Σωστά... Θα ψάξω κι εγώ να ρωτήσω για να συγκρίνουμε τιμές! Κι εγώ νομίζω πως αφορά t-shirt, γιατί πχ για φουτερ η τιμή αυτή θα ήταν πολύ χαμηλή!
Αλλά στην τελική αν είναι να βγει καλή ποιότητα, χαλάλι. Μια φορά θα αγοραστεί.
Printable View
Σωστά... Θα ψάξω κι εγώ να ρωτήσω για να συγκρίνουμε τιμές! Κι εγώ νομίζω πως αφορά t-shirt, γιατί πχ για φουτερ η τιμή αυτή θα ήταν πολύ χαμηλή!
Αλλά στην τελική αν είναι να βγει καλή ποιότητα, χαλάλι. Μια φορά θα αγοραστεί.
Παντως ειπε οτι μπορει να βγαλει ενα δειγμα, θα ζητησω ενα ωστε να ξερουμε τι αγοραζουμε!
Ναι ναι όντως! Να μου πεις αν είναι για να φτιάξω τα σχέδια σε μεγάλη ανάλυση να του τα δώσεις!
Ξεκινα να τα κανεις αν ειναι ωστε να ζηταμε και δειγματα να βλεπουμε και την ποιοτητα του καθε μαγαζιου!
OK θα φτιάξω όλα τα σηματάκια και θα στα στείλω με email! Αύριο λογικά θα τα έχω έτοιμα...
Θα τα ανεβάσω κι εδώ σε περίπτωση που τα θέλει κάποιος να ρωτήσει σε μαγαζί...!
Θοδωρη μια ερωτηση,μπορεις να την ανεβασεις την φωτο αλλα με κοκκινο το αμαξι?μονο να το δουμε πως θα ειναι!
Χθες με ενημερωσε το παλικαρι (απο το μηχανο-φορουμ) οτι δεν μπορει να μας τυπωσει τα μπλουζακια γιατι ειναι 4χρωμια και δεν εχει τετοια μηχανη...
Δηλαδή αυτό σημαίνει πως μας μένει μόνο η πρώτη επιλογή έτσι?
Λοιπόν ανέβασα τα αρχεία για όποιον θέλει να ρωτήσει σε ένα RAR εδώ:
https://drive.google.com/file/d/0B6D...it?usp=sharing
Τα αρχεία είναι όλα PSD (Photoshop Files) με δυνατότητα επεξεργασίας, συν μία εικόνα για δείγμα!
@panos22:
Αυτό που λες γίνεται πανεύκολα και με τη ζωγραφική! Κατέβασε την εικόνα και "γέμισε" με τον κουβά το λευκό χρώμα στο Stilo! :biggrin:
Ωραιος!!!Να΄σαι καλα θοδωρα.
Ναι teo αλλα θα ψαξουμε, θα ρωτησουμε και αλλους!
Δεν θα παμε στον πρωτο τυχαιο που βρεθηκε μπροστα μας!
Αν και οπως ξαναειπα με λιγα τεμαχια πολλα παζαρια στην τιμη δεν μπορουν να γινουν...
Σωστός ρε φίλε, εννοείται! Με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω κι εγώ, αλλά η γκαντεμιά είναι πως περνάω από κέντρο πάντα όταν έχω δουλειά και δεν μπορώ να σταματήσω! :getlost:
Παίδες τα μπλουζάκια βγήκαν η όχι ακόμα;
Όχι ακόμα φίλε μου! Πρέπει να βρούμε σωστή προσφορά και λόγω δουλειών δεν έχει γίνει!
Αν θέλεις κι εσύ απλά βάλε όνομα και ποσότητα στη λίστα!
1 μεχρι στιγμης τωρα αν αλλαξει κατι και αυξηθει ο αριθμος θα ενημερωσω αλλα για τωρα 1
Καλημέρα, και εγώ μέσα για μπλούζα.Υπολογίστε ένα xl
Παλικαρια προσθεστε το ονομα σας στην λιστα και το μεγεθος που θελετε!
1. ammoulianiotis - 1 τμχ
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
8. Stilo_Abarth - 1 τμχ
ποιος μπορει να περασει απο Εξαρχεια με ενα μαγαζι που μιλησα; Ας μου στειλει ενα πμ να του δωσω πληροφοριες.
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
8. Stilo_Abarth - 1 τμχ
9.Gunner7 - 1 τμχ M
Άρα έχουμε:
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
8. παντελης - 1 τμχ
9. Stilo_Abarth - 1 τμχ
10. Gunner7 - 1 τμχ
11. maximos - 1 τμχ
Σόφο στείλτες μου κι εμένα, γιατί όλη μέρα γύρω γύρω, όλο και κάποια στιγμή θα περάσω!
Επειδη θελω να γινουν καθαρες δουλειες βαζω και εδω τα email ωστε να γνωριζετε ολοι τι γινεται!
Ηρθα σε επαφη με αρκετα καταστηματα μεσω email και τωρα λαμβανω τις απαντησεις τους:
Το μηνυμα που εστειλα σε ολους ειναι το παρακατω:
Καλησπερα σας, ονομαζομαι ........ Σοφοκλης και ειμαι μελος στο StiloClub.gr, ενα κλαμπ αποτελουμενο απο ατομα που αγαπανε το αυτοκινητο.
Θα θελαμε να βγαλουμε καποια μπλουζακια και ψαχνουμε για προσφορες. Μεσα απο το ιντερνετ και καποιες αναζητησεις βρηκα και το δικα σας καταστημα!
Το σχεδιο που θα θελαμε ειναι το παρακατω:
<inlineImage0>
Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε τιμη για 10τμχ ελαχιστη παραγγελια;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Απαντηση:
Καλησπέρα σας,
έχετε τα αρχεία που θα χρειαστούν για τις εκτυπώσεις σε πολύ μεγάλη ανάλυση ή διανυσματική μορφή (pdf, corel draw, illustrator);
Για τόσο μικρή ποσότητα ο μόνος τρόπος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για απεριόριστη αντοχή των εκτυπώσεων απαιτεί αρχεία
πολύ μεγάλης ανάλυσης ή διανυσματικά και το κόστος για 10 τεμάχια σε διαστάσεις όπως στο δείγμα που μας στείλατε θα πρέπει να
το υπολογίσετε ανάμεσα στα 14 με 17 ευρώ ανά μπλουζάκι.
Το κόστος θα ήταν αρκετά χαμηλότερο για εκτύπωση μεταξοτυπίας αλλά για αυτόν τον τρόπο εκτύπωσης το ελάχιστο είναι 50 μπλουζάκια.
Ευχαριστούμε,
Σωτήρης Χατζηπαύλου
Mr. Copy Heat Transfers
Θεμιστοκλέους 49
10683 Αθήνα
w: www.mrcopy.gr
e: info@mrcopy.gr
t: 210-3820954 / 210-3306517
f: 210-3306518
Και μια ακομα απαντηση απο Θεσσαλονικη οπου θα παω εγω αυριο:
Γεια σας,
θα κοστίσει 10€ / τμχ, εκτύπωση + μπλουζάκι της εταιρίας Sol's.
Η παράδωση γίνεται σε 5 εργάσιμες ημέρες.
Ευχαριστούμε
Friskware t-shirts
2310 202082
Αγορι το ανεβασα εδω ωστε να το δουν ολοι, στο λινκ θα δεις και τον χαρτη για να σε βοηθησει!
http://www.mrcopy.gr/contact
Α! Αν μπορεσει να μας κανει και ενα δειγμα καλο θα ηταν! :rofl:
Καλά έκανες φίλε, να έχουμε όλοι γενική εικόνα!
Χμμμ η δεύτερη προσφορά είναι πολύ καλή, αλλά δεν είπαν τι είδους εκτύπωση θα περιλαμβάνει έτσι?
Για τον πρώτο θα προσπαθήσω να περάσω κι εγώ από εκεί με τα αρχεία σε stikάκι, να δούμε αν χρειάζεται κάποια αλλαγή ή οτιδήποτε. Να μιλήσουμε και face 2 face. Φαίνεται τουλάχιστον σωστός στη δουλειά του.
Και εγω αυριο το πρωι θα περασω απο αυτον στη Θεσσαλλλλλονικη να ρωτησω και να ζητησω δειγμα!
Ωραίος φίλε! Εγώ δεν κατάφερα σήμερα γιατί τόση κίνηση που είχε με πήγαιναν σπρώχνοντας... :argue:
Και εγω δεν πηγα τελικα γιατι ετρεχα να κλεισω κατι υποθεσεις...
Απο βδομαδα!
Πηρα και ενα email απο καποιον που λεει οτι δεν γινεται να τυπωθει το μπλουζακι μας...
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
η συγκεκριμένη εικόνα δεν γίνεται να τυπωθεί.
Για λεπτομέρειες καλέστε με στο 6945381718.
Ευχαριστώ πολύ
Γιώργος Φιλιππίδης
STAMP & GO - SITECREATORwww.stamp-go.gr
ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - WEB SERVICES
Κιν.: 6945-381718
e mail: stamp.go@gmail.com
www.sitecreator.gr
Ίσως να το λέει από θέμα ανάλυσης αλλά αυτό λύνεται με recreation απ την αρχή σε συγκεκριμένες διαστάσεις...
Αν εννοεί κάτι άλλο πέραν της ανάλυσης, τότε μάλλον δεν έχει τα κατάλληλα μηχανήματα να εκτυπώσει μεγάλα σχέδια.
Θέλεις να τον πάρω εγώ ένα τηλεφωνάκι αύριο πχ?
Δεν ξερω ρε φιλε, αν θελεις παρε, αν θες μην μπαινεις στην διαδικασια..
Ετσι και αλλιως εχουμε βρει αλλα 2 καταστηματα με καλες τιμες να ρωτησουμε!
Νεα απαντηση! (μα καλα, ολοι σημερα απαντανε;;; )
Καλημέρα, κόστος για τα μπλουζάκια που θέλεις (10 τεμ.) είναι στα 9 ευρώ ανα τεμάχιο.
Με εκτίμησηΧατζηχρήστου Νικόλαος
www.balkancompany.com
Balkan Company LTD
Sandanski - Bulgaria
Tel. 0030 2118004356
Mob. 0035 989 5669869
Skype. NickGrBg
www.accountinghellenic.com
www.mplouzaki.gr
www.stabadiko.com
www.web5.gr
Ωραίοςςς...! Πολύ καλή τιμή! Μένει να διευκρινίσουμε ποιότητα (εκτύπωσης και μπλούζας) και πιστεύω πως είμαστε κομπλέ! Τι λες κι εσύ??
Θα του ρίξω ένα τηλεφωνάκι αν είναι αύριο έτσι για να μου λυθεί η απορία!
Για ποιον λες; Αυτον που εβαλα τελευταιο;
Αν ειναι για αυτον ζητησα ηδη αν μπορει να μας κανει ενα δειγμα...
Παντως οι διαφορες ειναι τρομακτικες! Απο τα 25 και βαλε το ενα, πεσαμε στα 9 το κομματι... :tomato:
Ναι για τον τελευταίο φίλε! Πολύ καλά έκανες! Χρειάζεται τίποτα αρχεία συγκεκριμένα?
Ότι θέλει ζητάει ο καθένας, όπως γίνεται σε όλα... Δεν λέω, μπορεί με τα 25€ να πάρεις καλύτερη ποιότητα, αλλά στην τελική δεν παίρνεις και γαμπριάτικο κοστούμι... Του χρόνου μπορεί να έχουμε νέα collection! :hehe:
Το mail το μετεφερα οπως το ελαβα και δεν γραφει τιποτα για αρχεια κτλ.
Στην τελικη θα το στειλουμε (εσυ μαλλον που εισαι και λιγο χακερ) με email!
Μακαρι να κανει και καλη ποιοτητα!
παιδες ειχαμε κανα νεο απο μπλουζακια η αυτοκολλητα?
Πηγα μια βολτα απο το μαγαζι στην Θεσσαλονικη αλλα λογω οικογενειακων υποχρεωασεων το ειχαν κλειστο.
Μεσα στη βδομαδα θα το παλεψω να παω παλι...
Ελαβα σημερα mail απο μια βιοτεχνια εδω στη Θεσσαλονικη για τα μπλουζακια:
Γειά σας κ. Σοφοκλή,
Παρακαλώ στείλτε μου το σχέδιο σε αρχείο .eps ή .ai και μόλις το δω θα
σας απαντήσω
πότε θα είναι έτοιμο το δείγμα. Ολα τα μπλουζάκια θα είναι μαύρα
t-shirts και πόσα περίπου?
Ευχαριστώ
Αθηνά - Friskware t-shirts
2310 202082
---
This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.
http://www.avast.com
Παρακαλω αν ειναι ευκολο καποιος να ανεβασει σε αυτη τη μορφη ενα αρχειο ή να μου το στειλει με email για να τους το πασαρω!
Το ψάχνω λιγάκι γιατί αυτά που ζήτησε είναι μορφές αρχείων που όσο και να το μεγαλώσεις δεν χαλάει η ποιότητα και αυτό που έφτιαξα δεν είναι έτσι... Αν μπορείς ρώτησέ την αν δέχεται να της το στείλουμε σαν .psd αρχείο. Λογικά θα πει ναι.
Και απαντηση της κ. Αθηνας:
Καλημέρα σας,
Στείλτε το σε αρχείο .psd και θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί από photoshop συνήθως δεν γίνεται.
Αθηνά
Αυτη θελει αρχειο illustrator... Αν δουμε οτι χρειαζεται θα φτιαξω ενα.
Στο rar που σου ειχα στειλει υπηρχε αρχειο t-shirt_logo.psd? Αν ναι αυτο θα της στειλεις Σοφο!