Χαιρετώώώ...!!!!Είμαι καινούριος στο παρεάκι!Άν και δεν μπαίνω συχνά στην σελίδα θα μου άρεσε καμία μερα να βρησκόμασταν ολοι μαζι για κανένα καφεδάκι!!!!Εσείς που ήστε παλιοί κανονίσετε πράμα! Γειά τωρα!
Printable View
Χαιρετώώώ...!!!!Είμαι καινούριος στο παρεάκι!Άν και δεν μπαίνω συχνά στην σελίδα θα μου άρεσε καμία μερα να βρησκόμασταν ολοι μαζι για κανένα καφεδάκι!!!!Εσείς που ήστε παλιοί κανονίσετε πράμα! Γειά τωρα!
καλωσόρισες στην παρέα μας από ποιο μέρος της κρητής?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Alusa_stilo
ΑΣΧΕΤΟ! Ρε παιδιά, έχετε ένα ολόκληρο section δικό σας. Γιατί έχετε κολλήσει σε ένα topic κι έχετε γεμίσει 14 σελίδες, και δεν κάνετε πολλά topics, το καθένα με το ανάλογο θέμα??? Άσχετο, αλλά ήθελα να το πω!! :)
Καλωσόρισες Alusa_Stilo
Καλωσόρισες και καλοτάξιδοΠαράθεση:
Alusa_stilo έγραψε:
Καλημερα σε ολους τι κανετε ;;;;;;;;;; Βλεπω νεα μελη στο κλαμπ.Αμα ομως δεν ερθει χειμωνας δεν μας βλεπω να βρισκομαστε.Εγω καλα και αν καποια στιγμη χαλαρωσετε σας περιμενω στο μαγαζι που εργαζομαι.ΑΙΝΙΓΜΑ.Οποιος επιθυμει να ερθει να τα πουμε θα με δει στην πορτα.Παρασκευη και σαββατο θα ειμαι εκει.Καλημερες.
Γειά και χαρά σε όλους σας!
Με λένε Όλγα και πριν από 3 περίπου βδομάδες αγόρασα το STILO M.W.
Χάρηκα πολύ όταν έμαθα για το club!!!
Από ότι είδα από μια γρήγορη περιήγηση στο site υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα νέα.
θα τα λέμε από δω και πέρα συχνά :)
Καλώς όρισες Όλγα! Αν θέλεις συστήσου στο σχετικό topic "Γνωριμία νέων μελών".
Καλώς όρισες και καλοτάξιδο
welcome Ολγα!!! ελπιζω να τα πούμε σύντομα απο κοντα!!! απο που ακριβως εισαι??? θα σε δουμε σε κανενα meeting??
αα και τωρα που ειπα meeting.... τι λεει παιδια να κανουμε τιποτα???
Καλησπέρα
Τι λέτε τη Παρασκευή για κανα καφεδάκι;