-
Απάντηση: Επομενη συναντηση;;;
πωω ναι τι κοτσάνα έγραψα...και να σκεφτείς πάει ο πυρετός...λες λόγω θερμοκρασίας που ανέβασα να μη δουλεψε σωστά ο θερμοστάτης και να μου καψε καμιά φλάτζα?Γιατί λαδάκι τσιμπάω καιρόοο χαχαχαχα
όντως το ξέρω οτι για αύριο είναι νωρίς...οπότε αν δεν βολεύει για αύριο ή παμε για την παρασκευή στις 26 ή αλλιώς γίνεται συνάντηση μετά το Πάσχα ή πριν αλλα χωρίς εμένα :(
-
Ποιος ειναι μεσα για Παρασκευη, να δουμε συμμετοχες!
-
-ethnikofron471
99,9% θα είναι και ο ....ABARTH!!!
Πάρε τηλ τον carlos_jackal εσύ...
-
Λογω καποιων εκτακτων καταστασεων δεν ξερω αν θα μπορω το ΠΣΚ που μας ερχεται...
Μεσα στην βδομαδα θα μπορω να ξερω σιγουρα και σας ενημερωνω!
-
Φου-φου! Ανακοινωσης!
Κυριακη 12/5/2013 θα γινει η συναντηση μας γιατι νωριτερα απο το Αγιον Πασχα δεν μας βλεπω να κανονιζουμε...
θα παμε να φαμε τα κατσικια μας, τα κοκορετσια μας και ολα τα αλλα μας και οταν με το καλο γυρισουμε θα βρεθουμε να δυναμομετρησουμε τις... κοιλιες μας!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Φου-φου! Ανακοινωσης!
Κυριακη 12/5/2013 θα γινει η συναντηση μας γιατι νωριτερα απο το Αγιον Πασχα δεν μας βλεπω να κανονιζουμε...
θα παμε να φαμε τα κατσικια μας, τα κοκορετσια μας και ολα τα αλλα μας και οταν με το καλο γυρισουμε θα βρεθουμε να δυναμομετρησουμε τις... κοιλιες μας!
Τέλεια!Απο τώρα ειμαι μέσα εγώ να ξέρετε..
-
Φου-φου! Ανακοινωσης!
1. ammoulianiotis
2. ethnikofron471
-
Λοιπόν, την Κυριακή 12/05/2013 βαφτίζει ο ξάδερφος. Λογικά πρωινές ώρες. Οπότε θα σας έρθω πλυμένος γυαλισμένος...χαχαχαχα...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Λοιπόν, την Κυριακή 12/05/2013 βαφτίζει ο ξάδερφος. Λογικά πρωινές ώρες. Οπότε θα σας έρθω πλυμένος γυαλισμένος...χαχαχαχα...
..βγάλε και το τελικό...γκάζωσε το και εκεί να δείς " ψυχο-τραλαλά " που θα πέσει μόλις οι ..1200άρηδες ABARTH..:jump1::jump1: ακούσουν το πραγματικό !!!!!..:devil:..πωπώ..τι " κακός " που είμαι ρε γμτ...:rant2:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
..βγάλε και το τελικό...γκάζωσε το και εκεί να δείς " ψυχο-τραλαλά " που θα πέσει μόλις οι ..1200άρηδες ABARTH..:jump1::jump1: ακούσουν το πραγματικό !!!!!..:devil:..πωπώ..τι " κακός " που είμαι ρε γμτ...:rant2:
χαχαχαχα :hehe::thumbsup:
-
Σιγά μην κολόνουν οι 1200αρηδες απο τα abarth...:p:p:p
Αν και ειναι νωρίς να απαντήσω φαντάζομαι οτι θα είμαι εκεί!!!
-
Φου-φου! Ανακοινωσης!
1. ammoulianiotis
2. ethnikofron471
3. Abarth
4. carlos_jackal
(πρεπει να ξεκινησω να κανονιζω και την εκπληξη που σας ελεγα)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...χαχαχα... ΜΕΓΑΣ ΣΑΤΑΝΑΣ είσαι...χαχαχα
Καρκινάκια καθίστε φρόνιμα...δεν μιλάω, δεν μαρσάρω, δεν φοράω 17άρες, έχω μονάχα ένα έμβλημα ABARTH στο όχημα! Ε κοιτάξτε μην μου γυρίσει το μάτι καμιά μέρα...χαχαχαχαχαχαχα...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
...χαχαχα... ΜΕΓΑΣ ΣΑΤΑΝΑΣ είσαι...χαχαχα
Καρκινάκια καθίστε φρόνιμα...δεν μιλάω, δεν μαρσάρω, δεν φοράω 17άρες, έχω μονάχα ένα έμβλημα ABARTH στο όχημα! Ε κοιτάξτε μην μου γυρίσει το μάτι καμιά μέρα...χαχαχαχαχαχαχα...
Αρα δεν εχεις μοτερ abarth, μονο το σημα... Νταξ μωρεεεε! Σε ειχαμε και για γληγορο! :p:p:p
-
To θέμα είναι πως δεν το κόλλησα εγώ το έμβλημα αλλά κάποιοι Ιταλοί ;)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
To θέμα είναι πως δεν το κόλλησα εγώ το έμβλημα αλλά κάποιοι Ιταλοί ;)
Αυτα να τα πεις αλλου! :p:p:p
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αυτα να τα πεις αλλου! :p:p:p
Oκ, στην συνάντηση θα το πω και στου άλλους :D :D :D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Oκ, στην συνάντηση θα το πω και στου άλλους :D :D :D
...@*$%+*&^¨"&@)¨>...:devil::devil::devil::devil::devil:..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. .......................
-
Φου-φου! Ανακοινωσης!
1. ammoulianiotis
2. ethnikofron471
3. Abarth
4. carlos_jackal
(πρεπει να ξεκινησω να κανονιζω και την εκπληξη που σας ελεγα)
Κατα τις 7 το απογευμα καλα ειναι;;;
-
Πάει κι αυτή η συνάντηση...χάρηκα που σας ξανα είδα κάποιους και που γνώρισα κάποιους άλλους...εχουν αλλαξοπιστήσεις κάποιοι βέβαια αλλα είναι ωραίοι τύποι οπότε....:) Βέβαια δεν ήταν συνάντηση stiloclub αυτή αλλα german car club. gr
2 ερωτήσεις έχω να κάνω μόνο...
-Γιατί κάναμε την συνάντηση στον Λαγκαδά
-Ποια ήταν τελικά η έκπληξηηηηηη ???
Πάντως παρα την ταλεπορια και το νερό απο τους πλυμηρισμένους δρόμους που πήραν τα μοτέρ μας νομίζω πως άξιζε.....Εγώ τουλάχιστον πέρασα πολύ ωραία!
Μιλάμε για την επόμενη!
-
Σιγα μην κανουμε και επομενη! Εχουμε 2/2 με βροχες! :tongue1::tongue1::tongue1:
Στον Λαγκαδα ειχαμε πει να παμε για να φυγουμε λιγο μεσα απο την πολη και αν ειχε καλο καιρο οπως ειπε και ο Σακης θα πηγαιναμε αλλου για καφε αλλα anyway...
Η εκπληξη ηταν οτι γνωρισατε καποια παλια μελη του club αλλα και τα αυτοκολλητα που θα περνατε! Τα ξεχασαμε ομως μεσα σε ενα απο τα 2 γερμανικα αυτοκινητα... (Η ηλικια βλεπεις)
-
Έλα ρε σεις!!!!!!Θέλω αυτοκόλλητααααααααααααα :crying::crying::crying:
Χάρηκα που γνώρισα και τα άλλα παιδιά αλλα ο Λαγκαδάς δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα όσους είμασταν με το δικό μου αμάξι.Ωραιότατος...πραγματικός ωραίος αλλα πολύυυ μακρυά....δεν είμαι τσιγκούνης καθόλου αλλά έκλαιγα την βενζίνη.. 1.5 γραμμή κατέβηκε :P :P
ααα και την άλλη φορά ελπίζω το μόνο Stilo που θα υπάρχει στην συνάντηση να μην είναι το δικό μου....:crazy:
:wub::biggrin::upside:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Τα ξεχασαμε ομως μεσα σε ενα απο τα 2 γερμανικα αυτοκινητα... (Η ηλικια βλεπεις)
Πού να μην στα έδινα και στο χέρι!
BTW θέλω τον video από τη νεροποντή, στείλε email
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Πού να μην στα έδινα και στο χέρι!
BTW θέλω τον video από τη νεροποντή, στείλε email
Ρε φιλε την ωρα που τραβουσα βιντεο τα εβαλα στην θηκη που εχει η πορτα και τα ξεχασα!
Το βιντεο θα το ανεβασω στο συσωλην και θα σε στειλω το λινκι!
-
-
Πανικός ρε σεις... Τι βροχή ήταν αυτή?... Κάποιος από σας είναι ο γκαντέμης μου φαίνεται...
Σόφο... αυτό έπρεπε να βάλεις για υπόκρουση:
http://www.youtube.com/watch?v=3GHo1SnSnXU
Χαχαχα!
-
χαχαχαχα ****μέτρησε το βίντεο!!!Και η μουσική όλα τα λεφτά!!!
Κανείς απο αυτούς που ήταν μέσα στο golf (που δεν έπαιρνε τις ταχύτητες ! ) τράβηξε βίντεο?Ήταν πραγματικα εντυπωσιακό αυτό που έκανε....όλο το αμάξι ήταν μέσα στο νερό,και μάλιστα το νερό είχε καλύψει όλο το καπώ!! Ίσως γι'αυτό μετά να μην έπαιρνε τις ταχύτητες...αμέσως εγώ να το κακολογίσω επειδή είναι VW....τστστσ :P
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
χαχαχαχα ****μέτρησε το βίντεο!!!Και η μουσική όλα τα λεφτά!!!
Κανείς απο αυτούς που ήταν μέσα στο golf (που δεν έπαιρνε τις ταχύτητες ! ) τράβηξε βίντεο?Ήταν πραγματικα εντυπωσιακό αυτό που έκανε....όλο το αμάξι ήταν μέσα στο νερό,και μάλιστα το νερό είχε καλύψει όλο το καπώ!! Ίσως γι'αυτό μετά να μην έπαιρνε τις ταχύτητες...αμέσως εγώ να το κακολογίσω επειδή είναι VW....τστστσ :P
...γιατί δλδ...υπάρχει κανένα Golf που να ..παίρνει τις ταχύτητες ??????....χεχεχεχεεεεε...:devil:......
-
Ωραία ήταν, καλά περάσαμε! Αν είχαμε και κάνα μπουφανάκι μαζί μας...χαχαχαχα...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Ωραία ήταν, καλά περάσαμε! Αν είχαμε και κάνα μπουφανάκι μαζί μας...χαχαχαχα...
...ρε συ ABARTH...που το είδες το " ωραία περάσατε ???...εδώ κοντέψαμε να ..πνιγούμε εμείς που σας βλέπουμε απο το βίντεο !!!!!....ουχάχαχαχααααα....
-
Καλά! Εδώ λέμε είχαμε golf (VW) που παραλίγο θα το έπαιρνε το κύμα. Τι άλλο θες; ...ΧΟΧΟΧΟΧΟ...
-
Λαθος κανεις! Δεν θα επερνε το κυμα το Golf, το Golf θα επερνε μαζι του τα ρεματα και οοολα τα νερα (κατι σαν τον jack norris)
-
Έτσι ε; Καλά Σοφοκλή...πες μας κιόλας ότι ψάχνεις να αγοράσεις και golf...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...γιατί δλδ...υπάρχει κανένα Golf που να ..παίρνει τις ταχύτητες ??????....χεχεχεχεεεεε...:devil:......
τστστσ και ποιός είσαι εσύ που θα μας πεις για τα VW...Fiat έχεις....τα χειρότερα αμάξια....θα μιλήσεις για την Γερμανική αξιοπιστία...?!
(2 φορές έχω μείνει στον δρόμο με vw...μια με ολοκαινουργιο passat και μία με golf, καθώς και με audi φίλου αλλα και bmw του θείου μου που έβγαλε προβλημα στον δρόμο αλλα ευτυχώς δεν ακινητοποιηθήκαμε...όταν με το punto του 94 1100cc 4 άτομα ταξιδεύαμε στην Ευρώπη με 500.000χλμ και χωρίς να έχει κάψει ούτε λαμπάκι όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο πατέρας μου...)
-
αυτά είναι.δώσε πόνοοοοοοο:metalo::metalo::metalo:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Έτσι ε; Καλά Σοφοκλή...πες μας κιόλας ότι ψάχνεις να αγοράσεις και golf...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Αυτη την στιγμη δεν ψαχνω (δεν εχω τα απαραιτητα ευρα βλεπεις)
Αν τα ειχα μπορει και να το κοιτουσα, ειναι ενα αμαξι που μ'αρεσει σαν σχεδιασμος!
Οσο για τα προβληματα που λετε οτι βγαζουν τα γερμανικα, δεν πιστευω να υπαρχει μαρκα που να μην βγαζει προβληματα, μην γινομαστε υπερβολικοι!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
...ειναι ενα αμαξι που μ'αρεσει σαν σχεδιασμος!
Αλήθεια λες τώρα? Ακόμα και αυτοί που το έχουν, δεν τους αρέσει ο σχεδιασμός (από γνωστούς που έχουν, δεν κάνω πλάκα) και ο λόγος είναι γιατί εδώ και πόσες γενιές έχει την ίδια εμφάνιση!
Προσωπικά δεν το θεωρώ άσχημο, απλώς αδιάφορο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Οσο για τα προβληματα που λετε οτι βγαζουν τα γερμανικα, δεν πιστευω να υπαρχει μαρκα που να μην βγαζει προβληματα, μην γινομαστε υπερβολικοι!
+1000 σε αυτό. Απλώς μας βγαίνει μια έξτρα κακία για τον πόλεμο που τρώμε από τους γερμανόφιλους τόσα χρόνια...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Αλήθεια λες τώρα? Ακόμα και αυτοί που το έχουν, δεν τους αρέσει ο σχεδιασμός (από γνωστούς που έχουν, δεν κάνω πλάκα) και ο λόγος είναι γιατί εδώ και πόσες γενιές έχει την ίδια εμφάνιση!
Προσωπικά δεν το θεωρώ άσχημο, απλώς αδιάφορο.
Με αυτα τα φωτα και αυτη την μασκα μ'αρεσει πααααρα πολυ!
http://blog.topmotors.com/wp-content...%20Mk7%205.jpg
http://www.carsession.com/news/photo...2020951566.jpg
-
Ξέρω πως θα ακουστώ κακός αλλά το μπροστά θα έπρεπε να είναι έτσι εδώ και 5 χρόνια για να το θεωρούσαμε τουλάχιστον in fashion... Το πίσω μου θυμίζει ένα μπαστάρδεμα golf V με Α4 προηγούμενης γενιάς...
Το golf πάντα δείχνει λίγο... γεροντίστικο πως να το πω... Κάποτε μου άρεσε περισσότερο το Polo, αλλά μετά έγιναν ίδια και μου τα χάλασε.
Να ένα όμορφο VW κατ'εμέ:
http://4.bp.blogspot.com/-4om-9yunVd...00197827_m.jpg