Επ! Καλά πέρασες από το μαγαζί και δεν μπήκες να πεις ένα "γειά"???!!! Κακώς! :) Την επόμενη φορά κερνάμε καφέ! ;)
Edit:
Κερνάμε και βόλτα αν θέλεις! Και χθες, όταν σκοτείνιασε λίγο, το έβγλα μια βότλα στην ΒΙ.ΠΕ... Πάει καλά το ρημάδι! :devil:
Printable View
Επ! Καλά πέρασες από το μαγαζί και δεν μπήκες να πεις ένα "γειά"???!!! Κακώς! :) Την επόμενη φορά κερνάμε καφέ! ;)
Edit:
Κερνάμε και βόλτα αν θέλεις! Και χθες, όταν σκοτείνιασε λίγο, το έβγλα μια βότλα στην ΒΙ.ΠΕ... Πάει καλά το ρημάδι! :devil:
Παιδιά υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο stilo-club για να κολλήσω στο αμάξι μου?
Γιατί σε κάποιο τοπικ πήρε το μάτι μου κάτι και εβγαλα το συμπέρασμα οτι υπάρχει...
Εσείς έχετε στ αμάξια σας?Αν ναι απο που θα το προμηθευτώ??
πρεπει καπου να εχουμε το σημα να μπορεσεις να το κανεις download πρεπει να το ψαξω οταν βρω χρονο
Αυτό ψάχνετε?
https://www.dropbox.com/s/9xd7xvduvf...%20sticker.cdr
Κατέβασα το CDR Viewer για να το δω αλλα το μονο που μου ανοίγει ειναι μια άσπρη εικόνα...κενό δηλαδή...
Κάποιο θέμα θα έχει ο viewer σου, γιατί μόλις το άνοιξα με Corel Draw X3 και είναι μια χαρά...
οκ τοτε κατεβαζω ολοκληρο Corel Draw X3 και θα σας πω..
Συνήθως που τα κολλάτε τα αυτοκόλλητα στο αμαξι?
Να σε πω την αλήθεια Νίκο δεν ήξερα ή αν θες δεν θυμόμουν και πολύ καλά που βρισκόταν το μαγαζί. Πηγαίνοντας λοιπόν με το φορτηγό (προορισμός: Κατερίνη) να σου και η ταμπέλα APRtuned, σκαναααάρω με γρήγορες ματιές και να κι η Stilara :devil:! Με τις συγκυρίες λοιπόν σε βρήκα :) .
Ειλικρινά αν δεν βιαζόμουν,θα έστριβα χωρίς σκέψη ;) .
υγ1: τώρα λοιπόν αναμένω ή για επόμενο δρομολόγιο ή για "μη αναμενόμενη" επίσκεψη :happy: .
υγ2: όσο το σκέφτομαι, καλύτερα που δεν έστριψα, γιαααααατί ακόμα θα περίμεναν στην Κατερίνη...:happy2: .
Να σαι καλά Νίκο!
Εθεαθει απενατι απο τα τσιπουραδικα στη παραλια στο Βολο (που αλου ) Stilo γκρι χρωματακι με ζαντικο κε αριθμο ΜΙ...... κατι σαν απο Λαμια μου εκανε η θεσαλονικη δε προσεξα με δυο λεβεντες χαιρετησα λογο των τεκνων δε μπορεσα να σταματισω ειναι καποιος απο εδω μεσα?
Εθεάθη σήμερα έξω από την κοινότητα του χωριού που ονομάζεται "Βόλος" ένα stilo χρώματος "taxi yellow" ψηλό σαν κατσίκι με abarth κουστουμάκι...
Ο ταρίφας που ήσαν;
(θα κουβαλούσε κανα σακί)
Θα είχε πάει για κάνα ρουσφέτι... Ή θα πλήρωνε την δόση του απέναντι στο ταμείο των οικοδόμων!
Επίσης σήμερα πληροφορήθηκα ότι γνωστό γρήγορο (και καλά) μέλος παρενοχλούσε τον αδερφό μου...
που να ξερω οτι εχεις και αδερφο?
για να καταταλαβω φιλε απο το καμπο τι δουλειες ειχατε στην πολη ,?
μηπως ειρθατε να μαθεται πως να πηνεται ο καφε με θεα τη παραλια ?
οσο για το Πατερα με ταξι να σου πω οτι στο Βολο τα ταξι ειναι χρωματος γκρι στη πρωτευουσα ειναι κιτρινα αλλα μαλλων ειδες πολη με ουσια και νομιζες οτι εισαι Αθηνα ?
να ερχεσαι ποιο συχνα φιλε στη πολη μας να σε ξεναγησουμε να μαθεις και τα ταξι και το τσιπουρακι το οποιο το πινουνε ανα 25αρακι και οχι ανα κανατα ολα σε αυτη την πολη γινοντε με στιλ και αρχοντια ακομη και οι κονμπινες ..
χαχχαχαχαχα
φτιαχνει ο καιρος και εχω ρεντα.. και δε θα πληρωσω τιποτα χαχχαχαχαχα
Ο αδερφός δυστυχώς είναι μόνιμος κάτοικος της κουναβουπολης! Τώρα που έχετε και καφετέριες της προκοπής πίνω και κάνα καφεδάκι στον Βόλο!
Εχτές Σάββατο 6 του μηνός στην περιοχή ΦΙΞ της Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου)ακριβώς μπροστά απο την αντιπροσωπεία της OPEL ένα κίτρινο Stilo με carbon καπό,εξατμισούλα κτλ με πινακίδα ΖΚ* 6**3...
Κανένας απο το club?
Καποιον εχω στο μυαλο μου αλλα μπορει και να κανω λαθος....
Εθεάθη παρκαρισμένο μαύρο 3d με αυτοκόλλητο stiloclub στο πορτάκι του ρεζερβουάρ, πρωί-πρώί κάτω από το σπίτι μου (Ρ. Φεραίου Συκιές). Ποιός έγινε γείτονας?
Χθες κατά το μεσημεράκι εθεάθη κόκκινο Stilo που θα έπαιρνα όρκο πως είναι του Ionio_Zante μπροστά από το στρατόπεδο των Αγ.Αναργύρων στην Αθήνα...
Ionio εσύ ήσουν??
μη περνεις ορκο...........
Παντελη μη μου πεις πως ησουν εσυ...!
Εθεάθη σήμερα το πρωί 5θυρο Stilo να παρανομεί με ύπουλο πέρασμα πινακίδας STOP στους Αγ.Αναργύρους... Ο ασυνείδητος πουκαμισάτος οδηγός του κοιτάζοντας περιφρονητικά τους γύρω του, απλώς απομακρύνθηκε γελώντας!
Πουκαμισάτε... εμφανίσου και δήλωσε ποιος είσαι!! :bleh::bleh:
Δηλώνω αθώος!! Είχα αργήσει για την δουλειά! προς υπεράσπισή μου δεν πέρασα το στοπ απλά προσπέρασα όλους τους υπόλοιπους που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν το στοπ!! Άσε που σου έφερα γούρι με ξανθό γκομενάκι για πελάτισσα!!! χαχαχα
εθεαθησαν παρα πολλα τον τελευταιο καιρο
κοκκινο stilo (δεν θυμαμαι ποτε μεσα στην εβδομαδα) στο υψος της πλατειας δεγλερη περιστερη συνορα με πετρουπολη
επισης κιτρινο stilo αραγμενο σε στενακι μεσα στην περικλεους
και επισης σημερα (κυριακη 22/12 και ωρα γυρω στις 4 με 4 παρα κατι ψιλα στην πετρουπολεως στο υψος της πλατειας εβγενε απο παρκαρισμα και για να με δει δεν τον αφησα να βγει και περασα διπλα του :tongue2:
Βάλε και καμιά φωτό απ το δικό σου εδώ:
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...ilo-%EC%E1%F2!
για να το δούμε και να σε αναγνωρίζουμε! Δεν παίζει να μη σε πετύχω στο δρόμο... Δίπλα είμαστε!
τεο δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να αναιβασω φωτο
Σημερα παντως πετυχα 4 συνολο
1 στην Tres Jolie στην πλατεια δεγλερη 1 στην πλατεια του μπουρναζιου σε γαλαζοασπρο χρωμα και τα δυο
1 κιτρινο στον αγιο αντωνη
και αλλο 1 κοντα στο νεκροταφειο του περιστεριου αναπαυσεως κ θηβων
Ειναι κανεις απο εδω η να αρχιζω να αφηνω φυλλαδια στους υαλοκαθαριστηρες των stilo που βλεπω? :P
Για να ανεβάσεις φωτό φίλε μου μόνο μέσω imageshack.com ή κάποιου παρόμοιου site!
Άσε κανά φυλλάδιο εσύ και βλέπουμε! :bleh:
Εθεαθη stilara στην αττικη οδο προς μαρκοπουλο...μαυρο κ τουμπανο!
Κιτρινο Stilo στο ιλιον... σημερα στις 2 Abarth αυτοκολλητακι πισω και αντι για το σηματακι της φιατ μπροστα, ειχε το σηματακι monster...
Τον έχω πετύχει κι εγώ αυτόν, αλλά δεν πρέπει να είναι από εδώ μέσα!
Ελα καποιος απο εδω ηταν αυτος...
Στιλακι αυτο το γαλαζογκρι :P κατα κοσμον ιριδιζον ασημι
κατεβαινε την περικλεους στις 12 το μεσημερι και με κοιτουσε απο τις ζαντες μεχρι την κεραια :P
Εθεάθη πριν κατι μέρες στην κ.τούμπα Stilo 1.2 3D Μαύρο με (ντεμέκ)αεροτομή, σηματάκι NIKE στους μαρσπιέδες και πολλα άλλα καραγκιοζιλίκια..παρακαλείται ο τσομπάνης που το έχει αν μπαίνει ακόμα στο forum να μου στείλει PM με το τηλ του να κανονίσουμε καφέ.
Εθεάθη Stilo 5D τουμπανακι με τις νέες του ζάντες που λένε πολύ και ξεχωρίζει από μακριά!!!
Αγγελε πολύ ωραίο το Stilaki σου!Νομιζω πήρε τον χαρακτήρα που του αξίζει!!!
Βλέπω αριστερά μου με κοψτή ματιά ένα αμάξι.. κοιτάζω λοξά και παρατηρώ ότι είναι γαλαζιοασημί φτερό από stilo που το φρένο στη ζάντα του είναι κόκκινο. Αμέσως μου πάει το μυαλό στον SOUL!! Κοιτάζω και ναι!!! Το κτήνος του Γιάννη δίπλα μου!!
Είχα καιρό να σε δω ρε φίλε! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Τι να πω για το δικό σου.. Ότι και να πω είναι λίγο... κόσμημα..!!! Θα χαρώ να σε δω και από κοντά!!