Επειδή μου μιλήσανε αρκετοί στο msn και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν refresh, να πώ ότι το γνωρίζουμε και είναι αποτέλεσμα μιας δοκίμης που κάναμε με τον Psyx.
Αυτά.....μέχρι το βράδυ θα είναι οκ.
Printable View
Επειδή μου μιλήσανε αρκετοί στο msn και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν refresh, να πώ ότι το γνωρίζουμε και είναι αποτέλεσμα μιας δοκίμης που κάναμε με τον Psyx.
Αυτά.....μέχρι το βράδυ θα είναι οκ.
έξω τα μεταλλαγμένα forum από το site ....
OXI ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!! :111 :113
τι δοκιμάζετε ρε εμείς δεν θα μάθουμε ?? :)
Μπηκα σε αντιστοιχο site και ειδα ότι κάθε μηνα εκλεγουν και ένα συγκεκριμενο αυτοκινητο μελους για να παρουσιασουν με λιγη βοηθεια από ολους το κανουμε και εμειε αρκει να καταθέσει ο καθενας μας βιογραφκο και φωτογραφιες του αυτοκινητου του
Απο εμένα άμα το θέλετε και το αναλάβει κάποιος, μπορώ να το κάνω.....απλά πείτε πως θέλετε να γίνει καθώς επίσης και το ότι να γίνει θεσμός....όχι να βάλουμε 2-3 αμάξια και μετα κανένα...
Αντε κανονιζουμε ο καθενας βιογραφικο για το αμαξι του και μερικες καλες φωτο και ξεκιναμε…τοσα ωραια αυτοκινητα εχουμε στο club!!
Παντως εγω το αναλαμβανω αν συμφωνουν ολοι…θα δειξει πολύ στο site μας..απο τη συγκεκριμενη διαδικασια δεν θα συμμετεχει το αυτοκινητο του Θοδωρη για τους εξης λογους:
1)Βασανιζει τα Ψαρια του κανοντας τα ταξιδι…παρε μια αυτοματη ταιστρα επιτελους!!
2)Το αυτοκινητο του ξεπερναει κάθε οριο ομορφιας και αναγκαστικα θα επιλέγεται κάθε μήνα
Nαι ειναι πολυ καλη ιδεα για παρουσιαση του αυτοκινητου....απλα πρεπει αν γινει συστηματικα και οχι μονο μια φορα στο τοσο....
Κάθε μηνα θα βγαζουμε και ένα αυτοκινητο..το οποιο θα επιλεγεται από όλα τα παιδια μεσω ψηφοφοριας .
Τι θα βαθμολογούμε ρε παιδιά; Ποιο Stilo θα είναι ομορφότερο από τα άλλα Stilo;
Λίγο κουλό μου φαίνεται...
Πιο ομορφο τις βελτιωσεις του και τετοια…τωρα δεν μπορει να ψηφιστει ένα εντελως μαμα αυτοκινητο…εχουμε αρκετα ωραια αυτοκινητα….
International Stiloclub Section
Welcome to our club! Not to be afraid, we don't speek Greek here!!
Βρε παιδια αλλαξτε το τοσο καιρο αυτό το ορθογραφικο λάθος δεν μπορω..καντε το speak όχι speek…ευχαριστω…
Και γιατί δε το λές τόσο καιρό βρε???
Διορθωθηκε ;)
Ευχαριστώ Θοδωρη…Συνεχως το ξεχνουσα
Επειδη το site μας γινεται ολο και πιο ωραιο γιατι βλεπω πολλα παιδια να ενδιαφερονται….λεω να γινει μια μεταφραση του site στα ιταλικα μιας και το αμαξι μας είναι ιταλικο κ υπαρχει κ ιταλικο club stilo μιας και οι Ιταλοι δεν μιλανε Αγγλικα..παντως εγω προσφερομαι να το κανω και νομιζω ότι υπαρχει τουλαχιστον άλλο ένα μελος που μιλαει ιταλικα αν θελει να βοηθησει….ειναι απλα μια προταση…όπως ειπε και ο φιλος Στιλατος υπαρχει μια λεσχη με φιλους της οδηγησης…όχι τιποτα καυλογκαζοι..
Αυτό με τα ιταλικά......καλό ακούγεται.....θα το δώ και εγώ αλλά πρέπει να σκάσει μύτη και ο psyx....
Ενώ ακούγεται καλό....είναι σίγουρα δύσκολο....
Δυσκολο είναι αλλα θα τα καταφερουμε…να γινει ωραια η σελιδα μας…
Μία πρόταση: Κάθε 2μηνο να διαγράφονται τα ΝΕΑ που είναι στην ουσία παλαιά (π.χ. που έχουν δημοσιευθεί 2 μήνες νωρίτερα και να τοποθετούνται σε ένα ξεχωριστό section.
Αυτά που είναι στην πρώτη σελίδα?
Ναι Θοδωρή, στην Homepage.
Χρήστο λοιπόν το σκέφτηκα....απλά θα ποστάρουμε περισσότερα νέα και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.....(Άργησα να απαντήσω αλλά το είχα ξεχάσει...)
Επίσης προστέθηκανε τα παρακάτω emoticons:
:210 :211 :212 :213 :214 :215 :216 :217
Τεο αυτο με το chat με java Που λέγαμε?
δηλαδη να συνδεετε στο grnet
Σε beta version το έχω έτοιμο.....νομίζω το είχα δείξει και στον Πετράν....όποιος θέλει του δίνω prv και λίνκ να το δεί.....απλά θέλω να το φτιάξω λίγο...
Λοιπόν παίδες......έχουμε και λέμε.....
1. Το Νέο μας Chat είναι γεγονός και είναι εδώ
2. Δημιουργήθηκε το Sponsors Section που σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας.
3. Δημιουργήθηκε το Product Reviews Section όπου εκεί θα κάνουμε κάποια reviews απο προιόντα.
Για τα 2 τελευταία αναλυτικές λεπτομέρειες σε λίγες μέρες.
καλο ειναι Θοδωρη καλη δουλεια εκανες μπραβο.........
Το νέο μας Gallery είναι και αυτό γεγονός.......
Τιμής ένεκεν μιας και ο μόνος που είχε στείλει φώτο τότε που ζήταγα για splash page ήτανε ο Χρήστος (ckalfas) στην πρώτη σελίδα του gallery είναι η δική του δημιουργία.....
Σύντομα οι φώτος όλες θα είναι up και όπως παλιά......
Σχόλια θετικά/αρνητικά δεκτά....
Ευχαριστώ κυρ-Θοδωρή για την τιμή...
Δεν είναι όμως λίγο αργό; Πάντως ακόμη το ψάχνω...
Μάλλον ακόμη δεν είναι 100% έτοιμο... Λείπουν κάποιες φωτογραφίες.
Λοιπον θελω λιγο χρωμα στις σελιδες του site να γινει πιο ζωντανο..
Και εγώ κανα μελαχρινό γκομενάκι.....θα κάνουμε τίποτα Νίκο??? Πώς την βλέπεις???
Κατι θα κανουμε??σε καστανο δεν σου κανει??Ποια βλεπω??/για explain...
Θοδωρή μ' άρεσε ο τρόπος που ανοίγουν οι φωτογραφίες, αλλά δεν υπάρχει σχολιασμός;
Δηλαδή, είναι απλά ένα φωτογραφικό άλμπουμ;
...και κάτι άλλο!
Ποιος ο σκοπός του νέου section "Stiloclub Team-Συζητήσεις";
Αφού υπάρχει γι' αυτόν τον λόγο το section "Περιοχή των μελών".
αυτα θα σας τα ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνο...
αλλάξανε πολλά και κυρίως αυτο που μόλις είπα δεν θα ξαναειπωθεί..(αυτα θα σας τα ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνο...)....
Όπως το είπε ο Πέτρος........
Το "Stiloclub Team-Συζητήσεις" είναι για να σχολιάζουμε τα θέματα που τρέχουν.....προσφορές κτλ....
Τη περιοχή μελών δες την σαν κάτι ποιο προσωπικό μεταξύ των μελών κτλ..... (ναι ναι εκεί θα βάλω τις γυμνές φώτος του ΤΑΒΟ)
Όσο για το gallery μην νομίζεις Χρήστο οτι είχα όρεξη να το αλλάξω απλά ρε γμτ το άλλο είχε τεράστια κενά ασφαλείας..... Ένα θα σου πώ....ήτανε η αιτία για το χάσιμο που είχαμε το Φεβρουάριο....οπότε καλύτερα μόνο φώτος και όχι σχόλια παρά να έχουμε το άνχος....
Σύντομα θα προσθέσω και κάποιες άλλες παραμέτρους στο gallery....
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...normal_211.jpg
Θοδωρη σου κανει η κοπελα?Ειναι φιλη της κοπελας μου ελευθερη και ψαχνει ενα καλο παιδι 22 χρονων με stilo 1.6 μπλε που να εχει σπουδασει σε πανεπιστημιο και το χομπι του ειναι οι υπολογιστες...Να κανονισω καφε??
Έχω stilo 1.2 και μαύρο....γίνετε τπτ???
Εγώ έχω μπλε!!!
Κατι θα κανουμε..αντε παλι θα σας φτιαξω παλιοσκουληκια...
Δεν ειναι καλη ιδεα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Μπραβο ρε παιδια και ενα ακομα μεγαλητερο στην Ανθη που παιδευετε αλλα ρε Ανθη το ξερω οτι το κανεις απο την καρδια σου γιατι αγαπας πολυ το club ετσι δεν ειναι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS