-
Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
παιδια καλωσ ηρθατε
θελω να μου στειλεις με pm το κινητο σου για να το εχω και να λαμβανεις μηνυματα για τις συναντησεις στην θεσσαλονικη
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
γεια και απο μενα εχω και εγω ενα 1.2 3d ABARTH.θα ηθελα να ρωτισω για τον αεροσακο (Air bag failure),ξερει κανενας τι φταιει?
Λοιπον συνολο ειναι 5 κιτρινες φυσαις. Απο 1 στο καθε εμπρος καθισμα απο κατο, 1 στο ντουλαπακη αφου βγαλης ενα πλαστικο καπακι & απο 1 στους πισο θολους δεξια & αριστερα.Με κλιστο διακοπτη ξεκουμπονης μια φυσα ριχνεις σπρει (καλο ομος οχι τις πλακας) για τα ηλεκτρικα την κουμπονης & συνεχιζης & στις υπολοιπες Βαζης μπρος τον κηνιτηρα & περιμενης μερικα δευτερολεπτα. Το μυνημα σβινη & το στιλο σου κανει & reset στην μνημη μονο του.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dim Fiat
Λοιπον συνολο ειναι 5 κιτρινες φυσαις. Απο 1 στο καθε εμπρος καθισμα απο κατο, 1 στο ντουλαπακη αφου βγαλης ενα πλαστικο καπακι & απο 1 στους πισο θολους δεξια & αριστερα.Με κλιστο διακοπτη ξεκουμπονης μια φυσα ριχνεις σπρει (καλο ομος οχι τις πλακας) για τα ηλεκτρικα την κουμπονης & συνεχιζης & στις υπολοιπες Βαζης μπρος τον κηνιτηρα & περιμενης μερικα δευτερολεπτα. Το μυνημα σβινη & το στιλο σου κανει & reset στην μνημη μονο του.
λοιπον το προβλημα ειναι στον αεροσακο του συνοδηγου και ο πλευρικος τις ιδιας μεριας,το εβαλα στο διαγνοστικο και το σφαλμα που εβγαλε ηταν (πολυ μεγαλη αντισταση).Σε αυτη τη περιπτωση τη μπορει να φταιει?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
λοιπον το προβλημα ειναι στον αεροσακο του συνοδηγου και ο πλευρικος τις ιδιας μεριας,το εβαλα στο διαγνοστικο και το σφαλμα που εβγαλε ηταν (πολυ μεγαλη αντισταση).Σε αυτη τη περιπτωση τη μπορει να φταιει?
Πριν το βαλης στην διαγνοση αυτα που σου εγραψα τα εκανες?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dim Fiat
Πριν το βαλης στην διαγνοση αυτα που σου εγραψα τα εκανες?
μου το εβγαλε μια μερα μετα το service και απλος πηγα για να δω τι ειναι.ποιο πριν δεν μου το εκανε.αν ειναι θα κανω αυτο που μου ειπες και θα σου πω αν επιασε!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
μου το εβγαλε μια μερα μετα το service και απλος πηγα για να δω τι ειναι.ποιο πριν δεν μου το εκανε.αν ειναι θα κανω αυτο που μου ειπες και θα σου πω αν επιασε!
Τι μοντελο ειναι το εργαλειο σου?Αν ειναι κατο απο 2004 καθε 6μηνες θα εισαι με το sprei στα χερια αλειος θα πρεπει να αλαξεις ολες τις φυσες & να βαλης απο μοντελα 2004 & επανο.(αλλα μπορει & να αργησει πολυ καιρο να στο ξανα κανει).
-
μηπως ειστε λιγο off topic??????????
εδω ειναι μονον για γνωρισμα νεων μελων!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
μηπως ειστε λιγο off topic??????????
εδω ειναι μονον για γνωρισμα νεων μελων!!!!!
οκ sorry!το θεμα ελειξε.
dim fiat ευχαριστω πολυ εκανα οτι μου ειπες και σταματησε επειτελους να βαραει.και παλυ ευχαριστω!;)
-
Παιδιά σας χαιρετώ .
Γράφτηκα στο forum σας μια και από την νέα εβδομάδα γίνομαι κάτοχος ενός μεταχειρισμένου stilo dynamic 1,6 5d toy 04 me 36000 χιλιόμετρα σε τέλεια κατάσταση μια και αποχωρίζομε τον μεγάλο μου έρωτα μου ένα seat Ibiza fr 223 ps μια και λόγω του ερχομού και του δεύτερου παιδιού μου το Ibiza είναι πλέον λίγο . δεν πειράζει όμως υπάρχουν και άλλα 1,6 να κάνω κόντρες (φανατικός κοντράκιας ) ενώ δεν θα μείνει και μαμά για πολύ . ελπίζω να τα λέμε καθημερινά από δω και πέρα .
-
Καλος τον γρηγορο!!
εεεεεεεεε μετα απο τα 223ps σιγα το stilo σου μην μηνει μαμα!!!
καλη διαμονη και καλες κοντρες!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
Καλος τον γρηγορο!!
εεεεεεεεε μετα απο τα 223ps σιγα το stilo σου μην μηνει μαμα!!!
καλη διαμονη και καλες κοντρες!
Να και μερικά video από το Ibiza μου από τα link λείπει το http
://s89.photobucket.com/albums/k238/kostakef/?action=view¤t=L7AR000.flv
://s89.photobucket.com/albums/k238/kostakef/?action=view¤t=MP4-10000.flv
-
Καλως ηρθες Full Boost!
Καλη διαμονη στο club και καλα post!
Απο που εισαι;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Καλως ηρθες Full Boost!
Καλη διαμονη στο club και καλα post!
Απο που εισαι;
Από το Ηράκλειο Κρήτης και το όνομα μου Κώστας
-
Γεια σας παιδια! Δημητρης απο Κηφισια. Ειμαι κατοχος ενος stilo 1.4 3P 2 χρονια περιπου. Πως θα μπορουσα να ανεβασω φωτο?
-
γεια σου φιλε !!!! ανεβασε φοτο μεσα απο το garage στην διαχειρηση του προφιλ σου !!!!!!
-
geia sas paidia, eimai o dimitris apo thessaloniki fanatikos opados ton italikon autokiniton, exo ena stilo 3p 1,2 16v 6 speed apo to 2003, exo kanei 150,000 km, opos katalavate to exo kseskisei, to amaksi kai mexri stigmis to amaksi ektos apo kapoies fisiologike fthores opos px amortiser einai tzamaouaaaaa!!!!
Forza Stilooooooooo :)
-
καλως τα παιδια καλες συζητησεις!
-
Καλώς ήρθατε παίδες!
Καλή διαμονή στο club και καλά post!
:)
-
Καλως ηρθατε!
Πολλα και καλα post!!!
-
-
-
καλως ηρθατε στο τρελλο μας κλαμπ
-
κλαως ηρθατε στην πιο stilatoi παρεα και οτι χρειαστητε θα το βρειτε εδω μεσα!!!!!
-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος και εγώ ενός stilo, παρακολουθώ διακριτικά περίπου 3 χρόνια το site σας - όποτε μπορώ λόγο επαγγέλματος (αξιωματικός εμπορικού ναυτικού) και αποφάσισα να σας στείλω απόψε και εγώ την δική μου καλησπέρα. Εχω το stilo 4,5 χρόνια έχει κάνει 120.000 χλμ - η γυναίκα γράφει πολλά χιλιόμετρα - και η βασική γεύση που μου έχει μείνει αυτό το διάστημα είναι ο χρόνος που έχουμε φάει στα συνεργεία...
Σε άλλο post θα σας γράψω τα απιστευτα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει.Η αγάπη όμως για το αυτοκίνητο μου παραμένει και ας με πληγώνει όποτε βρει ευκαιρία. Ελπίζω και θα ήθελα να καταφέρω κάποια στιγμή να σας συναντήσω από κοντά.
-
καλως ορισες και ενεργα πλεον στην παρεα μας
-
Καλος ορισες Badis, καλα posts και ελπιζω να βοηθησουμε καπως στα προβληματα σου.
-
-
-
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Καλώς ήρθατε!
Καλή διαμονή στο club και καλά post!
:)
-
Και άλλος με παιδικό καθισματάκι :) :) Καλώς τον :hello:
-
-
Καλωσηρθες και καλη διαμονη στο club(και χωρις φουρτουνες!!!);););)
-
-
Γεια σας και απο εμενα.
Σας ανακαλυψα, τυχαια, την προηγουμενη εβδομαδα και ομολογω οτι το χαρηκα!
Ειμα απο Αθηνα, κατοχος ενος Χ1/9, και ενος Stilo Dynamic 1600 03/2003, με extra, δερμα, mp3, ηλιοροφη, μαρσπιε, και κατι ακομη ψιλα!
Ελπιζω το επομενο extra να ειναι το cruise control, οπως διαβασα και ενθουσιαστικα στο forum, με μια μικρη βοηθεια απο εσας.
Ιδιαιτερα προβληματα ή παραπονα δεν ειχα μεχρι το service των 40.000.
Πληρωσα 1050 ευρωπουλα(Κοντελης), και μου ειπανε και για διαροη λαδιων απο το σασμαν!
Αυτα προς το παρον ελπιζω να τα πουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση...
-
Welcome φιλε!Θελουμε φωτος απο το Χ1/9 οπωσδηποτε!!!!!!
-
Καλως ηρθες στην παρεα μας..
-
Καλως ηρθες. Καλη διαμονη και καλα posts. Οσον αφορα το Χ1/9, σαν πιτσιρικας, το εβλεπα στον υπνο μου :D :D :D
-
Καλως ηρθες. Καλη διαμονη και καλα posts.