Καλωσόρισες και από την ρόδο Νίκο. Ο αδερφός μου έχει μια εβδομάδα που πείρε το punto sporting 95 τον έψησα. Πέρα της stilaras μου έχω και εγώ ένα puntaki 75 λες να γραφτώ το club σου;
Printable View
Καλωσόρισες και από την ρόδο Νίκο. Ο αδερφός μου έχει μια εβδομάδα που πείρε το punto sporting 95 τον έψησα. Πέρα της stilaras μου έχω και εγώ ένα puntaki 75 λες να γραφτώ το club σου;
www.clubpunto.gr
δεν το συζητω.....αδελφικα κλαμπ ειμαστε!!!
και καλοριζικο στον αδελφο σου...καλοταξιδο και με προσοχη το puntaki γιατι ειναι παραπανω απο 95 αλογα!!
Του το είπα και θέλει να με τρέξει, τι να κάνω? :twisted:
Βλέπω γνώρισες και το κορίτσι μας την Dina?
ποια ειναι η Dina?
Nenya Λίγο παραπάνω από μένα σου είπε και για το avatar σου. Νίκο από πού είσαι? :D
α μαλιστα η Dina.....δενξερω αν πρεπει να κανουμε απο εδω τετοια συζητηση μιας και καθε forum εχει τους δικους του κανονες αλλα υπαρχει προβλημα ας σβηστουν ολα αυτα!
ειμαι απο Πειραια,Καστελλα!
Εδώ είμαστε για την γνωριμία του κάθε νέου που γράφετε σε αυτό το club μην μασά εγώ είμαι εδώ.
Και εγώ από Πειραιά είμαι απλά έχω 20 χρόνια στην ρόδο. :)
α οκ!!!απλα μην μας κραξουνε.....γιατι υπαρχουν και κανονες!
παντως χαιρομαι που θα τα λεμε και απο εδω και ελπιζω και απο κοντα σε κοινη συναντηση!
Εγώ λέω να σβήσω τα ποστ του Σπύρου μόνο......(πάει μέτα......δε θα μου ξαναμιλήσει)
Νίκο.....no prob....καλά κάνεις και πίανεις την κουβέντα εδώ....απο εδώ θα ξεκινήσεις και θα πάς παραπέρα ;)
Καλως ήρθες και απο εδώ πέρα.....:D
:shock: :lol: