Απάντηση: New Site -- Προβλήματα - Διαπιστώσεις - Προτάσεις
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!
Οταν μπαινω στην σελιδα μας και απανταω στις απαντησεις δεν μου δειχνει πλεον πιες διαβασα και οταν παω να αλλαξω θεμε πχ απο το garage στο forum η καπου αλλου με πεταει εξω και θελει ξανα κωδικο κτλ!!!
τι να κανω πριν τον σπασω???
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!
Οταν μπαινω στην σελιδα μας και απανταω στις απαντησεις δεν μου δειχνει πλεον πιες διαβασα και οταν παω να αλλαξω θεμε πχ απο το garage στο forum η καπου αλλου με πεταει εξω και θελει ξανα κωδικο κτλ!!!
τι να κανω πριν τον σπασω???
μαλλον εχεις γινει ανεπιθυμητος!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Βρήκα επιτέλους το χρόνο που χρειαζότανε και είμαστε έτοιμοι και απο την νέα αναβάθμιση....
vBulletin 3.6.8 Patch Level 1
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Βρήκα επιτέλους το χρόνο που χρειαζότανε και είμαστε έτοιμοι και απο την νέα αναβάθμιση....
vBulletin 3.6.8 Patch Level 1
Μπραβο ρε Θοδωρη. Για να δουμε τωρα...
Ξέρω τα χριστουγεννιάτικα δεν έχουν φύγει....μόλις σενιάρω το άλλο μου το pc γιατί έχω εκεί τα fonts...
Όσο αφορά τα άλλα θέματα ήμασταν down 2 μέρες γιατί λόγω φόρτου άργησα να πληρώσω το hosting...
Έχει πληρωθεί το ποσό που ήτανε 140€ για ένα χρόνο απο εμένα.
Για τα 2-3 άτομα που είπανε να δώσουνε και αυτοί, θα τα βρούμε στην εκδρομή...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
μαλλον εχεις γινει ανεπιθυμητος!!!!!!!!!!:D:D:D:D
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!οκ ο υπολογιστης μου!!ολα οπως ηταν και παλια
Επανερχομαι στο Θεμα των RSS Feed. (Really Simple Syndication).
Καθως οι Χρηστες των Vista αυξανονται και Πλαϊνη εργαλειοθηκη αποδυκνειεται ενα πολυ χρησιμο εργαλειο πιστευω οτι ειναι καιρος να φτιαξουμε ενα Feeder για το forum που θα δειχνει τα Καινουργια Post και Topics.
Μπορω να φτιαξω με JavaScript αν θελετε και ειδικο SideBar Gadget για το StiloClub ωστε να το βαλουμε για κατεβασμα και να το χρησιμοποιουν οσοι θελουν ( Εναλακτικα μπορει να χρησιμοποιηθει και ο RSS Viewer του SideBar).
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φτιαχτει το αντιστοιχο Fedder στο Forum ωστε να τραβαω τα αρχεια.
Αν υπάρχει σελίδα στο forum η οποία περιέχει το περιεχομενο που θέλουμε να γίνει RSS feed, μπορώ να το κάνω ως service που θα τρέχει σε δικό μου PC και θα δίνει το RSS του site. Οπότε:
1. Μου λέτε ποια είναι η σελιδα με τα latest news/posts
2. Φτιάχνω με το tool μου τον wrapper και τον βάζω σε δικό μου PC όπου θα εκτελείται αυτόματα και περιοδικά και θα παράγει ενα RSS.
3. Αυτό το RSS το ενσωματώνετε στο stiloclub
Εμένα θα μου πάρει μόνο μερικά λεπτά να το κάνω (βασικά θα βάλω το βοηθό μου να το κάνει - αλλά τόσο θα του πάρει, ίσως και λιγότερο).
Ανεβασμα εικονων στο site
Προσπαθω απο την επιλογη "συνημενα αρχεια" να ανεβασω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου στο site αλλα δεν ανεβαινουν. Μου βγαζει λαθος. Οι φωτογραφιες ειναι JPEG και 18,0 KB η καθε μια. Μπορει καποιος να με βοηθηση μηπως εγω κανω καποιο λαθος;
Απάντηση: Ανεβασμα εικονων στο site
πληκτρολογεις www.imageshack.gr
ανεβαζεις τις φωτογραφιες που θελεις
πατας αποθηκευση κα στις βγαζει με διαφορα λινκς
μετα εδω πατας εισαγωγη εικονας και σου βγαζει ενα παραθυρακι να βαλει μια διευθηνση
πας παλι στο www.imageshack.gr και κανεις αντιγραφη με δεξι κλικ εκει που λεει ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ FORUM
μετα κανει κανεις παλι δεξι κλικ και κανεις επικολληση στο παραθυρο που σου εχει βγαλει απο εδω στο σιτε και μετα ΟΚ
και εισαι ενταξει