Κύνδινος δε φαντάζομαι απλά είναι ενοχλητικό
Printable View
Μη σε αγχώνει τίποτα φίλε μου και απόλαυσέ το!
Κράτα σημειώσεις με όσα θέλεις να κοιτάξεις και κάποια στιγμή που θα πας σε έναν ηλεκτρολόγο να τα δεις όλα μαζί!...
Μόνο τα προβλήματα για θέματα ασφαλείας να σε απασχολούν, που στο εύχομαι να είναι (και θα είναι λογικά) σχεδόν μηδενικά!
Σχετικό με το θέμα των Xenon:
Στα δικά μου έχω παρατηρήσει καμιά φορά πως ανάβει πρώτα του οδηγού και μετά του συνοδηγού (με καθυστέρηση millisecond, όχι κάτι τραγικό), αλλά χρειάζομαι μπαταρία οπότε προς το παρόν το αποδίδω εκεί...
emm πως περιμενεις να μην εχεις προβλημα τα ποιο πολλα απο αυτα ειναι κινεζικα.
κι εμένα όταν ανάβω τα xenon αναβουν χαμηλά και σε 1-2 δευτερόλεπτα ανεβάινει η ένταση τους.
Αφου το λετε παιδια οτι ολα ειναι οκ είμαι και εγω ήσυχος.Κραταω σημειώσεις για το service τοτε να τα δουμε ολα μαζί.
Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά!!!!!! :)
Σχετικα με το τρεμοπαιγμα των xenon μη δινεις καθολου σημασια. Το κανει σε ολους οσους εχουν βαλει απλα δεν το εχουν παρατηρηση. Γενικα ειναι καπως ευεσθητο στα ηλεκτρικα αλλα τιποτε το ιδιετερο. Το τρεμοπαιγμα εχει να κανει με μικρη πτωση τασης οταν καποια συσκευη ζητησει ρευμα στην πορεια. Και δεν παιζουν μονο τα φωτα αλλα ενδεχομενος και οι οθονιτσες LCD του αυτοκινητου στιγμιαια. Για να το διαπιστωσεις πηγενε σε κατηφορικο ολισθιρο δρομο νυχτα και με λιγα χιλιομετρα πιεσε τα φρενα. Τη στιγμη που θα ενεργοποιηθει το abs θα δεις οτι θα τρεμοπαιξουν ολα! Προσεχε βεβαια μην σακολουθει κανεις γιατι εσυ θα σταματησεις κανονικα και ο αλλος πανω σου!!! Για τη σφαλμα με τη λαμπα απλα ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε καλα τις λαμπες γιατι καποια δεν παταει καλα. Επισης κοιταξε μην εχουν υγρασια τα φωτα μπροστα. ΑΝ εχουν μονωσε με σιλικονη τα καπακια των φωτων. Μονο απο εκει μπορει να παρει (αν δεν τα εχουν ανοιξει). Για το μηνυμα με το airbag οτι σου ειπαν οι προλαλησαντες stilατοι. Και με το αεριο (αν οντος ειχε ποιο πριν) δεν θα εχεις προβλημα. Εγω το εχω μονιμα με αεριο εδω και 30.000 και ειμαι μια χαρα. Μη σου πω οτι παει καλυτερα και απο τη βενζινη. Και δεν μαυριζει τα λαδια ουτε λερωνει τα μπουζι.