-
Απάντηση: Ένα Συγνώμη και Χέρι Βοηθείας.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος δεν επιθυμεί για τον Α-Β λόγο να δώσει χρήματα, με ποιον άλλον τρόπο μπορεί να βοήθησει;
Επειδή νομίζω ότι στην αρχή αναφέρθηκε κάτι τέτοιο....
...Maik συγνώμη που παίρνω το λόγο ρε φιλαράκι , αλλά νομίζω πως στούς πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε και θα υπάρξουν και δυσκολότεροι , η μόνη συνεισφορά απο αυτούς που μπορούν πρέπει να είναι χρηματική.../..είναι πλέον πιστεύω πολύ δύσκολο για τα παιδιά που τόσα χρόνια επωμίζονταν όλο το κόστος μόνο και μόνο επειδή αγαπούν αυτό το αυτοκίνητο να συνεχίσουν να το πράτουν../..πιστεύω πως είναι καιρός να τους στηρίξουμε και πάνω από όλα να στηρίξουμε τον υπέροχο αυτό χώρο που μας φιλοξενεί.../..όπως επίσης πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε και αυτούς που θέλουν να συνεισφέρουν αλλά δεν μπορούν !!!!!...
...η γνώμη μου είναι αυτή και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αποδεκτή και δεν θα θίξει κανέναν...
...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .
-
Επίσης ωραίο θα ήταν για όλους να οργανωθούν τοπικοί καφέδες (Αθήνα - Θεσσαλονίκη κλπ) που ΚΑΙ θα μαζευτουν τα χρήματα κατά τόπους ώστε να κατατεθούν σε έναν ενιαίο λογαριασμό ΚΑΙ θα κάνουμε τον χαβαλέ μας.:)
-
Ναι δεν αντιλέγω σε αυτά που λες Jason και συμφωνώ. Απλά ο παντελης γράφει στο αρχικό ποστ ότι αν μπορούμε να βοηθήσουμε και με άλλον τρόπο.... Και θα ήθελα να μου απαντήσυν οι διαχειριστες η ο Site admin.
Δηλαδή κάτι σε web development η web designer; Θέλω να καταλάβω δηλαδή η άλλη βοήθεια ποια μπορεί να είναι....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Επίσης ωραίο θα ήταν για όλους να οργανωθούν τοπικοί καφέδες (Αθήνα - Θεσσαλονίκη κλπ) που ΚΑΙ θα μαζευτουν τα χρήματα κατά τόπους ώστε να κατατεθούν σε έναν ενιαίο λογαριασμό ΚΑΙ θα κάνουμε τον χαβαλέ μας.:)
Ν αγιάσει το στόμα σου από προχτές το σκέφτομαι άλλα δεν το λέω να πάμε για ένα καφεδάκι να τα πούμε και λίγο να κάνουμε το χαβαλέ μας ρε παιδιά μια Κυριάκι θα έλεγα που οι περισσότεροι δεν δουλεύουνε
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...Maik συγνώμη που παίρνω το λόγο ρε φιλαράκι , αλλά νομίζω πως στούς πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε και θα υπάρξουν και δυσκολότεροι , η μόνη συνεισφορά απο αυτούς που μπορούν πρέπει να είναι χρηματική.../..είναι πλέον πιστεύω πολύ δύσκολο για τα παιδιά που τόσα χρόνια επωμίζονταν όλο το κόστος μόνο και μόνο επειδή αγαπούν αυτό το αυτοκίνητο να συνεχίσουν να το πράτουν../..πιστεύω πως είναι καιρός να τους στηρίξουμε και πάνω από όλα να στηρίξουμε τον υπέροχο αυτό χώρο που μας φιλοξενεί.../..όπως επίσης πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε και αυτούς που θέλουν να συνεισφέρουν αλλά δεν μπορούν !!!!!...
...η γνώμη μου είναι αυτή και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αποδεκτή και δεν θα θίξει κανέναν...
...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .
Απολύτως σωστός σε όλα!
Τεό +1 και για σένα!
-
Σκέφτηκε κανείς να μπούνε διαφημίσεις στο site σχετικά με το αντικείμενο, έστω κάποιες...
Όπως θα ξέρουν οι περισσότεροι οι διαφημίσεις φέρνουν κερδοι μην φανταστείτε μεγάλο βαθμό αλλα φέρνουν ανάλογα την συχνότητα, το μέγεθος, και αριθμητικά πόσες θα είναι αυτές....
-
Προς το παρόν η ανάγκες σε web development είναι καλυμένες αλλά σε πρώτη ευκαιρία, θα ζητηθεί βοήθεια και ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά!
Σε design δεν έχω ιδέα ακόμα τι ανάγκες υπάρχουν...
-
για να τα λεμε με το ονομα τους τα πραγματα δεν θα πω κατι για την ωρα να μαζευτουνε τα λεφτα πρωτα και μετα θα κουβεντιασουμε σοβαρα και ομορφα .
γιατι το club μπορει να το εφτιαξε ενας και του οφηλουμε ενα μεγαλο ευχαριστώ και μπραβω αλλα δεν ειναι μονο για 4 ατομα ειναι για ολους μας .
οταν με το καλο ειναι η καταληλη ωρα και πρεπει θα τα κουβεντιασουμε ολα.
και οσο για το φιλο ο Παντελης δηλωσε
αν δε παμε εκδρομη δεν εχει ευρω.
-
Ησυχάστε γιατί αν δεν υπαρχή club δεν θα έχουμε να πούμε τίποτα ούτε εκδρομές ούτε συναντήσεις ούτε συζητήσεις ούτε κάποια βοήθεια όταν έχουμε πρόβλημα αυτή είναι η γνώμη μου
-
...admin...τι έγινε ?????...γιατί το " παγώσατε " το θέμα ?????....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...admin...τι έγινε ?????...γιατί το " παγώσατε " το θέμα ?????....
Δεν έχει παγώσει κάτι.... θα προχωρήσουμε κανονικά....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
για να τα λεμε με το ονομα τους τα πραγματα δεν θα πω κατι για την ωρα να μαζευτουνε τα λεφτα πρωτα και μετα θα κουβεντιασουμε σοβαρα και ομορφα .
γιατι το club μπορει να το εφτιαξε ενας και του οφηλουμε ενα μεγαλο ευχαριστώ και μπραβω αλλα δεν ειναι μονο για 4 ατομα ειναι για ολους μας .
οταν με το καλο ειναι η καταληλη ωρα και πρεπει θα τα κουβεντιασουμε ολα.
και οσο για το φιλο ο Παντελης δηλωσε
αν δε παμε εκδρομη δεν εχει ευρω.
Μάλλον σε λάθος μέρος/club είσαι ρε Παντελή..... το ekdromiclub.gr (αν υπάρχει) θα ταίριαζε καλύτερα....
-
Προς το παρον αυτο που μας καιει ειναι η πληρωμη η αλλη βοηθεια ειναι οτιδηοτε νομιζει μπορει καποιος να συνεισφερει πες το web development, πες το moderator, πες το χορηγούς, πες το οργανωση συναντησεων ανα περιοχη η εκδρομων και αλλα πολλα στην φαντασια σας οτι σας βγει. Προς το παρον ακομα περιμενουμε να ανατεθουνε οι αρμοδιοτητες για να μπορεσουμε να αρχισουμε αλλαγες για να γινει και η πληρωμη η μεγαλη.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Δεν έχει παγώσει κάτι.... θα προχωρήσουμε κανονικά....
Μάλλον σε λάθος μέρος/club είσαι ρε Παντελή..... το ekdromiclub.gr (αν υπάρχει) θα ταίριαζε καλύτερα....
εγω ξερω που ειμαι φιλε εσυ να μας πεις που εισαι 'η καλητερα που νομιζεις οτι εσαι ?
το Facebook ειναι ακομη δωρεαν ποιος ο λογος να πληρωνεται καποιο σερβερ ?
διλαδι να εχουμε το club που απλα να πληρωνουνε καποιοι μονο και μονο για να λεμε οτι το εχουμε και να μην παιζει καμια εκδηλωση-εκδρομη .
να βγαζουνε τα ματια τους καποιοι να ελενχουνε τα ανεξελεκτα ,
να μην υπαρχει καμια εμφανηση μας εστω για να μην μας ξεχναει ο κοσμος
πολυ δουλεια και ιστορια τελικα για το τιποτα μονο και μονο για να μην αισθανονται μονοι τους καποιοι .
οσο για εκδρομες φιλε μου θοδορακο δεν μου λειπουνε να εισαι συγουρος ετσι προσκαλω οποιων θελει φετος και ως Stiloclub να κανουμε εμφανηση εκει που θα παω .
το μενου γα φετος εχει Raly Ακροπολη αρχηκα αν καποιος θελει μετα την επισκεψη στην ετησια συκγεντρωση tuning στην Αυστρια -λιμνη Μποντενσι - καθως επισης και στον αγωνα F1 στο Μονακο στης 26 Μαιου .
καποιος οποιος δεν προλαβαινει να κανει σχεδια επιδη θα ξαναπαω στη Ουγκαρια για την F1 στα τελη Ιουλιου μπορουμε να κανουμε και εκει μια επισημη εμφανηση ως Stiloclub
το μενου δεν τελιωνει εκει και παλι οποιος θελει μπορουμε να κανουμε μια συνατηση στην εκθεση Αthens tuning show και μετα απο ενα ομοφρο μενου δε λειπει το επιδορποιο
μια συνατηση στην Ζακυνθο και ενα περασμα απο την πιστα που μας εχει πει ο Ιονιο και καλο ειναι οσοι μπορουνε να εμφανιστουμε και εκει .
η ατιμη η κρηση ομως μπορει να μην βοηθησει καποιους οποτε μιας και δε ξοδευτικαν φετος θα ξοδευτουνε του χρονου καθως καλο θα ηταν να γινει η εκδρομη του club στο Βολο
.
καπως ετσι θεωρω ενα δραστηριο club νεαρε θοδορη που δεν ειναι μονο 4 ατομα αλλα ειναι ολοι για ολους .
δε κανουμε τιποτα και ομως καποιοι κουραζονται
ειμαστε πολλοι αλλα ποτε ολοι μαζι
για αυτο και εγω λεω να μαζευτουνε τα λεφτα και μετα βλεπουμε .
οσο για το φιλο το μεσο club διοργανωθηκαν καποτε Dyno day και εκδρομες ομως οπως φαινεται αυτα ειναι πλεων παλιες ιστοριες .
παλιι καλα που το club εχει χαρακτηρα e-per.
αληθεια το πανο μας ως stilo club.gr το εχεται?
ποιος το εχει?
-
παντελη για dynoday απο την στιγμη που τα περιοδικα δεν υποστιριζουνε τα κλαμπ πια τι να κανουμε, και πες οτι βρισκω εγω δυναμομετρο που ηδη εχω και κοννε σε ενα απο τα καλυτερα της αθηνας, ποιος θα μου εγγυηθει οτι θα ερθει? εδω με χιλια ζορια πετιχαμε τα ελαχιστα αμαξια που ηθελε το power tuning στης καλες μας εποχες. Τωρα που εχει πεσει το κλαμπ θα μου ερθετε 20-30 αμαξια η να γινω ρεζιλι και να χαλασει το ονομα μου που δεν θα ερθουνε? Αμα μπορω να εγγυηθω αυτο οτι θα γινει στο κανονιζω και μεσα στην βδομαδα. Για της εκδρομες παντελη πολλοι τα εχουνε πολλη στενα τα πραγματα σχεδον σε ενα χερι θα μπορεσουνε να πανε σε καμια F1 η Ακροπολις η Nurburgring η Ιταλια. Εγω δεν ντρεπομε να το πω απλα δεν εχω τα λεφτα για κατι τετοιο, εδω ισα που ξερω αμα θα εχω για διακοπες το καλοκαιρι. Παρε θεση μπροστα και κανονισε το και οποιος μπορει.
Οσο για το athens tuning show δεν ξερω αμα εχεις παει τα τελευταια χρονια αλλα οσο παει και χειροτερευει, η τελευταια παρουσια μας εγινε με ζημια σε αυτοκινητα που επεσε η εξωτερικη τεντα σε αλλα κλαμπ που η διοργανωση δεν πληρωνε μετα τους παθοντες. οταν βλεπεις τετοια συμπεριφορα απλα δεν πας ποτε. Καπια εποχη μας παιρνανε οι εκθεσεις χωρις πληρωμη μονο το ρευμα μετα αρχισανε να παιρνουνε αερα και να μας λενε μια βδομαδα πριν οτι ΙΣΩΣ μας τα δωσουνε δωρεαν και να μας δουλευουνε ακομα και μια μερα πριν της εκθεσης και μετα να ζητανε λεφτα απο τα κλαμπ που ουσιαστικα μονο αυτοι φερνανε τον κοσμο και αποτελουσανε μην σου πω παραπανω απο 50% της εκθεσης.
Ολα τα κλαμπ εχουνε πεσει δεν ειναι οπως παλια. Δεν λεω οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω, αλλα δυσκολες εποχες και δυσκολοι καιροι για ελευθερο χρονο και λεφτα μιας και πολλοι μεγαλωνουνε και εχουνε οικογενειες τωρα. Εσυ ισως να εχεις περισσοτερο χρονο και μαγκια σου αμα το εχεις καταφερει. Δυστυχως πολλοι ερχονται σπιτια του βραδυ και εκει δεν βαζεις το κλαμπ αλλα τις προτεραιοτητες σου θες δεν θες.
Anyways το facebook απλα ειναι ασεβεια προς τις προσπαθειες οχι μονο το δικο μου αλλα και ολονον διοτι εχουμε κανει ενα κεντρο πληροφοριων του στιλο και της αυτοκινησης που πολλη απλα ζηλεουνε ακομα και ξενα site. Ετσι προς τιμην σε αυτην την σελιδα εγω δεν προκεται να μπω ποτε στο facebook group αν γινει αυτο. Ουτως αλλιως εμενα απο την αρχη μου ξυνιζε αυτο το πραγμα δεν υπυρχε λογος να ανακατευουμε της πληροφοριες μας. Ας βρουμε βρουμε πρωτα τα λεφτα να υποστηριξουμε την καρδια του κλαμπ που ειναι το φορουμ και οτι περισευει μπορουμε να κανουμε και αλλα.
-
Πάντως είναι ευκαιρία το StiloClub να ξανα ζωντανέψει και να αρχίσουμε να έχουμε κάποιες δραστηριότητες που θα πηγάζουν απο την οργάνωση και την συνεννόηση...
Θέλουμε ενωμένο stiloclub!!!
-
παντός παιδιά το θέμα είναι να ξεπεράσουμε την δυσκολία αυτή και ελπίζω να αρχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε από εκδηλώσεις η εποχές είναι δύσκολες και έρχονται δυσκολότερες. είμαι από τα νεότερα μελή εδώ μέσα δεν σας γνωρίζω καλά αλλά θα ήθελα ειλικρινά να γνωρίσω όλους όσους αγαπάνε αυτό το αμάξι όπως εγώ και να μοιραστούμε εντυπώσεις εμπειρίες και απόψεις!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
εγω ξερω που ειμαι φιλε εσυ να μας πεις που εισαι 'η καλητερα που νομιζεις οτι εσαι ?
διλαδι να εχουμε το club που απλα να πληρωνουνε καποιοι μονο και μονο για να λεμε οτι το εχουμε και να μην παιζει καμια εκδηλωση-εκδρομη .
πολυ δουλεια και ιστορια τελικα για το τιποτα μονο και μονο για να μην αισθανονται μονοι τους καποιοι .
οσο για εκδρομες φιλε μου θοδορακο δεν μου λειπουνε να εισαι συγουρος ετσι προσκαλω οποιων θελει φετος και ως Stiloclub να κανουμε εμφανηση εκει που θα παω .
το μενου γα φετος εχει Raly Ακροπολη αρχηκα αν καποιος θελει μετα την επισκεψη στην ετησια συκγεντρωση tuning στην Αυστρια -λιμνη Μποντενσι - καθως επισης και στον αγωνα F1 στο Μονακο στης 26 Μαιου .
καποιος οποιος δεν προλαβαινει να κανει σχεδια επιδη θα ξαναπαω στη Ουγκαρια για την F1 στα τελη Ιουλιου μπορουμε να κανουμε και εκει μια επισημη εμφανηση ως Stiloclub
το μενου δεν τελιωνει εκει και παλι οποιος θελει μπορουμε να κανουμε μια συνατηση στην εκθεση Αthens tuning show και μετα απο ενα ομοφρο μενου δε λειπει το επιδορποιο
μια συνατηση στην Ζακυνθο και ενα περασμα απο την πιστα που μας εχει πει ο Ιονιο και καλο ειναι οσοι μπορουνε να εμφανιστουμε και εκει .
η ατιμη η κρηση ομως μπορει να μην βοηθησει καποιους οποτε μιας και δε ξοδευτικαν φετος θα ξοδευτουνε του χρονου καθως καλο θα ηταν να γινει η εκδρομη του club στο Βολο
.
καπως ετσι θεωρω ενα δραστηριο club νεαρε θοδορη που δεν ειναι μονο 4 ατομα αλλα ειναι ολοι για ολους .
οσο για το φιλο το μεσο club διοργανωθηκαν καποτε Dyno day και εκδρομες ομως οπως φαινεται αυτα ειναι πλεων παλιες ιστοριες .
ποιος το εχει?
Παντελακο μην συγκρίνεις το Facebook με το forum. Άλλη δουλειά κάνει το ένα, άλλη το άλλο.
Με την καμία δεν μπορείς να πείς ότι την πληροφορία και το knowledge base του forum μπορείς να το έχεις μέσα στο fb. Όπως δεν μπορείς να συγκρίνεις τον όγκο των επισκέψεων του forum που ουσιαστικά μπαίνουν μέσα 20-30 για να το συντηρούν, ενώ στο fb μπαίνουν 800 για βόλτα.
Το fb είναι ένα ωραίο εργαλείο να διαφημίσεις κάτι που γίνεται μέσα από/στο forum και να τους πείσεις να μπούν ως ενεργά μέλη του forum.
Όσο για τις εκδρομές και την αδράνεια της Πανελλήνιας, στο έχω ξαναπεί ότι το club δεν είναι για 4, 14, 24 ή για 104. Εϊναι για όλους. Απλά πιστεύω ότι έτυχε φέτος να είναι σφιγμένοι όλοι και δεν την πολυθέλανε την εκδρομή.
Άσε που ξαναλέω ότι μπορούμε να την κάνουμε και πιο μετά... Ας μήν κόψουμε βασιλόπιτα ρε παιδί μου, ας κόψουμε χταποδάκι. Σιγά.
Και για να επανέλθω στο θέμα μας, να συγκεντρώσουμε ονόματα μέχρι τέλους της εβδομάδας και να αρχίσουμε το μάζεμα; Τι λέτε;
-
Μιχαλη εχεις δικιο!Να τελειωνουμε με το οικονομικο για να μπουμε σε μια ταξη κ μετα να οργανωθουμε και να κανονισουμε και εκδρομουλες και τα παντα...
-
Ναι παιδιά βασικότερο είναι να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε το οικονομικό θέμα, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για οτιδήποτε περεταίρω...
Αφού λυθεί το ζήτημα αυτό, τότε μπορούμε να προτείνουμε πάρα πολλά πράγματα/ιδέες/αλλαγές...
Επίσης το θέμα του facebook δεν πιστεύω πως θα έπρεπε καν να έχει αναφερθεί μιας και δεν τίθεται καμία σύγκριση. Άλλο το forum, άλλο η διαφήμιση όπως είπε ο Μιχάλης. Μήπως ξαφνικά το fb θα αντικαταστήσει τα πάντα (κινητά, επικοινωνία, forum, sites κλπ)? Και πχ εγώ (και άλλοι) που δεν έχω facebook και ούτε πρόκειται να φτιάξω ποτέ για ιδεολογικούς λόγους, θα πρέπει να ψάχνομαι σε ξένα fora?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Μήπως ξαφνικά το fb θα αντικαταστήσει τα πάντα (κινητά, επικοινωνία, forum, sites κλπ)?
To ''Facebook'' απο παντα ηθελε να κλεισει και πολλα social networks αλλα ας μην ξεφευγουμε ΕΠΙ.. ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
.
ποιος το εχει?
.......
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
παντελη για dynoday απο την στιγμη που τα περιοδικα δεν υποστιριζουνε τα κλαμπ πια τι να κανουμε, και πες οτι βρισκω εγω δυναμομετρο που ηδη εχω και κοννε σε ενα απο τα καλυτερα της αθηνας, ποιος θα μου εγγυηθει οτι θα ερθει? εδω με χιλια ζορια πετιχαμε τα ελαχιστα αμαξια που ηθελε το power tuning στης καλες μας εποχες. Τωρα που εχει πεσει το κλαμπ θα μου ερθετε 20-30 αμαξια η να γινω ρεζιλι και να χαλασει το ονομα μου που δεν θα ερθουνε? Αμα μπορω να εγγυηθω αυτο οτι θα γινει στο κανονιζω και μεσα στην βδομαδα. Για της εκδρομες παντελη πολλοι τα εχουνε πολλη στενα τα πραγματα σχεδον σε ενα χερι θα μπορεσουνε να πανε σε καμια F1 η Ακροπολις η Nurburgring η Ιταλια. Εγω δεν ντρεπομε να το πω απλα δεν εχω τα λεφτα για κατι τετοιο, εδω ισα που ξερω αμα θα εχω για διακοπες το καλοκαιρι. Παρε θεση μπροστα και κανονισε το και οποιος μπορει.
Οσο για το athens tuning show δεν ξερω αμα εχεις παει τα τελευταια χρονια αλλα οσο παει και χειροτερευει, η τελευταια παρουσια μας εγινε με ζημια σε αυτοκινητα που επεσε η εξωτερικη τεντα σε αλλα κλαμπ που η διοργανωση δεν πληρωνε μετα τους παθοντες. οταν βλεπεις τετοια συμπεριφορα απλα δεν πας ποτε. Καπια εποχη μας παιρνανε οι εκθεσεις χωρις πληρωμη μονο το ρευμα μετα αρχισανε να παιρνουνε αερα και να μας λενε μια βδομαδα πριν οτι ΙΣΩΣ μας τα δωσουνε δωρεαν και να μας δουλευουνε ακομα και μια μερα πριν της εκθεσης και μετα να ζητανε λεφτα απο τα κλαμπ που ουσιαστικα μονο αυτοι φερνανε τον κοσμο και αποτελουσανε μην σου πω παραπανω απο 50% της εκθεσης.
Ολα τα κλαμπ εχουνε πεσει δεν ειναι οπως παλια. Δεν λεω οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω, αλλα δυσκολες εποχες και δυσκολοι καιροι για ελευθερο χρονο και λεφτα μιας και πολλοι μεγαλωνουνε και εχουνε οικογενειες τωρα. Εσυ ισως να εχεις περισσοτερο χρονο και μαγκια σου αμα το εχεις καταφερει. Δυστυχως πολλοι ερχονται σπιτια του βραδυ και εκει δεν βαζεις το κλαμπ αλλα τις προτεραιοτητες σου θες δεν θες.
Anyways το facebook απλα ειναι ασεβεια προς τις προσπαθειες οχι μονο το δικο μου αλλα και ολονον διοτι εχουμε κανει ενα κεντρο πληροφοριων του στιλο και της αυτοκινησης που πολλη απλα ζηλεουνε ακομα και ξενα site. Ετσι προς τιμην σε αυτην την σελιδα εγω δεν προκεται να μπω ποτε στο facebook group αν γινει αυτο. Ουτως αλλιως εμενα απο την αρχη μου ξυνιζε αυτο το πραγμα δεν υπυρχε λογος να ανακατευουμε της πληροφοριες μας. Ας βρουμε βρουμε πρωτα τα λεφτα να υποστηριξουμε την καρδια του κλαμπ που ειναι το φορουμ και οτι περισευει μπορουμε να κανουμε και αλλα.
Πόσο δίκιο....
Όσο για το facebook....
-
...φίλοι , ο καθένας έχει τις απόψεις του και έχει το δικαίωμα να τις εκφράζει ελεύθερα...όμως...υπάρχει και ο αντίλογος../..λέω εγώ τώρα..αν κάποιος νομίζει ότι ένα Club στη σημερινή συγκυρία και ιδιαίτερα την οικονομική έχει λογο ύπαρξης μόνο και μόνο άμα διοργανώνει διάφορα events , εκδρομές , αποδράσεις σε χώρες όπου γίνονται αγώνες F1 και όχι μόνο και διάφορα άλλα , μάλλον σε κάποια άλλη εποχή αναφέρεται , η οποία εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί ../..προσωπικά σε ότι με αφορά , μου φτάνει και μου περισεύει αυτό που παίρνω και αυτό που μπορώ και δίνω μέσα απο τον φιλόξενο χώρο του Forum μας../..είμαι μέσα και με την συνεισφορά μου θέλω να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το Club ...πιστεύω πως αν κάποιος δεν θέλει η δεν μπορεί να συνεισφέρει , τουλάχιστον να αφήσει αυτούς που θέλουν και μπορούν να συνεχίσουν...
...αυτή είναι η γενική άποψη μου και μόνο και δεν στοχεύει σε κανένα συγκεκριμμένο πρόσωπο....
-
Εγω προσωπικα τοσα χρονια στο stiloclub εχω μονο παρει (πληροφοριες, ιδεες κλπ κλπ) , καιρος να δωσω και εγω κατι για να υπαρχει αυτη η σελιδα...
Ο Stilatos ηταν ξεκαθαρος, οποιος θελει και μπορει δινει, και δεν νομιζω οι admin να βαλουν σε black list οσους δεν δωσουν.
Οσο για αυτο που λες φιλε Παντελη δεν ακουγεται ωραιο ''εκδρομη αλλιως δεν εχει φραγκα'' , καλο ειναι να γινονται αλλα αν δεν υπαρχει συμμετοχη πως θα γινουν? Και εγω θα ηθελα να παω αλλα δεν υπαρχει μια, ασε που εδωσα και το αμαξι.
Οποτε...
1. Stilatos
2. Ioannidis
3. teo
4. face
5. Σταύρος Πετ
6. s6_sot
7. ethnikofron471
8. DHMHTRHS
9. jason
10. polfan
11. andreasL
12. PARHS
13. ...ABARTH!!!
14. Kostas_stolo
15. ThoDoriS
16. Soul_Giannis
17. giorgos
18. richard
Να κλεισουμε εδω στα 15 ευρω ο καθενας? Αντε για να κλεισει και το θεμα.
Και για να μην ξεχναμε... http://www.youtube.com/watch?v=V3RVWA7uLmw
-
Εγώ μέσα είμαι πάντως !!!
-
Υπολογίστε και εμένα για τα χρήματα. Απλά θα ξαναμπώ τη Δευτέρα , άρα pm για το που δίνουμε τα χρήματα.
-
1. Stilatos
2. Ioannidis
3. teo
4. face
5. Σταύρος Πετ
6. s6_sot
7. ethnikofron471
8. DHMHTRHS
9. jason
10. polfan
11. andreasL
12. PARHS
13. ...ABARTH!!!
14. Kostas_stolo
15. ThoDoriS
16. Soul_Giannis
17. giorgos
18. richard
19. maximos
-
265 € δια 19 ίσον περίπου 14 € το άτομο. Αν συνεχίσουμε έτσι σας το λέω... εγώ δεν πάω τράπεζα να καταθέσω κέρματα! Χαχαχα! (έτσι για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα)
Πάντως ειλικρινά μπράβο σε όλους μας. Φοβερή κινητοποίηση σαν club! :clapping:
-
Φαντάζομαι 19 θες να πεις :-P
-
Παρακαλω προσπαθειστε να επιγκεντρωσετε την συζητηση γυρω απο το τοπικ της βοηθειας που χρειαζομαστε ευχαριστω.
-
Λοιπόν μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεώτερα σχετικά με το θέμα μας.
Οσο αφορά τις προσωπικές επιθέσεις που έγιναν στα προηγούμενα post θα τις αφήσω ασχολίαστες μιας και οι περισσότεροι έχετε καταλάβει....ένας δεν θέλει να καταλάβει αλλά θα μας λείψει για λίγο καιρό...
Και για να ξεκαθαρίσει κάτι, το stiloclub ποτέ δεν ήτανε club δικό μου ή του Παντελή ή του Πέτρου ή του Γιάννη ή κτλ κτλ... Είναι club όλων μας... Οποίου δεν του αρέσει και βλέπει κλίκες και κλειστές παρέες προφανώς είναι σε λάθος χώρο και δεν εχει θέση ανάμεσα μας.
-
Ρε παιδιά σαν λίγοι δεν μαζευτήκαμε ανάλογα με τον αριθμό τον μελών του club μόνο 19 από 1166 μελή μόνο 19 όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο τι δεν καταλαβαίνετε ΑΝ μαζευτούμε δε πάρα πολύ θα μπορούνε να βάλουνε και αυτοί που τώρα δεν μπορούν άμα φτάσει το ποσό 2 και 3 ευρώ δεν πιστεύω ότι είναι πολύ αυτοί που δεν μπορούν.(αυτά που λέω δεν έχουνε καμία σχέση με την διαμάχη τον παιδιών παραπάνω απλά το 19 είναι πολύ μικρό για club και μου κάνει εντύπωση)
Πάντως δεν τα λέω για να βάλω λιγότερα ότι μου αναλογεί θα το προσφέρω γιατί μου αρέσει η παρέα που έχουμε και η βοήθεια που μου έχουνε προσφέρει εδώ μέσα είναι ανεκτίμητη !!!!!
-
Καλά...
5 μέρες έκανα να μπω, έγινε της Πόπης.
Τέλος πάντων.
Την Δευτέρα 15/4/2013 θα σας δώσουμε τους λογαριασμούς στους οποίους θα μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή σας.
Για να επαναφέρω το θέμα στα κανονικά του (να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα δλδ) οι μέχρι τώρα συμμετοχές είναι:
1. Stilatos
2. Ioannidis
3. teo
4. face
5. Σταύρος Πετ
6. s6_sot
7. ethnikofron471
8. DHMHTRHS
9. jason
10. polfan
11. andreasL
12. PARHS
13. ...ABARTH!!!
14. Kostas_stolo
15. ThoDoriS
16. Soul_Giannis
17. giorgos
18. richard
19. maximos
20. Ionio-Zante
Περιττό να αναφέρω ότι η συμμετοχή σας δεν επιβάλλεται και δεν παρέχει τίποτα παραπάνω από την ύπαρξη του forum.
-
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια!!!!!:tongue1:
1. Stilatos
2. Ioannidis
3. teo
4. face
5. Σταύρος Πετ
6. s6_sot
7. ethnikofron471
8. DHMHTRHS
9. jason
10. polfan
11. andreasL
12. PARHS
13. ...ABARTH!!!
14. Kostas_stolo
15. ThoDoriS
16. Soul_Giannis
17. giorgos
18. richard
19. maximos
20. Ionio-Zante
21. ikaros80
-
1. Stilatos
2. Ioannidis
3. teo
4. face
5. Σταύρος Πετ
6. s6_sot
7. ethnikofron471
8. DHMHTRHS
9. jason
10. polfan
11. andreasL
12. PARHS
13. ...ABARTH!!!
14. Kostas_stolo
15. ThoDoriS
16. Soul_Giannis
17. giorgos
18. richard
19. maximos
20. Ionio-Zante
21. ikaros80
22. Nikos
-
Mπορεί να μην και πολυ active member αλλά...
1. Stilatos
2. Ioannidis
3. teo
4. face
5. Σταύρος Πετ
6. s6_sot
7. ethnikofron471
8. DHMHTRHS
9. jason
10. polfan
11. andreasL
12. PARHS
13. ...ABARTH!!!
14. Kostas_stolo
15. ThoDoriS
16. Soul_Giannis
17. giorgos
18. richard
19. maximos
20. Ionio-Zante
21. ikaros80
22. Nikos
23. XronisRR
-
Οι αριθμοι λογαριασμων για τις τραπεζες ποτε θα μας δωθουν για να τακτοποιουμε και αυτο το θεμα και να μπαινει το club σιγα σιγα σε μια ταξη;;
-
Δίκιο έχει ο ethnikofron άντε σιγά σιγά να ξεμπερδεύουμε!!!!
-
Σημερα θα δωθουνε οι λογαριασμοι.
-