Να παρω μια να την φαμε μαζι με τον καφε;
Printable View
Χάρηκα που γνώρισα τα μέλη ammulianiots, ntinos kai vagios έστω και για λίγο! :wink:
Κι εγω παιδια χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα τα μελη ammulianiots, angelinho kai vagios,και φυσικα που ξαναβρεθηκαμε και με τους υπολοιπους!!!!
ΥΓ. Αγγελε τη μηχανη γιατι μου την πηρες απ τα χερια τελικα? δεν καταλαβα?!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Και εγω χαρηκα πολυ που γνωρισα τον Σοφοκλη(αmmulianioti) κ αι τον Δημητρη(vagio)και που ξαναειδα ολα τα παιδια...περασαμε ενα πολυ ωραιο πρωινο!!!
Παιδιά ήταν φοβερά σήμερα (για ακόμα μία φορά)! Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τον vogias για πρώτη φορά (αν και μας την έκανε νωρίς, αλλά δε χανόμαστε!) και φυσικά τον Σόφο (ο βασιλεύς, μην ξεχνιόμαστε...) επιτέλους από κοντά! Φοβερό παλικάρι και το λέω με όλη μου την καρδιά! Σόφο θα τα ξαναπούμε σύντομα, και ναι αυτό είναι απειλή!! Χαχαχα!
Δεν βάζω φωτό από τα καμάρια μας, μιας και τα έχετε χορτάσει! Δείτε λοιπόν τις φάτσες μας αγκαλιασμένες μέχρι να μας βαρεθείτε (αν και λείπουν από αυτή ο ntinosmg και ο angelinho που ήρθαν αργότερα):
http://imageshack.com/a/img849/7550/bv9n.jpg
Ντίνο...είμαι έτοιμος για το μεγάλο..."φαγοπότι"! Χαχαχαχα!
ΥΓ:
Ρε παιδιά...χαχαχα...vogias!!
Τεο ειμαστε ολοι, αλλα σε ξεχωριστες φωτο. Μονο που η ακτινοβολια σου "εκαψε"μερικες !!!!!!!!!!!χαχαχαχα
Για το "φαγοποτι"ειπαμε !! ο καθενας με την κασετινα του και ΒΟΥΥΥΥΥΡΡΡΡΡΡ.!!!!!!!!
Παλικαρια και εγω χαρηκα που βρεθηκαμε απο κοντα!
Το ειπα και θα το ξαναπω, αν θελετε να ανηφορισετε το κανετε και σας φιλοξενω εγω!
Ευχομαι παντα τετοιες συναντησεις και μακαρι στο μελλον θα υπαρχουν πολλα περισσοτερα ατομα!
Αντε και στην επομενη συναντηση μας!!!
ΥΓ 1. Ειμαι που ειμαι κοντος με βαλατε και στη μεση!!!
ΥΓ 2. Την λιστα των καταθεσεων θα την ενημερωσω απο Δευτερα.
ΥΓ 3. Ειπα ποσο χαρηκα που σας γνωρισα;;; Τοοοοοσο πολυ!!!
Παιδιά έχω κλάψει με τη φάτσα του Άγγελου στη φωτό του Ντίνου!! Χαχαχαχαχα!! :hehe:
Χάρηκα και εγώ που γνώρισα 2 νέα μέλη και περάσαμε τέλια, ελπίζω να ξαναγίνει σύντομα και με περισσότερα μέλη .
Άγγελε ακούς σε κράζει χαχαχχα Φατσαρα μου εσύ !!!!!
Καλά ρε Ντίνο... Αλήθεια τώρα.... ΑΥΤΗ ΑΝΕΒΑΣΕΣ;;; δηλαδή έλεος... κάτι κατάλαβα και στην πήρα από τα χέρια εγώ... (ήθελα να την σβήσω αλλά το ξέχασα)....
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/812/k3pq.jpg
Αγγελε χιλια συγνωμη !! αυτη ηθελα να ανεβασω !!!!!
Ήμασταν 8 μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!
Δεν ήταν η ακτινοβολία μου ρε φίλε! Εσύ φταις που δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες! Άσε τον Άγγελο που ξέρει!! Χαχαχαχαχα!
Ναι Άγγελε ο Ντίνος σου έφταιγε... Η φωτογραφική ότι βλέπει βγάζει!! (Sorry αλλά αν δεν σε πειράξω το ξέρεις, θα σκάσω... :bleh: )
Το λάθος ήταν που έκατσες δίπλα στον Jim ρε φίλε! Δίπλα του όλοι μοιάζουν κοντοί!! Χαχαχα!
Με την σειρά μου να πω και εγώ πως χάρηκα πάρα πολύ για την γνωριμία με τα παιδιά και ελπίζω σε συχνότερα έκτακτα καφεδάκια!
Ετσι η Αθηνα ανεβαινει εννοειται vogia θα τα λεμε συχνα για καφεδακι!!!
Πωωωω ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!Μπράβο παιδιά , έτσι δυναμικά όλο και περισσότεροι κάθε φορά.
Εσύ ζηλεύεις ρε φίλε που όταν εμείς βρεθήκαμε, έπινες τσιπουράκια με μεζεκλίκια;; Χαχαχα!!