Τραγούδι:
"Πάμε όλοι μαζίιιιιιι,
στου Richard την βίλααααααα!
Πάμε να κανουμε σκίιιιιιι,
όλοι του Richard την βίλααααααααα!"
(ότι νάναι!)
Πέρα από την πλάκα... Ριχάρδε, πόσα ράντζα χωράς;
Printable View
Τραγούδι:
"Πάμε όλοι μαζίιιιιιι,
στου Richard την βίλααααααα!
Πάμε να κανουμε σκίιιιιιι,
όλοι του Richard την βίλααααααααα!"
(ότι νάναι!)
Πέρα από την πλάκα... Ριχάρδε, πόσα ράντζα χωράς;
Όποιος δεν κατάλαβε κάτι απο αυτό που έγραψε ο Νάσος να σηκώσει το χεράκι..
Αυτο που έγραψε ο Νάσος παιδάκια είναι για να μην γίνει ποτέεε ο παρακάτω διάλογοοος..
Υπαλληλος: πόσα δωμάτια θέλετε?
Stiloclubitis : ε..
Υπαλληλος: Δεν σας άκουσα??
Stiloclubitis : ε..μάλλον 12..
Υπαλληλος: 12?
Stiloclubitis : Μπορεί και 8..
Υπαλληλος: 12 ή 8?
Stiloclubitis : Μπορεί και 6 αν δεν έρθουν οι μισοί..
Υπαλληλος: Άντε ρε φίλε τράβα τα @@ σου πρωί πρωί!!!Μ@λ@κ@!!
Άντε βγείτε στην αυλή τώρα για μπάλα :P
Μαζεψτε πρωτα τα χρηματα του ξενοδοχειου απο τραπεζα και οποιος θελει ας μην ερθει...
Ετσι ειναι το σωστο.
Λοιπον Κυριοι και Κυριες το σκ πηγα επανω ενοω Αραχωβα μια βολτα να ξεμουδιαση ο βρυκολακας μου (Μ6) το φθηνοτερο δικλινο που βρηκα ητανε 130 με την προυποθεση 15 δωματιων προπληρωμενων μεχρι την 1 Ιανουαριου και μας εκανε και δωρο το πρωινο(μπουφε)κοινως θελει να μας........κατεμενα
Υγ Ιτεα Γαλαξειδι δεν παιζει τιποτα κοινως ερημια
παιδιά κάτι έχω βρει θα σας ενημερώσω σύντομα καθώς περιμένω και κάποιες απαντήσεις!
Ένα καλούτσικο είναι στους Δελφούς 9χλμ από Αράχωβα.
@nasos, εμ και εσύ, πήγες με την M6 σου λέει έχουν αυτοί βάρα. Πάρε κανα Maruti να πας...:D
υγ. έχω ακούσει μέχρι και 350€/2κλινο μέχρι στιγμής. Βρε δε μου γ@#@$% λέω εγώ. Έχω πάει σε απίστευτα μέρη και εξωτερικό σε συγκροτήματα υπερ-πολυτελείας με πολύ λιγότερα και να μου λένε 350 και δε μπορούμε λέει μόνο Σάββατο. :dildo1:
Δεν εχει φτασει εκει η οικονομικη κριση? δεν εχουν ακουσει τιποτα? ουστ απο εδω βρωμοσκυλα!!!
νομιζω παντως εκεινη η περιοχη αν δεν κανω λαθος με τα στανταρ που βαζουμε καθε χρονο σαν club κατω απο 100-150 ευρω δυσκολα να βρουμε!
ειναιλιγο πανακριβα εκει κατω!
Kαι δεν πάμε Αγ.Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν που θα βρούμε κανα πετρόκτιστο με τζάκι στα 70-80 ευρω και τα υπολοιπα να τα φαμε στισ ταβερνεσ στις βενζινες και στα κρασια???