-
Απάντηση: Συνάντηση Κυριακή 3/11
Αν το κάνετε 11 θα ήταν μια χαρά. Αλλιώς κατά τις 5.
Αν δε σας εξυπηρετεί μην αλλάξετε την ώρα που έχετε συμφωνήσει.
Συμβουλή: Όσο νωρίτερα πάτε στο escape τόσο καλύτερα. Κυριακές με καλό καιρό το parking
γεμίζει ασφυκτικά μέχρι πίσω. (Αύριο θα είναι ανοιχτά και τα Jumbo...)
Προτείνω να παρκάρετε στο parking του carrefour πριν τον καφέ γιατί είναι ψιλοχλωμό να βρούμε
τόσες άδειες κοντινές θέσεις κενές.
-
Μενεις εκει κοντα;;;θα μιλησω αμα ειναι κ θα σ πω....
-
-
Για νωριτερα εγω δεν εχω προβλημα, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχουν ξυπνησει τα υπολοιπα καμαρια μου... Χαχα!
Για αργοτερα κωλυομαι λιγακι εγω γιατι θα παιζουν κοψιδια σπιτι... Οποιος πειναει,περναει,τσιμπαει... Ετσι απλα!
-
Ε τοτε να ερθουμε τεο...κ εγω δν εχω προβλημα για νωριτερα....
-
Μισο τοτε να κανω δυο τηλεφωνα και επανερχομαι σφαιρα...
Update:
Το κανουμε λοιπον 11 πμ! Ο Αγγελος ισως καθυστερησει κανα μισαωρο λογω μιας δουλειας που εχει αλλα στο μισαωρο ακομα στο παρκινγκ θα ειμαστε να χαρχαλευουμε (πως μου ηρθε αυτο) τα stilακια!
11πμ λοιπον αυριο το πρωι στο Escape Center!
-
Κομπλε!!!ερχεται η αυριανη συναντηση!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την αλλαγή της ώρας.
-
Ερχεται...ερχεται!
Τι ευχαριστεις ρε φιλε... Δεν ειχαμε κλεισει και τραπεζι! Χεχε!
Οσο για το carrefour εχεις δικιο... Μαλλον εκει θα τα παρκαρουμε... Λλλιως στο παρκινγκ που εχει μπροστα απ την πυλη του παρκου Τριτση!
-
Παιδια λογω μια υποχρεωσης θα προσπαθησω να ξεμπλεξω να ερθω αλλιως στο επομενο.
-
ολοι εχουμε υποχρεωσεις.....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Παιδια λογω μια υποχρεωσης θα προσπαθησω να ξεμπλεξω να ερθω αλλιως στο επομενο.
Παντελη μακαρι να τα καταφερεις να σε δουμε κι απο κοντα...
Και κατι που ειχα παραλειψει:
Για οποιον χρειαστει κατι ή για παν ενδεχομενο τελευταίας στιγμής, το τηλεφωνο μου ειναι 6982349865
-
Έλα να ξυπνάμε σιγά σιγά!!!
-
Απ την αγωνια μου να σε δω, δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ... Χαχαχαχα!
Καλημερες!!
-
-
-
Η συνάντηση σήμερα ήταν φοβερή! Πολύ γέλιο, ωραία παρέα, και το μπλα μπλα βροχή... :smoke:
Πέντε αυτοκίνητα για αρχή πιστεύω ήταν πολύ καλά! Ελπίζω στις επόμενες συναντήσεις (που δεν θα αργήσουν να έρθουν πάλι) να είναι περισσότερα!
Βάζω και μερικές φωτό να μας δείτε και να μας φτύσετε (μη μας ματιάσετε ντε)...!
http://imageshack.com/a/img59/871/r04a.jpg
http://imageshack.com/a/img31/5325/3u2e.jpg
http://imageshack.com/a/img856/7352/2l5k.jpg
http://imageshack.com/a/img850/767/rn6s.jpg
http://imageshack.com/a/img607/4098/u1tp.jpg
Πολλά ειπώθηκαν, σοβαρά κι αστεία, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα:
Δεν θα αφήσουμε ξανά να χαθεί αυτό το κλίμα...!
Η επόμενη συνάντηση πιθανόν να καταλήξει σε φαγοπότι, οπότε οψόμεθα!! Προετοιμαστείτε από τώρα!
-
Τελεια η συναντηση!κ εννοειται πρεπει να γινονται πιο συχνα!για φαγοποτι η επομενη φορα!
-
Όμορφες φωτό teo βγήκανε πολύ καλές!!!
-
Όντως αν και με κόντρα ήλιο βγήκαν πολύ καλές! Εε εντάξει στις δυο πρώτες φταίνε και τα "μοντέλα" για την ομορφιά!! Μετά μπήκαν οι σκ@τόφατσές μας και τις χαλάσαμε! Χαχαχα!
-
Χαχαχαχα!ετσι!οι ομορφιες φενονται!
-
Χαχαχα έλα ρε καλοί είμαστε και τα κουκλιά όμορφα βγήκανε !!! Άντε φορτώνουμε για την επόμενη συνάντηση.!!! Είδα 4 όμορφα αυτοκίνητα με πολύ προσωπική δουλιά από τους ιδιοκτήτες τους .... αυτό μου άρεσε πολύ!!! Και μην ξεχνιόμαστε είδαμε οροφή εν λειτουργία φτου να μην την ματιάσουμε!!!
-
Φτου φτου σκόρδα για την ηλιοροφή του polfan! Μην τη γλωσσοτρώτε!!
Μια χαρά κλαρινογαμπροί βγήκαμε όλοι! Χαχαχα! Τα αυτοκίνητα τα χάρηκα πολύ κι εγώ... Έπρεπε να βγάλουμε και μία φωτό την ώρα που είχαμε όλοι ανοιχτά καπώ και τα σκαλίζαμε...!
-
Το κλειδί του 500 πάω στοίχημα ότι δεν έχει τηλεχειρισμό...
Μπράβο για την συνάντηση! Στην επόμενη, θα κανονίσω το πρόγραμμά μου να έρθω. Μπραβο και πάλι!
-
Το κέρδισες το στοίχημα... Κούφιο είναι! Χεχε!
Μακάρι ρε φίλε... Να σε γνωρίσω κι εσένα από κοντά (και όσοι δεν σε ξέρουν)!
-
πωωω καλά ρε τι αλητόφατσες είναι αυτές που μου θέλετε και stilo....Πάρτε κανένα astra ή κανένα golf!!!
χαχαχα πλάκα κάνω παιδιά!
Πραγματικά ένα μεγάααλο μπράβο! Οι φωτογραφίες με κάναν πολύ χαρούμενο!Όλα τα αμάξια είναι κουκλιά, του Δημήτρη μόνο έχω να πω οτι απο τις φωτογραφίες που είχα δει μεχρι στιγμής το αδικούσαν πολύ σε σχέση με το κουκλί που είναι.
Μου άρεσαν πολύ και οι φωτογραφίες...μου μυρίζει teo στην δουλειά....
Μπράβο και πάλι μπράβο και ελπίζω να καταφέρουμε κάποια στιγμή - άμεσα - να κάνουμε και κάποια συναντηση στο ενδιάμεσο βόρειοι και νότιοι και να γνωριστούμε και απο κοντά!
-ο jason δεν ήρθε?
-
Όχι άλλα έχουμε συναντήσεις μπροστά μας!!
-
O jason ταξιδεύει Μιχάλη και δεν μπορούσε αυτή τη φορά!
Για του Δημήτρη έχεις δίκιο! Το είχα ξαναδεί στην προηγούμενη συνάντηση αλλά ήταν και βράδυ και δεν το είχα προσέξει καλά!
Πιστεύω πως μια φορά το μήνα μπορούμε να οργανώνουμε κάτι τέτοιο και να μη χανόμαστε... Προσωπικά, θα το προσπαθώ όσο γίνεται (είμαι σίγουρος και όλοι όσοι ήρθαν σήμερα, γιατί αυτό συζητούσαμε)!
Όσο για την ενδιάμεση μακάρι κάποια στιγμή να το καταφέρουμε!
...Να σε δω κι από κοντά γιατί εσύ μου κάνεις για Ibizoφατσα! Χαχαχα! :hehe:
Για τις φωτό ναι, κουβάλησα το τέρας μαζί μου (ψηφιακή) γιατί ήταν ιστορική στιγμή! :photo:
ΥΓ:
Ρε σεις ο Δημήτρης στη φωτό, μόνο εμένα μου θυμίζει τον Link από Prison Break??
-
Τον jason θέλω να τον συναντήσω Πάτρα αν τον πετύχω ποτέ!
Μιχάλη ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Μακάρι να μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι κάποια στιγμή σε μια πανελλήνια θα ήτανε το τέλειο!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
......
Μπράβο για την συνάντηση! Στην επόμενη, θα κανονίσω το πρόγραμμά μου να έρθω. Μπραβο και πάλι!
Μπράβο και από εμένα.... Στην επόμενη θα το προσπαθήσω και εγώ...
-
Έτσι να παίρνουμε τα πάνω μας!!!
-
Μπραβο παλικαρια! Παντα τετοια να εχετε και ακομα καλυτερα!
Αντε να παρουμε σειρα και οι υπολοιποι!
-
Μπράβο ρε παιδιά....
Πολλά μπράβο σε όσους την οργάνωσαν, σε όσους πήγαν αλλά και σε όσους ήθελαν να πάνε αλλά δεν μπόρεσαν.
Την επόμενη φορά.
-
Τν επομενη φορα περισσοτεροι παιδια...ετσι πρεπει να γινεται!
-
Stilares... :) περιμένω και την επόμενη φορά να ψήνουμε τα σουβλάκια πάνω σε καμια οροφή του Stilo!!!
-
μπραβο παιδια δυστυχως δεν καταφερα να ξεμπλεξω στο επομενο σιγουρα.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
O jason ταξιδεύει Μιχάλη και δεν μπορούσε αυτή τη φορά!
Για του Δημήτρη έχεις δίκιο! Το είχα ξαναδεί στην προηγούμενη συνάντηση αλλά ήταν και βράδυ και δεν το είχα προσέξει καλά!
Πιστεύω πως μια φορά το μήνα μπορούμε να οργανώνουμε κάτι τέτοιο και να μη χανόμαστε... Προσωπικά, θα το προσπαθώ όσο γίνεται (είμαι σίγουρος και όλοι όσοι ήρθαν σήμερα, γιατί αυτό συζητούσαμε)!
Όσο για την ενδιάμεση μακάρι κάποια στιγμή να το καταφέρουμε!
...Να σε δω κι από κοντά γιατί εσύ μου κάνεις για Ibizoφατσα! Χαχαχα! :hehe:
Για τις φωτό ναι, κουβάλησα το τέρας μαζί μου (ψηφιακή) γιατί ήταν ιστορική στιγμή! :photo:
ΥΓ:
Ρε σεις ο Δημήτρης στη φωτό, μόνο εμένα μου θυμίζει τον Link από Prison Break??
teo όχι και ibizoφατσα ρε φίλε...παρα πάει...εγώ είμαι γλυκούλης :p
Πιο πολύ για aeroxόφατσα μου κάνω εγώ...:P
αστειεύομαι...
-
κατι καλο βγηκε τελικα απο τη γκαζουρα μπραβω στα παιδια αυτο ειναι .
ετσι πρεπει να κινηστε δυναμικα και να κανεται πραξη οσα λαιτε . εκει ακρηβως αποσκοπουσε η επιθεση που εκανα να πιεσω μονο αυτους που πραγματικα θελουνε να ειναι στο club και κατι πετυχα .
μονο και μονο για να αποδηξεται οτι μπορειτε κανατε εντιποσιακη συντατηση και πιστευω περασατε καλα .
συνχαριστηρια παιδια συνεχηστε ετσι και θα υπζρχει και παλι κινητηκοτητα στο club .
οσο για το νεαρο που με το αγαπιμενο του χρωμα ροζ γραφει ανοησιες ριχνει απλα το επιπεδο του . θα περιμενα να κινησε με περισοτερη αξιοπρεπεια γιατι αυτο δειχνει αλοστε και συντομη πορια σου στο forum . μου εχεις δωσει την εντιπωση του συγκροτημενου και συνετου μην μου τα χαλας σου δινω μια ευκαιρια να διωρθωσεις .
παντα φιλικα και φανερα οχι υποχθωνια με pm.
μετα απο μια γερη μπορα συνηθως ερχειται η γαληνη και η καλοκαιρια. αντε να δουμε θα την εκμεταλευτητε και οι υπολοιποι .
να εχεται ενα καλο απογευμα ολοι .
-
Ο (Μιχα)Λάκης ο γλυκούλης ξαναχτυπά...!! Χαχα! :upside: Δεν παίζεσαι...!
Παιδιά στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να διπλασιάσουμε τον αριθμό των συμμετοχών! Αν βέβαια παίζει και κοψιδοκατάσταση...προβλέπω να μη χωράμε... :beer:
Μέχρι τότε ... για να δούμε και τους Βόρειους...! Σειρά σας!!
-
Εγώ λέω πάντως να ξαναγίνει σύντομα μην ξεχαστούμε πάλι .!!!!