Γιατι ρε; Τι εγινε παλι;
Printable View
Γιατι ρε; Τι εγινε παλι;
σιγουρα καποια Π........η με καταραστικε να τιο εγινε ολα αναποδα
Λοιπόν εχθές ειδα ενα παλικαρι αξιολογο και πιστευω πρεπει να καταγραφει στα πρακτικα, Opel Tigra το παλιο λαμπιονια λες και ειναι χριστουγενιατικο δεντρο και πορτα που ανοιγει προς τα πάνω, οπως οι Ferrari.
Μαλλι λες και ειχε να κουρευτει απο τοτε που αγορασε το αμαξι, εξατμιση ειδικη να κανει θορυβο και γενικότερα φαινοταν οτι ειναι ο καγκουρας Παι μει δασκαλος που γνωριζει την τεχνική των 5 συμείων.
Νομιζω μπλε το car (ως επι το πλειστον). Στο Mediteranean Cosmos, φωναξα και τον κολιτο εξω να το δει και γελουσαμε παρεα.
πλακα μου κανεις ???? ενα μπλε με αεροτομη αλλα μικρο σουμπαρου και νεον μπλε γυρω γυρω ??? αν λεμε τον ιδιο σημειωστε οτι τον φαρμακωσε ενας στιλαρος !!!!!!!! ανοιξαμε απο 3τες και μεχρι αερογεφυρα Ρθσιου ητανε 3 καροτσες πισω μα πολυ Μ.........Σ το παιδι κανγκουρας
Opel Tigra λεμε ρε τι σουμπαρου μου λες!
Μλκ ουτε θυμαμαι πως ηταν, θυμαμαι μονο οτι ανοιγαν οι πορτες προς τα πανω!
Λοιπον τι μου ετυχε εχθες, στο μεγαλο δρομο πριν μπεις στη θεσσαλονικη (απο χαλκιδικη) ηταν ενα βλημα γενους θυληκου (opel tigra cabrio) στην γρηγορη λωριδα και πηγαινε με 100, παρολο που αναβοσβηνα τα φωτα δεν εκανε στην ακρη οποτε προσπερναω νευρικα και καθομαι μπροστα της.
Τζαντιζεται αρχιζει να τρεχει ακολουθαω και παλι το ιδιο, στο φαναρι τις λεω ιρεμα... -Κοπελα μου η γρηγορη λωριδα ξερεις ποια ειναι ?
Και τι μου λεει!!!
-Αντε βρε καραγκιοζη πας σαν τελος και θελεις να κανω στην ακρη.
Το ερωτημα ενα!!!
Αν κατευαινα και της εριχνα μια σφαλιαρα ποιος θα εφταιγε μπορειτε να μου πειτε ? :P :P :P
Δεν βαραμε ποτε γυναικες!!μονο τηλεφωνα ζηταμε!!ειναι νομος του club!!!
μονο αμα μας κερατοσουν!!