαζομπαμπάδες !!.
Με το καλό παιδιά , με μιά ανάσα η γέννα ,
Jason
χαχαχα...ευχαριστουμε παιδια. να ειστε καλα ολοι!!! αντε και περισσοτεροι χαζο-μπαμπαδες με τον καιρο!!!
Για να δουμε θα βγουνε γκαζιαρηδες στα αυτοκινητα η θα γκαζωνουν εμας μονο και θα θελουμε σερβις καθε μηνα???
Προς το παρον εχουμε πολλους εμετους εμεις....και ειναι δυσκολα...ευτυχως δεν εχει πολλη γκρινια ακομα, ουτε μυρωδιες απο σουβλακια, πιτσες κοκορετσια και τα συναφη για να τρεχω νυχτιατικα να βρω ανοιχτα εστιατορια...ευτυχως ακομα μονο σ εμενα μυριζουν φαγητα:))
Δεν ξερω βεβαια η Λινα του Μπαμπη σε τι κατασταση ειναι....και αν της μυριζουν διαφορα ...αλλα αντε Μπαμπινο με εναν πονο να τους βγουνε και να μην ταλαιπωρηθουνε!!!
εν το μεταξυ ξερετε τι μου αρεσει που ανοιξα το ποστ και σοβαρο reunion δεν εχει γινει ακομα!!χαχαχαχαχα
λεω να βαλουμε μια ημερομηνια το χειμωνα γτ τωρα το καλοκαιρι δυσκολο το κοβω
εγω μεσα ειμαι παιδες.... ;)
Καλημερα σε ολους παιδια και σε οσους ειναι σε καποια παραλια και κανουν το μπανακι τους.
Μπαμπη εμεις το μαθαμε το φυλο του μωρου που θα ερθει ....και πηρα μια ψιλο απογοητευση..αλλα το συνηθισα τωρα...
κοριτσακι ειπε ο γιατρος .....εκτος αν μας τα αλλαξει στις 30 Αυγουστου στην β' επιπεδου..και μας πει αγορακι....:)
αλλα οπως και να χει θα προσπαθησω να την κανω κοριτσι-driver....
εσεις μαθατε το φυλο??? κοριτσακι η αγορακι????
να και ο υπερηχος.......αυτη ειναι η μελλοντικη κουκλιτσα μας:)
http://i568.photobucket.com/albums/s...bum/BABY-1.jpg
να σου ζησει φιλε μου.... :) απο τις καλυτερες φωτο που εχουν αναρτηθει στο site...!!
καλή λευτεριά!!!!