Ξέρουμε πόσοι είμαστε που θέλουμε το αυτοκόλλητο ή πάμε στα τυφλά; Γιατί για 30 άτομα δεν το νομίζω... Όσο για τα 3€ άμα είναι καλής ποιότητας και μείνει επ'αόριστον, τότε οκ! Τι 3€ τι 2,5€ που θα το βρούμε αλλού..
Printable View
Ξέρουμε πόσοι είμαστε που θέλουμε το αυτοκόλλητο ή πάμε στα τυφλά; Γιατί για 30 άτομα δεν το νομίζω... Όσο για τα 3€ άμα είναι καλής ποιότητας και μείνει επ'αόριστον, τότε οκ! Τι 3€ τι 2,5€ που θα το βρούμε αλλού..
Οποτε ας αρχισουμε μια λιστα με ποσα τμχ θελει ο καθενας και να αναφερει ασημι ή μαυρο ωστε να ξερουμε που βρισκομαστε!
Ωραία οπότε εγώ θέλω 2 σαν αυτά που έχει ο Σοφοκλής στο αμάξι του.
Άρα ξεκινάμε:
1) ethnikofron471 - 2τμχ
....
1) ethnikofron471 - 2τμχ
2)DHMHTRHS -2τμχ
Παιδια σας παρακαλω να γραφετε και το χρωμα, μαυρο ή ασημι!
1) ethnikofron471 - 2τμχ
2)DHMHTRHS -2τμχ ασημι
Το μαύρο είναι αυτό που έχεις Σοφοκλή έτσι? Το ασημί δεν το έχω δει για να ξέρω...
Θέλω την γνώμη του Τεο στο χρώμα για το αμάξι μου που είναι κόκκινο...
Το ασημι ειναι ενα απλο ασημι, οχι νικελ!
Που σκεφτεσαι να το βαλεις;
εγώ παιδιά έχω στο αμάξι.. δεν θέλω να βάλω άλλο... :/ Καλή κίνηση πάντως!!
Λοιπόν τα ανέβασα και σε PDF.
Είναι 2 διαφορετικά. Αλλάζει η θέση της λέξης "CLUB". Η επιλογή δική σας...
Είναι ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Και για να τα βλέπουν όλοι, είναι αυτά εδώ...
http://www.copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub logos.jpg
Αν θέλετε, οποιαδήποτε αλλαγή μπορώ να σας την κάνω.
Τα 3 ευρώ/κομμάτι για ποια διάσταση είναι? Άλλη τιμή έχει να το βάλεις πχ ολόκληρο στο πίσω παρπρίζ (80x40 cm) και άλλη στο καπάκι του ρεζερβουάρ (8x4 cm) που το έχω εγώ...
Προτείνω αυτοί που έχουν ηλιοροφή στον ουρανό να μπουν 3-4 λοξές γραμμούλες και καλά ότι είναι ανοιχτή! :upside:
Η τιμη που πηρα ειναι για τα μικρα που ειχαμε βγαλει, τα 8Χ4.
Τωρα αν καποιος θελει να βαλει σε ολο το πισω τζαμι ή γενικα μεγαλυτερο θα πρεπει να ενημερωσει ή να παρει τιμη και για αυτες τις διαστασεις που θελει.
Όπα μια μέρα δεν μπήκα και είχαμε εξελίξεις!!
Λοιπόν εγώ θέλω ένα ασημί κι ένα μαύρο γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω από τώρα... Ή θα μπει στο τζάμι πίσω απ τον οδηγό (ασημί) ή θα μπει πάνω απ το φανάρι στο καπώ (μαύρο)... Σκέφτομαι και στο άνοιγμα του ενός σπόιλερ το μαύρο αλλά θα δείξει τελευταία στιγμή!
Μιχάλη εσύ μαύρο δαγκωτό αν το βάλεις σε λαμαρίνα...!!
Εσύ να το ξηλώσεις και να βάλεις το καινούριο! :bleh:
Κι εμένα το παλιό θα φύγει...!
Edit:
Σόφο τι θα φέρεις τελικά από αυτοκόλλητα (ποσότητα και χρώματα)??
Το δικό μου!!! :)
http://img818.imageshack.us/img818/6109/zmjq.jpg
1) ethnikofron471 - 2τμχ
2)DHMHTRHS -2τμχ ασημι
3)Stilo_Abarth -2τμχ 1μαύρο και 1 ασημί
Εγώ παιδιά 2 μαύρα τελικά.
Απο αυτά που ανέβασε ο mixalis το 2ο θα με έψηνε πιο πολύ με την λέξη "club" απο δίπλα...
Σωστό, καλύτερα το club δίπλα για να φαίνεται πιο εύκολα...
Μέσα στο L θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να εκτυπώναμε μικρά αυτοκόλλητα που να τα κολλούσαμε στο πραγματικό L του Stilo μας (πάνω στο νίκελ, όσοι το έχουν ακόμα). Αλλά άκυρο γιατί ανοίγω νέες πληγές και δεν θα βγάλουμε άκρη... Χεχε!
Οπότε έχουμε:
1) ethnikofron471 - 2τμχ μαύρα
2) DHMHTRHS - 2τμχ ασημί
3) Stilo_Abarth - 2τμχ 1 μαύρο και 1 ασημί
4) teo - 2τμχ 1 μαύρο και 1 ασημί
5) polfan - 1τμχ ασημί
Άγγελε σου λείπει η λέξη club όμως...!! :ninjastar::bleh:
Δεν μπορεσα να βρεθω με τον Αρη για να φερω κατω αυτοκολλητα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα στειλω μερικα.
Θελω ομως πρωτα να δω ποσα μαυρα και ποσα ασημι θελετε και ποιος θελει με το club στο L και ποιος οχι για να δουμε πως θα μοιρασουμε αυτα που εχει ο Αρης..
Δεν πειράζει Σόφο, τα στέλνεις μαζί με το τιμόνι του ethnik όποτε είναι!
Κοίτα πιστεύω πως πέραν του χρώματος, δεν πρέπει να έχουμε άλλη αλλαγή, γιατί μπερδεύονται πολύ τα πράγματα... Εγώ ψηφίζω το club εκτός του L... Αν και οι υπόλοιποι έχουν την ίδια γνώμη ας μην ανοιγόμαστε σε τόσες διαφορές!
Συμφωνω οτι οσο λιγοτερες αλλαγες τοσο το καλυτερο απλα σκεφτηκα να μην πανε χαμενα τα αυτοκολλητα που εχουμε ηδη..
Κατι ακομα, στο φορουμ με τα μηχανακια εχουμε αποφασισει και βαζουμε πισω στον λασποτηρα ενα αυτοκολλητο με το nickname μας ωστε αν βρεθουμε στο δρομο να ξερουμε ποιον εχουμε μπροστα μας. Τι θα λεγατε να καναμε κατι αναλογο;
Αλλα 2 ασημι για εμενα...συμφωνω τ club να ειναι διπλα...πιο ομορφο ειναι...
Update τιμης!!!
3€ ανα τεμαχιο χωρις ελαχιστη παραγγελια μετα απο τηλεφωνικη συζητηση που ειχα νωριτερα μαζι του!
ΟΚ που θα δώσουμε τα λεφτά παίδες?
Ας περιμενουμε πρωτα να δουμε ποσα τεμαχια θα ειναι συνολικα, χρωματα κτλ και βλεπουμε. Ισως τα μαζεψω εγω αλλα θα τον ρωτησω αν γινεται να κανουμε καταθεση σε καποιο λογαριασμο του γιατι δεν θελω να μπλεκομαι με χρηματα...
Οπότε έχουμε:
2) DHMHTRHS - 2τμχ ασημί
5) polfan - 1τμχ ασημι
Συνολο 9τχμ - 4 μαυρα και 5 ασημι
Αλλος για την λιστα μας;
Ας βάλουμε μια ημερομηνία σαν deadline για να κλείσουμε τον αριθμό και να ξεκινήσουμε τις υπόλοιπες διαδικασίες! Προτείνω deadline αυτή την Κυριακή 24/11...
Όσο για τα χρήματα αν έχει ο ίδιος κάποιον λογαριασμό θα είναι ιδανικό. Αλλιώς βοηθάω κι εγώ στο "μάζεμα"!
Και επίσης αν μείνουμε σε αυτόν τον αριθμό, ας τα στρογγυλέψουμε στα 10 αυτοκόλλητα (6 ασημί και 4 μαύρα) και παίρνω 3 εγώ να έχω καβάτζα!
Επειδη μπερδευτηκα... Αυτα που εχει ο Arf σε τι διαφερουν ως σχεδιο;;
Κοιτα για ενα αυτοκολλητο αν ειναι δεν αξιζει τοσος πανικος... Εγω δεν εχω προβλημα παντως!
Ο Arf εχει αυτοκολλητα σαν και το πρωτο. Ο Μιχαλης ομως εδωσε και το 2ο σαν μια ακομα επιλογη που απο οτι καταλαβα αρεσε στα παιδια!
http://www.copytime.gr/Stiloclub/Stiloclub%20logos.jpg
Αν αποφασιστει οτι θελουμε το πρωτο με το club μεσα στο γραμμα και αυτα που εχει ο Αρης μας φτανουν δεν υπαρχει λογος να εκτυπωσουμε καινουργια, διαφορετικα θα πρεπει να γινει εκτυπωση...
Ammoulianioti ειπα θελω κ εγω 2 ασημι
Πιστεύω πως το δεύτερο είναι καλύτερο για να φαίνεται το club καλύτερα !!
Οπότε έχουμε:
2) DHMHTRHS - 2τμχ ασημί
5) polfan - 1τμχ ασημι
6) bill stilo - 2 τμχ ασημι
φιλε bill σε εβαλα!
Συνολο 11τμχ - 4 μαυρα και 7 ασημι
Παμε για το καινουργιο σχεδιο δηλαδη;
Λοιπόν ας πάμε για το καινούριο σχέδιο τότε... Στην τελική δεν είναι και μια περιουσία!
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!
http://parallhlografos.files.wordpre...3ceb1cf803.jpg
Χαχαχαχαχα! :jumpy:
Ιδέα προς σκέψη:
Τα αυτοκόλλητα του Arf τι λέτε να τα μοιράσουμε σε άτομα που τριγυρίζουν αρκετά, ώστε αν βρούμε ένα ωραίο Stilo αντί για την ιδέα του φυλλαδίου να δώσουν ένα αυτοκόλλητο? Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...!
Σωστος ο τεο...μετραει αυτο...κ εγω τ δευτερο ελω οτι ειναι καλυτερο...
Νομίζω πως το deadline πέρασε...! Δεν ξεκινάμε διαδικασίες σιγά σιγά??
Οντως...αντε να βγουν τ αυτοκολητα!!!τι λετε λοιπον;
Παιδια ο Arf την Κυριακη εδωσε κατι αυτοκολλητα (τα παλια) στον ethnik, οποτε αν καποιος θελει τα παλια υπαρχουν αλλα μαυρα αν θυμαμαι καλα...
Διαφορετικα παμε για εκτυπωση