Χαχαχαχα!!!!καλα μιλαμε πολυ γελιο!!! :D :D Νασαι καλα βρε Ναταλια!!!Χαχαχα!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia
Printable View
Χαχαχαχα!!!!καλα μιλαμε πολυ γελιο!!! :D :D Νασαι καλα βρε Ναταλια!!!Χαχαχα!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia
1. Στενεψα το πισω δεξι φτερο γιατι δεν χωραγε να στριψει σε ενα δρομακι.
2. Καπου εχασα τη ποδια του μοτερ απο ενα φρεατιο στι μεση του δρομου.
3. Εσπασε η οθονη του ραδιο/cd μετα απο μια μπουνια που εφαγε(ειχα λιγα νευρα...)
4."Χαλασα" απο το μπροστα δεξια μερος τα: Ζαντα, ψαλιδι, ακρο, ρουλεμαν, μουαγε, αναρτηση, λαστιχο,κρεμαγιερα και λιγο το προφυλακτηρα γιατι απο οτι διπιστωσα μετα δεν γινοταν να στριψει με τοσα χιλ σε μια αριστερη στροφη.....
5. Στραβωσα την εξατμιση γιατι βρηκε στο πεζοδρομιο οταν πηγα να παρκαρω.
6.Δεν αναφερω τα πραγματα που αλαξα οσο ειχα εγγυηση ..(πρεπει να ηταν το μισο αυτοκινητο... )
Ωραίος ο Manolito!!!! Θύμησέ μου να μη σου δώσω βόλτα το αμάξι μου!!!!! :P:P:P:P
Καλοσώρισες! Πες μας από που είσαι, τι Stilo έχεις. Υπάρχει και σχετικό topic όπου συστήνονται τα νέα μέλη!
ΑΑΑΑαα...Ξεχασα να πω οτι μια φορα που σταματησα να βαλω βενζινη .. ανοιξα λιγο γρήγορα τη ταπα της βενζινης και μου εμεινε στο χερι....
P.S... Συστήθηκα κιολας για να μη λετε.... :132
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ωραίος ο Μάνος!!! :):)
Μεχρι στιγμης μια γρατζουνια στον πισω προφυλακτηρα απο οπισθεν πανω σε σκαλακι..ενθυμιο απο την πρωτη συναντηση του club και 2 μικρα βαθουλωματα στις πορτες απο αλλους εξυπνους που οταν μπαινουν στο αυτοκινητο τους πρεπει να ανοιγουν την πορτα τους διαπλατα..και μετα φυσικα να φευγουν..
Ρε γμτ... εδω και 2 μερες αφηνω το αμαξι το βραδυ και το πρωι βρισκω γραμμες! Χθες βρηκα μια γραμμη στο μπροστα δεξι φτερο και σημερα βρηκα στο πορτ μπαγκαζ κατω απο το σημα της FIAT. Και να σκεφτητε οτι το αφηνω μεσα σε πιλοτη... Μηπως ειμαι διπλη προσωπικοτητα και δεν το εχω καταλαβει; (Βασικα μαζευονται κατι παιδακια εκει μερικες φορες και παιζουν... :evil: :evil: :evil: )
εσκασα σε πεζοδρομιο και στραβωσα ψαλιδι, ζαντα 17ρα, μπιλιοφορο. αφησα το αμαξι στα aplebees στη γλυφαδα που καθονται ολοι πανω στα αμαξια των αλλων και οταν γυρισα ειχε πεταχτει ενα νευρο απο το καπω. εκανα ενα βαθουλομα στον πισω προφυλακτιρα πρωτη μερα που το πηρα, και εσπασα το μπροστα αριστερο πλαστικο του προδυλακτιρα σε εναν τοιχο. τι αλλο? και καποιοσ μ*****ς που εκανε μια γρατζουνια με κλειδι στην πορτα. ξερω ποιος ειναι και θα ανταποδωσω... :twisted: :twisted: αυτα! α! και εσκισα ενα πισω λαστιχο απο χειροφρενια!!!
Λοιπον τι να πω τωρα και γω ειστε πολυ μικροι για μενα
1ον.Το πρωτο ηταν να κολλησω στην πισω αριστερη μερια ενος λεωφορειου γιατι με εκλεισε ενας bmwδακιας,αποτελεσμα φτερο,φαναρι,καπο,προφυλακτηρα και φαναρι συνολο 1.500ε και κατι.
2ονΠαρκαρισμενο εξω απο το σπιτι μου και γυρνωντας απο την δουλεια ο εφιαλτης μπροστα μου,βουλιαγμενο ολο το πισω αριστερο φτερο απο την πορτα του οδηγου και μεχρι τον προφυλακτηρα κοστος ευτηχως 270,00ε σε ενα πολυ καλο και εξουσιοδοτημενο συνεργειο που πλεον παω εκει
3ονΠριν εναμιση μηνα περιπου γλυστρησα και χτυπησα σε ενα πεζοδρομιο με αποτελεσμα φτερο αριστερο βαψιμο,προφυλακτηρα,θολο,αμορτισερ,ημιαξονιο,ακρομ παρο,γεφυρα,μετωπη,ψαλιδι,κρεμαγιερα,κοστος ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω και φυσικα να μην τυχει σε κανενα σας οποτε λιγο προσοχη γιατι ο δρομος ειναι επικηνδυνος και δεν του αξιζει το Stilo μας
Μετά από ο 80.000km:
1o: Παρκάρω και ανοίγω προσεκτικά την πόρτα μέχρι να ακουμπήσει λίγο στο μέταλλο από το πλαίσιο διαφημιστικής πινακίδας. Βγαίνοντας βλέπω ότι προεξείχε ένα αιχμηρό κομμάτι από το μέταλλο που μου έκανε μία γρατζουνιά 5 εκατοστά κάτω από το χερούλι.
2ο: Κατά λάθος όπισθεν αντί για 1η σε και ίσα που ακουμπάω μία BMW. Να ένα μικρό σημαδάκι στον πίσω προφυλακτήρα.
3ο: Προσπαθώ να παρκάρω Περαία και ο καθρέφτης μου δεν πιάνει ένα μεταλλικό φτερό από μπαγκαζιέρα που προεξέχει και γδέρνω πίσω δεξιά τον προφυλακτήρα.
4ο: ’πό βιασύνη να παρκάρω τσίμα τσίμα ακουμπάω με την άκρη του πίσω θόλου ένα προφυλακτήτα και κάνω ένα ανεπαίισθητο σημαδάκι αριστερά.
5ο: ’πό βιασύνη να κινηθώ γρήγορα ακουμπάω με την άκρη του πίσω δεξιού θόλου ένα προφυλακτήρα και κάνω και εκεί ένα ανεπαίσθητο σημαδάκι ασορτί με το άλλο από αριστερά.
6ο: Ψάχνω να βρω το κινητό που χτυπάει (μόλις έχω ξηλώσει το Car-Kit) και σταματά απότομα από την κίνηση ένα Α4 και με τα φρένα του δίνω μία απαλή. Πάρε λοιπόν και ένα σημαδάκι στον μπροστά προφυλακτήρα.
7ο: Παρκάρω χαλαρός και ρίχνω κάτι σοβάδες από μία γωνία, στο ίδιο σημείο που είχα χτυπήσει κσι στην Περαία, αφήνοντας άσπρους σοβάδες επάνω στον προφυλακτήρα.
Τίποτα σοβαρό μέχρι στιγμής λοιπόν.
5 στα 7 στο παρκάρισμα δηλαδή...
...και μετά λένε πως τα χρόνια και τα χιλιόμετρα φθείρουν...!!!
1ο: τρίτο βράδυ με stilo ένα μα....μένο με χαράζει (ευτυχώς λίγο) στο καπό.
2ο: 6η μέρα παρκαρισμένος σε Αρχ. Μουσείου κανονικά και με το νόμο. Απέναντι κάδος. Ξενύχτης διπλοπαρκάρει στον κάδο οπότε μαζί με το δικό μου κάνουν τα στενά των Θερμοπυλών. Το πρωί φορτηγατζής περνάει από το στενό με όπισθεν και μου γδέρνει πόρτα οδηγού και βουλιάζει το φτερό. Επισκευάστηκαν βέβαια (για καλή μου τύχη είχε έρθει τροχαία).
3ο: Παρκαρω βράδυ Καρόλου Ντυλ μπροστά στον ΟΤΕ. Κολλητά στον τοίχο του ΟΤΕ σκαλωσιά με προστατευτικό δίχτυ, απόλυτα ασφαλές. Πάω Odeon και μετά απο 2 ώρες γυρνάω και μένω κόκαλο. Ειχαν μάζεψει τη σκαλωσιά στις 11:30 το βράδυ και κάτι τους επεσε στο καπώ και ρολαρε μέχρι κατω. Μικρό βαθούλωμα στα ορια φτερού-καπώ και 6-7 μικρες και μεγαλύτερες γρατζουνιες στο καπώ. Τα έχω όλα ενθύμιο.
4ο: Πολλά γδαρσίματα στις γωνίες των προφυλακτήρων από βασιλιάδες του παρκαρίσματος (ευτυχώς το μαύρο στο μπλέ δεν φαίνεται).
5ο: Βαθούλωμα στο πίσω φτερο εκεί που έχει από τη μάνα του βαθούλωμα, από Ibiza που ενώ εγώ έστριβα αριστερά αυτός αποφάσισε να βάλει όπισθεν και να με ψιλοεμβολίσει. (Πικρα να το βλέπεις να έρχετε και να μην μπορείς να κάνεισ τίποτα)
6ο: 4-5 φόλες στο χρώμα από πουλιά που είχαν φάει/πιεί Θειικό Οξύ ;-))
7ο: Διάφορες μικρές γρατζουνιές τις οποίες έχω γραμμένες κανονικά.
φ.
Εγω θα σας κανω ενημερωση μολις το πλυνω,γιατι εχω να το πλυνω 2 μηνες.Κανονικα δεν πρεπει να βρω τιποτα.
Μη βιαστητε να σχολιασετε για το πλυσιμο,δεν το κινω παρα μονο για να παμε στο γιατρο με τη Μαρια. :wink:
Είναι γεγονός ότι τα καλογιαλυσμένα είναι πρόκληση για τα μ@μ@κι@σμέν@ που χαράζουν.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Πάντως νομίζω ότι τα μπλέ stilo είναι τα πιο βρώμικα stilo που υπάρχουν. Κι εγώ το αφήνω απλυτο, κυρίως γιατί βαριέμαι να το πλύνω, όποτε το πλένω βρέχει και με τη σκόνη χάνονται και τα χτυπήματα.
φ.
που να δείς τα μαύρα που πολλές φορές τα λένε γκρί......
:lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Είχα να το πλύνω απο τον Ιούλιο και το έπλυνα πριν την έκθεση την Auto Exelixis....Αυτά είναι...Ε και απο τότε δεν το έχω πλύνει ξανά...
Τιιιιιιιιιιιι; Εγω παλι γιατι δεν μπορω να βλεπω το αμαξι μου λερωμενο;;;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Κανεις δε μπορει,αλλα μαλλον εισαι πολυ μικρος(σε ηλικια)ακομη και εχεις ορεξη
Εγώ το μόνο που έχω να πώ σχετικά με τις ζημιές είναι αυτό....
http://img246.imageshack.us/img246/1028/16qy.th.jpg
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Και για όλα φταίει ένας λεωφοριατζής... :evil: :evil:
αουτς.....περαστικά....:)
Thnks Filaraki...
Alusa περαστικα και απο μενα φιλε.Ξερω πολυ καλα ποσο πικρη γευση αφηνει στο στομα η θεα του χτυπημενου αυτοκινητου.Προσφατα αλλαξα μπροστα αριστερο φτερο εξαιτιας ενος βιαστικου Avensis.Ευχομαι μονο λαμαρινες να ειναι.
Σήμερα το βράδυ στην εθνική...:(
http://img155.imageshack.us/img155/9...0732hk1.th.jpg http://img142.imageshack.us/img142/6...0733mu8.th.jpg
Το θέμα είναι οτι τη ζημιά δεν την έκανα εγω όπως φυσικά φαντάζεσται αλλά η κωλόπετρα που με έβαλε σημάδι.:mad:
Και κάτι άλλο που με προβλημάτισε,αν γνωρίζει κάποιος που του έχει τύχει κάτι αναλογο ας απαντήσει.
Μέχρι να παω σπίτι μου,οι 2 ρωγμές που έγιναν στο τζάμι(δεν φαίνονται και πολύ καλά)μεγάλωναν συνεχώς.:confused:
Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό;
Εχω αλλαξει 3φορες!!!Μην ανησυχεις!!!
Ετσι κανει απο την ζεστη πολλες φορες η το κρυο!!
Ελπιζω να εχεις θραυση κρυσταλων!!!!Εγω ευτηχως δεν εχω πληρωσει τιποτα 3 φορες που το αλλαξα!!!!
μια γρατζουνια στο εμπρος αριστερο φτερο πολλα σημαδια στην προσθετη ποδια του εμπρος προφυλακτηρα και ξυλωμα της πισω προσφετης ποδιας στα χιονια περσι
Προχθες την Παρασκευη περιμενοντας μεσα στο Stilo
την μανα μου να κανει τα ψωνια της επαιζα με το σκιαδιο
του οδηγου.
Μετα απο 5-6 φορες που το εκανα πανω-κατω ακουγεται
ενα "κτακ" και παρε το σκιαδιο στα χερια.:confused::confused:
Κοστος 31,69ευρω παραγγελια στην Fiat.:):)
αυτο ξαναπεστο ... εγω προχθες καθως εβαζα την σιντιερα μεσα στο ντουλαπακι κατεβασα ολο το φωτακι εσπασε ενα κλικ του απο μεσα με λιγη κολλα ολα οκ παλι καλα να λεμε